- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Olvastam a hozzászólásaid és örülök is neki, hogy eme extrém felhasználói szokáshoz tartozó hibák is le vannak írva, de én erre reagáltam. "Nem képes szinkronizálni a felhőben lévő adatokat." Ami nem igaz. Beleolvas egy átlagfelhasználó és félre van tájékoztatva.
A témát részemről lezártam, mert szerintem túl lett beszélve és nem is készülék, mint inkább rendszerspecifikus dolgokról beszélünk. Te eladod megnyugszol és használsz tovább olyan szolgáltatást, mely minden igényed kielégíti.
-
Lall
veterán
Ez így azért nem teljesen igaz. Rajtad kívül elég sokan megelégedéssel használják az ms felhőszolgaltatását. Mi az, hogy "Nem képes szinkronizálni a felhőben lévő adatokat." ? Email, Névjegyzék, Skydrive, sms backup mindenkinek pöpecül megy. Elhiszem, hogy neked nem, de ne tájékoztassuk félre az embereket, mert ez a mondat így nem kicsit ferdítés.
-
Lall
veterán
Itt nem tudsz sms-t archiválni felhőbe. Vagyis tudsz, csak olvasgatni, küldeni, alakitani nem tudod, csak backupolni, visszatölteni. Esetleg a fontosakat kimásolod és archiválod magadnak. One Note jegyzet, Word, esetleg kepernyőkep es fel skydrive, ha már ennyire fontos.
-
-
Lall
veterán
Mintha rémlene régről nekem is, hogy szarakodtam a névjegy átvitellel. 1000+ névjegyem volt és az outlook.com nem volt hajlandó beolvasni mindet. Windows névjegyzékbe daraboltam szét ~250 névjegy volt egy fileba és így az 5-6 csv-t egyenként importáltam. Nem túl elegáns, de azóta normalisan működik, hivokepeket tarolja, hr után is minden a helyen. Elszarakodtam vele pár órát, de azóta nincs bajom.
-
kbyte1024
veterán
Próbáld ezt ki
Egyáltalán nem támogatom, hogy leváltsuk Symbian-es okostelefonunkat, de ha mégis úgy döntenénk, hogy váltunk egy Android-os, vagy iOS-es készülékre, akkor itt a módszer a teljes névjegyzék egyszerű átmásolására.nevjegykartya
Ezzel a módszerrel a legegyszerűbben készíthetünk másolatot az összes névjegyről, melyet importálhatunk a fent említett készülékekbe, vagy akár levelezőszolgáltatásokba.
Nem kell mást tennünk, mint:
1. Belépünk a névjegyzékbe, majd kijelöljük az összes névjegyzéket.
2. Opciók – Névjegykártya másolása – Másik memóriába – E:.
Scr000036
3. Mivel most több tucat .vcf fájlunk van, ezzel kezdeni kell valamit. Csatlakoztatjuk a készüléket a számítógéphez és az E:\Others\Contacts könyvtárból minden .vcf fájlt átmásolunk például a D:\Nevek mappába.
4. Most a Windows gyári fájlkezelőjével menjünk a D:\Nevek mappába és nyomjuk le a Shift gombot + az egér jobb gombját és válasszuk a “Parancsablak megnyitása itt” lehetőséget.
5. Miután megnyílt a parancsablak, írjuk be a következő parancsot: copy *.vcf nevjegyzek.vcf.
parancssor-nevjegyek
Ezzel egy fájlba gyúrtuk a sok fájlt, amit aztán megnyithatunk más mobil operációs rendszereken, vagy feltölthetjük Gmail-be, Outlook-ba.
-
Sabre
őstag
Nekem ezt nem produkálja, ami van az outlook.com-on az van bent a hotmail-es címemmel felszinkronizálva, ugyanez a rendes outlookkal és a céges közel 2000-es névlistával. A facebookról már ne is beszéljünk, működik sokezer kontakttal hibátlanul.
Vannak akiknek nem való a wp, maradj a droidnál szerintem
Másrészt egy google egy google közelibb - droid lesz 100% nem az ősellenségnél,bár szintén ezt sem tapasztaltam a sajátomon...Vonzod az egyedi hibákat!
Bár volt olyan kollégám, aki esküdött hogy nem jelzi ki a telefon a hívás időpontját, pedig hogy a fenébe nem...No offense, mindenkinek kellemes ünnepeket!
-
Lall
veterán
Az outlook.com-ról, bármilyen névjegyet létrehozok azt utána egyből látja a telefon vagy fordítva is így van. Igazad van csoportokat nem kezel, elég buta, puritán az egész outlook.com névjegy kezelése. Ezért én a csoportokat úgy oldottam meg, hogy a cég mezőbe beírtam a céget, ahol az illető dolgozik és ha nem jut eszembe a neve, akkor rákeresek a cégnévre és láss csodát az adott cégnél dolgozókat listázza a telefon, fényképpel, mindennel. Tudom, hogy nem ez a legszebb megoldás, de megszokható a dolog, ha pedig nem, akkor a WP tényleg nem a Te rendszered. És ezt nem bántásból írom, hanem mert elhiszem, hogy van akinek ez nem felel meg.
-
ruskop
senior tag
Igen, de ezt kell megszokni. Sajnos nincs olyan op.rendszer ami mindenkinek megfelelne. Az android nekem tele van hülyeségekkel, és bazi nagy a hardver igénye már. Az azért nem tetszik. A Windows Phone-nak vannak hiányosságai viszont annyira egyszerű, hogy már tetszik. Viszont még kialakulóban van. Az IOS baromi jó viszont nála is korlátozva vannak eléggé programügyileg a dolgok. Symbian meg elavult. Viszont még is azt kell mondanom (és lehet csak azért mondom mert új), hogy amire pl. nekem kell arra a WP teljes mértékben megfelel. Ha kijön a frissítés év elején rá akkor már azokat a hiányosságokat is befoltozzák ami még kell nekem.
De a szinkronizálásról. Én pl. a gmail.hu-s email-okkal szívtam. Nem akarta szinkronizálni aztán gondolt egyet és még is. Szóval szerintem eléggé nyers még a WP de ha kiforrja magát akkor szerintem nagyon is élvezhető lesz. -
ruskop
senior tag
Én megmondom az őszintét: életemben nem használtam az outlook.com-ot sőt most néztem meg mikor írtad. Nem is tudtam ilyennek a létezéséről csak azt látom, hogy van nekem is.
Azt nem tudom, hogy lehet-e a pc-n lévő outlookot szinkronizálni vele de az biztos, hogy ha több helyen is szinkronizálódik az elképzelhető, hogy be tud kavarni. Viszont ahhoz hozzá kell, hogy nyúljon valaki. Gondolok arra, hogy ha mondjuk először sikerült az outlookkal szinkronizálni és minden jó volt de másodjára meg nem akkor a kettő között mondjuk valaki valamit módosított az outlookodban. -
ruskop
senior tag
Én eddig androidos telókat használtam és baromira meguntam őket. Szép csilli-villi mozgó hátterek minden más, csak a lényeggel nem igen foglalkoznak. A WP szerintem igazán el lett találva. Full leegyszerűsített op.rendszer arra amire kell. Nem kell mozgó hülyeségek. Én nagyon megszerettem.
Viszont nem tudom, hogy Te mit csinálsz de mivel adroidos volt a névjegyzékemet mindig a gmail-ból szinkronizáltam. Itt beállítottam a fiókot és voálá, már fent is vannak a névjegyek fényképpel és a naptár is, meg a levelezésem is. (csak megjegyzem, hogy az andrioddal elég sokat szívtam mert a naptáramat baromira nem akarta szinkronizálni) Szóval szerintem add el a telót és térj vissza androidra ha ennyi gondod van vele. -
joysefke
veterán
Sajnálom, hogy Neked nem jött be, annál is inkább, mert én pár napja kaptam szintén egy L820-at és eddig nagyon tettszik.
A kapcsolatok régi telefon->új telefon viszonylatában történő migrálásával szívtam én is (a régi egy butafón volt), de végül megoldódott a probléma: SIM kártyára másoltam a butafón memóriájából a kontaktokat (250 fér bele) majd azt az L820-ba importáltam, természtesen rendesen összekutyulódtak a nevek a végére, (Pl egy Kovács Istvánból a SIM kártyán lett egyszer egy Kovács/M István és egy Kovács/W István no meg egy Kovács/H István), de az outlook.com címlistájában már PC előtt ülve lehet a szerkesztést véghezvinni, aztán így már relatíve fájdalommentes a dolog (tud autómatikusan összevonni bejegyzéseket, illetve CSV és XLS fájlból importálni)
A GMail-emet én már régen leépítettem, nagyon sokat tűrtem a baromságaikat, de egyszer betelt a pohár, két nap alatt migráltam gmail-ről outlook.com-ra. Na az outlook.com-ot sem tudnám nyugodt szívvel ajánlani (pl a Skydrive-ot PC-ről céges proxin keresztül nem érem el, a Google drive-ot meg igen) vannak bénaságai és nem egyértelműen jobb, mint a Gmail, de mégis ritkábban húznak fel, mint a google... Ha valaki kitart a Gmail mellett azt persze teljesen megértem, vannak még előnyeik még mindig a többiekkel szemben, de nálam az Exchange/Outlook-Win7-Office a király egy Gmail ehhez képest semmit nem nyom a latban..
Mellesleg a Google üzletpolitikája vállalati ügyfelek esetén is az, hogy a google infrastruktúrára nagyon könnyű migrálni, de ha egyszer onnan akarsz migrálni máshova, akkor nagyon megszivatnak. Szimpatikus cég na
Én újév után rendezem be a mobile Exchange kapcsolatot a telefonomon, akkor majd be tudok számolni a fejleményekről...
J.
-
btudos
nagyúr
Átváltasz a speciális karakterekre, ott tudsz a bal oldalon lévő nyíllal lapozni.
A lényeg hogy a Google és az Outlook közti szinkronizáció rossz, ott van sok szívás a mezőkkel. Az Exchange viszont tökéletesen megy, az tényleg ciki lenne, ha problémázna.
Én egy pár hónapos Galaxy S-es tévedést leszámítva világéletemben a Microsoft megoldásait részesítettem előnyben (a privát mailem Google alapú, de ott is a saját domain miatt vállalati fiók), így nekem nincs semmi problémám, a névjegyeimet egyszer rendbe raktam pár éve, azóta rendben vannak és jól működnek, az újakat meg azonnal küldi fel a telefon a MS Accountba. Igazából a Google-ből átköltözni is azért szívás, mert a nem tökéletes szinkronizáció miatt (tökmindegy melyik oldal gázos, user szempontból ígyis-úgyis szívás
) rá kell szánni 2-3 órát, mire rendberakja az ember a dolgait.
-
btudos
nagyúr
Google oldali baromságok hegye, meg 1-2 user error.
1. Van csoport
Névjegyzékben a listától balra lapozva létrehozhatsz amennyit csak akarsz.
2. Céges telefonkönyv és naptár milyen alapokon nyugszik? Ha Google, akkor ne csodálkozz...
3. Nagyon sok adatot küldd fel a telefon automatikusan az Outlook fiókba, hogy meglegyen. Sokszor a Google-nál tárolt névjegyeknél nem megfelelő mezőkben vannak az adatok, ami problémát okoz szinkronizáláskor, de a naptárnál is futottam már bele ilyesmibe.
4. A Google még hivatalos Youtube klienst sem hajlandó engedélyezni (nem fejleszteni, azt senki nem várja, csak engedni kéne hogy a MS kiadja a sajátját!!!), ne is várj Chrome szinkronra. Ha ilyen mértékben a Google ökoszisztémájára vagy utalva, akkor tényleg nehéz az átállás, sajnos a Google minden eszközzel próbálja ezt megakadályozni.
-
hülyegyerek
addikt
Nekem szó nélkül lehúzta a kontaktjaimat wifin keresztül. Az új androidos gmail app szerintem úgy néz ki, mint ha a hupikék törpikék másnaposan odahányták volna, szóval elég szubjektív, hogy neked a wp-s nem tetszik.
A másik, hogy én pont azon lepődtem meg, hogy milyen egyszerűen át tudtam költözni droidról. A felhőben ezzel is benne vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged