Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Trevize1987 #6524 üzenetére
Eredetileg én is sárga telefont akartam, de gyári garanciával, tűrhető áron nem találtam, ill. nem akartam túlságosan hivalkodó telefont se, így végül lett fehér. Feketében nem tetszett, túlságosan puritánnak hatott nekem (pedig eddig mindig sötétebb, fekete telefonjaim voltak), jól néz ki, ahogy a fekete kamera modul hangsúlyosan virít a hátlapon.
-
SOAD19
addikt
válasz
Trevize1987 #6488 üzenetére
Egy hülye kérdés. De, miért jó ez, mire használnátok? Értem, hogy a telefon képernyőjén lévő képet lehet tv-re átküldeni, de miért jó ez? Játéknál, fényképek nézegetéséhez?
-
SOAD19
addikt
válasz
Trevize1987 #6485 üzenetére
Hát igen, azért még 4,5" se túl kényelmes a böngészés, nem beszélve, arról, ha gépelni is kell (pedig kis kezem, vékony ujjaim vannak).
-
SOAD19
addikt
válasz
laccy88 #6483 üzenetére
Köszi! Igen, mostanában, hogy van routerem, elég sokat netezek itthon telefonról. Kényelmes ágyban fekve, tv, híradó nézés közben netezni.
Csak kicsit lehetne nagyobb a kijelző. Vicces, mikor az 520-asom volt, és megjött a 1020-as, csak hűledeztem, hogy mekkora dög ez a telefon, most meg...
Tényleg hamar hozzá tud szokni az ember. Igaz egy kézzel már ezt se nagyon tudom átérni, de netezéshez el tudnék viselni egy nagyobbat is.
-
SOAD19
addikt
Itt is megkérdezném.
Szerintetek wifis netezéssel két óra alatt az aksi merülés 100-ról 50%-ra az normális?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Rosszul gondoltad, többek között én se sűrűn nézegetem a T-com oldalát. Nem nagyon kellene most pénzt költenem, de ennyiért erősen gondolkodok rajta. Ennyiért szerintem még később is el lehetne adni, ha mégse kellene, vagy kellene a pénz. Hmm... akkor döntöttem is, rendelek egyet.
Bár lehet csak elírás, lehet az 1-est lehygaták az elejéről. Anno emlékszem, a fejes topikban volt, hogy egy 2-300k fejest hirdettek kicsivel 100k felett, akkor is rendeltem, mint ahogy a topikból rengetegen, persze nem sokára jött a mail, hogy csak elírás volt, várható volt.
De, hátha most nem így lesz.Amúgy talán van a gripre is, ilyen carbon fólia: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Na, de a nyers képet feltétlen kell szerkeszteni, mert én a kérdésem előtt arra gondoltam, hogy ebben a DNP-ben készítem a képeket, és majd egy programmal jpegbe mentem el, hogy meg is tudjam nézni normál képnézegető programmal. Most még nem tudom, hogy milyen lehet a nyers kép, holnap csinálok majd egyet, és megnézem, összevetem egy sima jpegben készülttel. Amúgy, van olyan program amivel meg tudom nézni a DNG-ben mentett képeket, vagy elsősorban/csak képszerkesztő programmal lehet megnyitni, mint pl. a PS?
Amúgy miért/miről is hírhedt a 1020-as algoritmusa? A kissé túl szaturált képeire gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
-
SOAD19
addikt
Itt is feltenném a kérdésem:
És plusz egy kérdés, csak Nektek, csak most!
A Nokia Camera beállításánál, a fókusz segédfénye nálatok melyikre van állítva: auto, vagy vaku átal megadva?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
No, lassan eljön az ideje, hogy pozitív tulajdonságá válik, hogy eléggé melegedős a 1020-asok hátulja. Ma melóban kicsit cidri volt, és még jól esett, hogy netezés közben kellemes meleg volt a telefon.
-
SOAD19
addikt
Pár hónappal ezelőtt még nekem is Master Cardom volt, csak váltottam FHB-re, és itt Maestro kártyát kaptam. Augustusban az utazás előtt 1-2 nappal akartam szobát foglalni egy helyen, ahol már korábban megszálltam, és ekkor szembesültem a dologgal, hogy ezzel a kártyával nem fog menni.
-
SOAD19
addikt
Hmm, lehet igazad van. Nekem Maestro kártyám van. Augusztusban egy hotelnél is, ezek a hitelkártyák voltak felsorolva, és akkor nem tudtam szobát foglalni, nem fogadta el a kártyám. Most nem emlékszek, hogy app-ot próbáltam venni, és nem sikerült, vagy meg se próbáltam a múltkori esetre gondolva. Na, lehet majd megpróbálkozom megvenni a Moli playert pl..
-
SOAD19
addikt
válasz
Trevize1987 #6371 üzenetére
Az a baj, hogy csak hitelkártyát (Master card, Amercian express, Visa) fogad el, nekem meg mezei bankkártyám van.
Illetve írja, hogy MS fiók egyenlege 0 Ft. Nem lehet valahogy feltölteni, átutalni egy adott összeget, a fiókomra? -
SOAD19
addikt
Csak én nem tudom letölteni a 8.1 HD Tiles app-ot? Már hetek óta nem tudtam frissíteni, ma leszedtem, hogy újrarakom, erre meg nem tudom letölteni.
-
SOAD19
addikt
Nem tudom, de nekem még ekkora kijelzőn se a legkényelmesebb a netezés, vagyis inkább a gépelés. Pedig nekem aztán tényleg kis kezem, vékony ujjaim vannak a 166/64 adódóan, de még így is sokszor mellébökök. Böngészni viszont, ha csak kattintgatni kell, akkor nem rossz, igaz fb-on nekem a képeket túl nagyban jelenítette meg múltkorában.
-
SOAD19
addikt
válasz
okoska74 #6289 üzenetére
Hát nekem se nagyon bírta eddig tovább napnál, de ekkor már gyakorlatilag nem is használtam a telefont, csak néha oldtam a zárolást, hogy megnézzem, hogy ránézzek, jött-e valami értesítés, stb. aztán újra zártam is le a képernyőt. Kis használattal kicsit több, mint 1,5 napig bírja nálam.
Más Mostanában, ha a gépre kötöm a telefont, akkor több percig nem tudom megnyitni a telefon mappáját, sőt még a Sajátgép is percekig tart, míg bejön. Aztán pár perc elteltével jelzi, hogy a telefonhoz eszközillesztőt nem talált, és ezután meg hirtelen be tudok lépni a telefonra, és megnézni az elkészült fotókat.
Másnál is van/volt ilyen? -
-
SOAD19
addikt
válasz
BobTail #6252 üzenetére
Azért egy minimálisan azért csak nagyobb a 930, és nem is olyan minimálisan, legalábbis e kép alapján:
[link]Nekem is kinézetre jobban bejött a 930, de a 1020-asban egy kicsit jobb kamera van, és egy fokkal olcsóbb is volt. Valamint nekem is, épp elég a 4,5", kis markom van, már ez is határest.
-
SOAD19
addikt
válasz
Zsoltika11 #6205 üzenetére
Az első link nekem nem jön be.
Más:
Kérhetnék egy kis tanácsot éjszakai fotózásra az itteni hozzábbértőktől? A panel 10. emeletéről szeretném lefotózni egy kb 200m-re lévő víztornyot.
Miket állítsak be (iso, záridő, stb), mert eddig katasztrofális képeket sikerült lőnöm.Közben eszembe jutott, hogy MR700RM fórumtárs pont csinált esti képet az említett objektumról: [link]
Igaz, neki 808-asa van.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
No, de f*sza. Most, hogy írtátok, hogy a fényképezővel párotoknak gondja van a Cyan alatt. Megnéztem az enyémet is, és elindítva a Nokia Camera-t azt vettem észre, hogy nem fókuszál automatikusan a különböző távolságban lévő tárgyakra, és mintha a 8.0-nál automatikusan fókuszált volna. Mondom megnézem videónál is, elindítom a felvételt, majd nem indult el, újra rábökök a felvételre, erre kilép, és lefagy a telefon. Most sikerült újra indítani a korábban írt módon. (hangerő le + bekapcs gomb)
Nálatok se fókuszál automatikusan elindítva a Nokia Camera alkalmazást??
MOD: Kipróbáltam újra a videós módot, ennél viszont automatikusan fókuszál. Én emlékszek rosszul, hogy fotó módban is van auto fókusz?!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Hali!
Nappal, erős napsütésben Nektek is elég rosszul látható a kijelzőn látható kép? Vagy lehet a fólia miatt tükröződik annyira?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Na, csak megtaláltam a helyét a hsz.-emnek.
Kinek mi a kezdőképernyő alatti háttere, nekem jelenleg ez: [link] itt van nagyban is, hátha valaki kipróbálná: [link]
Más:
Már sikerült a legtöbb csempémet átlátszósítani, hogy ezzel a szép magyar szóval éljek, de van pár, amit még nem sikerült. Hátha van köztetek olyan, aki talált már app.-ot, amellyel, ezeket is át tudnám alakítani:
- Nokia Smart Cam,
-Nokia Pro Cam, most már ha jól látom, Nokia Camera néven szerepel
- Nokia Panorama
- Nokia Cinemagraph,
-és a Yahoo Mail 2014.A 8.1 HD tilesban, és a Transpareny Tilesban nem találtam ezeket.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
kakuk100 #5709 üzenetére
Nincs mit!
Először nekem is, csak egy előkészítő frissítést telepített fel, kiírta, hogy most már készen áll a telefon a Cyan telepítésére. Utána újra rákerestem a telefon frissítőnél, és ekkor már el is kezdődött a majd egy órás művelet a 8.1-re való átállásra. Esetleg nézd meg a telefonfrissítésnél, hátha elérhető már Neked is. -
SOAD19
addikt
Hali!
Most olvastam egy áprilisi Mobilarenas cikket, amiben azt írják, hogy egy "Word Flow Keyboard" névvel illetett szövegbeviteli mód is elérhető lesz a Cyannal. Nálatok működik, vagy valahol kell állítani valami, bár nem hiszem. Ezek szerint, csak kimaradt.
A kezdőképernyőn beállítottam egy hátteret, és jó pár ikon (gyáriak is) nem átlátszó, viszont ha hosszan rányomok egyre, hogy áthelyezzem valahova, akkor átlátszóvá válik. Nem lehet ezeket az ikonokat is állandóan átlátszóvá tenni, biztos nem, de hátha.
Esetleg fel tudnátok címszavakban sorolni, hogy milyen lényeges újdonságokat hozott a 8.1, hátha nem olvastam még valamelyikről. -
SOAD19
addikt
Hali!
Gondolom a cyan települ fel a telefonomra, mert fél òráig töltötte le a frissítést. A telepítés előkészítésénél jár. Kell még majd nrki wifi, vagy mehetek haza, ahol nincs wifim?
Köszi! -
SOAD19
addikt
No, nálam is feltelepült ez a nem tudom mi, előkészítő frissítés a 8.1, kiírt, hogy készen áll a telefon a 8.1 frissítésre. Csak eljön lassan a nagy nap.
-
SOAD19
addikt
Hali!
A töltöttséget mutató ikon mellett van egy 3 hullámos jel, ez mit akarna közölni?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Jól láttam, hogy divx-et nem játszik le a telefon? Milyen formátumba érdemes filmet átkonvertálni? Holnap megyek Nagyváradra, és 1-2 filmet rátennék a telefonra, mert odakin t nem biztos, hogy lesz mit nézni. A magyar köz tv csatornái közül 1-2-t adnak, de hátha nem lesz jó műsor.
Esetleg ajánlhattok valami igazán jó filmet.Köszi!
-
SOAD19
addikt
Érdemes az akksit néha teljesen lemeríteni. Azt olvastam, hogy ajánlatos mindig fullra feltölteni.
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Hali!
Venni szeretnék pár app-ot az áruházból, viszont nincs hitelkártyám. De a fizetési módnál látok olyan opciót, hogy :
"Az Ön Microsoft-fiókja
Az Ön egyenlege: 0Ft"Ha jól gondolom, akkor fel lehet tölteni átutalással adott összeget a fiókomra, csak nem találom, hogy hol lehet. Vagy nem jól értelmezem a dolgot?
Más: Nálatok is Nokia 909-est ír a telefonra a névjegy menüpontnál?
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Egy Sansa clip nem lenne alternatíva, régebben nagyon dícsérték. Nem nagyon volt akkoriban olyan telefon, ami jobb hangot produkált volna. Persze, gondolom, szeretnéd, ha egy eszközben minden benne lenne, és nem kellene x számú eszközt cipelned magaddal, de ha nagyok az elvárások, akkor nem egyszerű a történet.
Én inkább vennék zenehallgatáshoz egy mp3-ast, minthogy egy gyengébb fényképezős képességgel bíró telefont vegyek, aminek jobb a hangja. -
SOAD19
addikt
Hali!
Gondolom, csak nálam van az, hogy zárolt képernyőnél, mikor fekete képernyőn, csak az óra olvasható, akkor a sötét képernyőn, kis sötét foltok láthatóak. Persze teljesen sötétben látható ez. Szóval este, tök sötétben a zárolt képernyőn, sötét kijelzőnél kis sötét foltokat látok a kijelzőn. Subpixel hibára gondolok?
Ezzel, szerintem nem küldöm vissza, mert amúgy nappal nem vehető észre. Sötétben is, csak fekete háttér mellett.Illetve nincs valakinek ilyen típusú tokja a 1020-asához? Nem nagyon találok jót méretben.
(#5449) sszemtelen Ahaam!
Kösz az infót, kezdem érteni, hogy miért nem szeretik sokan az amoledet.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
laccy88 #5394 üzenetére
Met az említett képet nem töltöttem fel. Csináltam most egy hasonlót, a spray dobozra fókuszálva, kb 2-3m-ről. Azt hittem, hogy az elkészült képen ránagyítok a dobozon látható feliratra, akkor az tűélesen lesz olvasható, de ezzel ellentétben, azért csak homályos kicsit. Biztos, el vagyok varázsolva, kicsit nagyok az elvárásaim.
Más:
Le akartam fotózni egy mennyezeti ventilátort bekapcsolt állapotában. A záridőt beállítottam 1/16000-re, és az elkészült képen nem látható semmi, csak egy sötét kép. Ha kicsit kisebbre állítom, akkor se sokkal jobb a dolog, igaz a lapátot kimerevítette: [link]
Illetve, mintha az 5 Mp-es kép, mintha jobb lenne, mint a nagy felbontású?!Mintha korábban olvastam is volna, hogy írta valaki.
A mobil fotós topikban az egyik kolléga videókészítésnél tudott timeshift-es felvételt, ugye jól látom, hogy a Nokia saját szoftverei nem tudnak ilyet?! -
SOAD19
addikt
válasz
MR007RM #5387 üzenetére
Nem is figyeltem, hogy debreceni vagy. Ha jól látom, a két lépcsőház között lakok, ahol a képek készültek.
A kamerám, ok-s, hogy látjátok? Csak azért érdekel, mert elég sok kamera meghibásodásról volt itt beszámoló.
(#5389) stewe780
Szervizbe az biztos, hogy csak akkor fogom adni, hogy, ha nagyon muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Hali!
Csináltam pár képet, megnéznétek, hogy rendben van-e a telefon fényképezője?
Az például normális, hogy a kb. 4 méterre lévő szekrényemen lévő polcon lefényképezett spay dobozt lefényképezve, majd a képen ránagyítva nem tudom elolvasni a feliratot, mert már ekkora nagyításnál olvashatatlan. Remélem, csak nekem nagyok az elvárásaim, és nem a telefonnal van gond.Itt van pár kép: [link]
Nos?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Akkor "csak" ez a hátlapod van, és nincs emellett, az én értelmezésemben vett tokod?
Én elég védtelennek érezném egy ilyen hátlappal a telefonom, mert jó, hogy a hátulját védi, de az eleje... Mert mi van, ha véletlen abba a zsebembe rakom a kulcscsomómat, ahol a telefon van? Nálam sokszor előfordult az E52-esemnél, igaz ekkora telefonnál már kisebb az esélye, mert kicsit jobban kitölti a zsebet, és így gondolkodás nélkül, a kevésbé megtelt zsebembe rakom a kulcscsomómat. De, sose lehet tudni, úgyhogy veszek egy ilyen bőr tokot, abban viszonylag védve van az egész telefon a karcolásoktól. Kivéve meg vigyázok rá, és egyből megy vissza a tokba, ha nem használom.
Holnap a fóliát megpróbálom felrakni a balu333-tól kapott fóliát - most is megköszönve -, kíváncsi vagyok mennyire fog sikerülni, buborékos lesz-e, mint az 520-asnál. Bár lehet, én nem csináltam jól valamit, bár próbáltam lassan csinálni, és simítva, a levegőt kinyomva görgetni a fóliát a kijelzőre, de nem ment. Na, majd holnap! -
SOAD19
addikt
-
-
SOAD19
addikt
Meglátjuk.
Anno, kezdetben az E52-esem is bejött, de hamar megutáltam, de így is több, mint 3 évig volt a telefonom. Nem vagyok az a évente cserélgetős fajta, ezt is hosszú távra tervezem, legalább 3-4 évre, aztán kiderül.
Még egy tokot kell vennem, mert az 520-om tokjába, csak nem fér bele, pedig reménykedtem benne, hogy neccesen, de belefér, de nem.
Van egy gyári kép, ami eléggé ismerős, úgy rémlett, mintha Bobtail készítette volna, összehasonlítván a 1020-ast egy másik Nokiával. Egy napszemüveges képről van szó, de nem találom BobTail hsz-ei között az említett képet.(#5356) datadata
Ja, és persze gratula!
Fényképezésre a Pro Cam a legjobb, jól rémlik?! Illetve ajánlott beállításokat mondhattok, az 520-asomnál, annyira nem merültem bele a dologba, mert 2 hét után már terveztem a 1020-as vételét.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
datadata #5356 üzenetére
Nekem is megjött ma fehérben. Kicsit kisebbnek gondoltam, hatalmas még az 520-asomhoz képest is, nem beszélve a 2 hónappal ezelőtt használt E52-emhez képest: [link] Na de, majd megszokom.
Télen jó lesz tapizni, jó meleg a hátulja, de ahogy olvastam, ez normális.
Ja, és végezetül, megkövetem a UPS futárszolgálatot, elhamarkodva panaszkodtam rájuk. -
SOAD19
addikt
válasz
datadata #5333 üzenetére
Kezdetben én is a sárga felé tendáltam, de később fehérre tértem át. Már akkor se (pár hete) nagyon lehetett sárgát kapni gyári garival emberi áron. Nekem itt azt ajánlották (mikor már fehéret akartam, de nem találam jó áron), hogy vegyek feketét, és hozzá fehér tokot. Nálad, ez nem működne?
(#5337) balu333
A tegnap linkelt oldalon, még mindig a tesztelés alatt olvasható, de hátha csak nem frissítették a feliratot.
A telefonom már a futárszolgálatnál (UPS), remélem péntekig ideér (1-3 m.napot írnak).Hétvégén letekerek Nagyváradra, ezért örülnék, ha már pénteken megkapnám, hogy bevethessem a fényképezőjét.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
balu333 #5327 üzenetére
Köszi! Neked is köszönhető, hogy végül, csak megrendeltem. Mivel a görög nyaralásból nem lesz semmi, elgondolkodtam, hogy vegyem-e, akkor meg, de végül, csak megrendeltem. Ha már elküldted a fóliát.
Megy a kedvencekbe a link, bár úgyis be-be nézegetek ide, úgyhogy hamar értesülni fogok a dologról.Lassan, csak kijön, hisz csak nyár közepe van, nyárra ígérték, ha jól rémlik.
Ja, és igen, fehéret rendeltem. Feketében se lett volna rossz, ezzel a tokkal, de inkább fehéret vettem, így nem kell pluszban ilyen tokot vennem. -
SOAD19
addikt
válasz
SpeedHUNGARY #5139 üzenetére
Azt látom, vannak érdekes tokok, pl.: [link]
-
SOAD19
addikt
Ajánlanátok nekem tokot, amibe bele lehet csúsztatni a telefont? Valami ilyesmit: [link]
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Azt hittem, hogy olyasmi, mint az expansys, hogy külföldről szerzik be, de gyártói garanciás. Akkor, ez is kilőve, de azért megvárom, hátha válaszolnak a mailemre.
Na, akkor megyek megint rákeresek a google-lel , hogy fehérben mennyiért lehetne beszerezni gyártóival.Kicsit már kezdem unni, nem nagyon volt még ilyen, hogy ennyit néztem volna utána bárminek is, mamit meg akartam venni.
-
SOAD19
addikt
Itt is megkérdezném, hátha valaki pont a Mall.hu-tól vette a telefonját. Gyártói garanciás, vagy boltis lehet
: [link]
Ha gyártói, akkor lehet még kiadnék ennyit érte.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
balu333 #5029 üzenetére
Sokáig nem tudok várni, mert jövő hónap elején már átveszi a mostani 520-asomat a kollégám. Max két hetem van, de addigra már nálam is kellene, hogy legyen. Maradok a fekete gyári garanciásnál akkor, biztos, ami biztos alapon. Ha kijön a 8.1, akkor gondolom ingyenesen lehet átváltani rá, úgyhogy emiatt nem érdemes várnom, nem?!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
kakuk100 #5001 üzenetére
Annyit írtak privátban, hogy sajnos nem. Hát nem sok helyen találok gyári garist az tény, nagyobb üzletláncoknál (MM, edigital) van, meg pár helyen de ilyen 170k környékén.
Mondjuk, ahogy látom a gyári garancia se sokat ér. A partnerotól se érné megvenni bolti garival?(#4990) Tomy Yayo
Kösz a tippet, mindjárt rákeresek, hogy fekete telefon+fehér ilyen kütyü hogy is néz ki együtt.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
balu333 #4974 üzenetére
Egyre jobban érik a dolog (jövő fizukor megveszi egyik kollégám az 520-asom), kösz, hogy nem felejtettél el!
Csak a szokásos dolgon őrlődök még mindig. Dönts Te!
Vip-phone-tól, vagy partnerogsm-től bolti garisan egy pofásabb fehérben 107k környékén, vagy expansys-től gyári garisan feketében 113k-ért. (fehéret nem nagyon tudnak beszerezni)
Lehet maradok a bolti gari mellett, aztán, ha gond van a telefonnal lehet beviszem Nokia szervizbe, gondolom 10-20k-ért megcsinálnak bármilyen gondjai is van a telefonnak?!Szóval dönts már, mert nekem nem nagyon megy.
Persze más véleményét is szívesen veszem.
(#4981) hito
Meghagyhattál volna abban a tudatban.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Ki honnan vette a 1020-asát?! Privátban megírnátok? Ma írtak az expansystól, hogy fehérben nem nagyon tudják beszerezni, csak a fekete esélyes. Fehérben meg gyári garanciával, legolcsóbban 136k környékén találtam, ha jól rémlik, annyit meg már nem adok ki rá. Vip-phone-nál, meg partnerogsm-nél olvastam, hogy talán kicsit megbízhatóbb shop, de ezeknél is, csak bolti garancia van. Mondjuk, ahogy olvasom a gyári garancia se biztos, hogy olyan jó, ahogy írjátok, hogy még rosszabbul kapjátok vissza a Jabiltól.
-
SOAD19
addikt
válasz
girhesfarkas #4871 üzenetére
Nem gumi szerű tapintása van a hátlapnak, a készülékháznak? Azt hittem képek alapján, hogy hasonló az 520-asomhoz.Amúgy nem néz ki rosszul a tok, amit linkeltél. Annyi kivetnivalót találtam benne, hogy a kamera egységet jó lett volna, ha nem takarják, borítják be. Tudom, kicsit szőrszálhasogatás ez már.
-
SOAD19
addikt
válasz
Trevize1987 #4868 üzenetére
Hát igen, ilyen összegű kütyüt, már megfogja az ember, nehogy koppanjon. Emlékszek, hogy az előző E52-esem is mikor először kiesett a zsebemből, és koppant az aszfalton, kicsit elkapott az ideg.
Nyílván, ha fehéret, vagy sárgát vennék, akkor nem használnék hátlapot, csak bőr tokot vennék hozzá. De, ha a fekete mellett teszem le a voksom, akkor lehet vennék egy fehér tokot, bár az nem olyan, mintha maga a telefon lenne a fehér. Bár lehet nem nézne ki rosszul egy fehér tokkal. Szóval, ha van valakinek fekete telefonja, és használ színes tokot... -
SOAD19
addikt
válasz
girhesfarkas #4856 üzenetére
Majd jövő héten eldől, hogy veszek-e. (fizuemelés átbeszélése) Ma beszéltem egyik kollégámmal, és lehet átvenné az 520-asomat, szóval, ha kapok egy pofásabb fizuemelést, akkor lehet veszek egy 1020-ast. Hátha addigra az expansysnál a fehér ára lemegy. A tok nem túl rossz, de csak anélkül használnám, a mostani is jó fogásra, gumírozott. A 1020-as is ilyen gondolom, csak akkor nem értem, hogy miért csúszik ki a kezedből.
Esetleg nincs valaki, akinek fekete 1020-asa van sárga, vagy fehér tokkal? Mutathatnátok képet, hogy tokkal hogy mutat a telefon, akár privátban is jöhetnek a képek.Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz
girhesfarkas #4850 üzenetére
Ha már így szóba jött. Milyen problémákkal küldtétek vissza a telefonokat. Illetve milyen meghibásodásokról hallottatok, illetve mennyire gyakori, hogy gond lesz a telefonnal.
Ez a gyári garis fekete nem rossz, csak fehérben szeretném. Csak az meg jóval drágábban lenne, vagy bolti garisan 108k-ért, és el kellene döntenem, hogy maradjak a feketénél biztos, ami biztos alapon. Vagy merjem majd bevállalni fehérben a vip-phonéktól. Nem egyszerű.Persze mondhatjátok, hogy vegyem meg feketében, és hozzá egy szilikon tok, amilyen színben akarom. De, nem nagyon szeretem a hátlapokat. Ha már veszek egy ilyen komolyabb, jó összeszereltségű telefont, akkor szeretném is kézbe véve minden alkalommal érezni is ezt. A mostani 520-asomat is jobban szeretem csupaszon, mint a szilikon tokjában.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
pergelevente #4833 üzenetére
A fehéret is jó lenne, ha levinnék.
De, lehet lecsapok feketében rá, ennyiért.
-
-
SOAD19
addikt
válasz
balu333 #4722 üzenetére
Köszi a felajánlást, de egyelőre még nincs 1020-asom. Ha elkelne a mostani 520-as (amire most van egy érdeklődő), akkor benevezek egyre az expansys-től (talán a legolcsóbb alternatíva, ha gyári garost akar az ember, legalábbis, nekem ezt ajánlották).
Ha aktuális lesz, akkor megkereslek, de nem kell ingyen. De, majd megbeszéljük... -
SOAD19
addikt
Kijelzővédő fóliát érdemes, ehhez a telefonhoz venni, vagy elég erős, és nem extrém használat mellet nem lesz baja a kijelzőnek?! Lehet már kérdeztem korábban.
Nem a fólia ára miatt nem raknék rá, csak az 520-asra is vettem, de a felrakása nem nagyon ment, többszöri próbálkozás ellenére se.
-
SOAD19
addikt
"Mi újság a 41Mp-es PV vonallal? Lesz még egyáltalán ilyen?"
A 41 MP-lel a 1020-ast kapcsolom össze, és úgy értettem, hogy lesz valami még komolyabb a 1020-asnál.
Mindjárt megkeresem a 1020-as cikkben, a PV leírását, csak felületesen olvastam el eddig.
A 1020-ast, hol lehet megkapni legolcsóbban gyári garral? Mostanában olvasgatom, hogy azért akadt probléma ezekkel a telefonokkal, és ezért kicsit hajlok afelé, hogy mégis gyári garral vegyem meg, ha a közeljövőben veszek egyet. -
SOAD19
addikt
Mi is pontosan a PV? Gondolom a Pure View-ra gondoltok, de mi is ez, és miért nem tudja a 1020, ami pont a képkészítésre lett kihegyezve?
Bár írtátok is, hogy kicsit később ki lehessen adni egy újabb modellt, amiben már lesz.
-
SOAD19
addikt
válasz
koboldozat #4529 üzenetére
Kollegina...
-
SOAD19
addikt
Valaki nagyon őszinte, nem kertelsz!
Én sem szeretem az ilyen tokokat, hátlapokat, amibe bele kell applikálni a telefont. Még az 520-asomat is szeretem kézben fogni, kellemes a tapintása. Inkább a bőr tokokat szeretem, amibe bele lehet csúsztatni a telefont, és ha kell kiveszem belőle. Szeretem magát a telefont kézben tartani, főleg, ha minőségi is az összeszerelése. Milyen ilyen, belecsúsztatható tokot használtok?
Illetve kijelzővédő fóliát érdemes venni hozzá? Vagy ha tokban tartom, és csak akkor veszem elő, ha kell, és utána teszem is vissza, és vigyázok rá, akkor ilyen esetben nem szükséges? Mennyire erős, strapabíró ez a gorilla glass 3?
-
SOAD19
addikt
Hali!
Itt is megkérdezném. Kinek milyen színűben van, mert tőlem szokatlanul, tetszik a rikító sárga színben, jobban is, mint a fekete.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.