Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz punk17 #18945 üzenetére
Ott ilyenek, én hónapok óta szívok velük. K*rvára nem akarják megcsinálni a telefonom. Kaptam már sms-t, majd honlap utazok vissza, kíváncsi vagyok, hogy most vajon mit nem csináltak úgy, ahogy kértem. Mindegy, játszhatjuk ezt. Hibás, én leadom, ők adnak valamilyen cseretelefont, majd visszakapom megint hibásan, megint leadom... Legalább kipróbálok sok telefont, teszteltek. Tiszta jó.
-
punk17
aktív tag
válasz punk17 #18660 üzenetére
Lezárult a szervizelése a kis lumiámnak. "Röpke" 1 hónap alatt ki is cseréltek mindent. Akkor leírnám, hogy is történt.
Bevittem a telefont a Allee-ban lévő T-hez ez volt a munkahelyemhez a legközelebb. Első alkalommal a szervizes nem látta a hibákat, és elég nehézkesen akarta vissza küldeni, mivel szerinte ezek nem hibák.. De erősködve felírt mindent és elküldték. 1,5 hét után jött az SMS, hogy mehetek érte. Első kör után csináltak egy "szoftverfrissítést" 7.8-ról 7.5-re, de semmit nem cseréltek. Ekkor egy normálisabb szervizes volt, megmondtam, hogy így nem vagyok hajlandó átvenni, és érdekes módon már ő is látta a hibákat. Újabb 1 hét várakozás után jött az SMS, hogy kész. Bebattyogtam és megint csalódás fogadott. A kijelzőt és az érintőt ugyan kicserélték, de a házat nem. Itt már nem voltam nyugodt és megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó átvenni, nézze meg, hogy nézz ki a telefon a gyári szilikontoktól. Ő is látta, hogy gusztustalan az egész és elmagyaráztam (megint), hogy a gyári tok marta ki. Szóval megint nem vettem át, és újabb 1 hét múlva a 3. kaptam az SMS-t. És igen, 3. alkalomra már sikerült mindent megoldaniuk. Kicserélték a házat és végre elhozhattam a készülékem.
Nem értem, hogy ezeket a cseréket, miért nem tudták megoldani elsőre, és azt se értem, hogy fizikai problémákra egyáltalán, hogy jut eszükbe egy szoftver frissítés után visszaküldeni úgy, hogy javítva van. Én hatalmasat csalódtam a Nokiában, nem vártam volna ezt tőlük.
De legalább megtanultam, hogy én többet Nokiát(MS) telefont az életbe nem veszek.. (Még ha valamilyen szinten én is Nokia alkalmazott vagyok )[ Szerkesztve ]
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
zombinyul
addikt
válasz punk17 #18660 üzenetére
Tudsz mutatni valami fotot, hogy nez ki ha beeg?
Nekem ha korom fekete a kepernyo, hunyoritva nagyon kozeltol latszik 1-2 folt, ahol a fekete megfejetebb, de szines kepnel hibatlan, feketenel is csak en latom.
Erdekelne ez beeges-e, vagy a pentile atka.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
kolosanyi
veterán
válasz punk17 #10304 üzenetére
Fogalmam sincs, azért kérdezem. Nem vagyok még otthon a WP világában sajnos. Droid alatt sokat szórakoztam ROM-olással, meg stb marhaságokkal. Múltkor néztem az XDA-s Lumia 800 treadet, de annyit sikerült csak leszűrnöm, hogy f*ck, én nem fogok custom ROM-ot rátenni a bootloader miatt.
Légy szíves homályosíts fel, hogy is működik akkor ez a navifirm téme, mert tényleg nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest