- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
ozeviktor92 #23920 üzenetére
Az olvashatóság az az csinálja, hogy amikor elér egy adott LUX értéket az érzékelő akkor fogja és tesz valamilyen sárgás kontrasztos szűrőt a képernyőre, és így jobban lehet olvasni a megjelenő cuccokat.
Az akkumulátor kímélő fényerő, pedig azt csinálja hogy 20% környékén amikor a telefon takarékosra kapcsol, akkor a fényerőt is leveszi minimum alá.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #23636 üzenetére
Ez nem az. Amiről beszélek azt az appoknál találod meg Lumia tárterület-ellenőrzés néven. Nekem 8.0 is rajta volt, és most is. A Lumia pusher appal lehet letölteni, és ott a storage check beta a neve. Szóval tuti, hogy csak ezzel lehet megoldani a térkép sd kártyán való tárolását.
Nekem már 8.1 van fent, de ugyan úgy működött 8.0-n is.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #23632 üzenetére
Aham köszi.Hát nálam nem pattog.
Jó lenne, ha a felső értesítősáv mutatná a szolgáltatót, kapcsolattípust és a dátumot, mint amikor kicsit lehúzom, simán elférne. Ja és még egy (számomra) negatívumot elfelejtettem leírni, mégpedig írásnál eddig ha odatettem az ujjam, akkor FÖLÖTTE kicsivel megjelent egy kis kék vonal, amit szépen oda tudtam irányítani, ahová akartam, és könnyen lehetett javítani, na ez most már nincs, hanem csak egy kis pötty van az ujjam ALATT, amit nem látok, és sz*r az egész.
Nem tudom miért cseszik el azt, ami jó.
-
kutga
félisten
válasz
ozeviktor92 #23630 üzenetére
Nekem ennyi van 8.0 alatt:
A második képen a térképeken belül pedig csak a letöltött térképet lehet törölni, illetve újabbat letölteni.
-
tobias40
veterán
válasz
ozeviktor92 #23613 üzenetére
Az mit jelent?
Azonnal letölti a leveleket? -
Namelesske
addikt
válasz
ozeviktor92 #23286 üzenetére
El kell szomorítsalak, azzal nem is fognak semmit kezdeni, az még a Nokia Black része, és az nem is frissült még az OS-el. Te csak a Microsoft részére kapsz frissítést, a Nokia Firmware része még mindig változatlan, végleges utolsó kiadású black maradt.
-
törölt tag
válasz
ozeviktor92 #23306 üzenetére
Én többször próbálgattam max. fényerőn mindenféle alkalmazás alatt, meg színek mellett, de szerencsére sehol nem jön elő semmi
A képernyő legtetején van egy fél milliméteres kis halvány fénycsík, de az meg minden LCD kijelzőn ott van. -
Prevent
aktív tag
válasz
ozeviktor92 #23303 üzenetére
Huh köszi a gyors választ!
Valaki esetleg még megpróbálná?
Amúgy Nokia Care-es emberke telefonon keresztül azt mondta hát igen ez nem a csúcskészülék.
-
Воланд
titán
válasz
ozeviktor92 #23292 üzenetére
a rendszerben alapbol nincs hangszinszabalyozo, szoval a 8.1-enk ehhez nincs koze. egyszeruen bugos az audio alkalmazas, amit a nokia keszitett.
-
Воланд
titán
válasz
ozeviktor92 #23289 üzenetére
egy ideje mar ki lehet.
-
blokad
senior tag
válasz
ozeviktor92 #23284 üzenetére
Nekem is sokkal pörgősebb lett, az appok közötti váltás, maga az appok sebessége, a fogyasztásán is reszeltek a tegnap esti frissítéssel. Kezdek megelégedni a 8.1-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged