- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SUPREME7 #30582 üzenetére
Azért eléggé össze van rakva, és nekem 50-60%-ig merül le mire hazaérek (06:00-18.00), wifi: be, adatf: be,
gps: be, fényerő: auto, zenehallgatás, netezés (3g v wifi), szinkronizáció óránként, némi játék. Gyors, képei annyira nem rosszak. A kevlár hátlapnak jó a fogása nagyon, meg a telónak is, hasonlít az N8-ra. -
válasz
androcles #26095 üzenetére
Az én telóm jack problémákkal volt a központiban egy hetet, de nem javítható, mert a panelt mechanikai sérülés érte, ehhez mellékeltek egy tré fotót, és megvonták a garanciát, és semmit se csináltak vele. Itt hagyott fela Nokia iránti szeretetem, legalábbis a szervizelési.
-
Mi lehet a baj akkor, ha a mobilaréna fórumot nem jeleníti meg rendesen, és néha megakad a videó minden ok nélkül, és ha utána tekernék, azt írja ki, hogy általános: rendszerhiba.
-
MMS küldésnél kiírja,hogy adjak meg hozzáférési pontot, mit tegyek?
-
Görgessetek le az időjárás appban.
-
-
válasz
donceleger8 #25645 üzenetére
Apple cuccot ha nem frissíted, akkor jó. Haver ájpodja 5.1-gyel összefossa magát a lezárókódtól. Xperia s-sel egy baj van, z pedig a galéria. Nincs felkészítve 12 megás képekre, és bűnlassú a betöltése.
-
válasz
gretzky77 #25633 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Amire nekem kell, arra elég. Én csak a közösségit cseréltem le, a böngészőt nem, mert nekem túl érzékeny az opera. Fotózok, videózok, hdmi(rca, mikor még jó volt a jack) némi játék, fotó megosztás. Ha kijönne t-nél a 808, szerintem váltanék.
A videó lejátszó nagyon jó. Mindent lejátszik, még mkv-t is, kezeli a feliratokat.
Ebben nevelkedtem, itt ismerem a játékokat, ehhez szoktam.
Szerk: Megnéztem a 808 hands-on videóját, és nem kéne mást csinálni, mint hagyni betölteni a sok cuccot a főképernyőkön. A menüben lehetne mappákba rendezni a dolgokat.
Az elfordulás effekt nekem nagyon bejövős. -
Van itt olyan, aki t mob mobil netet használ? Sikerűlt törölnöm a hozzáférési pontot, ls jó lenne, ha elküldené valaki az adatokat.
-
Ti hallottatok már olyat, hogy nem lehet megjavitani a telót, és a garancia is megszűnik?(ok valami sérülés, egyébként a jack-em volt rossz)
-
válasz
peugeotmate #18639 üzenetére
A böngésző lehet hogy jobb, de hogy az összes mikrofon tönkremegy az iphone-on az vicc, és fura dolgokat csinál.
-
Felraktam a Pro Rc V2-t és nem volt store ezért föl akartam rakni, de lefut a csík és utána kiírja hogy nem lehet telepíteni. Mi lehet a baj?
-
Én nokia fan vagyok, de 680mhz-tól sgs2 teljesítményt ne várj, igaz, hogy amikor tmob ba ráduktam tölteni belassút, majs a bluetooth-tal megöltem(az s2-t) az enyém nem csinál ijet se bátyám desire hd-ja ez samu problem lehet, ja és nem zte blade minőségű az összeszerelés
-
Belle felhasználok! kevesebbet fogyaszt a ramból belle, mint anna?
Mobilarénás téma is van már egyébként. -
Ja és mutassanak 680mhz-es droidot hd videóval, ami jó(se 30fps 5mb/s N8 camera update 11Mb/s 30fps és szereó hang)
Hehehehe -
Használja valaki ezt a tokot(http://shop.nokia.hu/405/nokia-kemeny-borito-cc-3013/)
Ha igen milyen? -
Én is pont ilyen fülest használok és jól szól, de de a kábel merev és ínyy ha nem jól hajlítódott meg tárolás alatt akkor sokszor kicsúszik, de egyébként jó. JA és a hdmi ajtó borítása kettérepedt, de a belső rész tartja és olyanról tudtok hogy a jacknél nem szól néha a jobb oldal és ha rádugom erősítűre sokszor megkergül(folytonos hangvezérlés, meg ismétlődően zúg) ez szoftveres, vagy vigyem szervízbe(ez keletkezhet epölös fülestől)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest