- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz
novinyul #25551 üzenetére
Ja. Persze... A wp8-on. Amit a mostani Lumiák soha nem fognak megkapni és mindig ilyen csököttek maradnak...
Csicsa: 5-ös. Mag, kernel, soc, felbontás, névleges adatok: 5-ös. "Smoothság": 5-ös.
Használhatóság: 00. Ennyi és nem több a wp7-es Lumia sajnos.És most képesek még kiadni a méregdrága 900-ast is úgy, hogy már mindenki tudja, hogy sohase kapja meg a "tökéletes" wp8-at, tehát lehet használni a telefont wp7-tel, azaz "csökkentett módban". Kíváncsi vagyok, mekkora veszteség lesz ebből megint. Röhej.
-
attisx
addikt
válasz
novinyul #25551 üzenetére
Végülis: Beta Test is Over...
-
MC Pite
veterán
válasz
novinyul #25356 üzenetére
Akárki akármit mond, a mostani win nem okostelefon. Letojom minek hívják, hisz a zárt, buta S40es és sima SE telefonok köröket vernek rá. Amiben többet tud? Hát, alig van... Nekem hatalmas csalódás volt a 710 - igaz, csak fél órát volt nálam, de a tulaj egyetlen kérését sem lehetett megvalósítani a másfél tucatnyiból...
-
peugeotmate
őstag
válasz
novinyul #9720 üzenetére
Köszi az infót. Már ez is valami, hogy kicserélik.
Ijk
Én használom néha a FolderPlayert. .wav és .flac kiterjesztésű számokat nálam alapból viszi. Beállítási lehetőségek illetve a kezelési felület elég minimálra van véve. A számok közt valamennyi szünet van természetesen. Olyat pl. nem tudsz beállítani mint az iPodokon, hogy a szám utolsó (kb) 5 másodpercében már kezdje a következő számot (már nem emlékszem, hogy hívták ezt a funkciót).
(A telefonodmárkájaprogramok.hu-n találsz működőt, ha a folderPlay kifejezésre keresel rá. Egyik PH!-s kolléga készített hozzá magyarosítást. Nálam ez a verzió remekül fut.) -
peugeotmate
őstag
válasz
novinyul #9686 üzenetére
Kíváncsi leszek, mit mondanak. Én is tokban tartom, mégis repedt. Igaz használtam (ha már van, gondoltam szabad), de legfeljebb ha ötször kinyitottam eddig.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy trémobájl az Anna UI kiadásával is sokat fog majd sz@r@kodni, mint eddig mindegyikkel, vagy netalántán már neki is láttak a munkának. 1.2-t nyugodtan átugorhatják, nekem nincs különösebb bajom az 1.0-val sem, viszont az új UI-ra már kíváncsi lennék.(Hátha már kézhez kapták a Nokiától, én bizakodom.
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Plazma TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amatőr csillagászat
- SQL kérdések
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest