Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a OnePlus Ace 5 Racing és Ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
okoska74 #6289 üzenetére
Hát nekem se nagyon bírta eddig tovább napnál, de ekkor már gyakorlatilag nem is használtam a telefont, csak néha oldtam a zárolást, hogy megnézzem, hogy ránézzek, jött-e valami értesítés, stb. aztán újra zártam is le a képernyőt. Kis használattal kicsit több, mint 1,5 napig bírja nálam.
Más Mostanában, ha a gépre kötöm a telefont, akkor több percig nem tudom megnyitni a telefon mappáját, sőt még a Sajátgép is percekig tart, míg bejön. Aztán pár perc elteltével jelzi, hogy a telefonhoz eszközillesztőt nem talált, és ezután meg hirtelen be tudok lépni a telefonra, és megnézni az elkészült fotókat.
Másnál is van/volt ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest