Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
Megpróbáltam letölteni újra. Addig megy, hogy elküldi az sms-t a linkel a telefonomra, de ha megnyitom a linket a "letöltés" gomb szürke, nem lehet rá kattintani. Olyan proginál amit korábban a másik memkártyára nem ne szedtem le nincs ilyen gond,, azok letölthetők minden további nélkül. Esetleg van valami ötleted, hogy ilyenkor mi van?
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Newyorker
addikt
nah levágtam két kis csíkot névjegykártyából, betettem két oldalra, az aksit alig tudtam betuszkolni, de sikerült, hátlap erővel visszakatt, majd kézbe fog és semmi különbség, uúgy lötyög alul, semmi változás
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
cimbi186
aktív tag
válasz Fefe52 #11371 üzenetére
A gombot meg ne ragaszd tesó
Max mellette a keretet,de hidd el az is elengedi 1-2 hónap múlva(pont ott fogod a telót és az állandó fáradásos igénybevételtől a szuper ragasztó is feladja)
Ha javasolhatom(nekem ez vált be,szinte tökéletesnek érzem a fogását)vágjál 2db. 2-3mm-es vékony papírcsíkot kicsit vastagabb papírból,olyan hosszút mint az akku (egy zsebnaptár széléből vágtam,vastagsága perfekt) és azt préseld be az akksi két oldalához............megfogsz lepődni micsoda jó kis fogása lesz a telódnak
Ja és hiába viszed a szervízbe,ugyan ott kicserélik,de 1-2 hónap múlva az is úgyanúgy feladja.
Én ezt már végigjártam megragasztottam,aztán elengedte aztán úgy ahogy volt ragasztósan bevittem,ki is cserélték,de az is feladta.............nekem ez a papírcsíkos barkács jött be egyedül -
Newyorker
addikt
-
old rocker
veterán
Viszont a 2500 Ft-os akksimra kíváncsi vagyok, mert tegnap este is zenelejátszóztam vele, ma is nyomkodtam és 30 percenként az emileket is figyeli, ez a 3. nap és még mindig 42% a töltöttség.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz csabesz89 #11384 üzenetére
Nekem nem, de nem is olvastam ilyen panaszról eddig...
A lehalkítással rezegtetés ... mint biciklin görkorizni. Lefogadom,hogy a néma üzemmódodban is a rezgő hívásjelzés "ki"-re van állítva, mert gyárilag nekem is.
Tehát vezérlőpult, üzemmód,néma, testreszabás és ott nézd meg, be van-e kapcsolvaa rezgő. Ha be,,akkor kánya van, irány a szervizelde.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csabesz89
tag
volt már vkinek olyan h nem jelzi a töltöttséget? újra is indítottam de semmi változás...érdekes...de hard resetet nem akarok emiatt csinálni, de lehet végül az lesz belőle
-
nofi
addikt
Történt már valakivel olyan, hogy néma üzemmódban sehogysem hajlandó rezegni a telefon?
Egyszerűen hiába restart, ki/be kapcsolom az üzemmód rezgő beállítását, nem fogja fel, hogy nekem nem csak normál üzemmódban van szükségem a rezgetésreXbox GT: nozsolt
-
Reverting
őstag
válasz old rocker #11375 üzenetére
Szerintem is... jobban merul miota felraktam.... szerintem ezert is jott ki most egy ujabb ismet
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
old rocker
veterán
válasz Fefe52 #11371 üzenetére
Billentyűzet,szervizelde,szoftwer:ha az előző jól működött, kár csereberélni...vagyis csatlakozom az előttem szólóhoz. Amellett van egy gyanúm - de ez lehet, hogy csak paranoia: az új szoftverrel többet fogyaszt, miként azE51-el esett a 220-as szoftverrel...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csab2
veterán
Bocs, ha már volt, de nem emlékszem pontosan:
Szóval van olyan videó lejátszó erre a telefonra, ami átkonvergálgatások nélkül viszi az asztali gépre szánt divx és xvid filmeket? Nekem a Smart Movie van és az csak a konvertáltakat viszi. Esetleg a Core Player?
Még egyszer bocs, ah volt róla szó!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
-
Fefe52
tag
Miben új a szoftver frissítés? Érdemes cserélni?
Mostanában igen lötyög a billentyűzetem alja. Pld. a 7-es gomb oly laza, hogy alig érzem. Két oldalt rés, stb. Garanciális még. Cserélik, vagy ragasszam meg IS-el? Mint ahogy egyik fórumtársunk tette. -
Antilhu
tag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy ha frissítettem FW-t (ami óta nem tudok új e-mail postafiókot beállítani...) akkor ha rámegy a gyári beállítások visszaállítására, akkor pontosan melyik FW-vel fog visszaállni?
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Antilhu
-
Blamazs
senior tag
válasz old rocker #11345 üzenetére
A hazikos gomb alol azert vilagit ki a led, mert ott van egy kis nyilas nem veletlenul.
A masodlagos mikrofonja ott van a keszuleknek a hulye zajszures miatt, ami tobbet art mint hasznal. A legujabb sw talan kikuszobolte mar ezt a hibat, legalabbis a mai teszt soran mar nem panszkodtak a vonal tulso vegen levok nekem. -
Newyorker
addikt
válasz Newyorker #11358 üzenetére
de hogy teljes legyen a kép:
A magyar nyelvet is tartalmazó Product Code-ok E52:
0591678: EURO3 Black Al
0584047: EURO3 Golden Al
0575063: EURO3 Metal Al
0593035: EURO3 White Al
0591677: HUNGARY Black Al
0584046: HUNGARY Golden Al
0582005: HUNGARY Metal Al
0593261: HUNGARY White Al★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz M_Tomi0227 #11353 üzenetére
0591677: HUNGARY Black Al
-
old rocker
veterán
már csak71%...
-
Newyorker
addikt
nézd meg a PC az aksi alatt
-
csab2
veterán
Emlékeim szerint ott a Product Code (PC) volt a téma. Az alapján valóban meg lehet mondani, hogy az adott telefon mely piacra készült. Persze csak akkor, ha nem lett átírva a PC.
-
M_Tomi0227
tag
Hol tudnám megnézni imei alapján hogy a telefon magyar-e és nem külföldi származású? (Ha jól emlékszem newyorker írta valakinek hogy az övé a számok alapján olasz és t-mobilnál vette)
-
M_Tomi0227
tag
válasz DasH_001 #11348 üzenetére
Az enyém nem recseg ropog egy gombnál se. Egyedül a jobb fölső gomb ami a névjegyzékbe visz onnan hallok kis kattogást attól függ hol nyomom meg, de ritka és csak vájt füllel hallható. Viszont a naptár gyors gombját sztem szar lenyomni legalábbis nállam mert annál nem érzem úgy mint a többinél, (főmenü,e-mail,törlés) hogy valóban lenyomtam.
-
ttt1
őstag
Láttam 1550 mah-s aksit is de ez utángyártott.Bár gondolom az a +50 mah már lehet nem oszt nem szoroz...
-
DasH_001
tag
Akkor nem csak nálam világít így...
Neked, illetve nektek is recseg néha a 4-7 gomb?Miért ennyire hitvány az összeszerelési minősége ennek a korrekt telefonnak?
+1: Ha egy céghez több számot rendelek, majd ezeket át is címkézem rendeltetésük szerint, miért nem képes elmenteni?
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Már régen megállapítottam, hogy amit a tervezők kitalálnak,jó lesz nekünk, annak a gyakorlati felhasználásban legtöbbször semmi haszna...
A leddel kapcsolatos polemizációt viszont lezárhatjuk azzal, hogy:
1.A házikós billentyű alól kivilágító led nem trehongya összeszerelés,hanem a gondos mérnöki tervezőmunka eredménye.
2. Azoknak tehát messze nincs igazuk, akik azért fikázták a készüléket, mert egy E series Nokiánál megengedhetetlen lenne ilyen hitvány összeszerelés. Változatlanul izgágaságnak és hisztinek tulajdonítom azt is, hogy ez a leleményesen kidolgozott fényforrás kisüti a szemüket.
3.Ugyanakkor maximálisan egyetértek azzal a véleménnyel,hogy a Nokia mérnökei valóságtól elrugaszkodott elmebetegek.(A macskák whiskast vennének, de ki a f@sz kérdezte meg a macskákat? - szoktam volt mondani.)
Ugyanis az indoklás - sötétben is jól látszódjon, meg lehessen találni indoklás totál illogikus, agyament.
a/ A led csak akkor világít, amikor a többi billentyű is, vagyis azok is jól láthatóak; nem beszélve a navi gomb "lélegeztetéséről", azaz az időszakos fényorgona lehetőségről.
b/ A menü gomb jól kiemelkedik a környezetéből, tehát egy vak is könnyedén ki tudja tapintani.
c/Az a/ pont első megállapításából adódóan vélelmezem ugyanakkor felesleges hangulatkeltésnek a 2. pont második mondatában leírtakat.Végső konklúzió: a válaszlevél argumentálása afelé a logikai képtelenség felé közelít, hogy szívünk azért "ver", hogy sötétben is ki tudjuk tapintani a csuklónkon a pulzusunkat.
Uff, én beszéltem, azaz quod dixi,dixi, ahogy a művelt Csingacsguk mondaná.
-
old rocker
veterán
Hehe, ha az akksi 1 hónapig bírja,akkor én110 évig levegő nélkül...
Amúgy még egy 20 percig zenéltettem vele, GSM üzemmódban van, de fél óránként a wifire a levelekért, most csappant meg 85%-ra a töltöttség, bő másfél nap után... Na, majd látjuk. Ha most hirtelen elhagyja magát,akkor sz@r; ha kibír legalább még másfél napot, akkor 2500-ért tartaléknak is vastagon megéri.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csab2
veterán
A LED ügyben képes voltam, és megkérdeztem a Nokiát:
"Üdvözletem!
Arra lennék kíváncsi, hogy az E52 menü gombja alatt feltűnően látszó két világító LED mi célt szolgál? Több felhasználó visszajelzéséből tudom, hogy ez minden egyes darabnál így van, tehát valószínűsíthető, hogy szándékosságról van szó, nem pedig rossz összeszerelési minőség okozza a jelenséget.
Előre is köszönöm!
Tisztelettel: Rácz Csaba"Ez a válasz jött
"Tisztelt Rácz Csaba!
Igen,ez a funkció gyárilag be van telepítve a készülékben,és ezt a célt szolgálja,ha sötetben van a készülék könnyeben tudjon belépni a menüpontba,mert így folyamatosan kilátszik a menü gomb.Igen a fejlesztők direkt úgy tervezték az E52 készüléket.
Köszönjük, hogy hozzánk fordult! Továbbiakban is várjuk kérdéseit!
Üdvözlettel
Kissné Eliza"Nem hagytam annyiban a dolgot:
"Köszönöm válaszát!
Csak azt nem értem, hogy erre miért van szükség, hiszen ezt a célt szolgálja a menü
gombon jól látható "házikó" piktogram is?Tisztelettel: Rácz Csaba"
Újabb válasz:
"Tisztelt Rácz Csaba!
A fejlesztők ezt a megoldást találtak megfelelőnek.Különben,ez hogy világít a LED nem ezt jelenti,hogy sok energiát fogaszt a készülék.
Köszönjük, hogy hozzánk fordult! Továbbiakban is várjuk kérdéseit!
Üdvözlettel
Kissné Eliza"Néhány megjegyzés részemről:
1. A tervezők hülyék a Nokiánál.
2. A helyesírás, hmm, finoman szólva is érdekes. Lehet, hogy Kissné Elza nem magyar anyanyelvű?
3. Ami pozitívum, hogy mindig gyorsan válaszolnak.Ezzel a kérdést lezárhatjuk. Kész. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz M_Tomi0227 #11341 üzenetére
"Igen elég érdekes. De azt írja folyamatos telefonálással, úgyhogy se wifi, se gps ami szívná meg valószínű GSM módba van és nem 3G-n ami még jobban zabálja az erőforrást."
akkor se hiszem, 1 hónap nagyon sok
-
M_Tomi0227
tag
-
Newyorker
addikt
-
Newyorker
addikt
Akár van hologram a Nokia akkumulátoron, akár nincs, időnként más külső jegyek alapján is eldönthetjük, hogy eredeti-e a termék. Az alábbiakban néhány ötletet1 olvashatunk a hamisított vagy nem eredeti akkumulátorok felismeréséhez:
* Elmosódott a szöveg vagy teljes egészében fekete tinta fedi.
* A matrica ferdén áll
* Pontatlan nyomtatás
* Helytelenül írt szavak.A nem eredeti akkumulátorokon az alábbi szöveg szerepelhet:
* Replacement battery (Tartalék akkumulátor).
* NOK (modellszámmal) vagy "For NOK". Példa
* NK (modellszámmal)
* "For use with... (...-val történő használatra)"
* "Compatible with... (...-val kompatibilis)"
* "For Nokia... (A Nokia... -hoz)"★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
akos3
addikt
-
ttt1
őstag
válasz old rocker #11329 üzenetére
Ill ha megnézitek a 2 képet a 2 matricáson felül jelzi is hogy nokia 2 (lehet a matricára utal) de uennyiért lehet gyári 1500as 1 matricást is kapni most már cask az a kérdés melyik a jobb
-
csab2
veterán
válasz old rocker #11321 üzenetére
Az A-GPS-t a telefon menüben lehet kikapcsolni. Menü - alkalmazások - GPS - itt kiválasztani valamelyiket a három közül - opciók - helymeghatározási módszerek - kiegészített GPS. Vagy ugyanez a vezérlőpultban.
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #11329 üzenetére
hány aksid van?
-
-
ttt1
őstag
Vaterán viszont 2 matricást árulnak...
-
senior tag
válasz old rocker #11298 üzenetére
Te, ez elég gyerekes, hogy mindig azt akarod tiéd legyen az utolsó szó
Hát akkor ennek így tényleg soha nem lesz vége...Honnan veszed, hogy kidumálás a cél? Én ahhoz nem értek, nem vagyok szószátyár, csupán magamat védem, mert úgy érzem orvul letámadtál, és még mindig nem hagytad abba. Írtam már, hogy megértettem a nézeteid, minek folytatod?
Már rég megválaszolta más az alap problémát normálisan, nem úgy mint Te.A képet egyébként nem én raktam fel, hanem M_Tomi0227 kolléga. És mások hívták itt fel rá a figyelmem. Megnéztem, és a fél képernyőt - ajjaj, ezt nem hagyhatom így, mert még a végén szóról-szóra fogod értelmezni -, akarom mondani a képhez képest elég jelentős méretben jelen van a rés.
Másrészt sajnálom, hogy pont én borítottam ki a bilit nálad... de nyugodtan leverheted rajtam. Bár ha sokáig folytatod, akkor félő, hogy ránk szólnak. Mind1, folytatjuk priviben. Bár én már baromira unom, de ez után a "megnyugtatlak, ameddig reflektálsz rá, én is fogok" szöveg után egyértelműen kijelentetted, hogy te nem vagy hajlandó leállni.
Szóval mással is vitatkozol, nem csak velem? Muti már néhányat, kíváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz M_Tomi0227 #11314 üzenetére
A térképmenüben a beállításokban az Internetkapcsolat: offline. Viszont ilyenkor nincs A-GPS
[ Szerkesztve ]
-
Antilhu
tag
Szia!
A product code alapján azt hozta ki a Zolar által javasolt oldal hogy a 031.012-es FW a legfrissebb, és Zolar szerint külföldről (pontosabban digó ) származik a telcsi. Holott a T-mobile HU-tól lett beszerezve. Garanciával visszaviszem, vagy elviszem egy Nokia szervizpontba, ott mit mondanak.
Találkozott már vki olyannal, hogy a csak a fenti FW ment fel a telefonjára?
Köszi: Antilhu
-
akos3
addikt
-
Antilhu
tag
válasz old rocker #11312 üzenetére
Helló!
Most hogy meg van az új FW (031.012) most az e-mail fiókoknál megjelent egy csomó gondolom előre beállított (pl: freemail, gmail...), viszont ha nyitni akarok egy új fiókot, akkor nem sikerül.
konkrétabban:
1. rámegyek az e-mail varázslóra (vezérlőpult/beáll.varász)
2. figyelmeztető szöveg, majd Indít
3. telepítés előkészítése (homokóra)
4. fiók választás: freemail
5. e-mail címet beírom
6. jelszót is
7. majd e-mail fiók beállítása folyamatban és kis idő után leáll a folyamat és ott álok ahol a freemailt kiválasztottam. kilépek nézem a fiókok között és nem jött létre.idáig 2 fiókom van: az OVI-s és a t-email-es. Nem lehet, hogy csak 2 lehet max (bár hülyeség lenne).
nem tudom mit csinálok rosszul, tudnátok segíteni?
előre is köszi!
-
myk74
senior tag
válasz Newyorker #11311 üzenetére
Megértelek!
Én vasárnap eladtam az enyémet,és 1 perc múlva rájöttem hogy ez volt az eddigi legjobb telefonom,amire nekem kell (tel,wifi,gps,office)abban mindenben tökéletesen kiszolgált!Ma leütöttem egyet a vaterán(remélem megjön),pár hónapot fiatalítottam,és úgy várom mint a messiást!
Úgy hogy nekem tökéletes választás az e52!
Na jól meg fényeztem,most sokan szidnak!Nincs kéz Nincs csoki!
-
zzola
titán
válasz old rocker #11313 üzenetére
Már átbeszéltük privátban...
-
M_Tomi0227
tag
GPS-es kérdés. Hogyan tudom beállítani hogy adatforgalmat ne generáljon? Először láttam a műholderősség felett hogy x kbyt kiléptem töröltem a pannonos wapot,netet stb. na azóta megint próbáltam itthon és volt adatforgalom azt írta. Az lehet hogy wifin bonyolítaná a forgalmat a helyzetmeghatározáshoz? Mikor az autóba próbálkoztam vele kiírt valami olyasmit hogy nincs kapcsolat vagy hasonlót de 5 percen belül talált jelet. Viszont ma megint próbálkoztam és 2-3 perc alatt nem talált. Többet meg nem tudtam várni.
-
old rocker
veterán
válasz Antilhu #11309 üzenetére
Amikor ahhoz a ponthoz érsz,megkérdezi,akarod-e igénybe venni a Nokia Messaging szolgáltatást, akkor kell nemet nyomni. Utána neked kell megadni a paramétereket bejövőés kimenőre, tehátPOP3, szerver mail.t-online.hu , jelszó...
-
Newyorker
addikt
asszem a másik telóm egy fekete vagy arany e52 lesz, rákattantam az e52re
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Ha valakinek sikerült már T-online-os e-mailt beállítani a telón tudna nekem segíteni?
Nem tudok postafiók típust változtatni, IMAP-ot nem tudom átírni...
Plíz segítsetek!
Köszi: Antilhu
-
medvegy
aktív tag
Üdv mindenkinek. A minap szert tettem egy méretes memória kártyára az E52-esemhez. A régi kártyáról csináltam a PC suit-tal egy biztonsági másolatot, és azt rá is töltöttem az újra. Annyi csak a problem, hogy a letölt alkalmazások nagy része nem jött át az új memkártyára. Gondoltam sebaj, letöltöm őket újra. Viszont amiket már egyszer leszedtem nem engedi letölteni újra az Ovi store-ból. Valaki tudna esetleg tippet adni, hogyan juthatnék hozzá újra a másik kártyámon lévő jónéhány alkalmazáshoz? Köszönet előre is!
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Antilhu
tag
Szia Zolar!
Megcsináltam a FW frissítést, de nekem a 031.012-es installálódott... ez gond lehet? Lehet, hogy a T-mobilnak még nincs fent a frissebb FW-je? Kb 3 perc volt maga a frissülés... azt hittem hosszabb lesz azért is voltam be parázva
Egyébként most még gyorsabnak tűnik a készülék... más is tapasztalt ilyet?
Köszi a segítséged!
-
old rocker
veterán
válasz M_Tomi0227 #11305 üzenetére
Igen,egy hagyományos,a zöldes színű és egy fehér Nokia feliratos,az kisebb.
-
M_Tomi0227
tag
Előfordulhat az is, hogy a gyári kiegészítőkre kettőt raknak. A két matrica különböző nem? Lehet a hamisítók megtévesztése miatt hogy ami eddig volt használatba azt már lehet kínába megtudták csinálni és Nokia a válasza egy újabb matrica.
-
Newyorker
addikt
mennyinek kell lenni?
-
old rocker
veterán
Nemtom... akkor nagyon ügyes,mellesleg véletlenül benyomtam rajta a bestdictafone gyorsgombot, csinált egy15perces hangfelvételt,a töltöttség meg sem rezdült.Ezt csak akkor tudom eldönteni, ha lemerül:hány napig bírta.
Az N95-höz vettem egyszer utángyártottat, na,az fél nap...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz old rocker #11299 üzenetére
Szintén egy, lehet mégis hamisítvány az akku?
-
ttt1
őstag
Enyimen is 1 van (a rajta lévő azonosító G66FBVU)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest