Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akar_olina
csendes tag
válasz old rocker #19800 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
Ma reggel sem ébresztett, elment a hangja az éjjel. Még jó, hogy magamtól felébredtem, még időben. Ismételt újraindítás volt, most működik. -
Sztyepadzso
őstag
válasz old rocker #19782 üzenetére
Ááá a változás szele!!
The Wind of change!Mostantól diktatúrák dőlnek porba!
Megváltozott a szöveged!
-
bacsa81
csendes tag
válasz old rocker #19768 üzenetére
Köszönöm a választ, lehet akkor én is beviszem a telefont a boltba, hogy csinálják meg.
Csaba -
emca
tag
válasz old rocker #19751 üzenetére
Ezt is köszi, a bluetooth kivételével nem tudtam. Tud még vmi extrát a telcsink ezen kívül is?
-
emca
tag
válasz old rocker #19743 üzenetére
Köszi a tanácsokat. Egyáltalán nem vettem rossz néven, hogy "bal lábbal keltél fel" és működik a dolog. Kívánom, hogy mindig ilyen tanácsokat adjál, ha bal lábbal kelsz fel
-
ro_bert17
őstag
válasz old rocker #19744 üzenetére
Köszi! Meg még az lenne a kérdésem, hogy hogy tudok beszélgetést kezdeményezni valakivel telefonon keresztül, hogy az illető is hallja az én hangomat, ne csak a sajátomat halljam?
Komolyra fordítva a szót, lustaságom ellenére is, persze gugliztam egy keveset én is, de nekem csupán ezeket a kapualj gsm-eket dobta ki (engem máshogy tart nyílván a gúgli ezek szerint ).
Őszintén szólva, amikor az 1+2 év, -1 év eu gar. akcióval kínálják a készülékeket, nekem annyira nem szimpatikusak. Ezért lenne jó, ha valaki járt volna mostanság valami nagyobb butikba, és látott akcióba, újonnan, független, gyári (tehát normál 2 év) garos készüléket. Mondjuk 40-ért, hogy telhetetlen is legyek.[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19727 üzenetére
miért? semmivelse lassab. volt szerencsém tegnapelött összehasonlítani. kinnvolt a telenorba
Iphone 7
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #19714 üzenetére
Isten őrizz!! A PC-t sokszor fel akarom gyújtani a Windows miatt! Buta, f*s!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #19708 üzenetére
Volt Ájfosom, van HTC Desire S-em......volt E52-öm.......
Milyen csúcskészülékre gondolsz?Most komolyan azon agyalok, h. mivel Te is Szegedi vagy, ezért Te választanád ki nekem a Nokia boltban, h. melyik telót vegyem meg a raktáron lévő 2 közül. Hátha Te nem nyúlsz sz@rba.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
MODERÁTOR
válasz old rocker #19708 üzenetére
Az miaz hogy közösségépítő? És hogy lehet ezt a címet elnyerni?
20 éve a Prohardveren
-
Sztyepadzso
őstag
válasz old rocker #19677 üzenetére
van fringed? Vagy már programod, ami hasonló dolgokat mível? Mert nekem ugyanez volt. Aztán megjavult. Nézd meg gépen, hogy ott megy-e.
Ja, nekem akkor lépett be először, amikor automatikus belépést állítottam be.
Az ég világon semmi értelme, de 1 próbát megér.
A skype verziót meg nem találom, nem tudom megmondani. -
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19675 üzenetére
na grat akkor, megérdemled . na még nem hívott az e52-es csóka, aztmondta ha jönnek errefele rámszól és akkor csere
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19672 üzenetére
ennyi. jók a nokiák is. nem kell ide droid.
mi ez a közösségépítő ??
Iphone 7
-
knyitogato
őstag
válasz old rocker #19665 üzenetére
Mert nincs a közelben Autó, útközben, stb. Sokszor folyamatos mozgásban vagyok olyankor. Köszi, megnézem!
-
knyitogato
őstag
válasz old rocker #19659 üzenetére
Tehát nagyobb nincs? Kár.
-
knyitogato
őstag
válasz old rocker #19653 üzenetére
Köszi az infót. Hát, meglátjuk Végül is, ha nem csinál kárt, nem akarja pl folyamatosan ugyanazt a levelet elküldeni, ezzel forgalmat generálva, akkor nem zavar. Bug és kész...
-
senior tag
válasz old rocker #19648 üzenetére
Szia!
köszi, mindent kikapcsoltam, úgy ahogy mondtad, de még így is elindítja a csomagkapcsolt adat kapcsolatot, méghozzá a Voda MMS-e
Ha kikapcsolom az aktív kapcsolatoknál, akkor is néhány perc után vissza kapcsolja magát! -
dpetibane
tag
válasz old rocker #19634 üzenetére
Egy hülye kérdés: de bejelentkezés után miért nem tudok letölteni akár free alkalmazást a store-ból? Nekem szürke mindkét menü (számítógépre, mobilra letöltés). Hiába választom ki a Nokiám típusát, akkor is :s
Amúgy a Remind me free és a fizetős között mi a különbség?
-
PofaJenö
senior tag
válasz old rocker #19634 üzenetére
A Forcea Weather Free engem átvert mert egyszer csak kérte a licencet,kb 3-4 hónapig használtam.Azóta át álltam World Traveller-re és az jó is .
Lámpának használom az EasyLight nevűt nagyon jó nem fagyassza le a telót (csak kell net kapcsolat,de az minimális )
A Font Magnifier nekem meg alapból a telón volt ,lehet hogy Független azért .Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19626 üzenetére
használt, karcmentes
mire kell odafigyelni ennél?[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
JoceeHunt
őstag
válasz old rocker #19584 üzenetére
Akkor még nyúzom Köszi az infót!
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
JoceeHunt
őstag
válasz old rocker #19580 üzenetére
crwn:
Az ebayen gondolom utángyártott van nem? eredeti kb milyen árral lenne meg?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
MODERÁTOR
válasz old rocker #19560 üzenetére
Én például amikor megnyomom a piros gombot, mindig marad utánam egy domború 3-as.
20 éve a Prohardveren
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #19560 üzenetére
A nők is különbözőek, a billentyűk is; de mindkettő esetében megszerethetőek az "idomok", amint őket megszerettük (akár az idomjaik miatt éppen). Számomra az összes billentyűje tökéletes az E72-nek, hüvelykujj-beggyel érzem őket!
-
ro_bert17
őstag
válasz old rocker #19555 üzenetére
Persze, már anno is ott kersetem először. De sajna nem lehetett ennyire testreszabni a műveletet. A lényeg az lenne, hogy reggeli ébresztéskor csirimpoljon, de a vonaton elég ha rezeg a zsebemben, ha elszunyókálok.
(#19556) Caldera: miért vágná tönkre a telefont a sim kártya? Nekem még 2000 előtti volt, azt újabb telefonba téve sms-t nem tudtam küldeni róla. Így kicserélték. -
crwn
senior tag
válasz old rocker #19551 üzenetére
Meglepő (lehet), de nagyon jó rajta a szövegírás, nem vészesek a kicsiny gombjai. Minden csak megszokás kérdése...
-
Akar_olina
csendes tag
válasz old rocker #19548 üzenetére
Old rocker, köszi az infót! Jól eljátszottam vele.
Töltésnél beállítottam, hogy "Tőttés!" -
ro_bert17
őstag
Ennek valamilyen kombinációjával esetleg azt be lehetne állítani, hogy mondjuk általános üzemmódban csipogjon hangosan az ébresztő, ha viszont némára teszem a telefont, akkor csak zizegjen, vagyis rezegjen?
-
crwn
senior tag
Mivel az E72 gyakorlatilag ugyanazon szoftveralapú, azon is van ilyen lehetőség hangbeállításokra.
-
MODERÁTOR
-
Earl_Muttley
őstag
válasz old rocker #19503 üzenetére
Jaja, ma volt alkalmam tesztelni, nem is rossz, sőt!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Akar_olina
csendes tag
válasz old rocker #19468 üzenetére
Igen, a tapik inkább multimédiában erősebbek, úgy vettem észre. Látom az ismerősöm tapiján milyen gyorsan futnak ezek az alkalmazások és milyen könnyű vele a netezés. Az én igényem azonban nem arra terjed ki, ezért választottam az E52-est. (Csak csetelek vele )
-
Earl_Muttley
őstag
válasz old rocker #19456 üzenetére
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
MODERÁTOR
válasz old rocker #19425 üzenetére
nahát pedig mintha valahol olvastam volna.
Akkor ha ilyen problémás az új firm, még jó hogy nem tettem fel.20 éve a Prohardveren
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #19408 üzenetére
Most egy HTC Desire S-t nyúzok.
Gondoltam kipróbálom, h. milyen az istenített droid és hááááát, alap dolgokat nem tud! Minden sz@rhoz külön app kell! Amúgy hibátlan a HTC!2 db E52-öm volt és mindkettő sz@r volt!!! Az elsőt 80-ért a másodikat 60-ért vettem!! Kössz Nokia!!! Buktam egy havi fizum összesen! Mind a kettő 6-8-szor volt szervízben! Ezek után ne istenítse senki a Nokiát!
De már leírtam ezt többször is, h. egy f*s a Nokia!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
MODERÁTOR
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz old rocker #19399 üzenetére
Persze, le van töltve ami kell. Meg mondom, hogy ha kézzel odapicurkázom a kurzort mondjuk Velence környékére, akkor megtalálja a környező településeket. Csak hát sokszor azt sem tudom hogy merre keressem a címet, meg kocsiban nem teljesen praktikus így használni.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz old rocker #19397 üzenetére
Most látom én is, hogy ha azon a környéken keresek, ahol éppen van a térképnézet, akkor van találat. De pl beírtam most egy olasz települést és csak homokórázott, aztán kiírta hogy szorri. Úgy látszik, hogy ez ilyen félautomata.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz old rocker #19390 üzenetére
Köszi, ez sikerült is. De az miért van, hogy ha beírok egy városnevet, akkor nem talál semmit sem a program? Ha kézzel odamegyek a városhoz (címhez) és beállítom célként, akkor navigál, de olyan funkciót nem találtam benne, ahol címet kellett volna megadnom. Na most a program ennyire primitív vagy én?
-
dpetibane
tag
válasz old rocker #19391 üzenetére
Köszi a gyors választ.
A másik a km dolog nem lehet hogy légvonal?
-
addikt
-
TayRol
nagyúr
válasz old rocker #19382 üzenetére
gondolom meg tud jeleniteni html emaileket is - nem ugy mint a beépített gmailes.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz old rocker #19340 üzenetére
Köszi, akkor csak belehelyezem a vadi új kártyát, és már használható is a dolog?
Vagy a meglévő 2 gb kártyámról másolni kell valamit? (programok, térkép)20 éve a Prohardveren
-
Kabirobi
tag
válasz old rocker #19328 üzenetére
Esetleg tudnál nekem küldeni ilyen programot?
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #19324 üzenetére
Ez esetben én akkor inkább a teljesen ezüst színű modellre teszek voksot. Nagykár, hogy nincsen teljes blekkben, akkor lenne igazán odacsapós!
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #19313 üzenetére
Teljesen fekete szerintem hivatalosan, vagyis gyárilag nem létezik, a renderelt képek meg nem igazán adják vissza a valóságot. Mindegyik modellnél ezüstös színű a keret, maximum a tulaj befestette valamivel.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19315 üzenetére
Mindenhol jól tartja. valakinek nincs független vagy vodás szép állapotú? elcserélném a fekete red karcmentes független 5800-ám
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19313 üzenetére
erröl van szó: jofogas.hu/pest/Elado_Nokia_E52_Fekete_Uj_4705510.htm
Sztem gyönyörű.meg is van az ára. A link miatt bocsi mobilról vanIphone 7
-
crwn
senior tag
-
FET-MEN
veterán
-
Sztyepadzso
őstag
válasz old rocker #19286 üzenetére
Azt hittem elkallódtál
A névjegyzékben a monogram is keres: k j kidobja kovács józsit
Naptár/üzenet gyorsgombnak van hosszan nyomásos programozhatósága is. -
Sztyepadzso
őstag
válasz old rocker #19238 üzenetére
Az igen. Vannak olyan szolgáltatói f*szságok, hogy az hihetetlen. Anno 6303i-n volt az, hogy nem lehetett beállítani a bal-jobb választógombot, jobboldalon csak és kizárólag net volt. Aztán írtam a Nokiának, hogy ugyanmá', cca 2 óra alatt (!!!) visszaírtak(valami generális, nem is névere szóló emilről...), IMEI, stb csere után mondták, hogy ez szolgáltatói szoftveres, de nem én vagyok az első.
1 hónap múlva jött egy ezt orvosló szoft+a korlátozott karaktertámogatást is be lehetett állítani. -
Sztyepadzso
őstag
válasz old rocker #19236 üzenetére
Ez fixen plusz 60MB-t foglal a 256-ból? Vagy "ezt így hogy?"
[ Szerkesztve ]
-
ppais
csendes tag
válasz old rocker #19213 üzenetére
Értem. Okés, köszönöm a segítséget! Sikerült csinálnom 2,1 mega helyet, így engedte a backup-ot, ami után hirtelen lett a telón 14MB hely. Nem értem, de most csinálok egy hard resetet, és csak azokat az adatokat teszem vissza, amiket írtál!
Még egyszer köszönöm!Üdv.: Peat
-
ppais
csendes tag
válasz old rocker #19211 üzenetére
Vicces.
Idézem a PC Suiet-ot: "A telefonban nincs elég szabad memória a biztonsági másolat elkészítéséhez. Töröljön adatokat a telefon memóriájából, majd indítsa újra az alkalmazást."
Az Térképek törlésére ugyanezt írja a teló, nincs elég memória a telepítéshez(Pedig törölni szeretném).
Így törölni programot már nem tudok mit, mert vagy a kártyára vannak telepítve, vagy nem engedi. Az "Egyéb fájlok" 50 MB-t foglal, ha megnézem a telefonmemóriát. Ezzel az 50 MB-val lehet valamit kezdeni?Üdv.: Peat
-
ppais
csendes tag
válasz old rocker #19194 üzenetére
Most épp 0 byte szabad hely van a telón, pedig alig használtam rajta valamit a napokban.
E-mail nincs beállítva rajta már hónapok óta, gondolom(remélem) amikor fiókot törlök, letörli a letöltött leveleimet is. Böngészőkben töröltem amit lehetett. Minden személyes adatom a kártyán van. Nincs esetleg olyan program, ami kitörni a szemetet a teló memóriájából? Mit javasoltok? Nem nagyon tudom így használni a telót, pedig nagyon szeretném, mert imádom!
Előre is köszi!Üdv.: Peat
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz old rocker #19193 üzenetére
A PhoneTorch egy parasztvakítás (szó szerint). A morzés hülyeséget sosem használtam érdemben, a kijelzővilágítás meg ugye nem sokat ér. Jó lenne amúgy, mert tudja használni a ledet, de túl van bonyolítva. Ha beállítom hogy ne induljon automatikusan a rendszerrel, akkor is elindul csak aztán kilép magától. Ez azért rossz, mert gyakran azt veszem észre hogy rendszerindítás után beragad. Nem tudom megnyitni és bezárni (taskmannal sem). Ezt a bugot leszámítva viszont használható.
LedTorchot honnan lehetne leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz old rocker #19179 üzenetére
Baromi jó a linkelt vidi, köszi, megérte.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #19184 üzenetére
A hozzászólások már egyfajta kinek milyen sérülése van irányba húzódnak, ami emlékeztet a Halálos fegyver második részére, amelyben Mel Gibson és Patsy Kensit egymásnak mutogatják a testükön, hogy ki, milyen heget szerzett és milyen körülmények között..
-
LonGleY
veterán
válasz old rocker #19179 üzenetére
Igazság szerint nagyszerű összeesküvéselmélet szövő vagyok, pontosabban úgy gondolom, ezek egyáltalán nem elvetemült feltételezések, sőt hülyének nézem azt, aki azért hülyének néz, mert hülyének nézem azt, aki ebben nem hisz, vagy nem látja... :] Nap mint nap kapni ezeket a visszacsatolásokat. De itt már csak a végeredményt fejtettem ki, szigorúan még mindig az első felindulás hevében, saját véleményként.
Az az esés kellemes lehetett! Nekem egy bringás, 25 km/h-ból való oldalra eldőlésből lett a felső combomon / csípőmön egy jó 10-15 centi hosszú hematómám, 3 hétig csak egy oldalamon tudtam aludni, és közel egy év alatt szívódott fel. Az első 1-2 hónapban úgy állt rajtam a nadrág, mintha valami kisebb macskát dugtam volna zsebre. Tapaasztalatom szerint az érzés a kisebbekhez képest hatványozódik. Fini volt...
Ricardo: Milyen mozdulattól hajlik el egy hátlap akkor amikor a telefonon van?
Például attól, amit leírtam: beleakad valamibe (merthogy alapból sincs az annyira rásimítva). Vagy mert odaütöd picit valamihez, esetleg ráülsz a telefonra (egyből meghajlik az egész telefon hold formájúra, eggyel már kipróbáltam).. :]
Emilchen: A véleményem attól még leírom, nem kell itten pironkodni pár szó kapcsán. Valószínűleg újrafogalmaztam volna, ha nem pár perc lenne a szerkeszthetőségi idő.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz old rocker #19154 üzenetére
éppen ezért kell megkérdezni a szolgáltató ügyfélszolgálatát szvsz
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19122 üzenetére
jaja. Az a lényeg szerintem ezek a telefonok jók. Számomra hogy már nem csinálnak ilyet mint e52 hiánytermék
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19117 üzenetére
c7? az pedig sztem nagyon szép gép, az kellene nem az e52. de az e52 attól függetlenül nagyon tetszik most is. viszont a kamerában nem értek egyet mert elég jó képeket készít az enyém szval lőjjünk egy dologról közösen képet és töltsök fel
odrif nekem feketébe tetszik a legjobban
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19110 üzenetére
kajak? az a baj hogy én még nem használtam e52-t de nagyon tetszik
Iphone 7
-
MODERÁTOR
-
ro_bert17
őstag
válasz old rocker #19088 üzenetére
Ezek szerint frissíthető (csak ha nagyon rám erőszakolná magát)? Nem lesz vele gond?
(#19092) runner 125: újonnan volt 25?
Csak mert a barátnőmnek most én is e52-t nézek, az e75 gyengélkedése miatt. Tapis kizárva, más értelmes telefont meg egyszerűen nem látok a piacon. (ráadásul csak nókiákat használunk)
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #19088 üzenetére
Szia!
Ha a telefonon keresztül frissítesz, akkor megmaradnak-e a beállítások (levelezés, stb.), ill. a feltelepített programok? -
falvaas
csendes tag
válasz old rocker #19075 üzenetére
Jó-jó, ezt már a nokiás sráccal derítettük ki. És bár még mindig nem értem, hogy miért csak 3 héttel a rátöltött program után állt le, de ha tényleg bezavart neki egy rátöltött program, akkor most elvileg megint nincs rajta szemét, vagyis megintcsak nyugodt lelkiismerettel adhatnám el. Csakhát mennyiért lehet egy ilyet eladni? Szerintem 10-et sem kapnék érte.
Köszi a segítséget! -
falvaas
csendes tag
válasz old rocker #19070 üzenetére
Az a baj, hogy már nem garis a készülék, és így 5050 Ft egy ilyen szoftverelés. Ha most megint kifizetek egy ilyen szoftverelést, akkor talán megint jó lesz, de ha 2 hét múlva megint megáll, akkor megint fizessek érte?
A nokiás fickó azt mondta, hogy lehet, hogy azért állt meg, mert megpróbáltam rátölteni egy régi biztonsági mentést az új szoftverre. De akkor miért ment még majd' egy hónapot? Szóval szerintem ez szerintem csak találgatás, okoskodás.
Arra is gondoltam, hogy megcsináltatom megint, és eladom, mert jó állapotban van, nincs agyonhasználva, meg amúgy is vigyáztam rá. De szerintetek egy 2,5 éves E52-est mennyiért tudok eladni?
-
falvaas
csendes tag
válasz old rocker #19063 üzenetére
Köszi, ezt az akksi kivétel-visszatétel-újrabekapcs dolgot már próbáltam, de semmi.
Ha létezik hard reset, megírnád légyszi? Holnap benézek a szervizbe, ahol pár hete megcsinálták, de ha nem csinálják meg, akkor a reset próba is jobb, mint egy új telefon.
Köszi -
crwn
senior tag
válasz old rocker #19056 üzenetére
Magam is javaslok a kollégának egy másik szervizt, bár biztosan megpróbálkoznék hasonló esetben - kíváncsiságomnak, és az esetleges sikerélény-szerzési lehetőségnek a begyűjtése miatt - az otthoni szoftver-buherával! Többször is sikerült már fél-hack, hack módszerekkel különböző telefonjaimon megoldani ilyen-olyan problémákat, és akkor az jó érzés volt!
Az eladók védelmében: magam is eladtam az E52-met, és már vagy 35 telefonomat azelőtt, de mindegyiket rendes, kifogástalanul működő állapotban! Aztán meg biztosan vannak simlisek, meg az is lehet, hogy valóban csak később jön elő egy adott hiba, attól függetlenül, hogy az eladó tudott volna róla...[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz old rocker #19056 üzenetére
Igazad van szervize válogatja.De egy otthoni probát megér ha ez nem segit hardver hiba.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz old rocker #19027 üzenetére
És hogyan oldjam meg hogy újra megkapjam a telefonra a gmail-es leveleimet?
20 éve a Prohardveren
-
dpetibane
tag
válasz old rocker #19022 üzenetére
Már csak egy kérdésem van.
Opera honlapján az E52-hez a mini a 6.5-ös van.
a nokiaprogramokon meg a 7-es.Akkor ez most hogy van?
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #19008 üzenetére
Én az App Lockert-t használom.
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #19006 üzenetére
Hát mert nem szeretem a telefonomon tárolni a mail-jeimet. Bár ez biztosan túlreakció, hiszen ha elveszítem (vagy elveszíttetik tőlem ) az sms-eim és névjegyzékem is avatatlan kezekbe juthat. Így sms-eket sem tárolok, mindig kitörlöm őket. Mail klienst pedig nem szoktam a telóimon beállítani. E miatt. Hát így. Mindenkinek lehet valami agylövete, nem?!
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #19004 üzenetére
Nojólvanakkor... Már azt hittem magadra vetted, vagy hogy sértően kérdezek. Egyébiránt pedig most már sikerül bejelentkeznem. Valami szerverhiba lehetett - mármint, hogy mobilról, mármint hogy az Operával, mármint hogy a symbian rendszeren, mármint hogy az én készülékemen nem sikerült.
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #19002 üzenetére
Nem szemrehányásnak szántam, hogyha nem yahoo-s címet használ valaki eccerűen csak az érdekel, hogy az általam több napja tapasztalt belépési probléma másnál is "jelen van-e"?
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18998 üzenetére
Sorry a késői válaszért, már belőttem a mail értesítőt !!!
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MODERÁTOR
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18992 üzenetére
Jó nyugdíjad lehet
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Emilchen
tag
válasz old rocker #18991 üzenetére
Köszönöm, több kérdésem nincs, ígérem, nem is lesz.
-
MODERÁTOR
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18962 üzenetére
Értem, ha visszakapom azthiszem tüzetesen át kell néznem a beállításokat , kösz a segítséget.
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18960 üzenetére
Kösz, szóval akkor kézzel kell ki be kapcsolni, mert droidon van olyan app ami időnként bekapcsolja, körül néz és ha nincs semmi akkor kikapcsolja, mindegy marad a kikapcsolás
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18958 üzenetére
Ok, az légvonalba nincs messze csak amúgy, a c7-en hogy meg a wifi, mert 700-on azt vettem észre hogy nagyon merül az aksim, tehát be volt kapcsolva az adat is meg a wifi is, ezek után kézzel ki kapcsoltam mindkettőt, nap közbe többször bekapcsoltam ha volt wifi akkor azt ha nem akkor az adatot, ha lefrissített kikapcsoltam, így jelentősen megnőtt az akku készenléti ideje ebből következtetek arra hogy a wifi állandóan be van kapcsolva és szívja az aksit és nem kicsit.
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18955 üzenetére
Kösz a tanácsot, hát meglátom, lehet megtartom, a csere hirtelen felindulásból ötlött meg a fejembe, de majd meg látom,mennyi idős a 52, állapot, és helyileg hol vagy?
Én még dolgozom, bajom van nekem is elég de járok velneszelni, minden összel egy 15 napos kúrára itt helybe Dombóváron (Gunaras Gyógyfürdő) a reomatológssal kell feliratni a kezeléseket, mindenkinek meg jár évente kétszer,
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18952 üzenetére
Hehe mi ez itt , álcázott nyugdíjas klub? Ok ha visszakapom fel tolom rá, Nokiaprogramokon van egy verzió talán jó lesz, de van a ovi store-n is 1000 Ft de úgy nézem ugyanaz mint a másik, , egyébként semmi gondom vele, szeretem, droidról váltottam vissza, nem tetszett a nagy "szabadság" előtte szinte az összes nokiát kipróbáltam 3210-től,
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18948 üzenetére
Csak bepróbáltam, a 700-al is ez történt, Bellére jött eza új frissítés, nyomtam neki ha már fel ajánlotta, nem is volt vele gonmd, aztán le formáztam, és ez után nem indult, csak a nokia feliratig jutott el azt kampec, Kaposváron a nokia szervizbe nem tudtak életet lehelni belé, elküldték Budapestre, jó kis telefon , tényleg, két napig ez is elmgy, de kicsi, 56 éves vagyok, nem is látok már jól, valami emberesebb darab kellene
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18942 üzenetére
C7-re elcserélném
-
FET-MEN
veterán
-
kezman
őstag
válasz old rocker #18933 üzenetére
Kösz, még át gondolom, majd jelzem ha meg van :-))
Milyen telód van?crwn:
Neked is köszönöm , lehet hogy E72 lesz.[ Szerkesztve ]
-
dpetibane
tag
válasz old rocker #18899 üzenetére
Köszönöm.
Bár így újoncként nekem zavarosak ezek a nevek: pc suite, ovi suite, nokia suite, nokia map loader meg van mégegy, arra nem emlékeszem mi a neve. Most a Nokia Suite-ot tettem fel, remélem az megfelelő lesz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest