Új hozzászólás Aktív témák

• coce

csendes tag

Sziasztok!
    Februárban vásároltam egy Lumia 800-at, egészen július közepéig tökéletesen működött, azóta vannak bajai. Kezdetnek ugyan az volt a hibája, mint amint tegnap Norbi21 írt, egyik pillanatról a másikra se kép se hang nem lehetett bekapcsolni, semmilyen reset nem működött. A váci úti szervizbe bevittem, ahol azt mondták nem tudják mi baja, úgyhogy a központi szervizbe kell küldeniük. 1 hét múlva mehettem érte, kiderült, hogy csak szoftvert kellett frissíteni...fura, hogy ezt akkor ott a szervizben nem tudták kideríteni/megcsinálni. A hab a tortán az volt, hogy a cseretelefon amit adtak...nos nem is minősítem, konkrétan széthullott a kezemben.
    Azóta működött normálisan (kivéve, hogy nem tudtam beállítani alapértelmezettnek a google-t, míg az előző szoftveren ez még ment), egészen mostanáig:
    Konkrétan nem tudom telefonálásra használni a telefont, mert nem hallok semmit a másik félből, de már a kicsengést sem. Megpróbáltam kihangosítón, ott sem működött a dolog. Engem egyébként hall a másik fél, de én egy mukkot sem...Tapasztalt vagy hallott-e már valaki hasonlóról? Sem a soft sem a hard reset nem segít, más ötletem nincsen sajnos :( Így tehát gondolom irány a szervíz, viszont a váci útiba nem szeretném vinni. Van esetleg olyan hely Budapesten ahol normális, szép állapotú cseretelefont adnak?
    Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák