- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Nekem ugye összetört sajna, így kényszerből váltottam L925-re, de őszintén megmondva, nekem csalódás a WP8. Az N9 esetében még elfogadtam, hogy nincsenek vagy csak körülményesen vannak rajta meg a népszerű appok, most a WP-n ez már jobban zavar, azért ez mégse egy rétegtelefon.
Amúgy fogalmam sincs, hogy mire váltanék most, a Jolla a jelenlegi vasban felejtős, ha driod akkor nekem csak HTC és Sony jöhet szóba, esetleg iPhone, de ott meg a körítés nem tetszik.A Slime draws near! Command?
-
válasz
Arthuro_Adam #5765 üzenetére
Ha nem törtem volna össze egy éve a kijelzőt, még mindig ezt a telefont használnám.
A Slime draws near! Command?
-
-
válasz
gertitorpe #5657 üzenetére
Engem nagyon érdekel az egész Jolla jelenség, de sajnos ahhoz drága, hogy csak úgy kíváncsiságból megvegyem.
-
-
-
-
Hol lehetne megérdeklődni, hogy mennyi lenne egy új kijelző? Nokia szerviz foglalkozik még N9-cel?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
konyi79 #5486 üzenetére
Azért hiányozni fog, hogy a 925 nem áll meg a lábán, az N9 az asztali órám
Jolla is szimpatikus, de megvárom mi lesz vele fél év múlva, meddig fejlődik, aztán lehet akkor beszerzek egyet.
Mindenesetre beszéltem a bolttal, visszacserélik a fülest, lesz helyette a már megszokott 901-es. Csak várnom kell pár napot, amíg beszerzik.
-
-
-
Vettem egy Nokia WH-208 headsetet az N9-hez, de valamiért nem működik, amikor begudom a telefonba, pittyen kettőt, de aztán annyi, a zene a telefonon szól, nem a fülesből. Mi lehet a gond?
-
Gyári facebook app tegnap óta kicsit meghülyült, régi notificaton-öket hoz fel újra, mint olvasatlan elem.
-
Ma néztem MM-ben egy 925-öst, engem meggyőzött, bár kicsit rideg volt tapintásra az N9 mellett, szóval azt hiszem nekem ez lesz az utód. Jolla meg talán majd egyszer a kezembe kerül, mint kuriózum.
-
-
Nézegettem egy csomó tesztet a Lumia 925-ről, én egyre jobban elcsábulok, bár a W8P annyira nem tetszik, de a telefon maga nagyon. Talán az egyik legszebb Nokia. Android vonalon a Sony Xperia Z tetszik formaterv ügyileg, de droid-ot még a W8P-nél is idegenebbnek érzem.
-
Szerintem felesleges a szilikon tok, egy darabig én is használtam, de csak vastagította a készüléket és nálam is foltosodott. Most már több, mint egy éve nincs tokban és semmi komoly karc vagy kopás nem látható a házon (és a foltok is eltüntek.
-
Nekem egyre szimpatikusabb a Lumia 925. Talán váltok arra, mint egy (jó ideig) utolsó Nokiára.
-
Nekem egyre jobban rakoncátlankodik a kicsike
Az elforgatás már párszor beragadt, de szerencsére egy hosszabb kikapcsolás megoldotta, aztán volt már fagyás is az elmúlt időben pl sms írás alatt. Meg a 3G-t is eldobja néha, és akkor csak az internet ki és bekapcsolása segít
-
-
Meglássuk, BB10-et is ígértek a Playbook-ra, aztán mégse lett. Mindenesetre jó lenne, mert akkor legalább valamilyen szinten ki lehetne próbálni az OS-t vásárlás előtt.
Mert az biztos, hogy andriod-re nem váltok, szóval nekem ha ez a Sailfish nem jön be, akkor szinte biztos hogy iPhone-om lesz az N9 után.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ricsy05 #5322 üzenetére
Jó kérdés
Az a gond, sok felkapott cucc már nincs rá, pl. Viber, WhatsApp vagy Instagram, stb. Ezek egy részére van valami alternatíva, de azért az nem ugyanaz, mint mondjuk az iOS-re vagy Androidra elérhető teljes értékű appok.
Őszintén én jelenleg már senkinek nem ajánlanám az N9-et, mint elsődleges telefont. Mi, akik már régóta használjuk megtanultunk együtt élni a rendszerrel és elfogadjuk olyannak, amilyen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gzbotii #5320 üzenetére
A gyári alkalmazások már idejétmúltak, pl a Facebook app nem képes rendesen kezelni az eseményeket és csoportokat, a 4sqaure se az igazi, a Twitter is picit fura már. Mondjuk ezekkel együtt lehet élni, de sok kompromisszumok kell kötni ha valaki manapság kezd el egy N9-est használni.
-
Amúgy ti hogy álltok a Jollához? Engem nagyon érdekel a cucc, android és wp annyira nem vonz. Aztán ha nem jön be a Jolla, akkor szerintem iPhone-t veszek majd N9 után.
-
Beragadt a telóm landscape módba, eddig a reset se segített.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Lehetséges, hogy találtam egy megoldást:
Kell hozzá a terminál (fejlesztői mód bekapcsolva) és oda írd be ezt a parancsot:
rm -rf /home/user/.qmfEz eltart pár másodpercig, majd ha kész, akkor indítsd újra a telefont és várd meg, amíg magától elkezdi a leveleket ellenőrizni. Nekem ez segített, próbaként írtam magamnak egy emailt és szinte azonnal jelzett a telefon.
-
-
-
-
Nemrég csináltam egy teljes resetet a telefonnal, majd backup-ról visszamásoltam rá a telefonkönyvet és az üzeneteket. Viszont azóta úgy veszem észre, hogy valamiért nem működik a gmail push, nem jelzi a telefon, hogy jönne email, hacsak magam nem frissítem kézzel, pedig szerintem minden be van állítva ehhez. Tapasztalt valaki ilyesmit?
-
-
-
Így van, tisztában vagyok vele, hogy mit tud és mit nem és így együtt lehet vele élni, boldogságban, mint egy régi kapcsolat, tudom, hogy mit nem kell felhozni, mint téma és akkor békesség van
Most épp azon gondolkozom, hogy ha kifogok valahol egy új példányt, akkor lehet veszek egyet, backup-nak
-
válasz
cassius.clay #4917 üzenetére
Én szeretem nagyon az N9-emet, de nem nagyon ajánlanám senkinek, hosszútávon az Androidos telefonnal jobban jársz szerintem.
-
válasz
cassius.clay #4915 üzenetére
Nálam 9.5 GB van szabadon felhasználói adatoknak (zene, videó, egyéb), 4.2+2.1 GB pedig az alkalmazásoknak van fenntartva.
-
-
Lassan egy éve használom az N9-emet, de az utóbbi pár napban úgy érzem, mintha az aksi teljesítménye hirtelen leromlott volna. Általában eddig simán kibírt másfél-két napot, mostanában pedig ha nem teszem fel este töltőre, akkor reggelre kikapcsol (még szerencse, hogy így is ébreszt
). Pedig a felhasználási szokásaim semmit nem változtak.
-
válasz
jano2101 #4140 üzenetére
Nem vettem észre se gyorsulást, se lassulást, miután frissítettem a telót PR1.3-ra, szóval nem tudom nálad mi lehet a gond.
Tömegközlekedésre van már program, egész jó lett, bár nem teljesen a megszokott: Nokia Public Transport for Nokia N9
-
-
Kipróbáltam én is, rátettem egy mkv filmet, AVC / High @ L4.1 videó tömörítéssel és AC3 @ CBR audióval és gond nélkül vitte, a beletekerés is simán ment.
-
-
Nekem tetszenek a tegnap bejelentett új Nokiák, főleg a 920, bár lehet túl nagy, sose volt még akkora telefonom. Jövőre lehet lecserélem majd az N9-et, addigra úgyis kiderül milyen lett a Win 8 Phone.
-
Most frissült a gyári facebook app, de konkrétan nem látom mi változott
-
-
-
Nektek így néz ki PR1.3 alatt a gyári facebook kliens?
Mert nálam nem nagyon, olyan mint eddig volt. Az 1.3 update-et a béta nokia pc suite csinálta meg a telómra.A Slime draws near! Command?
-
-
Első kis karcig vigyáztam rá, mint a szemem fényére, de aztán persze csak lett rajta valami, azóta meg nyugodtam leteszem ahova akarom, nem aggódom többet
-
Rádióból én ezt vettem meg, tökéletesen működik.
-
-
-
Van 2 fájl is erre a számra:
DFL61_HARMATTAN_40.2012.13-7.CENTRALEUROPE_EMMC_CENTRALEUROPE.bin
DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.binMelyiket tegyem fel a flash-errel?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Amúgy az én telóm tmobilos eredetileg, de független, mert vodás kártyával használom. Ilyenkor melyik szolgáltatón múlik a frissítés?
-
Nekem tmobilos az N9-em, egyelőre még nem ajánlotta fel az 1.3-at.
-
PR 1.3-ról semmi ír? Mintha június elejére ígérték volna.
-
Frissült az FM Radio N9, 1.5.0-os a legújabb verzió, érdemes feltenni, ezzel már lehet zárt állapotban is hangerőt állítani, a fülesen lévő gombbal pedig be/ki kapcsolni, mint a gyári lejátszót.
-
-
Rányomtam a frissítésre a telefonon, és feldobta, hogy van új szoftverfrissítés:
30.2012.07-1.979.7 1.9 MB a mérete.Ez valami új dolog, vagy csak eddig lemaradtam róla?
-
válasz
BobTail #3274 üzenetére
Időjárás sajna ilyen, nekem is itt írta valaki. A lényeg az, hogy ha egy darabig nem jut nethez a telefon (pl. repülés üzemmód vagy mobilnet kimaradás) és akkor akar frissülni az időjárás kijelző, akkor onnantól kezdve telefon újraindításig már nem fog automatikusan frissülni.
-
-
-
-
válasz
Arthuro_Adam #3226 üzenetére
Feltettem kipróbálásra, kíváncsi vagyok mennyire lesz érezhető a hatása.
-
-
-
-
-
Köszi az infókat, hát akkor sajna most melléfogtam. Nokia gyárt amúgy ilyen usb adapteres töltőt (amibe az usb kábel megy bele)?
Meg másik kérdés: van gyári Nokia "agyba-dugós" füles ami mikrofonos és dolby-t is tud?
-
-
Hétvégén vettem egy usb adapter töltőt (1000mA-es), hogy legyen egy otthon, meg egy az irodában is. Ma gondoltam kipróbálom a telefonnal és egy elég furcsa jelenséget tapasztalok. Ha rá van dugva a töltőre a telefon, akkor nem reagál semmire se a kijelző, csak az óra ugrál rajta és méri is az időt. Duplatapival se történik semmi, csak a gombokkal tudom előhozni a hátteres képernyőt, de feloldani nem tudom utána már swipe-al,
Tapasztalt már valaki ilyesmit?A Slime draws near! Command?
-
A fiókoknál hozzáadtam a Dropbox felhasználóm is a rendszerhez, de nem jöttem rá, hogy ez mire jó, kell valami extra app hogy látszódjon?
-
Megvettem az áruházból az FM Radio N9 alkalmazást, telefonszámla opcióval. Ilyenkor a vodefone hozzácsapja a havi számlámhoz azt a 410 Ft-ot, vagy felszámol még extra költséget is?
-
Facebook-al kapcsolatban kérdés. Hétvégén kaptam üzenetet fácsén, ami meg is jelent a telefonon, jelezte, hogy jött új üzenet, azonban ma is kaptam egyet, amit viszont nem mutatott, amíg bele nem léptem az alkalmazásba. Elállíthattam valamit a beállításokban?
-
-
Pár napja használom a telefont és felmerült pár kérdés:
- miért van az, hogy néha nem zárja be a programokat, ha fentről húzom le?
- miért nem frissül magától az időjárás kijelző az első lapon (ahol az értesítesek jönnek)?
- mkv lejátszás: egyet próbáltam csak, elkezdi lejátszani, de aztán szinte azonnal kiírja, hogy nem támogatott, pedig kép és hang is volt egy pillanatig, ennek mi lehet az oka?A Slime draws near! Command?
-
Na, tegnap óta N9 tulaj lettem én is, egyelőre nagyon tetszik a telefon, 5230-ról váltottam, szóval eléggé nagy ugrás volt
-
Lehet kicsit fura kérés, de ha valaki bp-i és lenne egyszer egyik késő délután, estefelé mondjuk egy fél órája bemutatni nekem élőben a telefont, akkor vendégem egy kávéra/teára/sörre.
(Nézegetek róla videókat, de azért az nem ugyanaz)A Slime draws near! Command?
-
Az N9 zenei képességéről mi a véleményetek? 5230-asom mellé van egy iPod touch-om, mert annak a Nokiának eléggé gyenge a hangminősége, az N9 hogy áll ezen a téren? Képes kiváltani az iPod-ot?
-
válasz
Arthuro_Adam #2761 üzenetére
Egy 5230-asom van jelenleg, ennek a sim kártyája ha jól tudom nem jó az N9-be, mert nagyobb, mint ami abba kell, ha jól tudom.
-
-
Nagyon megvenném már a telót, de messze van május (meg vele együtt a diablo 3 is
).
Még arra gondoltam, hogy talán feltöltőkártyával megveszem, de akkor gondolom nem tudnám átvinni rá a mostani telefonszámom az előfizuról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tudományos Pandémia Klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- További aktív témák...
Állásajánlatok