- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
mukibuci #8210 üzenetére
Ok de tényleg nem található az oldal.
-
zodo
nagyúr
válasz
mukibuci #8204 üzenetére
Ha jól látom már részemre sehogy sem mert csak bizonyos csomagokkal érhető el amik közt nem szerepel a VitaMAX Prémium Perc.
Szerintem mostanság hogy a weboldalt is frissítették, lett átvariálva mert tuti hogy a telefon vásárlásom (08.10) után nem sokkal, több alkalommal is jártam az adott oldalon.
Jelenleg a Voda oldalán belépve sem érem el az adott netinfo.vodafone.hu oldalt. -
br.rak
őstag
válasz
mukibuci #6196 üzenetére
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy sok a noname hamisítvány. Kár, mert ismi telefonja nagyon merül folyamatos mail szinkronizáció mellett, már délután tölteni kell, pedig a legtöbb dolgot (ami nem szükséges) már kilőtte. Power jacket van ehhez a telefonhoz? 920 hoz látok többet is, de ehhez nem dob ki semmi értelmes találatot
szerk: nem akarok én bombát csinálni a telefonból
-
Chaser
legenda
válasz
mukibuci #5921 üzenetére
T-s és állandó mobilkapcsolat van
Adatlapos számom az nem az ami ebben a telóban van.Lacus_84: Akkor ez 520 fícsőr'...sebaj, végeredményben működik ha nem is tökéletesen.
Outlander: A820 nem laggolt sehova hívás közben meg egyébként se. Csak az a mocsok droid az nem kell nekem
az pl sokkal fontosabb, hogy a csipiesz' egyből találjon jelet, droidnál az meg necces úgy tudom felső kategóriában is. Én meg 50k felett véletlen se adok telefonért többet. Minél olcsóbb annál jobb, ha úgy alakul a 100k-s is kettétörik
-
StLui
veterán
válasz
mukibuci #5683 üzenetére
Nekem FB volt a legnagyobb problémám, de közben eljutottunk oda, hogy i4-en szinte használhatatlanul lassú lett telefon teljes újrahúzás után is, valamint egy barátom kínlódott egy androidos telefonnal, iszonyat lassú volt neki, belevágott egy i5-be, de nincs türelme a rendszerhez, el is adja, közben kapott egy tippet: törölje az androidos telóról a FB-ot és jó lesz, és jó lett, mintha új telefonja lenne. Szóval FB kezd mindenhol problémás lenni erre kellett rájönnöm.
-
Tim82
félisten
válasz
mukibuci #5167 üzenetére
= gyakorlatilag azért csinálják, hogy ezzel ellenőrizzék, hogy valós bankkártyaadatokat ad meg a vásárló. (Ugyanígy van az AppStore-nál is -> Apple.)
Ha jól rémlik, külön nem fognak a bank felé kérést küldeni a zárolt összeg feloldásáról, egyszerűen csak nem igénylik a zárolt összeget, tehát igazából a banktól függ, meddig marad zárolva az összeg (tudomásom szerint általában legkésőbb 30 napon belül feloldja a bank).
-
-
old rocker
veterán
válasz
mukibuci #4748 üzenetére
Kispista Jóska nyilván nem tud beletúrni a dolgaiba; de egyébként a fészbükk egy virtuális nudista strand. Amit megmutatsz, azt látják. Ilyen értelemben - nemrég raktam fel egy ezzel kapcsolatos cikket, nem nálunk történt ugyan - tehát tudnak durkálni klf. szolgáltatók, politikai platformok az életedben. Még abból is vonnak le statisztikai következtetéseket, kik és mifélék az ismerőseid...
-
kitzz
tag
válasz
mukibuci #4748 üzenetére
Ezen már túlvagyok.
Rendszeresen használom az oldalt, de a munkahelyen nyíltan (és többen) kérdezték már, hogy miért nem használom a FB-ot.
PancserekTegnap osztályértekezlet volt. Az IT srác csinált egy alkalmazást Google Earth-re, hogy a hozzánk tartozó ingatlanokról legyen kimutatás és lássuk "nagyban" is. Rámegy a Street View-ra, erre a munkatársaim rácsodálkoznak, hogy "jéééé, lehet ott az autóm" "ez élő?"
Én meg végig facepalmoztam az egészet.
Ezt hitték, hogy az IT-s srác csinálta az egészet ...
Oké, nem mindenki kocka, de könyörgöm...Na, ez nagyon off volt. Bocs.
-
zodo
nagyúr
-
old rocker
veterán
válasz
mukibuci #3931 üzenetére
A microsoft fiókot csak hard resettel tudom törölni. A többinél meg - lásd előbbi hozzászólásaim - úgy vagyok vele, újságíró vagyok, de azért nem annyira fontos ember, hogy még a budin ülve is tudjam, megjött az új üzike. 17 év alatt, amióta tévézek, így is eleget dühöngtem egy sajátos jelenségen (Murphy?): 1440 perc van egy napban. Hogyan tudják eltalálni a kollégák, partnerek, de még a családtagjaim is, hogy most csuktam be magam mögött a budiajtót?
4 éve például már röhögtünk a feleségemmel rajta, hogy egyik operatőr kollégám 90%-ban akkor hívott, amikor budin voltam. Aztán egy alkalommal már vagy két hete nem volt dolgunk egymással, amikor Balatonföldváron nyaraltam a feleségemmel. És a qrva mobil, csörög és Géza szólal meg - az operatőr - bocs, nem zavarlak? Nem, Géza, már épp lehúztam... válaszoltam kicsit elkínzott hangon. De az is mókás, hogy x. professzort délelőtt több alkalommal hívom a délelőtt folyamán; aztán 13 óra táján úgy döntök, most a kisdolgomat is kényelmesen beülök elvégezni - ötvenen fölül már a BPH (jóindulatú prosztata megnagyobbodás) miatt az sem olyan kapkodós művelet; leeresztem a hátsó felem az ülésre és ekkor megszólal a mobil: Stüncike vagyok, Panangin professzor úr titkárnője, kapcsolhatom a professzor urat? - Tessék szíves kapcsolni, válaszolom rezignáltan és közben arra gondolok, 1440 perc van egy napban, milyen véletlenek összejátszása kell ahhoz, hogy ez a f@sz, akit egész d.e. nem bírtam elérni, éppen most hívjon vissza? De úgy is jártam, nem vittem headszettet; délelőtt senkit sem bírtam elérni, délután pedig, amikor hazafele kerekeztem, 3-400 méterenként ugrottam le a bicikliről, mert vagy nyolcan akkor hívtak vissza.... szépen, sorban, egymás után, ahogy illik. -
Tim82
félisten
válasz
mukibuci #3354 üzenetére
Nincs Telenor logó.
Igazából csak az jelzi, hogy Telenor-os, hogy elvileg van szolgáltatói appkínálat, amit felajánl az Áruház kezdőképernyőjén kiemelten a Nokia alkalmazások mellett.
Mondjuk ahogy most megnéztem, ebből egyedül a Deezer az, amelyik valóban a Telenor-hoz köthető, a többi promóciós jelleggel van ott (MindigTV, pár játék, Alexandra Olvasó).
-
Outlander
addikt
-
IG55
senior tag
válasz
mukibuci #3286 üzenetére
Ha már beépített levelező...
Arra nincs megoldás, hogy indításnál az "olvasatlan"-ba kerüljek automatikusan?Egyébként nálam néha nincs értesítés érkezett levélről.
Kb. 10-ből 2-szer.
1 hónapja van meg, azóta ez mindig is így volt.
Egy outlook.com-os account van csak beállítva. -
B1T3
addikt
válasz
mukibuci #2157 üzenetére
Egyébként még nincs a birtokomban WP8-as telefon, csak szeretek a dolgoknak utánajárni. Ez a Muze ígéretesnek tűnik, kár, hogy a vélemények alapján nem fut a háttérben.
Eqalizeres zenelejátszó létezik (amely mellesleg normálisan is működik)? (És be is fejezem most már az offolást.
)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
mukibuci #822 üzenetére
szimplán "Adatátvitel" az app neve, bluetooth-on párosítani kell a telókat, és áthúzza az egész címjegyzéket. meg kell hogy mondjam, elég megdöbbentően egyszerű volt a dolog. meg persze szinkronizál facebookkal, twitterrel, anyámkínjával. a rendszer nagyon "fluid", a sebességre nem lehet panasz. eddig kenyérre vagyok kenve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged