- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Szia,
Szerintem is csak egy bug lehetett, mert miutàn ujraindìtottam a telót 33%-ot ìrt ki amit feltöltöttem 65%-ra és azóta újra ok minden. Most van 52%-on úgy hogy eltelt kb. 2.5 óra folyamatosan futó mobilnettel (nem volt nyomkodva csak alap àllapotban volt a teló).Màs: ìrtam a Nokiànak a hétvégén, hogy mikor lesz új szoft. Azt ìrtàk vissza ma hogy màr kint van, de azt hogy mikor kapja meg a telóm nem tudjàk megmondani.
Új szoft verzió (levelükben erre hivatkoztak): 22.2011.44-2[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Just486
senior tag
Neem, ez azért erős túlzás. A külső burkolaton valóban nincsenek látható csavarok. Attól még bonthatót, a tetején a SIM és az USB ablak alatt van egy -egy csavar. Utána a képernyőt kell leszedni (ez részben ragasztva van, szóval otthon igencsak korlátozott mennyiségben lehet újból összerakni, mert egy idő után egyszerűen kiesik majd a képernyő). Ez után meg már egyszerű az egész. De lényeg a lényeg, ha kell, szét lehet azt szedni.
That unconquered country we call the future.
-
jacis
nagyúr
Teljesen egyetértek Veled! A Meego-ban van annyi, hogy a WP-t màr most lehetne nekik a kukàba dobni. Nagyon komoly a telò és a rendszer is. Ha ezt nem viszik tovàbb és ragaszkodnak majd a WP-hez akkor majd elöbb-utòbb az Alcatel-el fognak versenyezni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Arthuro_Adam
őstag
Nagyon sok minden függ szerintem attól, hogy mennyit adnak el a WP7-es telefonokból. Ha bejön nekik, akkor lesz WP7 és S40 (vagy annak utóda), minden más szép lassan törölve.
Ha buknak a Microsofttal, akkor több lehetőség is lehet, Eldar szerint már készül az Androidos Nokia
Érdekes módon már kijött pár elemző cég, hogy rosszak az eladások, és ennek cáfolata is megvolt már
-
kuszal
tag
Köszönöm :-D
Igen, az időjárás előrejelzést én is használom, főleg, hogy az értesítések képernyőn mutatja.
Szerintem, és ez a saját véleményem, a Windowsos Nokiák nem lesznek olyan sikeresek mint az N9. Ennek oka pedig, hogy a képernyőn gombok is lesznek. Tudom, hogy nem klasszikus gombok, de akkor is gombok és a készülék kezeléséhez szükség lesz rájuk. Ez pedig minden lesz csak nem innovatív/újszerű/különleges.
Az N9 különlegessége és egyedisége éppen ebben mutatkozik meg. Van egy telefon, amelynek a kezeléséhez nem kellenek gombok. Bekapcsolod és használod :-) A kijelző szép és főleg nagy, ezért az alkalmazások jól láthatóak.
Igen, jogos az az észrevétel, hogy elfogult vagyok, de ezt nem is tagadom és úgy érzem, hogy megérte várni rá, pedig szerettem az 5800-at is.
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
-
Banyeg, egy demó videóra izgulsz. Mind ismerjük már ezt, viszont addig semmi jelentősége nincs, amíg nem lehet kézzel fogni.
Ha elolvasod alaposabban az oldalt, nem is valószínű, hogy ebből a végfelhasználók kézbe kapnák - a célközönség a gyártók és OEM-ek
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest