Hirdetés
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
StreetBizTO #18803 üzenetére
Lehet, hogy egyszer én is benevezek.
-
kpal
nagyúr
válasz
StreetBizTO #18795 üzenetére
áramennyi volt mire hozzod került?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
StreetBizTO #18797 üzenetére
Grat hozzá! Atom jól néz ki!
Nehéz volt maga a csere?
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
StreetBizTO #18788 üzenetére
Te magad is cserélted?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Vazzeee. Honnan rendelted?
-
kpal
nagyúr
válasz
Anyagát milyennek érzed ?
-
nicu71
addikt
válasz
jobb mint új korába'
-
Gyufaaa
veterán
válasz
StreetBizTO #18686 üzenetére
Meg egy új kijelző, mert ölég hajszálkarcos a kicsike.
Bár azt mondom ez legyen a legnagyobb baja.
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
válasz
StreetBizTO #18598 üzenetére
Akkor hogy egy haveromat idézzem: "Vitatkozzunk még azon, hogy egyetértünk"
Az offolást befejeztem. -
Khan13
senior tag
válasz
StreetBizTO #18595 üzenetére
Asztali Windows 8.1 Preview nem volt végleges, Windows 8.1 RTM végleges, de jönnek hozzá frissítések. WP 8.1 Preview nem végleges, majd az RTM végleges lesz, és jönnek hozzá GDR x nevű frissítések. A "végleges, csak nem" kb. az élet minden területén megállja a helyét
-
Blyan
félisten
válasz
StreetBizTO #18595 üzenetére
A derűlátás mindig fontos....
-
kcsa
veterán
válasz
StreetBizTO #18591 üzenetére
"Developer preview is NOT final... There’s client-side software fixes we're still making, when UPDATES go out to existing phones they will come with "BSP" (low-level phone firmware) updates from the OEMs... "
Összefoglalva: de igen végleges, csak még jönnek hozzá frissítések - lásd ahogy az updatek érkezni szoktak: egymás után 2-3-4 darab települ. És ezekkel együtt fog jönni a Cyan is.
-
Khan13
senior tag
válasz
StreetBizTO #18538 üzenetére
32 és 64 biteset is? Hülyék ezek a Nokia szoftverek... Pedig úgy egyébként jókat készítenek, csak a beüzemelésükkel küzdeni kell.
.net van fent? Gép 3x újraindítva? Most nincs több ötletem -
Khan13
senior tag
válasz
StreetBizTO #18523 üzenetére
Több órányi net túrás volt nekem ezt megfejteni korábban, és végül majdnem lefejeltem az asztalt, hogy milyen apróság volt. Töröld le a Care Suite-ot. Töltsd le a Visual C++ runtime 2005-ös verzióját és telepítsd. Későbbi szívások elkerülése végett a 2008, 2010, 2012 is legyen feltéve... Most telepíthető a Care Suite és boldogság.
Írtak olyanokat is, hogy manuálisan regisztráld be a rendszerbe a fuse.dll-t, de az nem volt jó.
VC++ telepítések után Windows Update még jól jöhet, hogy tényleg a friss Runtime-ok legyenek fent. (2005 és friss egy mondatban)
-
Lall
veterán
válasz
StreetBizTO #18512 üzenetére
Nem NSU kell neked, hanem ez. Az NSU azt a regiójú legfrisebb firmwaret ajánlja fel, amilyen a telefonod.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
StreetBizTO #18512 üzenetére
NSU kell Neked, és innen. [link]
Telepít és ha jól tudom (sosem használtam) kikapcsolva rádugod és mehet a menet.
-
Gabor970
addikt
válasz
StreetBizTO #18433 üzenetére
Opp, ok. Igazad van
Kár, vagy 6 éve vagyok előfizető, sosem volt gond, de persze ez nem bizonyiték a jövőre tekintettel.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
StreetBizTO #18357 üzenetére
Nekem megy, csak az a fontos hogy a régió magyar legyen (a telefone)
-
donceleger8
őstag
válasz
StreetBizTO #18201 üzenetére
Cortana mivel jön elő? Átraktam a régiót USA-ra, de nem történt semmi.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
StreetBizTO #18201 üzenetére
Én sem tapasztaltam lassulást.
Mivel az egész beta így gyanítom azért nincs magyar swipe, ugye a cortana is csak az USA-ban érhető el egyenlőre. Szerintem mire kijön ha magyar Cortana nem is de magyar swipe lesz. -
Blyan
félisten
válasz
StreetBizTO #18206 üzenetére
Legrosszabb esetben? HR.
-
Blyan
félisten
válasz
StreetBizTO #18203 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
StreetBizTO #18055 üzenetére
Vékonyság nem számít nekem, sőt nem is baj ha kicsit vastagabb egy telefon legalább jobb fogni. Viszont hosszban már elég sok lenne. Még ez a 920 is nagyobb mint amit régebben szerettem volna. A 720 mérete nagyon tetszett egy olyan házban elfogadnék komolyabb vasat.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
StreetBizTO #17854 üzenetére
Ez full gyári ház. Ami nem jár hozzá: beépített indukciós töltő, micro USB port, jack csatlakozó. Ezeket át kell szerelni a másik házból. Én szerintem nem voltam elég pontos az indukciós töltő kicserélésekor, ezért nem illeszkedik bele a telefon tökéletesen hibátlanul, és ezért a gombok nyomáspontja szarabb lett. Egyébként cirkónium gombok vannak ezen is, és a kameránál az a szar is ugyan olyan anyagból van.
-
neooen
aktív tag
válasz
StreetBizTO #17802 üzenetére
Szerintem majdnem ugyan olyan. Nyilván kevésbé feszül, mintha farmerbe raknád, de a súrlódás ugyan úgy meglesz. Az apró porszemcsék így is karcolgatnák. Én nem vennék ilyet. Ha extra óvatosak akarunk lenni, akkor az ilyen lenyitós (flip?) tokokat gondolnám a legjobbnak.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
StreetBizTO #17537 üzenetére
Minden értelemben!
-
StLui
veterán
-
inthro
aktív tag
válasz
StreetBizTO #17481 üzenetére
Nekem elkezd csörögni és rezzen egyet, majd ha vége a csengőhangnak akkor is rezzen, majd újra. Engem nem zavar.
-
Attila8006
aktív tag
válasz
StreetBizTO #17481 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
megvárom azt az időt,mert a HTC nem tetszik annyira.
-
tomboy0013
veterán
válasz
StreetBizTO #17392 üzenetére
Nekem nyálas ujjal, zakóval, inggel és nyakkendővel sem jött le pedig subickoltam egy ideig
Egyébként kössz a tippeket, szerintem a sósavat fogom kipróbálni esetleg a drótkefét
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
StreetBizTO #17282 üzenetére
Mondjuk 1-2 perc késés már bármihez képest késés! Mikor az sem túlzó elvárás, hogy 1-2 másodperc pontossággal járjon, mivel folyamatosan tud szinkronizálni a szolgáltatóval. Más telómnál ez nem is volt gond.
-
Assdak
őstag
válasz
StreetBizTO #16880 üzenetére
Van pár AKG-m. K550, Q701 pl. Ezek mind kiválóak.
-
Assdak
őstag
-
btudos
nagyúr
válasz
StreetBizTO #16870 üzenetére
Ha hangot ad ki magából, akkor első legyen a hangzás szerintem, de Te tudod.
A lényeg hogy neked tetszen amit hallasz, sokan az én M50-emet sem szeretik, mert elég erőteljes mélye van, de az én ízlésemnek pl. megfelel, bár az biztos, hogy komolyzenét nem szeretek vele hallgatni, arra van más. Ha ilyen irányban gondolkodsz, keresd fel a megfelelő topikot, ott biztos tudnak neked segíteni, mit érdemes kipróbálnod, de mindenképp hallgasd meg a kiszemelt példányt, mielőtt bármit veszel, a hangzás egy elég szubjektív téma.
-
Zoli133
addikt
válasz
StreetBizTO #16866 üzenetére
Van, az allee T-ben volt(van?) kiállítva, ajánlani nem tudom, inkább innen bármi más.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz
StreetBizTO #16854 üzenetére
Köszi az infót, lehet majd beugrok valamelyikbe meghallgatni.
Hát nem tudom a legtöbb beats-et halottam és 5k-t se adnék értük, mert tudok jobbat szintén 5k körül.
-
Zoli133
addikt
válasz
StreetBizTO #16851 üzenetére
Ezeket meg lehet allgatni valahol? Mert marketingre beats meg skullcandy kategória és ha hangra is azokra hasonlít akkor inkább rémálom, mint fejhallgató...
-
soultrapp
senior tag
válasz
StreetBizTO #16841 üzenetére
mivel lehet tölteni vezeték nélkül?
jár hozzá alapból?böngészőben van flash?
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz
StreetBizTO #16794 üzenetére
Na ennek aztán rettentő sok értelme van...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
StreetBizTO #16728 üzenetére
Nem azért írtam mert nem bírná el csak azért ez lehet már valakinek kényelmetlen. Akár ilyen szempont is lehet egy telefon vásárálásánál. Például lehet egy nő nem szívesen telefonálgatna 185 gr-os készülékkel.
-
tomboy0013
veterán
válasz
StreetBizTO #16648 üzenetére
Én ha épphogy hozzáérek is kotyog, eddig ez nem tűnt fel. Nem vészes amúgy csak mellékesen kérdeztem. Múltkorában panaszkodtam, hogy valami kotyog a telefon tetejénél, már rájöttem mi az. A sim kártya... egyrészt, másrészt meg az OIS lehet nem tudom, de a sim-en kívül is kotyog benne valami még
-
tomboy0013
veterán
válasz
StreetBizTO #16646 üzenetére
Jah értem, azt hittem ott is ugyanez a felirat van.
Amúgy csak nekem kotyog egy picit a képernyőfeloldó gomb?
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz
StreetBizTO #16644 üzenetére
Ebay-en 15-20 között van rendes gyári Nokia/carl zeiss feliratos unibody ház és 5-10 körül van a gagyibb.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz
StreetBizTO #16214 üzenetére
Én a GSM Home-tól vettem és amikor rákérdeztem, hogy van-e sárga készleten náluk, ez volt a válasz:
"Kedves Imre!Van fehérbe, feketébe, sárgába, pirosba és kékbe."
Tehát van kék is, igaz az enyém is olaszba szánt verzió, de van.
(#16216) Blyan:
Az egy másik kérdés. Azt nem kérdezte, hogy hova szánták és honnan van.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz
StreetBizTO #16158 üzenetére
Neked is kotyog? Vagy csak szívatsz =D
-
tomboy0013
veterán
-
Statikus
senior tag
válasz
StreetBizTO #16004 üzenetére
Erről beszélek, ezek szerint nem olyan gáz a magyar Nokia, csak kis szerencse kell hozzá.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
StreetBizTO #16004 üzenetére
Nekem meg nem hajlandóak kijelzőt cserélni, pedig a hülye is megmondaná, hogy az a hibás alkatrész.
-
hroberto
veterán
válasz
StreetBizTO #16000 üzenetére
Attól, hogy a tiédhez nincs semmi még kellhet! Vitázni sem szeretnék, mindenesetre nekem ezt a Nokia ügyfélszolgálata mondta, és hiszek nekik.
-
hroberto
veterán
válasz
StreetBizTO #15954 üzenetére
Európai telefonnál is csak úgy érvényes a Nokia garancia, ha számlával igazolod a telefon eredetét. Magyarul amelyik országból származik a telefon, a számlának is onnan kell származnia.
-
Statikus
senior tag
válasz
StreetBizTO #15928 üzenetére
"Lazán kibír 11-12 órát erőszakos, kíméletlen használat mellet"
Ezt az erőszakos, kíméletlen használatot azért megnézném.
Nálam csak fut néhány progi, folyamatosan megy a 4g, gps, wifi.
Átlagban 3.5% / óra a merülési hányad, amikor elkezdek beszélni, vagy netezni, navigálni, akkor ez rohamosan megugrik.
Elfogadtam, hogy kb. 12 órára elég, ha nem nagyob hajszolom, viszont ha beszélek 1-1.5 órát, akkor tuti tölthetem már délután. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
StreetBizTO #15928 üzenetére
Valószínűleg az 50 évemből adódik, de fel nem foghatom, hogy ha valaki 8 órát alszik, ugyanennyit dolgozik vagy tanul; ezek mellett normális társadalmi életet próbál élni; hogy a fenébe van napi 10-12 óra ideje arra, hogy a telefonját b*szogassa....
szerk: nem neked szólt, hanem úgy általában...
[ Szerkesztve ]
-
inthro
aktív tag
válasz
StreetBizTO #15767 üzenetére
Az enyém is onnan jött, már az első napon felajánlotta a Black frissitést, és kártyafüggetlen szintén a teló.
Én sok különbséget nem vettem észre, nem is akartam először frissiteni, de rábeszéltek. -
Khan13
senior tag
válasz
StreetBizTO #15786 üzenetére
Ez az angol nyelvű menü meg magyar nyelvű menü egy vicc... Max papíros leírást tudnak adni fix nyelven, a WP-ben meg azt állítasz, amit akarsz. Az külön szánalmas, hogy felárat kérnek azért, ami jár a készülékhez, és ezt szinte minden ilyen boltnál látni.
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
válasz
A black és a GDR3 egyben jön, nem külön. A táblázatban voltak rossz jelzések, várj nyugodtan, néha ellenőrizd le manuálisan a telefonon rányomva a frissítés keresésre és ennyi. Idővel megkapod. Ha pedig automatára van állítva a frissítés telepítés, akkor az extrák+info alatt fogod meglátni a változást.
-
Blyan
félisten
válasz
Kerested a frissítést a telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Láncfűrész topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen NAS-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...