- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
NSG
csendes tag
Most egy formázó programmal leformáztam megint exFAT-ra és kipróbálom újra. Ha nem jó így se, akkor meg gyengébb minőségű felvétellel teszek egy próbát.
Starting format disk for F:
F:\ Checking Existing Drive Format
F:\ Volume Label: SS LUMIA820, File System: FAT32
F:\ Starting to Format Drive
Format Disk: Finished OK
F:\ Checking New Drive Format
F:\ Volume Label: SS LUMIA 820, File System: exFAT
F:\ New Volume Space: 15952904192Azért ez elég nagy szívás, hogy ilyenre nem gondoltak. Bár az emberek talán nem szoktak ekkora felvételeket készíteni, de ha éppen mégis kell?.. Én is csak teljesen véletlenül vettem ezt észre pár napja mikor kellett volna.
NTFS-t miért nem tudja olvasni? Vagy egyik telefon se képes erre?Akkor nem lenne ilyen gond.
-
jeni
félisten
ja és hozzá kell tenni,hogy a garancia nuku,vagyis ha elromlik 1 hónap múlva,akkor dobhatod a kukába az átlagos állapotú 920-s telcsit !
fanti13
minél magasabb Class kategóriás legyen C10 vagy az újabb UHS-1 az még gyorsabb,lehetőleg márkásat vegyél
-
kovadam1
tag
Valakinél megoldotta az alaplap csere (nálam sajnos nem)
Én azért gondolok sim hibára mert itthon mindenki T-s és nekik megy a hívás
T-él mondták hogy leget hogy itt ahol lakom nem jó a lefedettség. Mindig is T-s voltam és nem volt ilyen gond
+ azért mert menyasszonyom csörgetése után egyből vissza akartam hívni és már nem tudtam. és Debrecenbe se működött már párszor.
Nagyon sajnálnám lecserélni ezt a telefont. mert szerintem baromi jó egy kis készülék. Imádom nem igazán szeretnék megválni tőle. -
fanti13
csendes tag
Hali!
Gondoltam megosztom veled/veletek a frissítés utáni következményeket.
Haza értem, csatlakoztam a Wifi-hez és ahogy azt le is írtad/írtátok elkezdtem frissíteni a telefont (L820). Kész, újraindul, aztán megállt az élet mert bejött a kezdőképernyő és nem tudtam semmit csinálni vele, nem reagált semmire a kijelző, plusz a kijelző bal felső sarkán megjelent egy kis ikon egy sd kártyára, vagy sim kártyára hasonlító és rajta egy lakattal. - Előéletéből annyit tudni kell, hogy múlt héten vettem kéztől, garanciálisan, de aláírattam egy papírt az eladóval, hogy ha letiltásra kerül a telefon akkor visszafizeti az árát.- Szóval elkapott az ideg, hogy lehet letiltották???!?!?! Hátlap le, akksi, akksi be, bekapcs, ugyanaz semmire nem reagál a kijelző és az ikon még mindig ott van. Telefon a nokia szerviznek, hogy WTF? Persze nem vették fel. Úgy hogy gyerünk bementem és mondták, hogy frissítik a szoftvert. Mondom OK csak legyen jó. 1/2 óra eltelik... sajnos így se jó, úgy hogy holnap még megnézik pontosabban, de ha akkor se lesz jó akkor megy 10 napra Kukutyinba, mondom remek. Szóval most itt tartok + egy ideg baj. Remélem minden oké lesz vele.
Esetleg valakinek nem volt hasonló problémája?
A sztorit majd folytatom...Üdv.: Fanti13
-
Vangelis
félisten
De akkor miért tülti le az újat.
Én kacsoltam ki be ahogy kérte a program.
A progi még a letöltésnél jár. De akkor nem rakom fel rá... minek.
Mert nyomta a le nyilat és a kikapcs gombot amíg újra ne indult.
Aztán megint fogaskerekezett és egyszer csak bejött a oprendszer.
Akkor már le is húzhatom gondolom.
Nem kell a másik rom. -
Kbali
nagyúr
Ezek ugyanazon ember esetei...
Ha jól látom másnak is akkor volt probléma, ha használta a 4G-t és delikvensünk is ezt a hálózatot használja.
Hiába a Debrecen központi területe, ha nem jó a lefedettség és nem tud váltani a sávok között, vagy éppen két cella között bóklászik a készülék.
Ez nekem inkább hálózati hiba, ami orvosolható, ha nem 4G-n használja (igaz ez preferáltként kezeli azt a hálózatot, de valószínűleg a Telenor nem tud elég magas jelszintet). -
tisti1965
aktív tag
többen írták,és nekem is ez a véleményem-
nekem azért van a telefon,hogy használjam.wifi,net,app-ok,játék,élő csempék/ha már wp/,levelezés...
minden este 10-kor töltöre teszem reggel 4-ig.akármennyit használom egész nap /pedig nyúzom rendesen/nem volt még olyan hogy teljesen lemerült volna.
ez sztem mindenkinek egyéni probléma,hogy miket használ a telon,és az mennyit fogyaszt.
ki kell dobálni az olyan dolgokat amik tök feleslegesek- -
Blyan
félisten
Azért nem Galéria lett, mert nem a galéria van ott, hanem tádám!, azok a képek, amelyeket a Kamerával készítettél. És ez az egész van a Fotók (asszem így lett fordítva) hubban - ahol ugyebár lehet még egyéb más folder, ahol képek vannak.
De amúgy nem szerettem magyarul használni a WP-t, szerintem az angol jobban áll neki (bár minden mást is angolul használok).
-
Blyan
félisten
Mi nem túl nagy piac? Észak-Amerika 300+ milliós Nyugat-Európa újabb 150-200 milliós. Ez nem túl nagy piac?Ázsiába, az olcsósított modellek mentek eddig is - L610, ZTE, stb.JA ,értem. Nos, nem ezzel számolnak. Mert ha az iránymutató nyugat rákap a dologra. majd a kevésbé tehetős réteg is gyűjtöget majd szépen.
Mindenki a jóléti társadalomra épít, nem pedig a kevésbé jómódúakra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest