- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Telenornál vettem. A telóm független.
Upgrade advisorral fent van a 10. -
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit lehet kérni egy leejtett 930-ért? A kijelző alsó része kb. 0,5 cm-es részen lett pókhálós
Működését nem befolyásolja, papírokkal ,töltővel, head set, dobozzal?Ha valakinek sikerült túladni egy törött lumia-n, súgjon nekem.
Köszi
-
NomAd_82
aktív tag
Pont így jártam mint te. Üveg tört de még működik.
Nokia Care 60.000 a javítás.
Van olyan hely, ahol megcsinálják neked 17.000-ért de bukod a garit.
Én most ebben gondolkodom.
Vagy húzom ameddig megy és veszek egy másik telót ( biztosítással ) de ha + 60-ért javíttatnám, már 175.000- ben lenne a gép. -
NomAd_82
aktív tag
A videó nálam sem akad, pedig elég sokat használom kültéren és beltéren.
Biztosítást mindenki kössön rá ha tetszik ha nem, mert úgy jártok mint én.
1 hónapos teló nilkin tokban ( egy nagy fos ) leesett kb. 50 cm-ről. Képernyő pókhálós lett alul. A működést nem zavarja de azért na!
Gariban 60.000 a javitás. Ha nem javíttatom meg hivatalos szervizzel, bármilyen hiba esetén be sem fogják venni mert rákenik arra, hogy az esés miatt lett hibás.
Meg tudnám csináltatni 17.000-ért de akkor pápá gari szóval ez cumi.
Tehát mindenki kössön biztosítást !!!
Dupla kopp nem mindig ébreszt de nem zavaró.
Kijelző elállás nincs, lilulás nincs. Telenornál vásárolt
Melegedés néha égetően forróra sikerül, főleg navi közben de nem zavar.
Hangszóró pukkanás van de nem zavar.
Az android után tökéletesen használható gep, nem bántam meg, hogy megvettem
Eredmény: biztosítás + szilikon tok + fólia = zsír teló -
NomAd_82
aktív tag
válasz
spider80 #11368 üzenetére
Igen, értem amit mondtok, nem fogják bevenni.
Csak nehéz ezt megérteni, mert nem okoskodni akarok és visszaélni mint mások, hanem becsületes felhasználó vagyok és tényleg egy szerencsétlen helyzet volt de szépen lassan tudomásul veszem, hogy ez van. Meg kell szoknom és a tudattal barátkoznom kell. Legközelebb ha veszek telcsit, vas tokban fogom tartani vagy párnában. -
NomAd_82
aktív tag
Hello srácok!
1 hónapos telenorban vett telcsim a mai napon leesett a foldre kb. Fel meterrol. Rajta a tok de annyira szerencsetlenul esett, hogy a kijelzo alja osszetort. Az erintes mukodik, azzal semmi baj csak az uveg tort szet.
Szerintetek nokia care javitja gariban vagy nagy ivben fosnak az ilyen jellegu problemara?
Az ideg szetbasz rendesen, mert 1 honapos a telom es egyszeruen nincsen keretem egy ujat venni.
Esetleg ismertek egy "szakit" aki ert a kijelzo cserehez? Gondolom akkor a garit el is bukom.
Vagy vigyem vissza a telenorhoz hatha a sracok segitenek? -
NomAd_82
aktív tag
Naponta látom, hogy jönnek hozzászólások. Örömmel lépek be, hogy tippeket és a használattal kapcsolatos hozzászólásokat olvassak, esetleg fotó beállításokat, stb.
Erre minden napra jut egy idióta. Fel vagyok háborodva.
Eláll a kijelződ ?? Nem tetszik? Ne böfögjetek már, vigyétek vissza!
Lilul? Vidd vissza!
Adjátok el? Jaaaaa. Nem tudod mert részletre vetted? Ezt komolyan kérdezed?
Akad a játék? Lehet más az igényünk de akkor játsz pc-n, ne egy 5-ös kijelzővel.Szerencsére az enyémmel nincsen ennyi baj csak a fehér háttérnél egy kis vibrálás, nem zavar.
Volt már rosszabb telefonom. Sokkal rosszabb.De a kedvencem: azt mondta Géza bácsi, hogy sokat vittek be ezzel a hibával meg mondta a Marci aki jóban van Ödönnel, hogy neki is eláll. Ettől nekem is hamarosan el fog állni a kedvem.
A samunál én is ismerem a górét, mégsem mentem be az s5 topicka, hogy fujj de rossz mert gizmo azt mondta rossz. Ezekkel kíméljük már egymást.
Persze, mindenkinek joga van véleményt mondani és erre való a fórum de ne erről szóljon már minden 2. hozzászólàs, pláne ugyanarról.
Végszónak, pedig van benne valami, hogy a magyar ilyen meg olyan de legalább mi ne ugorjunk egymásnak, hanem segítsünk már a leendő tulajoknak vagy a jelenlegieknek.
Direkt nem címeztem senkinek mert nem vitázni akarok.
Végezetül pedig a gps-nél létre kell hozni egy olyan "here" vagy milyen fiókot vagy működik a outllok-os e-mail cimmel is? Vagy van olyan opcio, amivel ki lehet kerulni a regisztraciot?
Hetvegen utaznek es hasznalnam.
Koszi mindenkinek, aki segit. )Tényleg végezetül: az összefoglaló kiváló lett.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
Feenyx #10300 üzenetére
Én reggel 7-kor veszem le a töltőről. napi 7-8 hívás + sms- ek.
Internetezés kb. 30 perc + néha net megosztás. Napi egy e-mail szinkron + küldés.
Fényképezés és videózás.
Zenét nem hallgatok.
Estére 60 % körül van, nem szoktam töltőre rakni, ugyanezzel a felhasználással megvan a másnapom is. Bár akkor 10%.
Akkor kap enni
Szerintem a te használatoddal sem fog délután ötre megfeküdni. 1 nap megvan. -
NomAd_82
aktív tag
Ilyen Nillkin tokot vettem pont 3 napja, csak fehérben.
Olyan nehezen ment bele, hogy le sem merem venni. Bízom benne, hogy nem lesz gáz.
A ropogás jelenség nekem is előjött egy hét után a kameránál de nem foglalkoztam vele.
Most a hátlapot ezért nem fogom levenni.
Az első napon vettem egy no name szilikon tokot is de az nagyon nyomorék, mert a szélei össze-vissza állnak és ha belerakom a telefont nem fekszik fel a telefon szélire. Gagyiii -
NomAd_82
aktív tag
Hasonlóképpen gondolkodtam mint te. 830 vagy 930.
Én hosszútávra tervezek ezért az utóbbinál maradtam és nem bántam meg. A rendszer könnyen kezelhető jól átlátható a kezdeti ijedtségek után. Nálam az volt amikor a telenornál bekapcsoltam a telót és lesokkolt a látvány.
A fényképező szuper, a kamera is remek. Nekem mind a kettő nagyon fontos volt.
Aksi másfél napot simán kibír de ha csak telcsizek és sms plusz pár fotó, akkor a 2nap is megvan.
Amit fentebb linkeltek, extreme-s ajánlat roppant kecsegtető. Én egy hete 114.000 pénzért vettem. Fuk.
Egyetlen gondom a képernyő fehér hátterének villódzása de majd megnézem milyen jellemző helyzetekben jön ellő ez a jelenség.
Szerintem nem fogod megbánni a 930-at. Én amennyire féltem ettől a telcsitől, annyira megszerettem 1 hét alatt. Remélem így is marad. -
NomAd_82
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #9947 üzenetére
A vibrálás nálam is megvan. 1 hetes a teló. Eddig nagyon tetszik. Nekem pofon egyszerű a win rendszer.
2napot siman kibír csak ez a fránya vibrálás.
Főleg akkor amikor megnyitom az explorert, hogy netezzek és a fehér háttér kezdi a mókát.
Remélem ugyanez van nálatok is és nem kell szervizelni. -
NomAd_82
aktív tag
válasz
Seangaijin #9704 üzenetére
Ma én is megvettem. Az elmúlt napokban bejártam vagy 5 telenor üzletet és sehol nem volt már.
Ma érkezett 1 db az egyikbe. Le is csaptam rá.
Vásárlás előtt én is átolvastam a teszteket, egy csomó videót megnéztem és ezek alapján vásároltam.
Nekem speciel nem kell értesítő led ,mert a felhasználási igényeimnek megfelelően választottam. Ez nem tartozik oda.
Most kezdem az ismerkedést. )
Elsőre nagyon minőségi a cucc... -
NomAd_82
aktív tag
Köszi a választ.
Én is retina mellett használnám ha nincsen wifi zone.
Nap közben több hívás, sms lenne és mobil megosztás ( de ez ritkábban).
Fényképezőt is használnám rendesen.
Az s2-m azt csinálta videózásnál, hogy időnként belassult a kép felvétel közben. 720-ban vettem fel.
Hiába szoftver frissítés, hiába a gyári visszaállítás, szarul vett fel. Ennél a gépnél remélem nincsen ilyen problem.
Remélem a wint meg tudom majd szokni. -
NomAd_82
aktív tag
válasz
flatline#2 #9594 üzenetére
Jó opciók vannak neked.
Én 6 éve vagyok telenoros elofizető flottában és vagy 30 ezressel többel adnák a 930-at mint praktikumban. Én meg pont arra gondoltam, hogy kilépek és megyek t-hez korlátlan telefonálással részletre készülékelhozás.
Gyerekek, élőben megnéztem a 930-at de valahogy ez a win olyan furcsa volt nekem. Kicsit bonyolultnak tűnt. Lehet mert csak 20 percet nyomogattam.
Most egy i 5s-re próbál mindenki rábeszélni. És lökik a rizsát hogy nem jó telefon.
A tabomon ios megy. Van annyira egyszerű és gyors ez a rendszer mint az?
A héten meg kellene vennem mert nincsen telefonom de i5s-ert nem igazan adnek 165.000-t. Nekem aránytalanul sok. -
NomAd_82
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #9190 üzenetére
Eddig amit leírtál teljesen bejön a cucc. Megnéztem a képeket, hát meglepődtem. Ha lehet hinni a képeknek, akkor nekem nagyon bejön a cucc.830, 930 is tetszik.
Nem is értem miért nem néztem eddig ezeket a telókat.
A rendszert gondolom meg lehet szokni.
A mostani s2-m egy napot bír ki. Kb.8-10 rövidebb telefonálás, kis mobilnet megosztás + fényképezéssel és estére 10%. -
NomAd_82
aktív tag
Üdv a Tulajoknak!
Egy kis tanácsot kérnék a tulajoktól a telefonnal kapcsolatban.
Jelenleg adott egy galaxy s2 amit le szeretnék cserélni. A samunak tetszik a jelenlegi formakövetése de az android nem annyira jött be mint gondoltam. Na meg, hogy túlárazottak a készülékei, szerintem.Több készülékről érdeklődtem több fórumban de nem éreztem, hogy az adott készülék megtetszett.
Ez most tetszik.
Akárhányszor frissítettem, akadások, újraindulások, a képernyő nem érezte az érintésemet, stb... de ez nem az a topic. Tehát androidos telót nem!!!
Az e-maileket és a komolyabb böngészést egy ipad retinán végzem. Itt az op. rendszer számomra ideális de egy iphone 5s- ért vagy 6-ért nem fogok ennyi pénzt kiadni. Értem én, hogy az apple de mégsem.
A lumia 830-at és a 930-at néztem ki. Mind a két telónak elolvastam a tesztjeit és tetszik mind a kettő.
Viszonylag sokat fényképezek és videót rögzítek ( melyeket össze is vágok ) zenelejátszóként is használom ( munkához ) és a mobilnetet is innen osztom meg. Nem mindig de hetente többször is.
Ja és a navigáció sem utolsó.
Soha nem volt még win-es telcsim és kicsit félek tőle, mert nem ismerem, ezért kérdezlek titeket.
A win oprendszer stabilabb-e mint az android? A működéssel meg vagytok elégedve? ( akadás ,fagyás mennyire gyakori )
Az egyik ismerősöm mondta, hogy kell valami account itt is . Tehát nem elég ha van gmail fiókom, kell egy új?
Az adott készülékek meddig bírják? Fotózás kapcsán hasonló a két telcsi teljesítménye?
A zenék, képek, videók másolása egyszerűbb, mint az itunes vagy itt is van hasonló program?
Fontos az is, hogy megbízható cég végzi-e a garis javíttatást?
Megköszönöm a hozzáértők segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest