- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Az akksiidő beáll egy idő után... egy napot - extrém használat nélkül - tuti kibír. Nekem most 43%-on van 35 óra használat után. 23 órától 7 óráig bekapcsolt, ám Luftwaffe üzemmódban volt. Este frissítettem vele pár alkalmazást, ma viszont még csak nyomkodtam, telefonálni nem telefonáltam vele. Mást nem tudok mondani, kérem, kapcsolja ki. (by Szalacsi)
tisti: Az előző is nyóchuszas volt. Pár leejtést -durvát is - kibírt, aztán a legutolsónál kisebbet esett, de pofára a betonra, kész is lett a kijelző. Eladtam úgy, 18 rugóért, vettem 38-ért egy másikat. Ez viszont a szokott szériahibát produkálja, vigyázni kell vele, mert sajnos qrvajó... -
-
-
Gymnova81
tag
Ezt az iszonyatos merülést én sem tudom megemészteni... Már mondhatom hogy belaktam a telefont, de eddig semmi változás üzemidőben, az akksi továbbra is villám gyorsan merül. Fagyás nálam eddig még nem volt, viszont sokkal többet gondolkodik egy alkalmazás, vagy egy beállítás menü opció megnyitásán. És ez nekem eddig nem "begyere".
-
-
-
törölt tag
Nemmindenkinek jut ilyen segítség
(#7906) kbyte1024 hát ja. Alapbol megutáltam az androidot, de hogy még egy papírnehezéket se tud normálisan gyártani cég telóját kapjam...
(#7907) tixem Ha a munkám miatt nemkéne hogy elérhető legyek, akkor elhiheted hogy nem fogadom el
____________________________________________________________________________________________
Ráadásul nem elég hogy megkellet válnom a telómtól de mire kiértem a t-től még a szőr is felált a hátamon. 3xor annyi időbe telt hogy feláljon a rendszer mint annó mikor a 610es lumiát használtam. Ráadásul a pinkód beírás is érdekes volt(szaggatott végig)
-
kircso13
senior tag
-
sanyci
senior tag
Ha végigolvastad, akkor Te is láthatod, hogy eddig csak a csoportokra van megoldás, az se teljesen kielégítő, mert egyesével kell felvenni jó-pár-száz kontaktot, és nem lehet csak simán bepipálva őket egy listáról felvenni...
Ennyit a "user-hibáról"... Mellesleg ha pl. a WP felajánlja gmail-szinkront, akkor az működjön, ha ne működik rendesen, inkább ne is legyen...
De nálam pl. továbbra sem fedi egymást a telefonon és az outlook.com-n lévő kontaktlista (nevek hiányoznak és tételek, amik a telefonon látszanak, a webes felületen nem)... és ennek már semmi köze a gmail-hez!
...és ma pl. a telefon összevonta a szüleim leveleit egy kollégáméval, mintha egy thread lenne, míg a webes felületen két külön thread-nek látszik...
Ilyeneket az S4minim nem csinál...
Az viszont fura, hogy az L820-ra előbb érkeznek meg a levelek...
...és az akkuidő is sokkal jobbnak tűnik, mint az S4minin...
Tényleg csak egy kicsit informatívabb csempék kellenének, meg az atombiztos felhő (ez utóbbi hiánya miatt nem maradhat mindennapi munkatelefon)... mert azért az gáz, hogy a teló és az outlook.com között se hibátlan a dolog, még ha el is tekintünk a gmail-WP kölcsönös problémahalmazától...
-
jeni
félisten
mint ajánlás alapján kérdeztem ,hogy melyik a jobb vétel a Nokia Bluetooth-s fülhallgatónál?
mivel csak egy helyen kapható a Nokia CR-122 az is igaz,hogy OEM-ként árulja egy GSM bolt,és nem volt a csomag része a plusz tapadó korong.(ezért nem mertem megvenni) -
Sabre
őstag
A hibát megoldottam, ha rossz wifire megy föl rögtön utána csatlakozhatok másikra proxyn,már elbuktam.
De a gond, hogy feljön a pro cam - install előtt visszamegyek és kikapcsolom a wifit, vissza és rnyomok hogy install, kérdezi hogy akkor locationshöz hozzáfér majd ( le van kapcsolva ), majd downloading és utána error code-al lerakja az alkalmazásokhoz és 8000fff hibakód...
-
szutyis
tag
1. Győződj meg róla 100%-ban, hogy a Market nem fut, és teljesen tiltsd le a Mobil adatátvitelt.
2. A Wi-Fi kapcsolatodnál (ahová fel vagy lépve) kapcsold be a proxy-t, és állítsd be 117.135.139.179 IP címet és a 8888 portot.
3. Állítsd át a nyelvet és a területet Egyesül Államok-ra
4. Indítsd újra a telefont.
5. Keresd meg a programot amit telepíteni akarsz, és amint elindul a letöltés, a proxy-t kapcsold ki.
6. Miután kész a telepítés, állítsd vissza a nyelvet és a területet.
7. Indíthatod a programot ami az ékes anyanyelvünkön fog jelentkezni -
MeSKA
aktív tag
Ezek a problémák nem csak az enyémmel vannak így! A kamerája szerintem az összes 820-nak fakó... A Samsung Galaxy S3 képe mellé téve is hát hmm... Ezenkívül a videó felvétel hogy akadozhat? Energiatakarékos módban nem bírja? (egyébként ha nem akadozna akkor ez még jó is lenne)
Nekem picit csalódás!Remélem jönnek majd a frissítések a kamerához is és csiszolódik, mert ezzel a részével nem vagyok megelégedve.
-
marcusa
addikt
Ez így nagyon gyenge üzemidő...
Nekem mindig nagy fényerőn van, és be van kapcsolva az olvashatóság napfényben, minden üzetkezelő alkalmazás fut a háttérben, viber, skype, im+ és minden email címem a leggyakoribb frissítésre van állítva, gmail és hotmail azonnal megjön, van hogy előbb, mint a webes oldalukra.
És nekem így is simán elmegy reggeltől estig, pedig játszom és netezek is rajta napközben. -
Lall
veterán
Nem nyomja a gombokat. Olyan méretre állítod be az alsó tartókart amilyenre akarod (nem fix), így pl. feleségem is tudja használni a 610-esével, csak át kell állítani kicsit, de be tudtam állítani a HTC Radar-t is megfelelően hozzá. Egy mozdulattal elforgatható 360fokban, ha navigálni akarsz és neked úgy jobban tetszik. Nagyon minőségi cucc, soha semmilyen hidegben, melegben nem cuppant le az ablakról és nem esett le, nem lötyög.
dezintegra: Beállítható úgy, hogy az obi látószögét ne takarja ki a hátlap. 3 telefonnál is kipróbáltam.
Nem egy olcsó darab, de szerintem megéri.
-
guppy_83
tag
Amit én tapasztaltam, hogy a sima, azaz a nem töltős hátlap vékonyabb anyagában is kialakításában is és fényes megjelenésűek!
A töltős hátlapok masszívabbak, több bennük az anyag, MATT színűek, és kevésbé érzékenyek a külső behatásokra (karc, tapogatás, piszkos kéz stb...)Én tudom ajánlani az utóbbit, mert sokkal szebb és nagyobb biztonságban érzem a telefont!
-
Lall
veterán
Nekem a gps jelet néha random eldobálja és utána próbál korrigálni, hogy merre mehettem. Gondolom út-idő-sebbesség függvényt alapul véve
, így néha kurva jó az 1 km-em néha meg atom szar. Szóval kb-ra tudja megmondani, hogy mennyit futottam. Úgy is mondhatnám, egy rakat szar.
-
marcusa
addikt
Alkalmazásokat akkor sem tud, map-okat és médiát tudja sd-n tárolni
(#1463) savoo
Most hirtelen nem találom, de volt korábban egy teszt erről, az amoled 110%-ig túlszaturálja a színeket, viszont az IPS 70%-ra alul, tehát az amoled színei még ha túlzóak is, közelebb állnak a valósághoz, mint az IPS-é.
Mondjuk ez az LG IPS-e volt, nem tudom a 920-é mennyiben változott, arra viszont emlékszem, hogy alulról a színhelyességet a HTC SLCD2-es kijelzője közelítette meg legjobban
-
kispalya
tag
Üdv,
Ma elmentem a Vodához és egy tök jó konstrukcióban meg is vettem feketében (Arénában utolsó darab volt). Egyből ment bele egy 32GB Class 6-os kártya is. Zenéket, videókat eddig hibátlanul viszi. Pár dolgot kérdeznék a nálam (fél nap használat) rutinosabbaktól:
- Op.rendszer verziószáma: 8.0.10211.204, Belső vezérlőprogram verziószáma: 1232.5957.1249.1004. Hiába megyek a rendszerfrissítésre, azt írja nincs frissebb, pedig itt a fórumban már láttam magasabb verziószámokat is. Esetleg mást is kell csinálni? (Cinemagraph pl azt írja ki, hogy nem engedélyezi a letöltést, mert nem megfelelő az oprendszer verziójadafaq?)
- Amikor üzenethez akarok csatolni képet, akkor nem enged, sőt nem csak képet, hanem GPS pozíción kívül semmit. Gondolom ha belépek a FB-ra akkor már menni fog, de nem értem, hogy az amúgy teljesen jól működő oda-vissza kontakt összekapcsolós social hub erre miért nem képes?
Egyelőre ennyi. Előre is köszi.
-
marcusa
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest