Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sacro
tag
Köszönöm mindenki segítségét aki a névjegyzék másoláshoz segített. Jelentem megoldottam.
A bootloaderes történet engem is érdekelne -
sacro
tag
Sziasztok !
Eddig nem volt gond a google névjegyzékem szinkronizálásával, de most miután visszaállítottam a telót alaphelyzet nem látom a névjegyzékem. Tipp? Segítség? Valami?
-
sacro
tag
Segítsetek légyszíves ! Gondoltam megnézem a Nokia Music-ot, ID migráció US-re átállítva Nokia Music letöltve, de saját zene van csak. De nem tudok semmi mást sem csinálni. Nokia fiókra pedig ha rámegyek akkor nem tud kapcsolódni a Zene blalabla üzenetet kapom.
Pláné a ZUNE mivel nem egyezik a live ID a számítógép lokálizációjával (Magyarország) arra kér állítsak át nyelvet !- Jelen esetben nem tudok zenét tenni a telóra
Mit tud még ez a Nokia Music amire én nem jöttem rá?
A. -
sacro
tag
Na valamilyen ilyen alternatív segítségre gondoltam én is. Legjobb tudomásom szerint egy accounttal három telót lehet unlockolni.
-
sacro
tag
válasz
SuperMario #15037 üzenetére
Na látod erre az ingyenes verzára lenne szükségem. Miért nem jó a Marketplace ? Jó az, de ha lehet jobb is miért ne akarnám azt.
A.
-
sacro
tag
Sziasztok !
Csak engem zavar annyira, hogy nem tudok alkalmazásokat telepíteni, csak áruházon keresztül? Tényleg nincsen semmi más megoldás az interop unlockra csak az évi 99USD. Pedig a Dreamspark felajánlja az ingyenességet ha diák vagyok. De az az én hibám, hogy már túl vagyok rajta
?
Alternatív segítség plííííííííííííííííííííííííííííííííííízzzzzzzzzzz!
A. -
sacro
tag
válasz
SuperMario #14055 üzenetére
Szia !
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert a korábban megadott linkre nekem azt írja ki a live, hogy helytelen címet adott meg, vagy próbálja újra.
http://www.google.com/calendar/ical/hungarian_namedays_hu@holiday.calendar.google.com/public/basic.ics
Valamit rosszul írok be, vagy a google szórakozik már megint ?
Pedig szeretem az ANDROID-ot !!!! (is)
A. -
sacro
tag
válasz
Gerisz #13733 üzenetére
Köszönöm !
De mondanál valami konkrétabbat, kérlek !Hidd el már kerestem, de eddig hiába ! Pedig gugli valóban a barátom eddig Androidra minden problémámra találtam így megoldást de ez a wp még kemény dió. De betöröm 'bizisten'
Csak egy kis segítség plííííííííííííííííííz !!
Köszönöm előre is ! -
sacro
tag
Sziasztok !
Teljesen új vagyok wp területén. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy nincs lehetőség cutom romra a 800asomra. Szeretném megtudni, hogy van olyan csempe amivel ki tudom tenne az órát vagy ez csak wp8s "extra"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest