- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocks
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget.
Amikor csatlakoztattam a telefonomat a Pc-hez azonnal bejelentkezett az ovi-ba és felajánlotta, a lehetosegeket (szinkronizálás pc-telo, + letöltések ovi aruhazbol stb.)
Úgy állítottam be az ovin, h én döntöm el mikor szinkronizáljon a pc-rol a telora, és fordítva.
Eddig nem is volt gond.
Tegnap újra csat. pc-re gondoltam ráteszem a telora a Genesis egyik albumját win.media playeren. (USB-n át)
Lehet hülyének néztek, de nem nagyon figyeltem az átrakást. úgy sac/kb 1,5 öra múlva odanéztem és láttam, h még mindíg szinkronizál. Gyorsan bontottam , és megdöbbentem, mert rajta volt egy csomó zene amit nem kértem.
No zenetárba be, és mind törölve a telon.
Újra csat, és most figyeltem csak a másolást.
Amikor befejezte megnéztem a telot és láttam, h továbbra is média átvitel folyamatban van-t ír ki.
vártam egy kicsit hátha abbahagyja, de mivel nem történt semmi bontottam az USB-t.
Megnéztem mi az anyját rakott fel a pc-rol.
Majdnem az összes képet és videót átrakta és par nem kért zenét is, pedig nem adtam ilyen utasítast!
Pár órát azzal qrtam el, h törölgessem a nem kívánt tartalmakat.
Megtudná valaki mondani mi okozhatta ezt a nem kért müveletet?
Most nem merem csatlakoztatni nehogy megint beinduljon a szinkron automatikusan, pedig nem arra van állítva az ovim, és nincs kedvem újra gyalulgatni a tartalmat...
Mit cseszhettem el, vagy csak szimplán megzakkant a telom?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged