- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
De urak. Volt N78-om, 6220c-om, na, azok valamivel jobban navigáltak. De azért könyörgöm: van benne mp3 lejátszó, de azért még nem üti meg a 30-40 ezres önálló mp 3 lejátszó hangminőségét. Van benne quickoffice, PDF, PPT, Excel, de azért senki sem gondolt arra, hogy most már ezen dolgozhat útközben.... ez azért nem eeePC.Van benne mobil internet, sőt, Opera Mobile is telepíthető, de azért gondolom, esténként nem ezen nézitek az Indexet. Lehet Youtube klippeket is nézni rajta, elviszi a 3GP-t, z avit is, sőt, ez már a wmv formátummal is megbirkózik, de azért ugye,senki se b@szta ki a dévédé lejátszóját az LCD TV-vel... Van benne kamera,ami arra jó, hogy néz, Tibi, na, itt voltam ebben a sörözőben,meg ilyen szép templom van a falu főterén; de azért ugye, senki se ezt nyomja a haverja kezébe,te,amikor az anyavezgetőnél megcsókázzuk egymást az asszonnyal, csinálj már rólunk pár képet,sőt, egy körsvenket...
Ez egy telefon, alapjában véve, mibe vannak még ilyen szolgáltatások is. Viszonylag tűrhetőek, arra a szükségmegoldásra, ha nem akarsz Prágába magaddal vinni egy teleobjektíves marha nagy fényképezőt. Ha valamennyire ismered az utat, akkor segítségnek jól jön. Ha nincs kedved otthon beüzemelni a hifit, hallgatod esetleg ezt. Stb.
Én régebben írtam, még az eredeti navigációval Békéscsaba előtt a körforgalomban elvitt volna minket Lökösháza felé, pedig Gyulára mentünk forgatni. De azért néztük az útjelzőket is... (Bent a városban viszont teljesen korrektül navigált a címhez.) Utaztam már úgy is, hogy rendes navi volt a kocsiban, na, az is mondott néha olyan baromságokat, hogy a hasunkat fogtuk a röhögéstől. A gyulai úton csodálkozott a kollégám,hogy a telefon bent a kocsiban is látja a műholdat, mert másik kollégám navigátor olyan volt,hogy valakinek fél kézzel a kasznin kívül kellett tartania...Szóval ez csak egy telefon... Nem Betacam, nem TV, nem HiFi torony stb...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest