- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
(#466) Glenda
Sokat érsz vele, ha a legtöbb kemény játéknál azt kapod, hogy nem elérhető 512ram-on. Hiába tápos a hardver nem lesz mivel igazán kihasználni. Ezt egy Lumia 820 esetén megkapod, szarabb vassal is. A 720 meg hardveresen egyszerűen jobban össze van rakva. Van kamera gomb, rendes érzékelők, jó akkuidő. Véleményem szerint most kell a régi szériából bevásárolni, amikor már elérhető az áruk, és jobbak mint a most elérhető belépő WP telefonok. Rájuk is jön a 8.1, és rendes előlapi gombjaik is vannak,
amik nekem nagyon tetszenek.(#467) cs.zs.
" Az utolsó Nokia ami kívülről is tetszett, a fényképezője is jó volt (villanóval), a walkmanje is tuti volt, az a Lumia 800 volt. Azóta csak húzgálom a számat ...)" Én is így vagyokElfogadnám még akkor is ha csak egy 520-as lenne a házába.
(#468) hibavissza
Igazatok van, ezt mindig elfelejtem. Nekem mindig a Single Sim verzió jár a fejemben ha 630-ra gondolok.
-
cs.zs.
veterán
Nem kell magyarázni, szeretem a MA-t, szerintem is objektívek, leírják a frankót.
Ebben az 1 tesztben viszont ez nem jött át, a cikk tele van ellentmondással, erre vonatkozik az előző hozzászólásom. Ha olvasod a hozzászólásokat, magad is láthatod milyen megosztó lett a teszt.Nem a telefont fikázom, hiszen nem ismerem, nem tehetem. Ha ajánlott minősítést kapott, biztosan olyan felhasználói élményt nyújt, amit mi olvasók nem élünk meg. Viszont mindez marha szarul lett papírra vetve.
Üdv
Cs Zs -
Lomha 8V
addikt
Ezen nem fogunk összeveszni, hiszen igazad van, de attól ez még egy túlárazott telefon. A szolgáltatói árakat hagyjuk, az mindenkinek a magánügye, hogy milyen feltételekkel kötelezi el magát szolgáltatói rabszolgának. Nézzük a független árát, azzal lehet normálisan kalkulálni. És ahhoz képest ez bizony drága. Abszolút nem értem, hogy mitől lett "Ajánlott". A közelségérzékelő hiánya engem nagyon zavar, van akit nem, de ettől eltekintve is sokallom az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest