- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Az én ezüst N8-asom nagyon tetszett barátnőmnek, szerette volna céges telefonként, de azt nem adtam neki oda. Viszont egy hétig tesztnek nála volt, és jó vele beszélgetni, ahhoz képest, hogy már nincs 3G. Tetszik neki a telefon, mert kicsi, fényképezője azért jócskán használható, és a Transmitter funkciót is értékeli. Így lett neki ez, véletlen találtam rá, a mai árakhoz képest realtíve olcsón (10k), első szoftverrel és nem magyarul. Többek közt a magyar nyelv hiánya miatt is adta el az eladó....
Mert a cégtől csak SIM-et kapott, telefont intéz magának olyat, amilyet szeretne, a sajátját meg nem szeretné befogni ennyi telefonálásra. Viszont az N8-asommal már szemezgetett egy ideje
Hívásrögzítő alkalmazás van rá, anno én is használtam, rendes mp3 minőségben rögzít, az meg szintén kell neki
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest