Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Milyen jó fülhallgatót ajánlatok? Mert szeretnék 1000-el Rammsteint hallgatni, csak ezt a gyári szutyok kevés hozzá.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
csabesz89
tag
az mitől van , hogy internet beállításoknál ha új hozzáféférési pontot akarok megadni és rámegyek h opciók és új kapcsolatmód, és beállítom és leokézom, de nem jelenik meg???
-
applause
aktív tag
Melyi operát javasoljátok mini5 vagy 10-t
[ Szerkesztve ]
MacBook air m3 16/512, iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005
-
bert_old
csendes tag
szeretnék kemény tokot venni e52 hez... valaki tud valahol? ... amit a hátára lehet pattintani ... köszönöm ha valaki segít...
-
old rocker
veterán
Az a baj velük, hogy qurvagyorsak ezzel a qrvajó telefonnal, nagyon vigyázzatok.
Figyelem! Az Opera Mini csatlakozási beállításai az alkalmazáskezelő/opciók!!!
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Megjelent az OperaMini 5 és z OperaMobil10 végleges változata
[link]A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Sztbeni
őstag
Hú régen jártam itt is. Még régebben írtam, hogy pixelhibás az enyém, és a szervizben azt mondták, hogy garanciában megcsinálják. Hamarosan elviszem szervizbe. Meg már írom a logoutra a telólról a cikket.
-
old rocker
veterán
Hogyan vásároljunk Nokia E series telefont?
Old Rocker ingyenes tanfolyama.A legfontosabb szempont: nézzük meg, milyen vastag a hátlap.Szűrődik-e ki fény a menü billentyű alól.
Ha ez a két paraméter nem megfelelő, vagyis a telefon hátlapja nem bír ki egy fejszecsapást, a ledek pedig, egy néger sötét fenekébe dugva kivilágítanak a menü billentyű alól, teljesen irrelevánssá válik a telefon tudása: vegyünk inkább egy Nokia 2630-as típusú telefont.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz old rocker #9664 üzenetére
Mellesleg a régi munkahelyemen, még a rendszerváltás környékén volt egy beköpésem,ami persze csak az adott kontextusban értelmezhető megfelelően....
Volt ott sok pekmen[ Szerkesztve ]
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
old rocker
veterán
válasz csabesz89 #9685 üzenetére
ezekben tallózzál,meg olvasd el a nokia oldalát.
Mellesleg nézegetni eddig is ingyen nézegethetted a térképet, csak ingyenes navigáció nem volt, csak a 3.03 megjelenése óta egyes telefonokra, így az E52-re is.
-
-Maci-
addikt
válasz peugeotmate #9686 üzenetére
Ja! Meg a beállításokat! Nem olyan bonyolult ám rájönni, ha megnézed a N.M. beállításait...
(Ez persze nem neked szól Pözsó, csak Te voltál kéznél )
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
fater52
csendes tag
Én ritkán használom navigálásra, hetente 1-2 alkalommal. Nekem ilyenkor is talál műholdat annyi idő alatt, míg kimegyek a kocsihoz, kiállok a garázsból, becsukom a kaput. Nálam otthon a házban nem vesz jelet, de volt már szerencsém több más GPS vevőt használni, az sem érzékelt. Én ezért általában nem használom az A-GPS funkciót. Valamikor az elején megbosszantott, mert vagy 5 percig nem lelt holdat ( erősen borult volt), na akkor adtam neki .
A nokia térkép ingyenes. Nekem adtak a készülékkel valamit a vele adott kártyán.Aztán letöltöttem az OVI-ból egész Európát , ez 2Giga. A térkép nem navigáció, csak azt mutatja, hol vagy. A navigációt szintén le kell tölteni az OVI-ról. Ez az E52 részére ingyenes. Mikor szoftvert frissítettek a nokia szervízben ingyenesen garanciában, az új szoftver sem tartalmazta az ingyenes navit, újra le kellett tölteni.
-
peugeotmate
őstag
Jó nyomon jársz! De a térképet ingyenes nézegetheted! Csak a pozíciód megállapítása némi adatforgalmat generál, ha be van kapcsolva a kiegészített GPS (A-GPS).
De könyörgöm: használjátok már a googlet vagy itt a gyorskeresőt! Elég idegesítő, amikor 20 csiliárdadszor kérdi meg valaki ugyanazt...
meg
-
csabesz89
tag
bocsi előre is, még kezdő vagyok: na szóval ha én ingyenesen akarom használni a térképet az megoldható? jól gondolom h a vezérőpult beállításoknál a helymeghatározási módszereknél csak a beépített gps nek kell bekapcsolva lennie? vagy rossz nyomon járok? előre is köszi szépen
-
ttt1
őstag
Akor amig megtalálja a müholdat kapcsoljam be majd ha már az megvan ki lehet iktatni?
-
fater52
csendes tag
Igen az A-GPS 2-10Kb forgalmat generál a cellainfó központi gépnek küldéssel és a GPS vevőnek a műholdinfó megadásával. Lényegesen gyorsítja a műhold megtalálását, bár nekem pénteken 1-2 percen belül e nélkül is talált. Első használat esetén és hosszabb használaton kívüli időszak után nehezebben talál holdat. Ha még emlékszik az előző holdakra ( és azok még láthatóak is), akkor viszonylag gyorsan talál. Álló helyzetben gyorsabb, mint mozgásban.
-
ttt1
őstag
Ha a-gps "segitséget" kérek és offline használom ovi mapot attol még vmi minimális forgalmat generál nem ?Gondolom elküldi a cellainfot központnak majd visszaküldi a poziciom ugye?
-
old rocker
veterán
Egyébként,ha egyszer sikerül újra belőni: az ügyfélszolgálattalazt tényleg le lehet tiltatni, hogy a telefon tré adatátvitellel csatlakozzon... apropó, ezt nem kérted?Mert akkor hiába erőlködsz bármivel...
Mellesleg: szerintem, h úgy van beállítva a telefonod, hogy csatlakozás előtt mindig kérdezzen, jóformán lehetetlen - hacsak nem böksz mellé, mint én anno - adatforgalmat generálni. A térképnél beállítod offline-ra... impossible....
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #9669 üzenetére
Köszi, ezt próbálgattam már és nem jött össze, de ezt a sim cserés dolgot még megpróbálom ma!
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #9676 üzenetére
Mikor próbáltad utoljára? Mert - bár pár hónapja még nekem is elküldték - az ügyintőző felhomályosított,hogy ez a szolgáltatás már nem tartozik a profiljukba. Persze, azóta lehet, hogy változott,vagyezaz ügyintéző kamuzott. Mindenesetre a trénél egyszerűbben le lehet kérni sms-ben a netről, mint telefonálgatni.
-
bert_old
csendes tag
nekem is van egy e52.... szerintem is jó... bár a hátlapja lehetne vastagabb... az előző 6303... előtte 6300... erősebb volt azelőtt a 5610 szintén ilyen vékonyka de azzal sem volt baj...ja közbe volt egy napig 6650 olyat ne vegyen senki! ... régen volt 8910i titán burkolattal arra rá is lehetett állni de sokmindenre ezen kívül nem volt jó ... persze az már nagyon régen volt...
-
peugeotmate
őstag
válasz apollo12 #9675 üzenetére
Ide kellene inkább írnod...
Egyébként azért nem tudsz rá magyar nyelvet rakni, mert nem magyar "származású" (vételű) a telefon, ergo külföldről hozták be... Mélyülj el egy kicsit jobban a témában és akkor otthon is fel tudod rakni! (Tudod hány embernek volt már ilyen jellegű problémája? És tudod hányan használták ezek közül a googlet? Bocs, de fanatag létedre egy kicsit jobban feltalálhatnád magadat...).
Szerk.:Itt 100%-osan megtalálod a választ a kérdésedre és ajánlom figyelmedbe a gyorskeresőt![ Szerkesztve ]
meg
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #9671 üzenetére
Nem rázzák le! Elküldik amit kérsz beállítást sms-ben.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
apollo12
veterán
válasz old rocker #9673 üzenetére
és hogy kell tudnál benne segíteni légyszi
-
hfrici
aktív tag
válasz old rocker #9671 üzenetére
Azé vannak,hogy 24 órában kiszolgálják a kedves felhasználót
-
old rocker
veterán
válasz apollo12 #9672 üzenetére
Én az 5800-val jártam így, bár van rá házilag is megoldás, meghaladta a képességeimet,visszavittem a mobilkereskedésbe, ott 29 perc alatt kész voltmentésestől, magyarításostól szoftver ápdétestől...
-
apollo12
veterán
hló lehet hogy nem ide tartozik de kéne egy kis segítség szoftver frissítést végeztem a telefonomon a nokia ról töltöttem le és ott beállítottam hogy hungary és fel raktam és angol lett mit tegyek??
mit tudok tenni hogy magyar legyen???
telefon nokia n95[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Ha engem kérdezel, szerintem igen. Pénteken vegyed, akkor egész hétvégén bizgetheted és ha már kezdetben bug van vele, legfeljebb visszaviszed.
Frici,nem tudom,szerintem egy ideje már lerázzák az embert ....
[ Szerkesztve ]
-
hfrici
aktív tag
válasz old rocker #9669 üzenetére
Hát ezt mondom én is,de ha felhívja őket akkor is készségesen elküldik.
Ha más nem,akkor melegebb éghajlatra[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Maci, trémobilos vagy, ugye? A trémobil oldalán van olyan, hogy telefon beállítások, MMS,Internet,Wap,csak regisztrált felhasználónak kell lenned... SMS-ben küldi a beállítást.
Az ügyfélszolgálat már nem igen küldi,csak ha szépen rimánkodsz, esetleg...
Nem is kell ehhez regelni:
[link][ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz GAgyiXyXy #9651 üzenetére
Hát...Na, ezt elmesélem.A barátomtól kaptam és poénból beraktam a "buzis" csnegőhangot. Két fazon mondta fel,"Jaaaj, cölög, cölög, de még hogy cölög! jaaj, ész viblál isz! Vedd fel, szosze lehet tudni, ki asz... " 6233-asom volt akkor, a soktüskéjű fejhallgatóval. A vétévé főszerkesztőnőjénél voltam tárgyalni, amikor elkezdett "cölögni". Elvileg két csengés után automata átkapcsol, csak ez mondta tovább ... A tüskék félig kicsúsztak. Amikor aztán lányos zavaromban úgy emeltem afülemhez a telefont, hogy a füleimbe közben be volt dugva a füles, elementáris erővel tört ki a jelenlevőkből a röhögés... Szóval, hívhatsz, majd viblálóla állítom.
-
Nordik
őstag
válasz old rocker #9664 üzenetére
Rendben, részben talán azért nem érthettem ennek a qrwajózásnak a lényegét mert nem voltam lakója a kezdetektől a topiknak. Csak mondom miért Isteníted ennyire ezt a telefont. De akkor látom érdemes megvenni, nagyon sokan megvannak vele elégedve.
-
zzola
titán
-
old rocker
veterán
Valószínű azért, mert fejlettebb a humorérzékem, mint a tiéd. Ne haragudj, de erre nem tudok él nélkül válaszolni.
Nekem van egy sajátos, kissé szarkasztikus humorom. Vannak dolgok, mint pl. a telefon önvédelmi mértéken túlnyúló szarozása. Erre van egy reakció, egy száraz, nem túl eredeti poén, aminek a poén jellege pont az állandó ismétlődésben keresendő. Ha láttál annak idején Bonc Géza kabarét, akkor talán érted, miről beszélek.
Időnként beírom, vigyázzatok, mert a telefon qrvajó. Egy idő után persze rohadt unalmassá válik, remélhetőleg még előtte abba fogom hagyni.S miután mások valszeg jobban megértették, miért qrvajózok ennyire, "szállóige" lett.
Ennyi. Van, akiknek tetszik a telefon.
Mellesleg a régi munkahelyemen, még a rendszerváltás környékén volt egy beköpésem,ami persze csak az adott kontextusban értelmezhető megfelelően. "Ezt majd megmondom/jelentem a feleségednek/főnöködnek (akárkidnek) de, ez nem árulkodás, ez kötelesség." Azóta sokan derültek rajta, próbáld ki egyszer. Én "szállóigét" csináltam belőle, mint egy fanyar "örülök, hogy segíthettem" beköpésemből. A sztori meghaladja a topik terjedelmét. Asszociálj. Néha hasznos.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
-
Nordik
őstag
válasz old rocker #9647 üzenetére
Ne húzd fel magad, csak nem értem sokatoktól mi ez a qrwajóózás.
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
Hát ez így nem nyert, de kösz a tippet!
Mielőtt valaki fikázná az egyébként qrvajóóó E52-t:
ÉN töröltem a hozzáférési pontokat, azért nincs mobil net! Mostmeg ÉN nem tudom hogy kell visszarakni! Pedig az E52 qrva jó!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz old rocker #9648 üzenetére
hüpphahó! Nehogy a seggedbe dugd, mert istenbiza felhívlak
-
-Maci-
addikt
válasz Joe bácsi #9641 üzenetére
Hát hallod! Minden tiszteletem a tiéd, de ha edig az összes nokiáddal szoptál, mint a ma született boci és mégis azt vettél... Háááttttt........
Zolar:
Te meg meghekkelted, nem? Mit vártál?! Ne haragudj meg rám, de vess magadra! (Mert bizony mondom néktek az E52 qrva jó! Sőt, közveszélyesen jó! )
-
old rocker
veterán
Sorold már fel, kik gyűlölik...
1. Joe bácsi.
Aztán?
Mellesleg, ha visszakotorásznál az eleje felé, kb. huszonvalamennyi kontra 4-6 volt azok száma, akiknek abszolút bejött/nem jött be. Én indítottam a stat. tesztet.
S hogy megértsd: tavaly augusztus 7-én jutottam hozzá. Azóta egyetlen egyszer volt - valami gyökér program telepítése közben - olyan fagyásom, hogy ki kellett venni az akksit.
Nekem nem lötyög, nem nyiszog, nem horpad be a hátlapja és stabilabban működik,mint az az E75, ami volt mellette, vagy az az 5800, amelyik ahelyett van.
Áruld már el, miért kellene nekem is gyűlölnöm...? Azért,mert te nyomkodtad a haverodét és tök sz@r, hogy a galériában a képek fekve jönnek be? (Mellesleg annak is megvan a maga logikája. Az a kép, melyiken van a kurzor, az középen van, igaz? A többi meg U alakban, igaz? Na most, a kijelző fekvő helyzetben szélesebb, vagy álló helyzetben? S akkor melyik helyzetben fér nagyobb betekintő kép középen, meg az U-ban? Iiiigen, nyertél egy hangszórót. Fekvőben.)Tehát az enyém stabil, s amellett, hogy pár tucatszor elismertem, nagy a szórás, ennek az okait Jókai köteteket meghaladó terjedelemben kielemeztük, én, szerinted, miért nem lehetek megelégedve vele? Vagy azok, akik meg vannak vele elégedve?
Én mást nem értek. Miért kell lépten-nyomon belesz@arni más "örömébe"? Mert olyan "kolléga" is akad...
-
Nordik
őstag
Én azt nem értem, hogy old rocker kollégának hogyan tetszhet ennyire az E52. Más meg gyűlöli.
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #9640 üzenetére
Sajnos még megvan. És küzdök vele, h. ez sz@r meg az sz@r rajta, benne!
Belegondoltam, ha eladnám qúrva sokat buknék rajta, mint mindegyik előző Nokiámon![ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
Szerintem se tesz vele rosszat, mondjuk én 12 órát töltöttem csak első alkalommal.
Amúgy üdvözlünk a qrwajótelefon tulajdonosok klubjában. Csak kérlek, vigyázz,mert iszonyatosan jó...
Csodálom,hogy ezt viszont kihagyták a kezelési utasításból... kérjük, óvatosan kezelje ezt a qrwajó telefont, mert a nagy élvezet emocionális megrázkódtatásokat okozhat!!![ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz GAgyiXyXy #9634 üzenetére
Ha 16 órát tölti elsőre, azzal nem tesz rosszat. Én a mai napig este rádug-reggel leszed szisztémát követem.
1500 mAh-s az akku, azt hiszem 1200-al tölt a töltő, szóval hamar/gyorsan feltölti, Én ennek nem vagyok a híve. Régebben írtam is, hogy Én asszonyéval töltöm, az csak 550 mAh-s... -
-
vitar100
tag
OK, köszi mindenki!
Még csak 3 napos a kicsike, de eddig semmi gond Vele.
Eddig bírta a gyári töltése is!
Rengeteget olvastam a fórumot, és eddig nem jelentkeztek a leírt problémák.
Persze, amint hazahoztam upgrade-eltem is! -
peugeotmate
őstag
válasz vitar100 #9626 üzenetére
Totál felesleges 16 órát töltened, mivel jó pár éve lítiumos akksikat alkalmaznak a telefongyártók, amiket nem kell kisütni! (A régebbi nikkeleseket kellett!)
Hol mondták neked, hogy több mint fél napot töltsed? (Eleve jóval kevesebb idő alatt feltöltődik fullra, mint 16 óra!)Egyébként az akksi nálam átlagosan 5 napot kibír vegyes használattal! Ez elég jónak mondható szerintem egy ilyen kaliberű telefonnál!
Amúgy üdv a klubban! Qrvára nem fogod megbánni!
[ Szerkesztve ]
meg
-
csab2
veterán
válasz old rocker #9624 üzenetére
Ez igaz, de szerintem is jobb lenne ha csak akkor fordulna el amikor már a képre kattintok. Tehát előtte a galériában még nem. De így sem rossz.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
vitar100
tag
Hi Mindenki! Csatlakoztam az "E52qrvajókészülék" klubhoz!
A boltos azt mondta, hogy az első lemerülés után kb 16 órát töltsem...
Szerintetek is? -
zzola
titán
válasz old rocker #9621 üzenetére
Az üzemidővel nincsen gond, de ezek a hirtelen dolgok felbosszantanak. Biztosan a PC-n való töltés zavarta meg a készüléket. Egyébként már nem a gyári akku van benne, mert az egyik szerviz alkalmával [Nokia] elvették, és egy másikat adtak.
2-3 naponta ki is szoktam kapcsolni, nehogy ez legyen a gondja... -
Nordik
őstag
válasz old rocker #9621 üzenetére
Ilyen kialakítású telefonnál szerintem jobb lenne, ha állítva jelenne meg.
-
old rocker
veterán
Az én akksim rekordja is csak 4.5 - 4.7 nap. Viszont a te akksiddal biztos, hogy valami gáz van.
Nordikem lehet kikapcsolni. Hihetetlen zavaró?? Legfeljebb szokatlan. Más készülékeknél is előfordul újabban.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Haverom E52-jét nyomkodtam, aztán a galériába lépve elfordult a kijelző és a zenéket, képeket nem úgy mutatta mint s60v3-on. Szerintem hihetetlen zavaró.
Ezt nemlehet kikapcsolni?
-
-
zzola
titán
válasz old rocker #9616 üzenetére
Azért mindenki nem mondja...
Szombat este az összes karakter világított az akkumulátornár, vasárnap reggelre már csak 2 rublika maradt, 0 beszélgetéssel....qrva jo...[ Szerkesztve ]
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz old rocker #9606 üzenetére
Most még csak szét sem potyogott...az oldalsó gombok felett a kereten mikroszkópikus benyomódás...ennyi..pfára esett mint a zsíroskenyér Egy picit nedves is lett, mert pocsolya szélén landolt...de bírja ez, mint Isten a szidást!!! Old Rkker igazad van!!
Frissíteni én a pcsuitból szoktam, mert az ovi már engem is szívatott....nálam 95% után volt félóra amit még adtamneki, aztán kikapcs..
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz Sztbeni #9613 üzenetére
Én nem szórakozok többet vele. Letöröltem, a PC Suite-ot is, marad a gyökér barátkozzunk gyerekek mobilon, ovin, facebookon stb. jellegű ovi suite. Ami, valóban olyan, ahogy druszám írta, a kevesebb több volna. De, amióta az óvódás szuít megjelent, azóta hülyült meg totál az NSU is, meg mellesleg a PC Suite is. Én is csináltam már korábban, hogy letöröltem, újra telepítettem, vagy kétszer... De már unom azt is, hogy a PCSuite-nél is állandóan felugrál: vn új frissítés! Letölti most? A Vinfos 7 miatt... Aztán, amikor ráhagyja az ember, tőccsed, csak ne ugassá mán, 99%-ig letölti, aztán kezdődik elölről.
Eos, ha két hónappal később lenne, megvenném a feleségemnek...
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
válasz old rocker #9606 üzenetére
Az NSU nekem is ezt csinálta. 300 nál állitottam le. Azt csináltam, hogy letöröltem és ujratelepitettem.
-
Sztbeni
őstag
E52-őt lehet hackelni 031.012-es szofttal?
-
eos30d
aktív tag
Eladósorba került a Tündérkém. Ha valakit érdekel, privi... Az apróban is fenn van.. (ha valaki letámadna egyből)
-
sonkamiki
tag
Az Ovi-val kapcsolatban osztom a véleményem Rocker kollégával! Nekem használhatóbb sokkal a Pc Suite ezért le is töröltem az Ovi-t a gépemről. Itt is érvényesült a "kevesebb több" mondás.
-
old rocker
veterán
válasz GAgyiXyXy #9604 üzenetére
Fantasztikus... ezek szerint nem tört szét, nem hasadt atomjaira a hátlap, nem ugrott ezerfele a billentyű...? Biztos csak a kétkedőket akarod megszívatni... aztán,amikor pl.Dzsóbácsi leejti, neki karikára görbül a hátlap, miszlikre törik a telefon, darabokra hull az akksi, mivel ez a telefon egy hulladék. Szerinte.Szerintem meg qrvajó, nagyon vigyázni kell vele.
Tegnap viszont 17 óráig a feleségem N95-nek a szoftverfrissítésével szórakoztam. Az NSU-val azért nem lehetett, mert előtte frissíteni kellene ... (2 napja még nem ...) Na, frissítsd; gyorsan eljutottaddig, hogy a letöltendó 36 MB-ból letöltötte a 36 MB-ot. De - nem lépett ki. Kicsit gondolkozott, aztán töltött tovább. 40/40, 100/100, a végén már 356 megából 356-nál tartott... Lelőttem. Újra. Akkor kiírta, hogy nem sjikerűt! Újra. Nem megy, mert a tűzfal.Megpróbáltam a másik gépre. Arra sem lehet frissíteni. Na, rohadj meg, Nokia, nekiestem letölteni az óvodás szuicidumot. Amikor kiírta, már csak 3 sec van hátra, még 45 percig vártam,aztán lelőttem. Nem részletezem, végül felraktam a korábbi változatot. Annál, a telepítés végén kiírta, frissíteni kéne. Frissítsed, rohadj meg. Újabb 56 perc. Végül sikerült vele ápdétolni az N95-öt, mire a biztonsági mentést megcsinálta, az 38 perc volt.
Szóval, nem az E52-est és az 5800-át, de a Nokiát masszívan kezdem utálni. Egyszerűen nem értem a mérnökeiket.Hű, gyorsan-gyorsan rukkoljunk elő valami újjal, csapjuk össza,aztán majd javítgatjuk, toldozgatjuk, foldozgatjuk... A PC Suite sem volt egy atomstabil szoftver ... de az ovi egy okádék. 10X annyi ideig bootolgat be; minden körülményesebb rjta, nem akarom az üzeneteimet, stb. állandóan szinkronizálni, sőt, az üzeneteket nem akarom lementeni a pécére, a névjegyzékemet nem akarom állandóan naprakészen tartani az ovi névjegyzéken, nem akarok csilivili tündibündi zenéket letölteni az oviból, nem akarom a képeimet állandóan és azonnal megosztani a barátaimmal, nemakarok telefonon csetelni, sőt, még jutúb klippeket se nagyon akarok telefonon nézni, nem akarok telefonon fészbúkkolni, elég nekem a sok idióta az iwiwen is,aki azért jelöl be, mert a/ névrokonom b/ egyszer már látott és szeretné növelni az ismerősei szám c.statisztikát... Hagyjanak engem individualistaként lógva... Az senkit sem zavar, hogy az ovistoreból sms-ben hiába küldök alkalmazást, frász sem jön; ha telefonon töltök le fizetőset, újabban lecsípi az összeget, majd közli, hogy gond van a szerverrel, lépjek vissza! Money for nothing, szerencsére csak egy 200 Ft-os tételről volt szó...
Szoftvergyártásban a Nokia teljesen kiszámíthtatlan és megbízhatatlanná vált.
A régebbi rendszer lehet, hogy kőbaltásabb volt, de jobban működött.És a PC Suite is jobb volt.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-Maci-
addikt
válasz GAgyiXyXy #9603 üzenetére
Még régen volt olyan, hogy kértem tőle telefont 1X vagy talán 2X... Rendes volt,, mindíg szerzett nekem egyet, újat (talán egy 3310 volt anno meg egy 6020). Azóta viszont megkomolyodtam és nem kérek ilyesmit, mert hiába is tudom, hogy hozna, pofátlanság ilyesmit kérni. Ráadásul már dolgozó ember vagyok... Ezt a Pulse-ot (nem Spica) Ő ajánlotta fel, mondván tudja, hogy kütyü mániás vagyok, neki pedig nem vált be a mindennapokra, a fiókban phen már vagy 2 hónapja. Így hát elfogadtam, azon hekkelem a NASA-t Ez egy egyszeri alkalom volt valószínűleg. Hát ennyi.
Más:
Jó ideje böki a csőrömet ez a mail kliens dolog! Én ugye ész nélkül töröltem a net kapcsolatokat a telefonból, ahogy kész lett a szoft. frissítés. Utána mondtátok, milyen jó lett a kliens.... Hogyan lehetne megcsinálni, hogy újra meglegyenek a trés hozzáférési pontok? Sajnos a gyorsbeallito.t-mobile.hu-ról csak egyesével lehet lekérni és úgy nem sikerült...
Any ötlet?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Tegnap megint landolt a teló, betonra, semmi gáz.
Este meg gps-el szórakoztam és belefagyott.....újraindítás után rb."Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest