- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Szó nincs róla (sőt, igen erősen szoktam bírálni, ha valamelyik cikk erősen a megszokott színvonal alá csúszik, pl. WP8.1 bemutató), csak nem értem, mit kell ezen ennyit rugózni. Ez az Ő véleményük, amíg én nem tapasztalok mást (és a tulajok sem jeleznek idegesítő problémákat), elhiszem, hogy az apró hiányosságok ellenére ez egy ajánlott készülék.
-
btudos
nagyúr
Nehéz megérteni, hogy a Te szubjektív véleményeddel szemben a MA! valós használat alapján értékelte a telefont? Egy készülék nem attól lesz ajánlott, hogy kiemelkedő, hanem a mindennapokban nyújtott használati értékétől.
Egyébként meg nem mindegy milyen plecsnit kap? Mivel rosszabb neked most, hogy a 630 ajánlott?
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ez nem elfogultság, tapasztalat.
Az elmúlt 3 év alatt az alábbi droidos telóim voltak:S2, HTC Wildfire S (ez 2 napot sem ért meg), Xperia Arc,Defy++,Note,Nexus 4,Xperia Z1,HongMi,ThL,Wayteq,Concorde 5005 kb. ennyi jut most eszembe.
WP-k meg ezek voltak: Omnia 7, 820,920,625,925
Hidd el tudok különbséget tenni a két platform között.
-
trassher
addikt
Anno a lumia 520 is 50 ezer környékén kezdett ahol ez is. Emlékszem amikor már jó ideje piacon volt akkor vettem telefont tavaly júniusban. 520 volt 38.000, 720-as 60.000. Mindkettő előfizetéssel.
legiaap: Szerintem nem hülyék ők + nem csak a magyar piacra szállítanak. Valóban csak egyik modell lesz igazán sikeres de meg kell mutatni hogy itt vannak a piac alsó részén is és nem csak azoknak csinálnak telefont akik kiadnak 100+K-t. Kellett a kétkártyás mert eddig nem nagyon volt ilyen WP-ben és akinek eddig ez volt csak a kifogása az majd most megveszi a WP-s telefont és lehet utána nem kell neki más.
benjonino: Azért nehogy már hátrány legyen az hogy nem yetifon. Nem mindenki a tepsire gerjed attól mert most ezt akarják a gyártók elhitetni mindenkivel csak azért mert valós innováció lényegében nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest