Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsi76
tag
Blyan, Te itt fogsz aggódni 6-8 hónap múlva is
Én ugyanígy jártam, 1 évig nézegettem a telókat, azt hiszem jó döntést hoztam. Picit máshogy látod a fdolgokat,de persze ez nem is baj, furcsa lenne, ha mindenki egyforma lenne
Olvass először utána, hogy Nokia hogyan oldotta meg pl. a memória kezelést, megsugom az életben nem tudod televágni futó alkalmazásokkal. Az 1.4 proci nem tudom meddig elég, nekem még nem sikerült megakasztanom, pedig használok rajta mindent. Az androidot fel se hozd, mert az egy szartalicska xerintem.. Az egy örkké akadó rendszer lesz, a felépítéséből adódóan. Iphone super, csak az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest