Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabianus
tag
Végigolvastam a hozzászólásokat. Ment a hiszti minden oldalról szépen. Nem gondoltam, hogy ekkora vihart kavar ez a teszt. Objektív volt? Nem tudom. Ha hasonló súllyal és szájízzel szerepelt a telefon tömege az i4S kapcsán, és a méret a Note kapcsán, akkor igen. (Én nem olvastam azokat a teszteket, nem is akarom megadni a választ.) Nekem nagyon sok minden tetszik ebben a telefonban, sokminden viszont nem, de az biztos, hogy egészen mások a preferenciáim, mint a cikkírónak, de szerintem ez normális. A felhanytogatható a kettősmérce, ha ugyn tényleg volt.
-
laci666
senior tag
Na ezt is megéltük, egy kalap ... ez a 185gr monstrum.Na meg ez az ár is...
-
Zol01
tag
"Lesz ez még lejjebb is,az Ativ nagy valószínűséggel kipicsázza az egész mezőnyt,mint annak idején az Omnia7"
Főleg ha olyan sokat foglakozik vele a Samsung mint az omnia 7-el! A sok Samu fan azért írogatja hogy inkább Nokia mert ők még foglalkoznak is a Userekkel!
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Szerintem az a tucatnyi Nokia fan,aki vérben forgó szemekkel acsarkodik itt,mert kedvence nem a megérdemelt prezentációban részesült,az a MA szerkesztőségének nem oszt,nem szoroz.
Inkább csak szánalmas látvány amikor bizonygatják mennyivel csúcs szuperebb is ez a készülék valójában,és hogy majd ezzel a készülékkel megindul a Nokia vissza a csúcsra(ásít),és hogy egy szinten van a többi gyártó csúcsmodelljével.
Közben meg jó esetben TALÁN túl vannak életük tizenvalahanyadik készülékén,amiben a Nokia 5110 is benne van,beszűkült tudatuk képtelen felfogni hogy a Nokia nem véletlenül tart ott ahol.
Lesz ez még lejjebb is,az Ativ nagy valószínűséggel kipicsázza az egész mezőnyt,mint annak idején az Omnia7,aztán a MS majd szépen bagóért megveszi az egészet,na nem a készülék portfolió miatt,áhh dehogy is,tudnak ők okostelefont gyártani ha akarnak,sokkal inkább a szabadalmak miatt,az az igazi érték.
Nem is igazából a Nokiával van a gond,sokkal inkább a rendszer az ami miatt ez sem lesz mentőcsónak a nagy N-nek. -
Dino69
aktív tag
Nekem ez a csempe megoldás eszembe juttatja a szocreál fürdőszobák "szépségét".
-
Hm, nekem tetszik.
Végre egy telefon, ami a mérete ellenére sem egy pihekönnyű kis semmi érzést ad, mikor kézbe veszem.
Talán majd egyszer szerzek egyet ^^ -
Blyan
félisten
válasz
tomkom1969 #381 üzenetére
Ezzel kellett volna kezdeni, hogy Te egy elégedett ügyfél vagy, akinek ha kést nyomnék a torkához sem tudna objektív lenni.
Minden világos. -
tixem
addikt
na hát végigfutottam a topicon, ekkora melodrámát én még nem láttam. Nem a szívem csücske a Nokia és a wp, de az itt szájaló Nokia fanboy tömegből egy-két embernek kijárna pár tisztességes nyakleves, hogy helyre tegyék magukat, és ne dobálózzanak alaptalan vádakkal a szerkesztőség felé. Írjon minden kedves troll egy legalább ilyen tesztet, utána megnézzük, hogy melyik a jó. Ja, hogy az említett idióták is szubjektív cikket írnának, mert a nokia a non plus ultra
Szánalmas banda
a teszthez: a telefon súlytöbbletére egy csöppet tényleg nagyobb hangsúly fektetve, de hát érthető az oka, ekkora féltéglával én se rohangálnék. És hát a kamera is nagy csalódás, pedig kb akkora hype volt körülötte mint egy ájfon körül, erre itt van ez
8x pedig tényleg jobb vétel, de a 8s valahogy nekem még jobban bejön. Ativ S teszt mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Alapjában teszik a telefon ,de személy szerint pl.: fotó terén lehetne jobb/xenon vakut hiányolom , fm rádió nincs. Jó teszt/bemutató
-
Auratech
őstag
válasz
Barthezz2 #358 üzenetére
A kameramodul egydeka max(808). vagy fél deka..a többi..
ettől nem lesz majdnem két tábla csoki a súlya A kameramodult lusták voltak beletenni, mert a kötött architektúrában nem volt megoldható a kezelés a dedikált hardver-szoftver nélkül, mint ahogy a 808-ban van.
Ráadásul vastagabb is lett volna.RAZR MAXX - 4.3 képpel 3300mAh - 145gr fém kerettel, cseppállóan, ütésállóan. Egy évvel ezelőtt....
-
ramrit
tag
A súly témához eszembe jutott egy vicces sztory: amikor megvettem az sgs+ telómat, és az asszony elöször kézbevette (mármint a telót :-) ) az a mondat hagyta el a száját amikor a súlyát vizsgálta: "mi ez,valalmi játéktelefon?" :-)
És ezt azért mondhatta,mert nem volt viszonyítási alapja okostelókkal kapcsolatban, a korábbi butafonjai meg a 920súlya körül mozogtak, és mégsem nyávogott,mint itt sok férfi ember.
Az a baj,hogy túl nagyok lettek az igények...vagy éppen az elvárások[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
hallerlaller #372 üzenetére
Érdekes módon, amikor én vettem WP7-et anno és HTC-re esett a választásom, ez fel sem merült bennem. Bár én amúgy sem vagyok elájulva a Samsungtól, ellentétben a mobilos népközösség 70%-tól.
(#373) tomkom1969
Alapvetően már a 820 is nehéz (full műanyag), ha azt nézem, hogy semmivel sem tud többet, sőt, mint mondjuk egy szintén polikarbonátos 8x.
Szóval ezt az érvet már csak ezért is megmosolygom.
[ Szerkesztve ]
-
a kopást a tok és a telefon közé kerülő szennyeződések okozzák (illetve talán az öntési "sorják") nekem is volt 1-2 foltocska a telefonon de utánna 1-2 hét alatt eltünt mikor tok nélkül használtam a telefont ... fél évig volt tok rajta kb folyamatosan havonta takarítva ... amúgy jó a telefon anyaga nem nagyon karcolja meg semmi ... sajnos nekem most a kijelző megrepedt a bal felső sarokban (nem a felszínen hanem az üveg belső felén és nem tudom mit tettem vele ...
-
Blyan
félisten
válasz
tomkom1969 #367 üzenetére
180-ért már kapható itthon, azért is drága.
És 19%-os áfával előrendelhető az Expansysből, ami viszont 192.000-re jön ki. -
törölt tag
Atya ég! Nem elég, hogy nagy még nehéz is
Kicsit gáz, hogy ekkora méretnél néhány grammon sírdogál a cikkíró. Azok az emberek akik ezt zsebre teszik valószínűleg észre sem veszik azt a néhány grammot. Na mind1. Ilyen telefonom sem lesz.
-
tomkom1969
tag
-
Pálin(t)ka
tag
Akinek sok ez a súly [moderálva]! Egy baja van, mégpedig az, hogy kicsit drága. Ezt leszámítva egy igen jó telefonról van szó!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
atothhu
csendes tag
Azért azt beláthatjuk, hogy mindenki akkor járt volna a legjobban, ha ez a telefon kétségkívül minden piacon megjelent készüléknél jobb minden szempontból. Én magam legalábbis ezt szerettem volna. És minden új műszaki cikknél ezt szeretném.
Itt szerintem mindenkinek volt nokia telefonja, legalább egyszer az életben. Nem utáljuk mi őket, de ez most tényleg nem sikerült. És nem véletlen volt a fejes hullás néhány héttel a megjelenés előtt. Pl 920ért felelős marketing igazgató. Ami ugye nem csak az eladásról szól, hanem arról, hogy igazán felmérem mire van szükség. Azért itt voltak ígéretek, nem is kevés. Én emlékszem rá. És hidd el, én is sajnálom. Plusz a mobilexpon is volt előadás. Aki ott volt tudja ... nah arról inkább hallgassunk. :-)
-
xZer0kidx
senior tag
-
válasz
tomkom1969 #361 üzenetére
Azért van fényképezőm
De ha elolvasod a fenti hosszabb szösszenetem, nekem nem a súllyal van bajom, hanem az, hogy akkor legalább lenne ami indokolja.
-
Blyan
félisten
válasz
tomkom1969 #355 üzenetére
Kösz! De ha egyszer ennek a telefonnak az egyik nagy nagy attrakciója a pjúrvjúság, akkor joggal vágyom nagyobb eredményre. Főleg a 808 után.
De oké,akkor legyen kevésbé jó, de akkor lehetnek igényeim a kisebb ár iránt, illetve a méretről már nem is beszélve.(#358) Barthezz2
Logikusan nézve igazad van, de Nokiásan nézve, ahol a 820 akkora súlyú, mint a 808-as, akkor egy 1st tier PW-s Lumia 920 egy 230 grammos jószág lenne.
Mindent félretéve, nekem tetszik ez a telefon, tényleg. És kéne is. De nem minden papsajt, és nekem vannak kifogásaim. Egy pár. Akit zavar, az meg...
(ez nem Neked szólt Barthezz)
[ Szerkesztve ]
-
leslie_smith
aktív tag
Nekem tetszik.Engem a súly sem zavar.Csak nem vágnék bele egy drágább nokiába.Maradok a Sonynál.(Vagy ha rossz a support akkor Nexus!)
-
quailstorm
nagyúr
Nekem speciel bejön az alsó sáv a kapacitív gombsor alatt. Ahogy a jobb hüvelykujjam áll, kevésbé kell kimozdítanom a telefont a stabil fogásból hogy megtapperoljam őket. Nem olyan jó ám az a megoldás mikor szinte az alján vannak a gombok, fel-le kell egy kézben csúsztatni a telefont ha nem éred át. Design-ra viszont valóban szokatlan, de ergonómiából jó.
-
Na de várjatok. Mindenki azt mondja, a kamera satbi miatt a súly, szóval ha az kiesik, akkor nem lenne nehezebb, a 808 is könnyebb ennél.
De akkor maradjunk az azonos súlynál, ha kamerát cserélnek, bár kétlem, hogy egy nagyobb érzékelő többet nyomna, mint a stabilizációhoz szükséges dolgok. De akkor legalább a kamera ütne..
-
-
Blyan
félisten
Pedig ez készülék azzal a kamerával ütött volna, nem ezzel - és akkor nem lenne kifogásom az ekkora súly ellen, meg hogy 190.000-be fog kerülni.
Bár ha az a kamerát beleteszik ebbe, akkor 230 gramm lenne és tényleg 220K az ára.(#351) tajcsi
Figyi, nem a kifogásaival volt bajom, hanem a hattyú halálával.
Ezt vagy megértetted, vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Mindenkinek szíve joga megínia a személyes véleményét, a kollega pedig részletesen indokolt minden egyes dolgot ami nem tetszett neki méghozzá nagyon is részletesen. Ha a teszt csak fele olyan igényes lett volna, mint a kollega hozzászólása élvezet lett volna olvasni így viszont nem először történt meg velem is, hogy átugráltam az egyes oldalakat. Ja és a személyeskedésért bann jár, ez a zsebkendővel való integetés kicsit téged minősít, szerintem itt cinizmusnak nincs helye. Nem védek senkit, de a teszt egy rakat nulla, már ha annak lehet nevezni anno a sharp gx30 tesztje komolyabb volt...
"20deka" kicsit túlzás, nekem például egyáltalán nem tetszik, hogy a SGS II mikor a zsebemben van nem érzem a súlyát. Főleg túlzás úgy, hogy a teszt írója tudtja milyen anyaghasználata van ennek a telefonnak és milyen mechanika van benne...
-
juuzer
addikt
Emberek, nekem nagyon tetszik. Sokkal jobban, mint a htc. Ártól függetlenül. A méretet üdvözlöm, nagy a kezem és szeretem a nehéz telefonokat. Már csak a cash kéne, hogy megvehessem
-
Blyan
félisten
válasz
ForRedGlory #321 üzenetére
AtiV semmiben nem mutat semmit, amint a 8x, kivéve ha valaki Samsung párti és vagy szereti a Samoledet.
Amúgy drágább, nagyobb (nem csak kijelzőben).
Szóval a Samu mellett is inkább a márka fanatikusok fognak dönteni. -
-
Juveman
tag
Szerintem nem eme teszt alapján tájékozódik az ember.Én pl. lumia 920-at fogok venni,mert piszok jó telefon.Mobilaréna videókat is nézni fogok továbbra is,csak nagyon kilógott a lóláb.Általam ismert pozitívumokról fél mondat,ugyancsak ismert negatívumokról fél óra információ hangzott el.Tényleg úgy hatott mintha egy szponzorált teszt lett volna.Persze lehet hogy csak nem szeretik a tesztelők a Nokiát,a videó vége fele már röhögtem,én így fogtam fel,nem szidok senkit.Ha Samsungot tesztelnék biztos én is többet beszélnék a droid instabilitásáról,meg a lift üdítős palackból készült hátlapról,mint a testre szabhatóságról.Azért a 220ezres horrorfilmet megszégyenítő ijesztgetés,már túlzás volt.Meg is ijedtem,gyorsan megnéztem,fél perc keresés,180 függetlenül.Ha csak ilyen utó halottak napi ijesztés volt,hát sikerült.
-
tomkom1969
tag
válasz
RaveForce #326 üzenetére
Pedig vannak üzletek, szolgáltatók akik még rendelnek belőle, mert egyes készülékek jó nagy darabszámban készülnek
Az persze fel sem tűnik senkinek a számháború alatt, hogy a HTC akkuja 1800-as a 920 akkuja 2000-es, talán kicsit nehezebb. Sok kicsi sokra megy?
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
atothhu fogalmazta meg a lényeget, az embereket nem osztja meg a készülék, hanem akik érzelmek nélkül gondolkodnak rájönnek, hogy ebben a telefonban semmi nincs, ami extra kategóriába repítené. Egy átlagos jó telefon, amit úgy készítettek, hogy nézték miket pakolnak a konkurenciák a mostani telefonjaikba.
Szerintem csak szimpla csalódottság van az emberekben, legfőképpen a rendszer miatt. Semmi érdekes újdonságot nem mutat a wp7-hez képest. Vagy csak nem lett jól bemutatva/letesztelve a készülék.[ Szerkesztve ]
-
HUNPablo
tag
válasz
ForRedGlory #321 üzenetére
Hát kinézetre a leggyengébb az ATIV S szvsz! Így nehéz lesz elkapni a 8x-et !
-
válasz
tomkom1969 #325 üzenetére
De gyárilag nem azzal adják, és úgy 160g. De igaz, az is polikarbonát, bár nem egybeöntött.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz
tomkom1969 #320 üzenetére
így van, és a szomorú, h ahogy előttem írták, ez nem a samsung dicsősége lesz, hnem a többiek szégyene, a samsung megerőltetés nélkül fogja hozni, úgymond rutinból a legjobbat.. az android piac mellett ez nekik abszolút aprópénz..
[ Szerkesztve ]
-
Zol01
tag
"Hiába javított ugyanis sokat a Microsoft a rendszeren és tette azt kifinomultabbá, a személyre szabhatóságnál gyakorlatilag csak annyit tudtak elérni, hogy 10 helyett 20 színsablon közül választhatunk és a csempék méretén bizonyos kereken belül állíthatunk."
Ez nem android, senki nem is mondta hogy az lesz. Vagy ti ebben reménykedtetek?
Tudom hogy sokaknak a droid az istenkirály, de legyünk már tekintettel azokra akik elmernek kacsingatni más rendszerek felé! Most akkor szerintetek semmi esélye a Wp-nak a piacon? Vagy inkább a nokiának? Érdekes módon ez nem zavart senkit a 8x teszt alatt. Mert ugye az "nem egy átlagos Windows Phone mobil" !Most kerültem gép elé, eddig csak a hsz-okat olvastam lehet nem kellett volna! Igazat adok egy-két embernek, azért ez is egy csúcskészülék mint az a bizonyos "nem egy átlagos Windows Phone mobil" ajánlott plecsnivel. Igaz árban van köztük különbség, de szolgáltatásban már most többet nyújt a lumia. Ami az eddigi windows mobilok karrierjét látva nem hiszem hogy változni fog.
Azért bíztam benne hogy a tegnapi MATV. adását a mai teszt elfeledteti velem de tévedtem!
-
RaveForce
veterán
válasz
tomkom1969 #320 üzenetére
a lényeg, h nem kell lassan a kutyának se, és amíg áll, az üzletek se rendelnek belőle...
-
Harlek
tag
Ejha, azt gondoltam, hogy a Lumia 920-at nagy érdeklődés övezi, de ekkora vitára nem számítottam. A cikk számomra is kicsit negatívnak tűnt, de azért a cikket kritizálók többsége szerintem túldramatizálta a dolgot.
A készülék kapcsán elöljáróban annyit, hogy egy Lumia 920-ra szerettem volna eddig lecserélni az iPhone 4-em és habár most a lelkesedésem csökkent egy kicsit, azért nem mondok le róla. A súly egy érdekes kérdés, szerintem nagyon az ember ízlésén múlik, hogy mi sok, mi kevés, mi pont jó. Én például szeretem, ha van egy bizonyos súlya a telefonnak, de először a kezembe szeretném fogni a telefont, mielőtt eldöntöm, hogy ez a 180g most túl sok vagy még belefér. A WP8 rendszert is vártam, mert igazán üdítőnek tűnt, de mint minden új telefonos OS, megvannak a hibái, hiányosságai és persze Appok terén sincs a legjobban ellátva, de az ilyesmi idővel változik (egyébként se telepítek fel naponta 10 appot, sőt, talán ha megvan a havi 1 app). Ami igazán szomorú a dologban, az a PureView kamera gyenge nappali teljesítménye. Persze ez megint egy olyan dolog, hogy ha a Nokiánál gyárilagy csiszolnak a szoftveren és kap egy tisztességes firmware updatet, ami javítja a fényképező algoritmust, akkor lehet, hogy néhány hónapon belül nem lesz ilyen gond és a kamera tényleg azt a teljesítményt fogja nyújtani, amit a vásárlók elvártak, amikor kivették a 920-ast a dobozból.
Az újdonságok kapcsán is kicsit felemásak az érzéseim. Tök jó, hogy van vezeték nélküli töltési lehetőség, de amíg ez a Qi dolog mondjuk itthon nem terjed el (mint pl. USA-ban, ahol Starbucks vagy valamelyik hasonló kávézólánc minden asztalába épít Qi töltőt), addig igazából idehaza abszolút felesleges. Csak azért nem fogok venni egy vezetéknélküli töltőt tizen-huszonezer forintért, hogy kevesebbet kelljen baszakodni a kábelekkel. Ami szerintem egyébként is badarság, mert maga a töltőágy (vagy hogyishívják) így is, úgy is kábelen keresztül nyeri az áramot. Az meg velem még nem fordult elő, hogy hirtelen éjszakai hívásnál lerántottam volna a kábelről a telefont.
Szóval van a telefonban egy csomó olyan újdonság, amit idehaza amúgy se tudnak majd sokan kihasználni, van néhány olyan design hiba, ami sokakat még látatlanban - pontosabban személyes tapasztalat híján - is zavar, ráadásul az egész gép lelkét képező OS is valamennyire még gyerekcipőben jár. Ha ehhez még hozzávesszük a talán kissé eltúlzott nyitóárat, akkor talán mondhatjuk, hogy némileg kapufát rúgott a Nokia, legalábbis ami kis hazánkat illeti.
Számomra az egész leginkább azon fog múlni, hogy a szolgáltatóm milyen konstrukcióban kínálja majd a készüléket.
-
Sweet Lou 6
addikt
Azért egy ilyen összehasonlító videó a képstabilizátorról belefért volna a cikkbe
-
Forikaa78
csendes tag
Sziasztok!
Most vagyok telefonvásárlás előtt, és nem tudom, melyiket válasszam.
A Nokia 920 volt az egyik esélyes, de a mai teszt nem győzött meg annyira.
A másik két telefon a HTC One X vagy a Note2.
A munkám miatt rengeteget telefonálok, és dokumentumot küldök.
Előre is köszi az érveléseitek! -
Cikk ellen háborgók közül remélem mindenki élt a felhívással a 8X-ről szóló adás után, és elküldte észrevételeit a szerkesztőknek, hogy mit szeretne olvasni a telefonról, és a WP-ről, és nem csak utólag tudja felhánytorgatni, mi maradt ki.
Engem nem zavar a súly, de nem tudom mire vélni.. Azt mondjátok a képstabi miatt, de nézzük is a számokat:
-PureView 808: 123,9 x 60,2 x 13,9 milliméter, 169g
-Lumia 920: 130,3 x 70,8 x 10,7 milliméter, 185gPersze a 920 0,5"-el nagyobb, azt tegyük hozzá, de pont annyival méretesebb és nehezebb is. Akkor a 808 kamerája mért nem fért bele ebbe? Mert annak idején az volt az indok, hogy nem kapja meg, hogy nagy, meg nehéz lenne..
Mindezek után, azt figyelembe véve, hogy a mai mezőny legnehezebb, de nem a legnagyobb készüléke, azt hiszem nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Egyébként a sok érvet felsorakoztatva azt nézem, hogy a 820-ba egyik sincs(indukciós tekercs, OIS..). Akkor az mitől 160g, ha a HTC tudja ezt 130 és 113g(8S)-ban?
A forma nálam unalmas. Elsőre se volt az a húde érzésem tőle, sokadikra viszont mikor megláttam kb a "na ne már" jött elő belőlem. Szvsz a 820 sokkal pofásabb(azt meg tökön szúrták a szarabb kijelzővel).
Szerk.: Tömörítettem a lényegre, jobb így
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz
tomkom1969 #312 üzenetére
nálunk elég sok nokia készlet meg öregáru áll...
-
HUNPablo
tag
Megnyerte a HTC ezt a csatát . Nehéz beismerni a Nokia fanoknak
. Jó gép ez a 920 mint ahogy a többi Lumia is (710-től felfele) de drága főleg a konkurensekhez viszonyítva . 808-at megszégyeniti ez a kamera nem kellett volna ezt is pureview-val reklámozni (technika neve tudom ,de azért mégis csak na...) . Jó teszt lett .
-
blade zte
őstag
(Csúcskészülék, ami kamerán kívül semmiben sem csúcs?)
Azért a Nokiának ilyenkor figyelnie kéne konkurensei árára, meghogy nincs az apple helyében. Ha -40ezerért ugyanolyan teljesítményt kapsz házon belül egy prémium anyagra koncentráló cégtöl, akkor már fix, hogy ez nem lesz egy iphone. A kinézet meg így, hogy minden készülékük hasonló, már-már unalmas. -
Retekegér
MODERÁTOR
Pedig jobban nézne ki a lentebbre igazított kezelőgombokkal, bár ez szubjektív. A 820-on pl. az alsó sáv közepére igazították, tehát nics következetesség.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
harsanyiz #303 üzenetére
Ha elemmel működött ,valszeg menne kesztyűben is...
4" Necces? Egyik lány ismerősöm Note-ot használ és még egyszer sem ejtette el pedig csöpp egy teremtés...
ilyenkor hol a hiba..?!.Más: Nekem bejön ez a telefon minden "problémájával" együtt, igaz a kijelzője lehetne nagyobb...
-
Misály
addikt
Egyebkent ha mar ilyen ellentmondasos a kozvelemeny rola az rossz mar nem lehet....
-
Egonyolc
aktív tag
Drága a telefon?
igen
Minden elfogy amit gyártani tud a NOKIA? igen
fél év múlva olcsóbb lesz?
valószínűleg -
Mit hozok és hova?
Egyszerűen logikus gondolkodásra sarkallnám a fórum társaimat. Arról nem beszélek, hogy a kereslet-kínálat szabályaihoz túl sok közgazdaságtani előképzettség sem kell, csak józan paraszti ész.
Ne aggódj, ha a kutya meg nem veszi ilyen áron, majd bezuhan az ára hetek alatt. -
harsanyiz
aktív tag
Ezt a kesztyűs dolgot igazán kipróbálhatták volna élőben. Nem szeretem amikor fel van sorolva egy adag lehetséges parasztvakítás faktor tényező, de nincs kipróbálva. Remélem valaki kipróbálja. Egy nő ismerősömnek amióta 4"-os telefonja van rendszeresen leejti, átlagos emberi kéznek necces a négy col is a mindennapi gyors használathoz. Kell a nagyobb, mert a bré verseny is mai napig menő
, de könyörgöm legyen már alternatíva.
Emlékszem még, mikor ezt a telefont nézegettem mindenki lehurrogott, hogy mekkora behemót ormótlan telefon. Mondták ezt, mert egy nevenincs senki csinálta, de ha a nagymenő csinál utcán a mindennapokban nehéz használhatóságú telefont (a mérete miatt), az tökre rendbe van.
Hol vannak azok a telefonok amik valóban szépek is?[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz
tha_answer #294 üzenetére
Szó szerint értsd, a gyári szilikon tok használatával a hátlap közepe jó néhány esetben megkopik. A L800 topikban biztos találsz képet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.