-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
margithid #10798 üzenetére
A jelenlegi (Magyarországi) körülmények között nem valószínű, hogy lehetséges egy olyan készülék, amely megfelel minden WP8-as követelménynek, meg szállítás, meg vám, meg minden kutyafüle rajta van, és 25 000 Ft alatt árulják (szolgáltatónál kártyásan).
Ativ S-ben nincsen navi
-
Tim82
félisten
válasz
margithid #4986 üzenetére
Igen, root-olva + Voodoo kernel + a füles mindkét telefonnál egy Brainwavz Alpha. És komolyan mondom, próbáld ki, nincs akkora különbség, hogy ezért el kellene kapálni a Lumia 520-at. Telefonon én jellemzően 320kbps mp3-at tartok és nagyrészt gitáros zenéket (pl. Nick Cave & The Bad Seeds, Laura Marling, Screaming Trees, Woven Hand, ilyenek), nem érzem úgy, hogy az 520 szar lenne, még ha kicsit rosszabban is hangzik az SGS-nél.
Azt amúgy senki sem írta, hogy "jobb", ha figyelmesen olvasol, csak "nem vészesen rosszabb". A Cowon D2-m persze mindkettőnél bőven jobb szerintem, ezért is hallgatok inkább azon zenét, telefonon csak akkor, ha a Cowon lemerült.
-
Tim82
félisten
válasz
margithid #4981 üzenetére
Én meg 520-ról nem csak "azt hallottam", hanem kipróbáltam, hogy mit tud zenei téren és nem nagyon van szégyenkeznivalója egy SGS mellett sem (SGS-ben dac ugye ugyanaz, mint a Nexus S-ben). Persze a gyári headsetet el kell kapartatni a kutyával valahova a diófa alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest