- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
dodicsaba #1881 üzenetére
Én meg Nexus 5-ről jöttem a 930-ra és jól tettem. Tavaly volt szerencsém használni egy 720-at, na akkor kellemesen csalódtam a Windows Phoneban. Ugyanakkor az a készülék néhol kevés volt az 512MB ram miatt. Ez a 930 már jó. Bár jó lenne, ha lehetne állítani az animációk sebességét, mert lassú. Asztali gépen és amdroidon is az az első, hogy kikapcsolom mindet. Nekem ne animáljon, hanem haladjon a dolog, pattogjanak a cuccok a képernyőn.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
-
SharpSA
veterán
válasz
dodicsaba #1699 üzenetére
Van. Jó. Minden rendben. A tavalyi 720-as után azért működésben sok újdonság nincs. Persze a gyorsaság és a rendszer változások (8.1) kivételével.
Tegnap délután 3 körül bontottam ki, kapcsoltam be. Eleinte valóban elég meleg volt. Felraktam töltőre, közben elkezdtem belakni. Visszaállított a korábbi állapotból amit tudott. Kerestem megfelelő programokat, már amik korábban nem voltak meg. A lilás képernyő valóban van, de csak kb. a legkisebb fényerőn, sötétben, de érdekes módon ott sem minden feketénél, inkább valami nagyon sötét szürke helyett lehet, mert volt egyszerre fekete és lilás teli sáv is a képernyőn. Engem különösebben nem zavar, napközben egyáltalán nem látok ilyet. Mostanra már lenyugodott a készülék, kezd beállni a fogyasztás is. A kamera kiváló az eddigi készülékekhez képest, a Note 2-nek volt még jó kamerája, de ez egyértelműen jobb. Kikapcsoltam sok programnál a háttérben működést, mert feleslegesen mennek, elég ha akkor mennek, amikor kellenek. Meg kikapcsoltam még pár dolgot, amik elég ha szükség esetén mennek. Éppen most néztem az akku fogyást: 66%-nál megállt egy ideje és nem mozdul. Vízszintes vonal van a grafikonon. Na most ment le 65-re. Jó lesz ez, főleg hogy még nem volt 3 teljes töltés sem.
Raktam rá egy hasznosabb tárcsázót, amivel gyorsabban lehet keresni, de persze a teljes híváslistát nem látja. Arra ott van a gyári. -
-
SharpSA
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest