- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
válasz
Joe bácsi #25960 üzenetére
Nem lehetne, hogy ne böfögd ki magadból a trollkodásaidat? Komolyan kérdem, mert kezd eléggé idegesíteni! Gondold végig, hogy mit akarsz írni! Ne szemeteld tele a fórumokat oda nem illő dolgokkal!
És akkor ezt most fogadd el, nem akarok ezen vitázni, mert személyeskedés lenne a vége, abban meg hidd el, hogy nyerek!
Köszi. -
DeV-O-6
csendes tag
válasz
Joe bácsi #25964 üzenetére
Joe bácsi!
Próbáltad már értelmezni az aláírásod? Ritka nagy baromság! "Nem én vok a termékért, hanem ő van értem!" Itt az "ő" helyett az "az" -t kellett volna írnod nem? Tárgyakra, élettelen dolgokra mondjuk azt hogy "ő"??? Nem, csakis emberekre. Akkor ki is tekint élő dologként mobilra, vagy autóra? TE biztosan!
Második baromság: "hanem ő van értem! Ő sürgőssen" Itt a szövegkörnyezetből az derül ki hogy mindkét mondatodban ugyanarról az egy valakiről vagy valamiről beszélsz. Akkor ki vagy mi keressen magának nőt vagy pasit? A mobil vagy inkább az autó?
Ennyi értelemmel menj inkább homokozni b*szod!
-
user01
aktív tag
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Joe bácsi #25178 üzenetére
Komolyan te itt éled ki magad?Ez valami perverzió?Értem én,hogy te utàlod ezzel nincs is gond szived joga de akkor ne gyere ide senki nem kivàncsi ràd,elhiheted,hogy rengeteg elégedett felhasznàló van itt semmi szükség a szinvonalas megnyilvànulàsaidra,komolyan nem értelek minek irkàlsz ide!?
-
-
gyurmau
tag
válasz
Joe bácsi #17582 üzenetére
Én két telefon között szoktam szinkronizálni, vagy bármilyen rendszertelepítés előtt az outlookkal, és .csv -be exportálok mindent, amit lehet (az sms-eket is lehet), így akkor is olvashatóak az üzeneteim, ha telefonom sincs, vagy valamit elrontottam a backup-pal.
Igaz, az ovi suite (amíg nekem volt) nem tudott az sms-ekkel mit kezdeni, de a régi és új Nokia Suite tudja az üzeneteket menteni. Ha a mentésed sikerült, akár később is hozzá tudod fésülni az üzeneteket, mert a backup fájlban bent vannak.
Talán bonyi, de a melóhelyen i4-et használunk, és személy szerint, nekem sokkal több energiámba kerül az itunes. -
gyurmau
tag
válasz
Joe bácsi #17525 üzenetére
A biztonsági mentésből értelemszerűen ki kell hagyni a beállításokat, és akkor tovább lehet vinni az összes többit, bár én manuálisan szoktam menteni. 2003 óta használok symbiant, azóta minden megvan amit valaha beleírtam vagy ráérkezett és még nem töröltem szándékosan, pedig ebben volt se, moto meg pár nokia is. A szervíz meg inkább ember-, mint márkafüggő, szerintem.
-
donceleger8
őstag
válasz
Joe bácsi #17525 üzenetére
Azért ezek hegesztett nem hivatalos ROM-ok és a hozzájuk kapcsolódó hibák. Azért ezt vedd figyelembe. Nekem a gyárival semmi problémám nincs, minden megy rajta tökéletesen.
A szervizzel meg nem tudom mi bajod van? Több helyen is olvastam, hogy cserélték a lila kijelzőt is, meg a hajszálrepedést is a HDMI csatlakozón.
Persze van negatív példa is, de azt hiszed máshol nincs?
Én nagyon hosszú idő után tértem vissza a Nokiához, de elnézve a mai telefonkínálatot, szerintem a legjobb döntés volt. -
donceleger8
őstag
válasz
Joe bácsi #16752 üzenetére
Na én most néztem meg egy filmet hdmi-n keresztül, közben jött egy hívásom, film szépen megállt, s miután befejeztem a beszélgetést ment a film tovább. Most internetezek és olvasom az aggályaidat, gondoltam rányomok a névjegyzékre, többször is hogy biztos legyek benne, de azonnal reagált. Aztán bezártam, és észrevettem hogy a big screen még ment a háttérben, meg a net is ugye és mégis reagált késlekedés nélkül.
Mellesleg MM-ben kiállított darab, biztosan nyomogatta mindenki meg mindent, gondolom bezárni a progikat meg luxus volt.
Jó éjt mindenkinek! -
Regirck
senior tag
válasz
Joe bácsi #16752 üzenetére
Gondolom szoft verziókra célozz, hogy az nem volt karbantartott/frissített. Az ilyen MM-ben 1 éve porosodó N8 ami azóta megy és mindenki összenyomkodja az valóba 3-4 mp míg megnyitja vagy még több. De egy karbantartott szoftnál nem létezok ilyen.
Taylor: csak körül tekintő!
-
Regirck
senior tag
-
-
Ufff
senior tag
válasz
Joe bácsi #15457 üzenetére
Ebben a topicban, sőőőt, ezen a fórumon mindenki szarja a pénzt. Te nem? Akkor vegyél mást, de N8-at, meg ne Nokiát! Ezek a telefonok kimondottan pénzt szaró embereknek lettek gyártva, mert ők azok, akik meg vannak elégedve a gyártó termékeivel.
A többi embernek, akik úgy dolgoznak meg a pénzért (ritka példányok, főképp páncélozott vitrinek mögött tartják őket fokozott védettségük miatt), azoknak találták ki az összes többi telefont.
Sorold magad be a megfelelő kategóriába és ennek megfelelően válassz készüléket!Irónikus voltam, nem akarlak megsérteni, de szeretném érzékeltetni, hogy miket írsz!
-
imi290
aktív tag
válasz
Joe bácsi #15442 üzenetére
gondolom itt senki nem 15 éves és azt is gondolom hogy már mindenki magának veszi a telefonjait miért mit gondoltál? kapják az apeh-től ? miért kell le mondani egy olyan terméket amit nem is ismersz ? én tapasztalatból beszélek hogy jó telefon ez csak tudni kell vele bánni.januárban kifizettem érte tokkal együtt 470 eurot mert akartam egy ilyen telefont.előtte igaz böngésztem a net-et teszteket hogy milyen tudtam hogy van neki kisebb hátrányai de megvettem akkor is
miért te pénzt majd viszed magaddal a sírba ? már bocs az ilyen kérdésért ...
-
attisx
addikt
válasz
Joe bácsi #15422 üzenetére
Nézd, az a két kis LED rajtad kívül mást nem zavart, fel sem tűnt nekik, Te viszont hónapokig ott pörögtél rajta. Éppen ezért a Te és a többi fórumozó lelki nyugalma érdekében kérlek, hogy ne vegyél N8-at. Mert, ha másért nem, hát a megrepedt HDMI fedél miatt, ebben topikban is ugyanaz menne. Arra meg szerintem senki semmi szüksége.
Ha meg a nagy kijelzős netezés az elsődleges preferencia, akkor vegyél egy szifont, vagy valami paraszt tenyérnyi képernyős androidos csodát...
-
-
Ufff
senior tag
válasz
Joe bácsi #15411 üzenetére
Tudod mit vegyél? Nagy levegőt! Csak azt látom, hogy arra keresed a választ,miért ne vedd meg! Ha neked ez a telefon ennyire nem jön be, akkor miért erőlködsz? Vegyél vmi Samut, HTC-t, SE-t, vagy egy sima tekerve tárcsázós vonalast! Azon megy legalább az összes funkció...
-
imi290
aktív tag
válasz
Joe bácsi #15405 üzenetére
Ebben nincs igazad,nekem jól megy az email.előbb lejön a telóra mint hogy gépen bejelentkezek stb... és ha elolvasom a telefonon és felmegyek gépen olvasottként jelöli.ugyanez fordítva is ok. be lehet állítani mikor szinkronizáljon meg ilyenek. és lehet ugy is hogy a nap 24 órájában
-
imi290
aktív tag
válasz
Joe bácsi #15400 üzenetére
Nem panaszkodom a telefonra nekem is n8 van, DEEE az álló qwerty-vel irni smst számomra művészet
azt meg hogy a kurzor odamenjen tényleg nem úgy van mert nekem 10 -ből 8x nem oda megy,de még szerencse hogy fektetve nagyobbak a betűk.
egyik haver samsung telefonján néztem ,nem tudom milyen fajta,de neki sokkal nagyobb az álló qwerty pedig a kijelző kb épp ekkora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest