Új hozzászólás Aktív témák
-
Raven18
csendes tag
-
KZP
őstag
Panaszkodnak is sokan a Youtube-ra.
A Windows Phone Central szerint holnap reggel lesz elérhető a GDR2 frissítés a 920-as Lumiákra. Nem tudom, a 820-ra is kijön-e azzal együtt.Sajnos PC-n csúnyán jelenik meg az oldal...
Andris837
Nekem fent van már az Amber hétfő óta, a fentebb linkelt francia rom, teljesen jó. Ami még hirtelen hiányzik a telefonból, az a VPN kapcsolat lehetősége. -
Spinmaster
csendes tag
Wow, nekem nincs is SD-kártya opció ebben a menüpontban... Hogy lehet odavarázsolni... Független a telóm..
Illetve pont most olvastam, hogy eltüntették a storeból a Nokia Pusher-t, de van helyette egy új! -
nicu71
addikt
viszont nem gyűjti ki őket oda mindig,hanem csak akkor,amikor naponta egyszer/egy számunkra ismeretlen időpontban!/ épp internetet is kap,wifi,mobilnet ,végigpásztázza az appokat,van-é apdét.Ha meg tudja csinálni akkor igen,sőt az áruház csempéjén számokkal is jelzi.
Ha nem,akkor másnap csinálja a kis cseles -
nicu71
addikt
Nem,nem menti le a skydrive tartalmát/nem olyan mint az asztali,egyébként windows 8.1-ben ez megváltozik,csak előnézeti képek lesznek a pc-n,helytakarékossági okokból,ami tök jó/
Viszont a telón hagyhat némi nyomot a böngészett skydrive tartalom,ezért bizony nőhet az other mappa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest