- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Fel is merült bennem pár kérdés.
Viszonylag mennyire gyorsan bootol a telefon? Úgy értem bekapcsolás után mennyi idő mire pl elérem a névjegyzéket? Működés közben mennyire gyors?
Kikapcsoljátok a 3G-t és ezek az üzemidők, amiket írtatok arra vonatkoznak, vagy bekapcsolt 3G-vel? -
meroly
veterán
Igen, amúgy ezek mind olyan dolgok, amiket meg kell szokni. Az hogy nem a SIM-en lehetnek a névjegyeim, engem is zavar... de muszáj.
Ja igen, mintha a járólaposat mondtad volna
Miért, a fekete, annyira beszerezhetetlen, én látok pár helyen, bár inkább használtan keresgélek. -
jokerke86
tag
A fules tenyleg lehetne (sokkal)jobb, meg egy adatkabelt is elbirna a doboz, azt nekem is utolag kellett vennem. De ne felejtsuk el, h a telefont ugy alkottak meg, h az egy jobban hozzaferheto arkategoriaba keruljon, mint az E71 vagy kesobb az E72.
Egyebkent neked mukodik a symbian frissites 200-as v 400-as verzoira????
-
jokerke86
tag
-
jokerke86
tag
Szoval most azzal szivtam meg h Romaniaban vettem meg a telefont, es mivel a sorozatszam alapjan beazonosithato, ezert nem tudom ugyanazt a softot ratenni, mint amit egy Budapesten eladott E63-masra lehetne?!
Ez kompatibilitasi problema miatt van, vagy csak a sorozatszam alapjan azt az informaciot szuri le a Nokia, h nekem biztos roman symbian kell? Amibol viszont uj nincs... -
Szabeszka
aktív tag
-
pdw
csendes tag
Nekem ugy minden harmadik napon kell tolteni, de folyamatos BT megy (kb este 10-ig) a headset miatt. Wifizni keveset szoktam, de az email lekerdezes is megy 30 percente 3G-n.
Bluetooth hasznalat elott azonban boven eleg volt hetente egyszer (persze ugy hogy ejszaka offlinera volt allitva). -
BLC
tag
Nem hiszem, hogy zsebben hordástól kikopna nálam. Szövetgatyába meg még, úgy sem. A fémházas telefonoktól nem vagyok elájulva. Ugyan úgy, ha nem jobban karcolódnak.
Egyetlen ellenfele van már csak az E63-nak. E75. Ha nem lenne ilyen kritikán aluli az akkumulátor üzem, meg a hangja, akkor már rohannék is érte.ui.: Szép szerintem kékben.
-
pdw
csendes tag
-
pdw
csendes tag
Zene kozben mar nem hallani, viszont ha epp egy olyan resz van ahol relative halk a zene akkor rendkivul zavaro tud lenni. Mondjuk mellekes, minosegileg ugy is pocsek (egy iAudiohoz kepest
).
Amugy meglehetosen bugosak ezek az E63/E71 szoftok. Nem tudom lehet hogy ez a megszokott a Symbian vilagban, de gyakorlatilag a Gallerybe rendszeresen belefagy (hogy aztan masodik probalkozasra elinduljon), ugyanugy neha befagy egy-egy alapprogram, mely utan a Home screenre ugyan vissza lehet terni, de ujra a menube nem (max. 5+ perc varakozas utan)...
Ahogy neztem nokia forumokon is sokaknak jottek ezek elo. Ideje lenne mar vmi uj szoftnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest