- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Hatalmas hiba volt kiszedni a FB chatet a 8.1-ből, ez a Messenger egy rakás fos. Egyszer jelez, egyszer nem, hogy lehet valamit ilyen szarul megcsinálni????
-
Ronam
addikt
Gmail szinkron megy nálatok? Azt írja, hogy "google hiba, nem sikerült letölteni az adatokat".
-
Ronam
addikt
válasz
tomcsa44 #21126 üzenetére
Nekem is, és testvéremnek is ilyen telefonja van, és egyszer sem indult még újra (pár hónapos mindkettő). Annyira nincs nagy hátrányban a T-s, valamivel később érkezett meg a Black, de nem volt vészes.
(#21125) tatu9: Senkinek nem megy, WP topicban sem olvastam olyat, hogy bárkinek is menne a store.
(#21129) Is-tee: Azt írják páran, hogy WP8-on sem fut a store...
-
Ronam
addikt
válasz
mate317 #21076 üzenetére
Azért az, hogy "gyors a 8.1" egy kicsit túlzás. Konkrétan már a beállítások menüben észrevehető volt pár résznél, hogy jóval többet tölt. Az Áruház nálam pl. dög lassú, másfél perce indítottam el, és még mindig azt írja, hogy "betöltés".
Most meg azt írja, hogy nem sikerült betölteni az adatokat
. Valaki megnézné, hogy az Áruház működik-e nála rendesen? Rányomok a top ingyenes alkalmazásokra, és nem történik semmi! WTF???
-
Ronam
addikt
Facebook chat eltűnt a 8.1-ből? Remélem mostantól nem a messenger-t kell használni.
(#21059) m1lan: Előfordult, hogy nem jelzett időben, csak 20 perccel később, a gyárival ilyen soha nem volt.
-
Ronam
addikt
Pár napja használom a FB Messenger-t, de nem az igazi. Előfordult, hogy 20-25 perccel később kaptam meg az üzenetet. Igazából a gyári sokkal jobb, egyetlen problémám van vele, mindig azt jelzi az ismerősöknek, mintha a webes felületről használnám a chatet. Nem tudja valaki, hogy ezt miért lehet?
-
Ronam
addikt
válasz
x1port #19790 üzenetére
Nincs gáz a lefedettséggel, Budakeszin vagyok, és soha semmi probléma nem volt a mobilnettel, folyamatosan megy a 3G. Egyszerűen nem értem, hogy miért csinálja, az előbb elszállt 20 percre, rácsatlakoztam, és azt írta hogy korlátozott, vicc....
(#19793) x1port: Még nem próbáltam másik géppel, de holnap megpróbálom a cégessel.
-
Ronam
addikt
válasz
x1port #19782 üzenetére
Egyre rosszabb amúgy, most speciel pár percenként kell újracsatlakozni, szó szerint idegbajt kapok ettől
. Előbb írt egy olyat is, hogy korlátozott. Nem egészen értem, hogy miért csinálja ezt, ha a telefonról netezek akkor semmi gond nincs, de ahogy rákötöm a laptopra, elkezd szarozni. Amúgy T-Mobile net.
-
Ronam
addikt
Használja valaki az internetmegosztást? Próbáltam párszor, de sajnos 10-20 perc után mindig meghal a net, és újra kell csatlakozni. Ez mitől lehet?
-
Ronam
addikt
Ti milyen headsetet használtok a telefonhoz? A gyári igazából egy fillért nem ér
, nekem leginkább zenehallgatásra kéne valami, ha lehet minél olcsóbban.
-
Ronam
addikt
Windows Phone-on nincs USB Tethering? Utazok le vidékre autóval, az előbb próbáltam wifin keresztül megosztani a mobilnetet, működik is egy ideig, de 5-10 percenként eldobja, és újra kell csatlakozni. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
-
Ronam
addikt
válasz
tybke98 #15299 üzenetére
Nálam is van ilyen bevilágítás alul amióta megvettem a telót, más helyeken azt írták, hogy ez ennek a típusnak a hibája. Akkor ez mégiscsak "egyedi" esetekben jön elő? Érdemes lenne visszavinni gariba a telefont? Mondjuk nálam csak akkor látszik, ha teljesen sötét van a szobában (közepes fényerőn).
-
Ronam
addikt
GDR3 előnyeiről már tudok, van esetleg valami bug a frissítésben? Ha jól tudom ez még csak egy Beta, nem?
-
Ronam
addikt
Az előbb szinkronizáltam a FB fiókomat, de nem sikerült rájönni hogy működik a chat. Ezt néztem az előbb, de sokra nem mentem vele. Hiába nyomok a +-ra nem jelenik meg az összes online lévő ismerős. Hogy kell ezt használni?
-
Ronam
addikt
IE-ben nincs olyan funkció, hogy menteni lehessen a felhasználónevet/jelszavat?
-
Ronam
addikt
válasz
fntastic #12427 üzenetére
Budapesten a Superphone ingyen méretre vágja neked, nekem tegnap csinálták
.
-
Ronam
addikt
Ti milyen zenelejátszót használtok a telefonon, gyárit? Nincs WP-re valami olyasmi, mint Androidra a Poweramp?
-
Ronam
addikt
Szinkronizáltam a Gmail fiókomat, de csak a nevek jelennek meg a telefonkönyvben. Hogy lehetne előcsalogatni a számokat is?
-
Ronam
addikt
Használ valaki IM+ messengert? Hiába állítom be, hogy ne csatlakozzon le mikor kikapcsolom a képernyőt, csak azért is lecsatlakozik (újraindítottam a beállítás után).
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tegnap beléptem én is a Lumia 520 tulajok táborába, nagyon bejövős a teló
. Egyelőre még ismerkedek az OS-el, WP-s telefonom még nem volt. Meg lehet azt valahogy oldani, hogy ha a facebook fiókomat szinkronizálom, a telefonkönyvben ne jelenjenek meg az ismerősök? Valami olyasmit írt, hogy chatelni csak akkor tudok az ismerősökkel, ha hozzáadom a FB fiókot. Nincs esetleg valami más program FB chatre, mint pl. Androidon az IMO és társai? A másik amit nem találtam meg, hogy lehet a mobilnetet ki-be kapcsolni úgy mint Androidon a status bar-ból?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ford topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest