- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jeni
félisten
-
Sabre
őstag
-
zse01
csendes tag
válasz
Tybee000 #1738 üzenetére
Mivel a háttérben fut és nem lehet letiltani(mondjuk én ha nemhasználom a 3G-t kikapcsolom) akkor folyamat pörög és meríti a készüléket. De amúgy átlagos én szerintem, wifivel célszerübb használni.
Szóval én mindig kikapcsolom az adatkapcsolatot ha nemhasználom.
(beállitások - rendszer - mobil adatátvitel - adatkapcsolat - kikapcsolva)
-
Patrol
tag
válasz
Tybee000 #1604 üzenetére
Pont ez az érzés fogott el engem is, amikor először találkoztam a problémával.
Egyből az 1998-as 5110-es Nokiám jutott eszembe, aminek a hátlappal egyben lévő bazi nagy akksija mindig csúszkált, ezért kikopott és szinte mindenkinél összetűrt papírdarab volt a fixálás miatt beletéve...Lehet, hogy a Nokia azóta is "kotyogó" akksikkal gyártja a telefonjait?
-
Armando_19
őstag
válasz
Tybee000 #399 üzenetére
Facebook chat nálam is le van tiltva. Rendes üzenet küldő ablakból jön megy minden időben. Egyedül a skype nem 100-as nekem valahogy. Bár ott több furcsaság is van. Valakit tudok hívni egyből, valaki meg még engem sem tud hivni. Tárcsáz, aztán néma csend, pár másodperc után bont. Erre jó lenne valami megoldás, bár gondolom jön hozzá hamarosan frissítés. Viber még használhatatlan. Csak szöveges küldés van, az is késik. Gondolom dolgozik a fejlesztő csapat ott is.
Várom az update-eket. -
whirus
tag
válasz
Tybee000 #399 üzenetére
Üdv.
Facebook like-ok, hozzászólások megérkeznek pár perc eltéréssel. Chat-be nem vagyok belépve a telefonon, így azok nem érkeznek meg és értesítés sem jelenik meg az "Én" csempén. Azt a böngészőből szoktam megnézni ha nagyon muszáj, chatelni meg nem nagyon szoktam.
Whatsapp:
Minden azonnal érkezik és jelez a csempén is.
Itt is minden azonnal érkezik, telefonálással sincs gond.
Viberem nincs.JAH! Emailek. 15 percenként kér le 4 postafiókot, az is prímán működik, ez nem jelenthet gondot ilyen kategóriájú telefonoknak.
A chatre panaszkodnak a másik fórumban, meg az értesítések se mindenkinek ugyanúgy működnek (ami felettébb érdekes), lehet hogy szerveroldali bibik vannak/voltak, nem tudom.
Bár nem androidról váltottam, hanem 10 év symbiant követően (ami szintén nem annyira sz*r mint amilyennek mondják), de engem eddig meggyőzött.
Negatívum, hogy nem lehet profilokat állítani pláne automatikusra, nincs fm-rádió, fm transmitter, USB-OTG, rosszabb a kamerája (n8-am volt annál nem nehezebb rosszabbnak lenni), és kicsit zavar hogy nem látom a net használatot, de az idő kérdése és elérhetővé válik.
Pozitívum, hogy rettentő gyors, nem fagyott még le soha, az offline navi itt is király, a kevés app ellenére minden alkalmazásomat megtaláltam, és az akksija hihetetlen (pedig tartottam tőle). Hétvégén például nem is töltöttem csak tegnap éjjel pedig voltam túrázni, fotóztam, foursquare, netezés, stb. Minden be van kapcsolva állandóra (gps,wifi,3g).
Érdekesség, de engem nem zavar hogy 1 hangerő van mindenre (zene, telefoncsörgés, videó, játékok egy hangerőt használnak. Ez alól kivétel a telefon alatti beszélgetés és az ébresztőóra.
Most rendelek majd hozzá strapahátlapot, mert a gyári bár gyönyörű de nagyon csúszik.
Bármi infó kell, írj nyugodtan!
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest