- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
#40993792 #349 üzenetére
Egyébként mi értelme van a Glance screenek? 2 másodpercembe telik amig megnyomom a feloldó gombot, és ott mindent látok... És nem fogyaszt irreálisan sokat hogy egész éjszaka megy a képernyö? És ehhez hardveres támogatás is kell, vagy elég ha az MS kiadja erre a készülékre? Ha ezekre a mérdésekre tudsz válaszolni, akkor megvilágosodtam a Glance screennel kapcsolatban
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok! Erösen gondolkozom egy ilyen telefonon, 720-as târsával verseng a következö telefonom címért, de eddig ez vezet. És rá is térnék a kérdésre, hogy hol lehet megtapizni? Már kint van a Telenorban? Nem nagyon járok Telenor üzletbe, de gondolom megérné megnézni, nem akarom hogy az elsö bekapcsolásnal rájöjjek hogy ez túl nagy, és használhatatlan. Bár még várok 12 napot, mert az 525 is érdekel, föleg ha a zenére lesz kihegyezve 1GB RAMmal.
-
gyurkikrisz
őstag
Csak én vagyok minimalista, vagy ezek a telefonok tényleg nem tidnak fotozni? Nem lattam meg olyan MAs tesztet, ahol ne szidták volna a kamerát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest