Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Te aztán nagyon értesz a WP platformhoz. Idejössz, lefikázod, és összehasonlítod a WP testreszabhatóságát (jelentsen ez bármit is) az android erőforrásigényével (WTF?).
Szerintem kezdj el egyet használni, és meg fogod érteni hogy a többiek mit próbálnak elmagyarázni neked
-
DummyBoy
senior tag
Widget? Minek?
Ha lesz olyan ismerősöd, aki komolyabban használ majd 7.8-as vagy 8-as WP-t, akkor kérd el tőle és nézd meg.
Minden élő csempe "widget" gyakorlatilag. A "méret" változtatás pedig azt is változtatja, mennyi információt jelenítsen meg. Elég jól be lehet lakni.
Csak arra akartam utalni, hogy mindenkinek mást jelent a testreszabhatóság, másra van szüksége ...
N900-on pl: meg lehet csinálni, hogy a terhelés mértékében tudod szabályzoni a proci órajelért és feszültségértékeit ... Na az is egyfajta "testreszabhatóság", amit nagyon kevés rendszer tud, nagyon jól tud jönni, de az átlagjúzerek 99,5%-át qrvára nem érdekli
-
DummyBoy
senior tag
Ez attól függ mire is gondolsz, mikor testreszabhatóságról beszélünk
WP8-as telefonok közül amennyit láttam használat közben, mind másképpen volt "elrendezve", mindenkinek testre volt szabva, mit hol jelenítsen meg, minden lényeges információt azonnal látok az élő csempéken, ott van minden egy helyen és azonnal elérek minden fontos dolgot. És ez még csak pár hetes rendszer, nem pár éves (Szvsz érdemesebb most külön kezelni a 7-estől, mert a 7-esből sokmindent kihoztak amit lehetett, de a 8 már nem olyan kötött, amint egyre több készülék lesz a porondon, várhatóan egyre több új fejlesztés is napvilágot lát majd) ... 2 egyformát még nem láttam. Kiváncsi vagyok az ügyes programmerek mit fognak még kihozni belőle, mert symbian után azért van hiányosság pár, de együtt lehet velük élni.
Tény, hogy lehetne több szín (Nekem viszont bőven elég a piros xD ), tény hogy pár dolog érdekes és hiányzik, de számomra ezek nem "létfontosságú" testreszabhatósági kérdések ... Mondjuk egy Symbianos Decora-ért és Situations-ért ölni tudnék, de arra még szvsz várni kell. Ezek egyénfüggő dolgok.
Nincs sok androidos tapasztalatom, a környezetemben élőknek csak kissebb kategórás androidos készülékei vannak, az mind egy kaptafa ...
Az eddig látottak közül bizony ez egy igen jól testreszabható rendszer. Persze fel lehet hozni ezer millió dolgot ellene, de akik használják a WP7-et, és fogják a 8-at, azok közül elég sokan megeleégedéssel tapasztalják, hogy bár ez merőben más mint az eddig megszokott rendszerek, több kötöttség, de amint belakja az ember, nagyon is kényelmesen és jól használható. Akit zavarnak ezek a fajta kötöttségek, azok pedig sosem fognak WP7-8-at venni ... De ők nem a többség. Csak közülük több fórumozik
Unalmas és akadozó androiddal kapcsolatban pedig azért lehetett elég sok postot olvasni, még S3 tulajoktól is ...
[ Szerkesztve ]
-
vatai_b
csendes tag
no offense
(egyébként igazad van, valóban nem testreszabható, ez azonban nekem (már) nem szempont)
3 éve használok androidot, előtte sok symbian, ősidőkben volt windowsos "okos" telefonom is... (mpx 200 powa, egyébként imádtam)
Egy szó mint 100, nagyon sok telefon megfordult a kezemben, bár nem mindig mint tulajdonos, de azért elég sokat tapasztaltam, hasonlítottam, nekem elég volt ebből a rendszerből ennyi. Számomra unalmassá vált, és számomra akadozik. Tudom, Jelly Bean. Viszont nem tetszenek a nexusok. Gyártók meg szarjanak kis süniket a lassú frissítésükkel, egytől-egyig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.