- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy 520-ast és fehér kijelzőn jobb szélen végig egy sárgás bevilágítás van. Normális ez?
Fekete háttéren is van alul egy kis bevilágítás, de az nem zavaró, viszont fehéren a kijelző teljes hosszában.. kicsit zavaró. -
kopidoo
senior tag
Elég trükkös az akksi töltöttség kijelzése. Töltés közben csekkoltam: 94%, kb. egy perccel később kiírta, hogy teljesen fel van töltve. Töltőt lehúztam, majd 15 perccel később 90%-ot mutatott.
Visszaraktam tölteni, de most nem nézegettem, hogy hogy áll. Kb 30 pec múlva lehúztam 100% töltöttséggel és így már majdnem 4 órán át 100%-on volt és utána is normális ütemben merült. -
kutga
félisten
válasz
kriszpontaz #23296 üzenetére
Itt találsz egy kis gyorstalpalót, sok hasznos dolgot tudtam meg én is belőle.
-
kutga
félisten
válasz
kriszpontaz #23291 üzenetére
Nem, ez a 8.0 harmadik frissítése.
Végleges 8.1 tudtommal nincs 520-ra, nyárra várható, de javítsatok ki ha tévedek.
-
Воланд
titán
válasz
ozeviktor92 #23292 üzenetére
a rendszerben alapbol nincs hangszinszabalyozo, szoval a 8.1-enk ehhez nincs koze. egyszeruen bugos az audio alkalmazas, amit a nokia keszitett.
-
ozeviktor92
tag
válasz
Воланд #23290 üzenetére
Köszi! Erről a hangszínszabályzó mizériáról van valami infó? Benne van de letiltva gondolom. Tervezik ezt engedélyezni a véglegesben? Nem mintha hiányozna személy szerint, csak akkor tiltsák le rendesen ne húzzák el az ember előtt a mézes madzagot ezzel a felvillanással.
-
Воланд
titán
válasz
ozeviktor92 #23289 üzenetére
egy ideje mar ki lehet.
-
ozeviktor92
tag
Alsó három gomb rezgését eddig is ki lehetett kapcsolni vagy új funkció?
-
kutga
félisten
válasz
kriszpontaz #23287 üzenetére
A beállítások-névjegy alatt mit ír ki az operációs rendszer verziószáma?
Nekem is független, hétfőn frissítettem wifin keresztül, 8.0.10517.150 a legfrissebb tudtommal.
-
kriszpontaz
veterán
Srácok egy kis segítség kellene. Adott egy Nokia 520 telefon, ami a kollégámé. 8.0 szoftver van rajta de a frissítés menü alatt nem talál semmit, azt írja naprakész. Az extrák menüpont alatt viszont jelzi hogy van új szoftver.
Tehát járt valaki úgy hogy nem volt hajlandó a készülék frissíteni? Elvileg 2 frissítésnek kellene jönni rá, egy előkészítő frissítés, majd a Black frissítés. Wifi aktív, tárterület 1,9Gb szabad. 98% akku szint.
Ilyenkor mi a teendő? A készülék független. -
blokad
senior tag
válasz
ozeviktor92 #23284 üzenetére
Nekem is sokkal pörgősebb lett, az appok közötti váltás, maga az appok sebessége, a fogyasztásán is reszeltek a tegnap esti frissítéssel. Kezdek megelégedni a 8.1-el.
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok! Lefrissitettem este. Egy ejszaka alatt 1%-ot merult bekapcsolt wifivel. Zenelejatszo pedig kb dupla sebességgel megy.
-
Rocky975
senior tag
Nekem semmi gond nincs a 8,1-el,a fogyasztása is beállt.
2 napot ment el,ebből 3 óra zenehallgatás volt(Panasonic FEJhallgatóval!),egy kis mobilnetezés ,wifi használat,meg némi telefonálás.
Tehát olyan közepes használat.
Az eddig telefonjaimhoz hasonlítva teljesen korrekt.
Ui.: Monduk tiszta telepítéssel tettem fel,tehát frissítés után nyomtam egy Hard resetet. -
evo87
őstag
8.1 PD-es frissítése elég morcos dolog lehet, 25 perc alatt 100-ről 16 %-ra szívta le az akksit. Lényeges változást nem észlelek, de az akksiidő javulását én is remélem. Kicsit kezd kiábrándító lenni a napi 2 töltés ahhoz képest, hogy korábban minden második nap kellett csak tölteni.
-
starpeter
senior tag
Hogy kell updatelni?
-
csaba1203
addikt
Eddig spórolni kellett az akksival ahol volt ott csak wi-fi ment és így 2 napig tudtam kitolni most visszakapcsolon az adatkapcsolatot és meglássuk történt-e változás
-
csaba1203
addikt
válasz
Namelesske #23255 üzenetére
Köszi fenn is van
-
kezman
őstag
Hívásátirányítást hol lehet beállítani,hálózat+-ba nálam csak hívásvárakoztatás van??
-
mdraco
őstag
Update után mintha folyamatosabban menne, lehet placebo
-
kaliber
aktív tag
válasz
Namelesske #23263 üzenetére
Ja, bocs
-
törölt tag
Na, fel is ment a 8.1, csatlakoztam a klubhoz
A játékokat mind újratelepíti, meg amint látom a legfrissebb a rendszer, szóval nekem az általatok említett frissítések már benne vannak.
Kicsit nyúztam/nyúzom, eddig szép gyors.
-
m1lan
őstag
válasz
kíváncsi leszek
-
AMD Power
titán
Már megy is fel az új frissítés
.
-
kaliber
aktív tag
válasz
Na akkor mégiscsak javítgatják ezt is, akkor én megvárom a hivatalos verziót.
linket alul a Link gombbal
-
gahor72
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #23252 üzenetére
Akkor választasz egyet a számtalan online konverter közül pl:[link] átkonvertálod mobiba vagy epubba,azt már kezeli a Tucan reader app,ingyenes és dicsérik.
üdv -
kezman
őstag
Már tölti
-
kezman
őstag
válasz
Akkor várjuk,
-
Namelesske
addikt
Jött az update amit jósoltam. http://thenextweb.com/microsoft/2014/05/14/microsoft-updates-windows-phone-8-1-preview-several-improvements-based-developer-feedback
-
-
gahor72
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #23248 üzenetére
Ez pc-re való program,de free.
Bocs,de nekem ez alapértelmezett volt.
Szerintem.ne olvass telón,tönkre megy a szemed,arra az ebook való.
üdv -
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
1: Hogyan lehet hosszú ű-t,és ő-t varázsolni a telóra?
A nyelv magyar,ország magyar,karakter készlet teljes,és magyar!
2: Hogyan lehet kitörölni a billentyűzetek közül az angolt,hátha az segítene.
köszi -
gahor72
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #23246 üzenetére
talán a calibre?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Nem tudna valaki segíteni hogy a PRC fájlt mivel lehet olvasni???? E-book valami
-
törölt tag
-
Rocky975
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #23241 üzenetére
Bizony,nem tudja egyiket sem.
De nekem nem is hiányzik. -
starpeter
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #23239 üzenetére
Ez mi?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek. Ha valakit érdekelne, ma kaptam ezt a levelet, valaki érdeklődött a vodáv 520-ról:
kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Hivatkozva 2014. május 12-én érkezett elektronikus levelére, az alábbiakban küldjük válaszunkat.
Mindenekelőtt engedje meg, hogy a felmerült kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy adminisztrációs okok miatt tévesen tüntettük fel a honlapunkon, hogy a Nokia Lumia 520 típusú készülék NFC alkalmazással és infraporttal rendelkezik.
A fentiekkel kapcsolatos szíves visszajelzését továbbítottuk felelős munkatársainknak, akik 2014. május 14-én elvégezték a megfelelő módosításokat a tévesen megjelenített adatokkal kapcsolatban.
Szíves megértését köszönjük!
Tisztelettel:
Hát ennyi.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
starpeter #23228 üzenetére
Az online filmes oldalak tele vannak reklámokkal, felugró ablakokkal, így böngészőből (IE) szinte csak youtube és pár reklámmentes nézhető. FlashVideo progival (fizetős kb 1000 Ft alatt már nem emlékszem) tudsz nézni bármit, mert bescanneli a beágyazott videókat.
Kezman: Tudom szarul mennek otthon a dolgok, de párszáz forintot csak nem sajnál az ember
-
törölt tag
Letelt az 1 hónap, visszakaptam az email fiókomat, úgyhogy most már akár fel is tehetem a 8.1-et. A kezdetektől fogva olvasom a fórumot, és azt a pár apróbb hibát leszámítva mindenki szívesen használja a 8.1-et. Esetleg valaki tud olyant mondani, amitől meggondolom magam?
Ami most Black alatt is van: Olykor elfogy a memória bizonyos alkalmazásoknál, és ilyenkor nem tudja magát összeszedni és újraindul. IE használat közben ha alkalmazást váltok, akkor 90% hogy folytatás lesz belőle. Több nem jut eszembe.
A 8.1 előnyeivel tisztában vagyok, és rengeteg hibájával is, van esetleg olyan, amiért nem érdemes váltani jelenleg? A pattogó hang videón tekerés közben az nem ilyen ok
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Első WP-s telefonom, fogok kérdezni a közeljövőben biztos más számára egyértelmű dolgokat...
Pl.: fél órája nyomkodom a telefont és az istennek se jövök rá hogy az alkalmazásokat hogy sikerült ABC rendbeli csoportba szedetnem (az "A" betűvel kezdődő alkalmazások felett van egy bekeretezett A betű, és így tovább). Egyszerűbb lett volna egy printscreent csinálnom, de nem tudom hogy kell. Ezt hogy lehet visszaállítani, mármint hogy ne legyenek betűkkel elszeparálva az alkalmazások?
+1 kérdés: keresgettem az áruházban, de nem találtam olyan ingyenes programot, ami lejátsza pl. az avi filmeket. Ha esetleg tudnátok egyet ajánlani azt megköszönném
. Valamint egy hálózati lejátszó (dlna) app is jó lenne, esetleg olyan movie player, ami tud hálózatot is kezelni.
Üdv,
Joci -
starpeter
senior tag
Van olyan oldal ahol online filmeket tudok nézni telefonról
-
SQX_Barto
addikt
-
starpeter
senior tag
Nektek mennyire szokott forró lenni a készülék ,ha mondjuk egy Ashpalt 8-al vagy egy Turbo (csiga verseny)
vagy egy Temple Runnal játszatok? Nekem személy szerint nagyon forró szokott lenni (de nem töltöm közben) -
csipszikutya
senior tag
Nem tudom erint-e valakit de leirom a tapasztalatom a pixeles kijelzo cserejevel.
2 pixelem volt az also harmadba amik vagy mukodtek vagy a zold nem ment. Amikor epp nem mentek elvittem a nokias boltba gari papirral es 1 ora alatt csereltek is, ingyen es bermentve. Azota se pixel, se bevilagitas. Joval gyorsabb mint szolgaltaton keresztul intezni a szervizt -
BrianDK
tag
Köszi mindenkinek, ma visszavisszük.
-
BrianDK
tag
Sziasztok! Az összefoglalót elolvastam, de a problémámra nem találtam rá. A 22xxx hozzászólást meg nem szeretném átbogarászni. Tegnap vettem - használtan - egy ilyen remek készüléket. Komolyan mondom nagyon tetszik, és páromnak is (merthogy neki vettem), viszont belefutottunk mindketten egy problémába, és kérném a hozzáértő véleményeteket, hogy vajon mi okozhatja a problémát:
Tegnap este beállítások közepette - miután alaphelyzetbe állítottam a telefont - sokáig nem volt hajlandó működtetni az érintő panelt (nem tudtam beírni a PIN kódot sem)... Akku ki, be (közben levittem a kutyát) és mire megjöttem, láss csodát, mintha mi sem történt volna, működött - ahogy előtte is.
Ma a feleségem nézegette itt melóban, hogy mire képes a vas, és újra előfordult a szitu. Az érintőpanel nem volt hajlandó reagálni. Akku ki-be megoldotta a problémát újfent.Kérdés: mitől lehet? Lehet-e a memóriakártya alacsony sebessége (8 GB-os Class 4-es kártya van benne - egy más rendszerű telefonon bizony a Class 4-es kártya okozott problémát beolvasás során...)? Vagy vigyem vissza a boltba, ahol vettem és éljek garanciális jogaimmal? Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
KunEmber
senior tag
válasz
maggi1886076 #23207 üzenetére
Szuper!
Egyébként én átvittem oda az összes címet; kitöröltem a neten az összes microsoft-névjegyet; letiltottam a telefonon a microsot-névjegyek mutatását (szűrés); így nekem már minden szerkesztést-mentést-új névjegyet a google-ra ajánl fel.
-
KunEmber
senior tag
válasz
maggi1886076 #23205 üzenetére
A felszinkronizálás nem fog menni, ha nincs adat a gmail névjegyekben. (kivéve ha új névjegyet hozol létre - lásd 3-as pont, vagy már egy meglévő google-névjegyet szerkesztesz.)
1. A telefonon látható összes kapcsolati adat a microsoft-fiókod kapcsolatok menüponjában foglal helyet.
2. Ha onnan át akarod tenni a googlre-ra, akkor ki kell exportálnod onnan a névjegyeket, majd a google-ban pedig beexportálni.
3. A telefon oda teszi be az új névjegyeket, ahová akarod, nekem legalábbis felajánlja a google-re való mentést, így a névjegyek átexportálása után már használhatod azt is teljes körűen.
-
maggi1886076
addikt
Próbáljuk szinkronizálni a névjegyeket gmailbe, de nem sikerül, emailek megjönnek, tehát kapcsolat van.van vkinek vmi ötlete.
-
Blyan
félisten
válasz
Arthuro_Adam #23200 üzenetére
IM+ még mindig a legjobb szvsz (nekem legalább is tökéletesen működik).
Az alkalmazáson belüli értesítéseket az alkalmazáson belül kell állítani. Settings, notifications.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Namelesske #23198 üzenetére
Azt hittem a Telenorhoz kell visszavinni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest