- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
válasz
Energie X #22415 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszodat.
Egyelőre csak visszaállítást csináltam, ez 4 megát jelentett, szerintem csak azért, hogy pár ragacs alkalmazást végre töröltem. A telefon vételekor viszont az elbaltázott beállítások miatt 2-szer is csináltam hard resetet (könnyen tehettem, mert még semmi nem volt a telefonon) és mindent megint felrakott újra, nemcsak a ragacsokat hanem az Általad említett fontosabb dolgokat is (officet,adobe reader,fsecure,shazam,fényképszerkesztő,stb.) Igaz az még Anna alatt volt.
Szóval ahogy leszűrtem, az azért elég változó, mi marad meg és mi veszik el.
Most azon filózok, hogy mi van ha a hard reset után az oviban lévő biztonsági mentést teszem vissza kompletten, beleértve a készülék alkalmazásokat és az alkalmazásokat is. Lehet hogy már unja a csapat, de a telefonban a saját hang a legfontosabb nekem.
Nagy nehezen feltornásztam 100 mega felé a C-t, de az milyen már hogy egy ilyen egyébként nagy tudású telefonon az ember nem nagyon mer telepíteni és térkép szoftvert frissíteni, meg számolja az mms-eket hogy nagyon ne csökkenjen a szabad helye..Pont ezt untam meg az N86-nál is (indulás 60 megáról, de ovi után már csak bő negyven 40..) Lányom X6-osában meg még mindig 256 mega a szabad C-n, pedig aztán ő nem gondozza a telefont ilyen szempontból, telepít ahova csak lehet. Remélem a 808 végre kap egy jó nagy C-t.
Üdv..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Politika
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Filmvilág
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest