Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki04
senior tag
Az enyém ilyen rucit kapott: Tok
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Én is belépek az e52-őt fényezők társaságába.
Szerintem is qrwajó ez a telefon. És kész."Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #8596 üzenetére
Jaja, egyet értek én is!
Oké, hogy vannak nyűgök, de relatíve nem sok és azért ne felejtsük el, hogy minden telefonnak van nyűgje!!!
Ez a telefon ezzel a szofttal qrvajó! Örülök neki, hogy e mellett döntöttem, bár kivárni kicsit nehéz volt (tavaly januártól októberig csak ezt vártam! )Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
peugeotmate
őstag
válasz old rocker #8596 üzenetére
Megintcsak igazad van roki!!! Szó mi szó: ennél jobb telefon csak egy van,
a vezetékes...
meg
-
old rocker
veterán
Srácok, szóval tényleg, nagyon vigyázzatok, mert ennek a telefonnak van egy nagy hibája: csaknem tökéletes...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Newyorker
addikt
-
-Maci-
addikt
Attis, Rokker!
Köszönöm szépen a segítségeteket! Úgy néz ki, tényleg az volt a baja, hogy a kártyára telepítettem! Töröltem és újra raktam. Most úgy néz ki jó!
Kérdés:
Ma navigáltam és azt vettem észre, hogy ha távolítok a # gombbal, majd elengedem azt, nem úszik vissza a megszokott nézetbe, mint eddig, hanem úgy marad... Erre van tippje valakinek, hogy mitől lehet? (az automatikus nagyítás be van kapcsolva)Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
attisx
addikt
válasz old rocker #8592 üzenetére
Én meg a Jbak Taskman-t ajánlom mindenki figyelmébe. Alapvetően ugyanazt tudja, mint a Handy Taskman, talán egy-két dologban még jobb is, ráadásul 100 százalék freeware. Itt is van gyorsindító lista, (ami egy oldalon látszik a futó taskokkal, nem külön), gyakorlatilag végtelen számú programot lehet hozzárendelni, melyek közül az első tíz tétel a megfelelő numerikus billentyű megnyomásával indítható.
Macinak pl. a manuális bill.zár miatt is érdemes kipróbálni: Menü gomb hosszan nyomva tart (míg bejön a Jbak felülete) majd "csillag".
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
old rocker
veterán
Nem állítom határozottan: de úgy emlékszem, egyszer hülyült meg nálam az E52 a smarttal, amikor memóriakártyára raktam... A handy taskman a futó programokat, memória állapotot mutatja (v. futó és nemrég futott,ahogy beállítod), valamint van egy "kedvencek" menüje. De billentyűzár nincs. Én Mind a kettőt,tehát a smartot és a hátaskmant is használom. Soha,semmi problémám nincs velük.
A smart a billentyűzár ki-bezárása miatt hasznos, és a horizontális, számbillentyűvel is indítható gyorsmenü miatt nagyon jó. A legújabbhoz már kontaktszemélyt is be lehet rakni.
A handy azért jó,mert menügomb hosszú nyomásával indíthatod akkor is,ha kiléptél belőle.
Ugyanakkor belépsz menü hosszú gombbal, látod a futó alkalmazásokat,a memória állapotát, egy jobbra klikk a kedvencek menü; de hacsak belépsz,beütsz egy"h" betűt, már sorolja is ahá betűs programokat.Próbáld meg legyalulnia smartot és feltelepíteni a telefonra, a belső memóriára..Legfeljebb újra letörölöd.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
nofi
addikt
Na vettem pár napja egy hálózsákot a telefonhoz: [link]
Nem egy üzleti megjelenés, de jó puha és a karabinerrel mindenhová lehet lógatni. Ezzel bátran lehet dobálni
Xbox GT: nozsolt
-
-Maci-
addikt
válasz SEFAN84 #8587 üzenetére
A két felső gombot azért nem szerettem, mert a lezárások 80%-ánál megnyitotta a bal gombra állított alkalmazást és úgy zárt le a billentyűzetet.
Az automata bill. zár jó, használom is! Viszont mikor nyomkodom a telefont, majd hírtelen zsebre kell vágnom (indul a busz stb.) szeretem manuálisan lezárni, nehogy elrakás közben (még mielőtt magától lezáródna) megnyomódjon. Valamint a világítás is hamarabb kapcsol ha manuálisan zárod le!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #8583 üzenetére
"Belső memóriára raktad? Én oda szoktam."
hmmm........... Nem.... Lehet hogy át kéne raknom?
(Bediliztam a kevés memória miatt, ezért a frissítéstől vérszemet kapva, mindent a mem. karira pakoltam ész nélkül! )Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
SEFAN84
aktív tag
válasz peugeotmate #8562 üzenetére
Elmondjam.Normális fülessel,Coreplayerrel,oda-vissza veri,mind hangzás minőségben,mind hangosságban az elvileg multimédiára kihegyezett N95 8Gb-t is!
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
stop
aktív tag
kipróbáltam...én be tudtam nyomni....
bááár, most egy kicsit még látszik a satupofa lenyomata a hátlapon, de állítólag elmúlik
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #8579 üzenetére
"Én nem tudom benyomni a hátlapot SMS írás közben."
Mosmá én se!
Viszont ez a Smart Settings nem szeret engem! Vissza tettem a régi verziót és ugyan kisebb a hiba arány, mégis sokszor magába a Smart Settings-be lép bele (mintha az alkalmazásokból nyitnám meg), billentyűzár helyett... Nem értem!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
válasz tariattila #8573 üzenetére
Akik rendszeresen és régóta fórumoznk,ismerika történetem, már utálom leírni: első E51-em löyögött,merev oldalsó gombokkal és hardverhibás.Kicserélték, kaptam kárpótlásul egy olyan darabot,mintha egyből öntötték volna ki. Ha valaki megnézi az E51 topik legelejét, ott ugyanerre a hátlap lötyögésre panaszkodtak, megoldásnak alápapirozást ajánlottak. Csak jelelzni akartam,az E51-nél is voltak hasonló panaszok, nem is kevés, kivéve a hátlap vastagságát. Még valami: az E51 be-kikapcsoló, valamint oldalsó gombjai - hangfelvétel, némítás, hangerő szabályozás olyan rigidek, hogy kigúvad a szemem, mire megnyomom.Hasonlítsd össze pl. az E52 és az E51 főkapcsoló gombját. És az E51-nél nálam azért többször fodult elő, hogy kettes(vagy a-b-c betű) helyett sikerült megnyomni a közvetlen felette levő törlésgombot - is, vagy vagy... Ezzel nem fikázomazE51-et, nem dicsérem túl azE52-őt,csak jelzem, mindkettőnél azon múlt a megelégedettséged, milyen darabot fogtál ki a nagy büdös tömegtermelésből. Az tény, hogy az E52-nél sokkal magasabb volt a "lutri"...
"Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk." (Fight Club)Maci:Én nem tudom benyomni a hátlapot SMS írás közben. Szándékosan biztos,de üzemszerű nyomkodással nem.... Az enyém Veinemöinnen-Titánium-Vanádium ötvözetből készült.
-
-Maci-
addikt
válasz gergobaby #8569 üzenetére
Na igen, ahogy Pözsómáté is írta:
vezérlőpult / beállítások / csatlakozás / célok
It törölheted az internet és a wap menüből a szolgáltatói pontokat, vagy ugyan itt opciók / alapértelmezett kapcsolat--->mindíg rákérdez. Ekkor ELVILEG nem megy fel mobil netre kérdés nélkül, de nekem felment! Mivel nincs net előfizetésem, töröltem a hozzáférési pontokat (később bár mikor le tudod kérni őket esemesben)! Ha nincs net előfizud, a törlést javaslom, mert pl a tré esetében IRDADTLAN díja van a netnek előfizu nélkül (Több, mint 1Ft/kb---->1 mag az több, mint 1000JMF.... )Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #8572 üzenetére
Hát, ki fogsz röhögni, de én a hátlappal elkövettem még egy ficsőrt....
A lötyögés érzetet az kelti, hogy a hátlap főleg a tetejénél és az alljánál fekszik föl. Körben a széleknél nem nagyon, középen pedig egyáltalán nem! Így sms írásnál be-be tudod nyomni a hátlapot, ami az instabilitás érzetét kelti. Megoldás? Távtartó kell a hátlap és az akksi közé! Én ezt úgy oldottam meg, hogy levettem a hátlapot és belülre, a szélek mentén hosszában, majd középen is 6 ponton pillanatragasztót cseppentettem rá. Jó alaposan megvártam még megszárad a ragasztó (!) (egy éjszakát hátlap nélkül töltött a telefon), majd vissza pattintottam! És láss csodát! Elképesztő az eredmény! Sokkal stabilabbnak TŰNIK a telefon! Valójában nem merevítettem így rajta semmit, de a hátlap benyomhatósága nem kelti az instabilitás illúzióját! Ezt ajánlom mindenkinek! Nem egy nagy cucc, főleg ahhoz képest nem, hogy a 6610-esemben benne volt egy fél tekercs Tixo (az levehető előlapos volt), hogy ne zörögjön rezgés közben úgy mint egy bádog fazék...
A Tixo ellenére (amivel el kellett azért szöszölni mire jó lett), nagyon szerettem azt a telefont! Az E52-val is így vagyok![ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
csab2
veterán
válasz tariattila #8568 üzenetére
Szerintem az azért van mert 2 email értesítést lehet kirakni a főképernyőre és ebben az esetben mindkettőre ugyanaz a fiók lett beállítva.
Módosítás: menü-vezérlőpult-beállítások-általános-testreszabás-készenléti állapot-módbeállítások-email értesítések.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
drkbl
őstag
MP3 gyári lejátszó: érdekes bug jött elő ma. Zenelejátszás szüneteltetve, füles kihúzva, minden bejövő vagy indított hívás után elindul a zenelejátszó
Privát, botfülű véleményem: ugyanazon ~8kHUF-os Philips fülessel hallgatva agyonveri az előző generációs 8 gigás iPod Nanomat. Azon folyton az equalizert bűvöltem, itt a hangmérnökök uralkodnak
-
tariattila
veterán
válasz old rocker #8572 üzenetére
ez szép és jó!
az én feleségemnek is E51 van.. megse nyikkan...atomstabil szoft és jó kézbevenni is
Az E52-t egyszer ejtettem le (nem is függőlegesen hanem kicsit "előre dobva" laminált padlóra...szétesett atomjaira majd a küszöb állította meg és a telep (mivel elég súlyos darab)
szétnyírta ( telep felső pereménél) az oldalfalát a készüléknek...ami ugye alu ötvözet
És itt a lényeg...kopásálló ez tény de mivel valami kanálaluminiumból van nem valami masszív mechanikailag...
tipp: A hátlapot kicsit U alakban meg kell hajlítgatni óvatosan, hogy a rögzítőpöcök nehezebben akadjon bele rögzítésnél a helyére és így a peremek is közelebb kerülnek a ház-hoz és nem lötyög...jobb lesz a fogás... -
old rocker
veterán
Rokker csak most ért rá. Valóban, vigyázzatok, óvatosan használjátok,mert qrva jó.
Néhány szót az anyaghasználatról.
Az enyém 7 hónapos. A hátlapján néha,amikor baloldalon billentyűzök, érzek egy pici kotyogást. Mást semmit. Nincsenek zavaró nyikorgások, lötyögések. Néha kezembe veszem a feleségem E51-ét. A fémkáva (vagy előlap, ahogy tetszik) azt sugallja, na,ez egy stabil,ütésálló telefon. Ha megnyomkodom,a hátlap lefeg,nyiszog. Ennek ellenére jó kézbe venni,mert karcsú, elegáns. A karcsúság ára viszont a jóval kisebb kijelző. Az E52-est kézbe véve, már nincs olyan érzésem, egy darabból faragott karcsú fémet tartok a kezemben. (Az E51 igen zavaró hátlap nyefegésétől eltekintve.) De az enyém így is elég masszív. Az a gyanúm, mindenki az E51-et tekintette etalonnak. Mivel keskenyebb volt, elfért benne annyi fém. Az E52 szélesebb. Ha ennek a kávája (jó, előlap) fémből lenne, nem metallizált műanyagból; a hátlap frankó vastag lenne, mint az E75-é, súlyban közelítené az E66, E75-öt. Azóta már volt párszor kezembenn E66 és volt egy darabig E75-öm is volt. AzE66 még hagyján. De az E75 fertelmes nehéz volt.Raktak bele fémet rendesen a finnek, egy fél Krivoj Rog benne volt. Kényelmetlen volt vele a telefonálás. Neeeem,nem a tartásra gondolok.Hanem,amikor billentyűzöl. Akkor nem mindegy, milyen súlyú a telefonod, milyen a súlypontja. Az E75 krimi volt félkezes játékhoz,de az E66 is "csőrnehéz...
Ezért nem nagyon értem,hogy többen miért hiányolják, nem golyóálló a hátlap és miért nem csupa fém az E52. Az összerakásba most nem mennék bele, kinek mekkora hézagok tátonganak rajta,az enyém bőven a tűréshatáron belül van. De ezt afém mizériát,ezt nemegészen értem.Ez a telefon valahol kompromisszum a jó súlyelosztás és a masszívság között.Nekem változatlanul az a véleményem,egy leejtett E66 vagy E75 nagyobbat szól.A külseje kevésbé sérül, de a belsejének nem hiszem,hogy jót tesz a nagyobb súly. Tapasztalatból tudom, az E66-osom kamerája félig meghalt egy leejtéstől. A metallizált műanyag nyilván könnyebben szétfröccsen, de : 1.Nem teszi annyira nehézzé a telefont, ami azért számít az esésnél. 2. Rugalmasabban veszi fel az ütést. Szerintem.
A hátlap, pedig ... Szerintetek annyira vékony, hogy ki fog lyukadni a tenyeretektől a használat során?A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
tariattila
veterán
válasz bajtokarpi #8567 üzenetére
ha van türelmed akkor visszakereshetsz itt.. töredelmesen leírtam minden tapasztalatomat a készülékről...kb egy hónapja írtam...elég hosszú...amióta eladtam megváltozott az életem Függetlenül ettől sok sikert hozzá...van akinek összejön a házasság vele...
szóval ha valaki tud emberi magyarázatot az email dupla főképernyőn történő megjelenésére annak massive respect
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
-
tariattila
veterán
Nem buzdítanék azért vásárlásra senkit... A hangja az ütőképes...így 5800 tulajként is
Na jó azért pofára se rossz és a telep is konkrét...de mást nem állítok mellé...haveromnak most cserélték ki a belsőségek felét+új szoft...(nem hallották...és a szokásos térerő gond is..) kíváncsi leszek javult-e a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz bajtokarpi #8560 üzenetére
Nah, itt az öreg csávó! (Rokker koma) Ő itt a frenki! Pár sör után úgy megmondja neked a frankót, hogy feszes díszlépésben sétálsz be a tréhez, követelni az E52-det!
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
tariattila
veterán
válasz peugeotmate #8556 üzenetére
Alátámasztom állításod hangügyileg...
Bár én fordított pályán vagyok mint Te...először E52 és most 5800
Nem tudom, hogy de az 52 mintha jobban szólt volna (persze rendes fülessel...)E52-vel kapcs lenne egy kérdésem...Az egyik barátom beállította a céges emailjét és
duplán jelent meg a főképernyőn...távsegítségemet kérte mivel nekem volt ilyen de nem tudtam megoldani neki...esetleg valami ötletetek erre??? köszi[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
válasz old rocker #8561 üzenetére
Csupán annyival jobb, hogy van funkciógombja, de ezt leszámítva tök ugyanolyan! Hangzásban Te vettél észre különbséget? Nálam mintha fülessel jóval nagyobb hangerő érhető el az e52-vel! Mondjuk az 5800-nak a külső hangszórója agyonveri az e52-ét, de ez annyira nem hiányzik!
meg
-
old rocker
veterán
válasz peugeotmate #8556 üzenetére
Az 5800 zenedéje semmivel sem jobb...
-
-Maci-
addikt
válasz bajtokarpi #8551 üzenetére
Nekem a telefonálás hangja egyik szofttal sem akadt! A zene lejátszás pedig az én véleményem szerint qrvajó! Főleg power MP3-mal!
Stop kolléga (remélem) nem rám gondolt! Annyira nem vagyok szőrszálhasogató, de tény, hogy a 6300 után kicsit magasan volt a léc, így többet vártam! Mármint összeszerelés ügyileg. Funkcionalitás terén pedig még mindíg le vagyok taglózva!
Lényegében én azt mondom, hogy ha alapos tapogatás után összeszerekésileg elégedett vagy, én ajánlom a készüléket!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Én is ebben bízom, hogy nem bánom meg. -Maci- fórumtársunk írta, hogy pénteken vegyem, így van idő próbálgatni, ha nem tetszik vissza a t-mobile-hoz, és milyen igaza van.
Nekem külsőleg, és belsőleg is maradéktalanul megfelelne.
Köszönöm a bíztatást, ezek a hozzászólások kellenek, hogy megvegyem ezt a telefont!!!Még 1x köszi
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
peugeotmate
őstag
válasz bajtokarpi #8551 üzenetére
Fülesen keresztül elég jól muzsikál a telefon! Rá voltam ítélve 3 napig, amíg az iPodom szervízben volt és azt kell mondanom, hogy nincs nagy szakadék a két készülék között! Baromi nagy hangerőre képes a telefon illetve alapzaj is csak minimális! Csak néztem ki a fejemből! Persze az iPod sokkal "dinamikusabban" játssza le a dalokat, de önmagához képest elég jó ezen a téren (is) a telefon! (Szerintem van olyan mint az 5800, az volt nekem előtte, tudom mit beszélek! )
Ó igen, megcsináltuk! Senior tag lettem!!!
[ Szerkesztve ]
meg
-
myk74
senior tag
válasz bajtokarpi #8546 üzenetére
Nekem 3db e52 van a baráti körben az enyémen kívül!Ebből 2 t-mobil és 2 Pannonfüggő.A legutóbbi vásárlás a 2db T-s volt egy hónapon belül,és nagyon szépen össze vannak rakva, szerintem hibátlanok!A cimbora bevitte a T-hez sw frissítésre és pár óra alatt megcsínálták neki(mondjuk nekem is 2h volt a Nokia szervízben).Nagyon okos tanács a pénteki vásárlás,fogadd meg, tapizd körbe rendesen hogy a keret nem lötyög-e és a hézagok a helyén vannak-e,amit bekapcsolt billentyű világításnál látsz a legjobban!
Én szeretem és szerintem jó vétel!Frissítés után nekem mintha gyorsabb lenne a gyári böngészője és 1 percen belül talál jelet a gps!
Üdv!Nincs kéz Nincs csoki!
-
fater52
csendes tag
A fórum hozzászólásainak száma nem arányos a telefon minőségével. Akinek baja van, ír, akinek működik, az használja.
Nem tudjuk, neked milyen telóid voltak eddig, nehéz megítélni, szerintünk ez kell-e neked.
Vannak előnyei és hátrányai, de a 8000 hozzászólás azt mutatja, sokan megszerették.(mások meg eladták. De mint írta valaki, ez nem egy Airbus repülő, könnyebb eladni, ha nem válik be.)
Számomra a problémát nem a telefon minősége okozza, hanem a saját tudásom hiánya. -
stop
aktív tag
Én is vaciláltam.
De!,
megvettem, és eddig nem bántam meg,
nekem nincsenek extra elvárásaim, amire szerettem volna használni arra nekem tökéletes/bevált, bár én is még csak ismerkedem vele.ha nem veszel el olyan apróságokban, hogy valakit például az azvart, hogy 'lötyög' a műanyag, meghogy levált a kijelző-védő fólia 3 nap után, akkor szerintem nem rossz
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
bajtokarpi
őstag
Elolvastam a mobilarénán a tesztet, na mondom ez a teló kell nekem, ezután csak kamilláztam, hogy sokkal több rosszat írnak róla, mint jót. A mobilarénán pont említik, hogy milyen jól össze van szerelve, meg az anyag minősége is jó, de én nektek hiszek, hiszen ti, vagy mi vagyunk a végleges felhasználók. Nagyon tetszik, nagyon jó amit tud, remélem, hogy nem fogok mellé, és egy "jó példányt" kapok a kezemhez. Még 1 kérdés, ezután nem zargatlak. Milyen minőségű a zene fülesen keresztül, ez a zajcsillapításos dolog nálad mennyire zavaró, vagy nem zavaró?
Köszi
-
-Maci-
addikt
válasz bajtokarpi #8549 üzenetére
Szerintem simán! Egyébként én az elégedett tulajok táborába tartozom, bár kicsit csalódás, hogy full műanyag az egész telefon. (Jó a hátlap papírvékony ALMG ötvözet) Kár érte!
Szerk:
Ha Rokker itt lenne, most azt mondaná: "vigyázz a telefonnal mert qrva jó!" vagy azt, hogy vedd meg és add neki!
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Van szórás! Én azt szoktam tanácsolni ilyen esetben, hogy ha tetszik, vedd meg PÉNTEKI napon! Akkor van 5 napod visszacseréltetni, ha nem felhőtlen az örömöd!
Az hogy Trés vagy, a korrekt szervízháttér miatt szerintem előny! Nem reklámozom őket, de szervíz szempontból csak pozitív élményeim vannak onnan...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!!!
Szerdán szerettem volna venni egy ilyen készüléket, de a sok negatív hozzászólás kissé elbizonytalanított!!!
Ez a teló tényleg ennyire hibás, amúgy ha ez számít T-mobilos lenne?
Vagy azért vegyem meg nyugodtan?
Hasonló árfekvésben, hasonló tudású telefont tudnátok ajánlani?Köszi
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Hogyan lehet ezen a telefonon letiltani a 3G-t? Mert lenne egy telefon amit csak wifin használnának, és nehogy túlforgalmazzák az 5 GB-t! Pls segítsetek!
-
-Maci-
addikt
"Ja igen:
A Smart Settings buzizik velem! Úgy van beállítva, ahogy tanácsoltad: első a bill. zár, majd 4-5 alkalmazás. Elvileg 2 bal gomb nyomásra lezár a billentyűzet. Ha viszont túl gyorsan nyomom, belép a smart setting-sbe, mintha az alkalmazásokon keresztül léptem volna be... Márpedig elég sűrűn nyomom "túl gyorsan" Lehet, hogy vissza kell raknom az egyel régebbi verziót. Eddig azt használtam és nem volt ilyen baja "Vissza toltam a 3.0-ás Smart Settingset (a problémás 3.1-es volt) és ezzel szuperül működik a 2X bal gombos bill. zár! Kipróbálhattam volna, hogy leszedem, majd újra vissza rakom a 3.1-et, de annyira nem volt kedvem szórakozni vele! Mosjó, ez a lényeg
Egyébként Rokk, nekem ez azért kell, mert ha nyomogatom a telefont, szeretem magam lezárni, mielőtt zsebre teszem (a mellett, hogy az automata bill. zár is be van kapcsolva).Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Zordman
csendes tag
Per pill valamiért nem elérhető a Nokia honlapja!
< az élet száguldás,szólt a csiga és bedőlt a kanyarban >
-
Zordman
csendes tag
Próbáld meg leszedni teljes egészében a Pc suite-ot. Nekem is volt ehhez hasonló gondom.
De ne csak simán töröld,hanem van a Nokiának egy saját takarító programja,először töröld csak simán a programok eltávolításával, majd utána futtasd le a a Nokia takarító progiját,ami kiszed minden bejegyzést a registryből. Lehet valamelyik régebbi verzióból ragadt bent valami és az okozza a problémát. Megpróbálom megkeresni és belinkelni ezt a progit de azt hiszem Te is megtalálod a Nokia honlapján.
Nokia Pc Sute cleaner a neve!< az élet száguldás,szólt a csiga és bedőlt a kanyarban >
-
csab2
veterán
válasz old rocker #8534 üzenetére
Ez a vicc nagyon király.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-Maci-
addikt
Eszembe jutott egy kérdés, amire rég óta nem találok választ! Tulajdonképpen off, úgyhogy előre is elnézést!
A saját gépemet valamiért mindíg kiakasztja a PC suite. Vagyis hogy nem is pont az, hanem valami Nokia connection manager vagy mi. Ez felelős azért, hogy felismerje a telefont. Ennek (a windfos folyamatlista szerint) van egy "servicelayer.exe" nevű összetevője, ami ha megvan 100%-on eszi procit. Ergo ha fent van használhatatlan a gép. Ha meg nincs fent, nem működik a PC suite.... Érdekes módom Apám gépén hibátlanul műxik. Mindkét gépen XP van SP2-vel.
Van valakinek tippe? Így nem tudom a saját gépemen keresztül ápdételni a telefonomat, illetve semmi más nem működik, ami Nokija....Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Zordman
csendes tag
Üdv elégedett és kevésbé elégedett E52 tulajok!
Ritkán szólok hozzá bár a fórumot rendszeresen olvasom,rengeteget tanultam az itt elhangzottakból. Sok sok kérdésre megtaláltam a választ. Köszi érte!
A lényeg én továbbra is az elégedett tulajok táborát erősítem,nincs különösebb gondom a telóval, nincsenek látványos fagyások,elhalkulások,stb. Az összeszerelés meg olyan amilyen,ezzel kénytelen vagyok együtt élni,egy kicsit mocorog,de nem csípi nagyon a szemem, nem zavar annyira,h a cserén gondolkodjam, bár márciusban lejár egy hűségem a trénél, ki tudja?
Több fórumot és figyelemmel kísérek s egy dologra kerestem választ,el lehet-e tüntetni az
oplogót? Szívesen látnék bármilyen egyéb feliratot a T-mobil helyett.
Pontosabban valahol azt olvastam még régebben, h az ezen a telón nem lehet logót cserélni,de hátha sikerült azóta valakinek.
Ha esetleg régebben itt is szó volt róla akkor elnézést de nem emlékszem rá,hogy szóba került volna,vagy elkerülte a figyelmemet.
Az előző szoftfrissítést még magam csináltam itthon,gond nélkül megtörtént, most elgondolkodtam azon,hogy márkaszervizben csináltassam-e meg?
Sok programom van a készüléken egy részük a memkártyán egy részük a telon.
Gondolom ha már velük csináltatom meg akkor a memkártyát is formázzam le és kezdjek mindent elölről felpakolni.
Egyébként a tréseknek ajánlanék egy díjcsomagot(nem vagyok ügynök), sőt reklámozni sem szívesen reklámozok,pláne ingyen,de amit én használok csomagot baráti áron,abban van 500Mb adatforgalom(bőven elég), 50sms ingyen, + 10óra mobil tv .Ezek grátisz mert a havidíj teljes egészében lebeszélhető bármely irányban! A percdíj sem horror.
Még egy kérdés. Olyan munkakörben dolgozom ahol a legritkább esetben vagyok szombat vasárnap szabad. Előző hónapban kapom meg a köv.havi munka-időbeosztásomat. A mobilnaptárba szorgalmasan be is viszem a beosztást,de arra nem találtam még megoldást,hogy havi nézetben hogyan tudnám megjelölni úgy a szabadnapjaimat,hogy látványosan(pl más színű legyen az adott nap) rögtön látható legyenek az adott hónap szabadnapjai. Vagy melyik naptár progit ajánlanátok agyári helyett amivel esetleg ez kivitelezhető lenne?
Röviden ennyit és köszi még egyszer a sok okosságért.< az élet száguldás,szólt a csiga és bedőlt a kanyarban >
-
Seto
csendes tag
válasz fater52 #8527 üzenetére
Ha az OVI Mapsban levo terkepekre gondolsz, akkor a romaniai szinte hasznalhatatlan, csak a fobb utakat jeleniti meg, varosokon belul is, egyedul Bukarest terkepe van meg reszletesen. A Garmin vagy Sygic terkepeit nem ismerem, bar ugy hallottam h azok is hasonlo reszletesseggel birnak mint az Ovi mapse. A Google maps viszont nagyon jo hasznalhato, reszletes terkepei vannak Romaniarol is, ingyenes, egyetlen hatranya h csak online mukodik, mivel folyamatosan tolti a terkepreszleteket.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #8534 üzenetére
"Én Dzsó bácsit próbáltam utánozni..."
Tudom! Leesett! Vettem a lapot!
Jó a vicc!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Én Dzsó bácsit próbáltam utánozni...
Smart: én nem tudom olyan gyorsan nyomni,nekem kétgyors nyomásra lezárja... De lehet úgy is, hogy egyet nyomsz a bal billentyűvel,aztán a navi gombbal okézol...
Mellesleg én beállítottam aut.billentyűzárra, a manuálist ritkán használom. Inkább az oldást, az nálam"6"..
Megy a medve az erdőben, halk puffogást hall.
Benéz a bokorba, ott van a nyuszika:
-Mit csinálsz nyuszika?
-Verem a farkam.
-És jó?
-Úh medve, nagyon király dolog.Másnap megy a róka az erdőben. Óriási puffogást hall. benéz a bokorba.
-Mit csinálsz medve?
-Verem a farkamat.
-És jó?
-Igazából csak mikor mellé ütök.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
air
nagyúr
Ha a kijelző hullámzását érted villogás alatt, akkor azzal lehet kezdeni. Én bevittem a Tréhez, és kicserélték az egész kijelzőpanelt. (Csak sajnos közben belülről összetapogadták a plexit, tiszta ujjlenyomatos. De ez már a magyar munakvégzés átka.) Azóta nem hullámzik.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #8530 üzenetére
Tudod, hogy nem így értettem!
Sőt! A fém készülékház kivételével már hozza, amit vártam tőle! Sőt! Amit visz, azt szerintem kiválóan (Navi, wifi, zene, office) ahhoz képest, hogy egy mobiltelefon mindezekre elvileg "kényszermegoldás".
Tényleg a villogással kezdhetnének még azért valamit...Ja igen:
A Smart Settings buzizik velem! Úgy van beállítva, ahogy tanácsoltad: első a bill. zár, majd 4-5 alkalmazás. Elvileg 2 bal gomb nyomásra lezár a billentyűzet. Ha viszont túl gyorsan nyomom, belép a smart setting-sbe, mintha az alkalmazásokon keresztül léptem volna be... Márpedig elég sűrűn nyomom "túl gyorsan" Lehet, hogy vissza kell raknom az egyel régebbi verziót. Eddig azt használtam és nem volt ilyen baja[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Ez a telefon egy hulladék!! Egy trágya!! Az enyémnek is meg-meg moccan a hátlapja,a múltkor a RAM egyszercsak elfogyott 19MB-ra,pedig csak a profimail futotta háttérben, meg a névjegyzék és a napló! Az is hülye, aki Nokiát vesz, de az leginkább, aki e52-est és utána nem adja nekem!
Dzsóbácsi s.k.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #8528 üzenetére
Engem nem zavar! Mondjuk azért a beintegrált gyorskeresést (mikor elkezded írni, hogy "Sze..." és kilistázza az ilyen kezdetű településeket) meghagyhatták volna, de semmiképpen sem olyan rossz, hogy e miatt visszategyem a régit!
Én is sms-ből töltöttem le anno (Te adtad a linket) és én vallásosan resteltem soft. frissítés előtt is, majd az új szofttal is. Mégis megmaradt a mepsz! Igaz a fő ikonok kicsit átrendeződtek benne, vagy hiányzik egy vagy nemtom..
Az új szotból egy valamit még mindíg hiányolok!: Ezzel a qrva figyelmeztető villogással csinálhatnának mán valamit! Olyan qrva gyorsa pislog, hogy nappali világosságnál nem is látni! Majdnem semmi értelme (használhatatlan). Bezzeg a tényleg hulla fölösleges "lélegzés" ütemét sikerült normálisra állítani! Én pont fordítva csináltam volna!Egyébként (bár sosem vallaná be), ezzel a softtal még Dzsóbácsinak is tetszene a telefon! Sőt! Ha az előző lett volna ilyen jó, Ngyuri sem lépett volna ki a kulbból....
-
old rocker
veterán
Látványosabb. Van, akinek így esetleg jobban kézreáll, egyszerűbb, mert látható, mit csinálhat vele.. Nem kell opciók/? Mindegy, ilyen.
Én annak idején sms-ről frissítettem. A szoftverfrissítés után is megmaradt - nem csináltam hard resetet. Nekem semmi gondom nincs vele.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
fater52
csendes tag
Az e-mail problémát az is okozhatja számomra, hogy VODAFON-os vagyok 022.009 szoftverrel, jelenleg nem frissíthető. A készülék céges, tehát nemigen hekkelném.
Ha van valakinek hasonló VODÁS készülékkel tapasztalata, arra is szeretnék választ kapni, hogy a vele adott térkép mennyire jó pl Romániában, érdemes-e nagyobb méretűt letölteni. A Magyar térkép teljesen OK. -
sunone
aktív tag
válasz redbiro #8507 üzenetére
Nokia Custom Dictionary témában:
Rátöltöttem egy 3773-as listát :-)
Sorba rendeztem egy céges utasításunk teljes szókincsét, így nagyon szakmai szavak is betöltődtek.
Nem láttam mennyit tartott meg belőle, jó ideig importálta, és a végén csak leokéztam...
Használatban nem tűnik lassúnak... -
Hovi
aktív tag
Jelentem én is sikeresen frissítettem az új trés szoftra. Előtte hard reset és memkari formázás. Eddig nem így csináltam (old E51).
Mindent kézzel raktam vissza. Naptár + telkönyv ment a gugliról. A GPS egy percen belül talált jelet az ablakban. Egy program "veszett" el: mi is a neve???.... az a black listes izé, a hívásszűrű program. Talán a memkari format miatt??? De sebaj, best black list rulezz!
Levelezés + Exchange beállítás könnyen ment. Igaz, nekem van drága NM előfizum. (de csak azért, mert csak itt lehet beállítani hogy a 3 napnál régebbi leveleket ne mutassa)
Win7 alatt PC Suite-al frissítettem, ugyanis az OVI 2x is belefagyott még az elején. -
cimbi186
aktív tag
Ba@dmeg!
Ez ennyire primitív!Erre sosem jöttem volna rá magamtól,bár lehet én vok elfogult és azt vártam,mint 1 rendes navinál(sőt a 3.01-ben így volt,a birkák a jót elqrják),hogy legalább kiegészít 1-1 szót nem pötyögöm végig és nem feldobja a Budapest szóra a Budapest Bankot is Törökbálinton.
Na most ez belekrült a mai estémbe.................asszem visszarakom a GarminXt-t.Köszönöm a segedelmet!!!!
(most iszom egy sört,és hüledezek még lefekvésig ) -
-Maci-
addikt
válasz cimbi186 #8521 üzenetére
"csak az van,hogy előzmények,kedvencek,keresés és térképről...."
Az az!! "keresés"! Arra nyomj és a fejlécben megjelenik egy szöveg buborék! Ide írod be a címet! pl: "Pornóapáti, cseszneki utca 5"
Ez ugyan az, mint a "helyek keresése" menyü, sőt a "saját pozíció"-ban rányomsz a keresésre és ugyan ott vagy....
Már kifejtettem egyszer, hogy szerintem ennek a 4 menüpontnak szinte semmi értelme! Egyből simán kijött volna (mint a korábbi verzióknál...)Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
cimbi186
aktív tag
Nekem is felment,nem tünt el csak nem lehet kézzel beírni sehová a cél címet egyszerűen nincs ilyen menüpont. Amikor rányomok az autóval ikonra akkor nálam három ikon jön fel,autóval haza cél beállítása,térkép.Ha a cél beállítására nyomok akkor ott nincs címek opció,csak az van,hogy előzmények,kedvencek,keresés és térképről....nincs olyan,hogy cím beírása vagy semmi hasonló sem
-
-Maci-
addikt
válasz cimbi186 #8519 üzenetére
Érdekes módon nekem megmaradt a 3.03-as... Kérdés, hogy ez a biztonsági mentés hatása lehet, vagy furcsa módon a trésben már az van?!
Szerk.:
Köszi Rokk!!!
[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
Csa!
Létezik,hogy az új softwerrel(pannonos031)) nem megy az új ovi maps 3.03-as rendesen?
vagyis ez így nem igaz,csak hát ,ha mindenből az új van fenn akkor nem ajálja fel a kézi címkeresést csak a térképest.
Már szét telepítettem az agyam oda-vissza de nem tudok címet beírni sehová az új kezelőfelületen,a régin(3.01) ami az új softnak a része ott megvan,de az ugye fizetős és állandóan csatlakozni akar a netre.Valaki járt már így?
-
old rocker
veterán
előnyök közül kifelejtetted: vigyázni kell vele, mert qrvajó!
ZombiMég egy fej borul le, a gyermeket lassan elviszik
És az erőszak olyan csendet szült
Ki tett rosszat velünk?De látod, ez nem én vagyok, ez nem az én családom
A fejedben, a fejedben harcolnak
Tankokkal és bombákkal
És bombákkal és puskákkal
A fejedben, a fejedben sírnak
A fejedben, a fejedben, zombi, zombi
A fejedben, mi van a fejedben, zombiMég egy anya szíve hasad meg
Amikor az erőszak csendet szül
Biztosan hibáztunk
Ugyanaz a dallam 1916 óta
A fejedben, a fejedben még mindig harcolnak
Tankokkal és bombákkal
És bombákkal és puskákkal
A fejedben, a fejedben meghalnak
A fejedben, a fejedben, zombi, zombi
A fejedben, mi van a fejedben, zombi[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
GPS első startra 1 percen belül fogta a Szojúz jeleit! Fajin!
A jutúb klien is szépen hasítja a Zombie-t, úgyhogy elég jó lestt az új szoft!
Csak telefonálni nem telefonáltam még...A galéria SOKKAL gyorsabb lett, a naptáron én faragnék még, de már alakul az is!
-
-Maci-
addikt
Dönteni nem tudok helyetted, mert nem ismerem az Androidot, csak hallomásból. Az E52-t viszont igen.
Címszavakban a lényeg:Előnyök
-Nagy kijelző (mármit billentyűzetes kivitelhez képest)
-Elképesztő akkumulátor élettartam (!)
-Full ingeynes navigáció, beépített GPS-sel (tényleg jó, remekül használható!)
-Hihetetlen gyors net WiFI-n keresztül (a 3G-t én nem használom)
-Szinte minden programot villám gyorsan visz
-Nagy billentyűzet
-Szuper multimédia
-Telefonhoz képest szép fotók, videokHátrányok:
- Gyenge, műanyag kialakítás (vannak hibátlan és vannak nevetségesen gány példányok)
-Sokaknál időnként akadozott a hang, bár az 1 hete létező új szoft. úgy néz ki orvosolta..
-A WIFI vétek kicsit érzékeny (szerintem)
-Nokia Messaging-gal elcseszett mail kliens (bár egy sima gmail fiókot vidáman lekezel)kb ennyi a lényeg! Majd a kollégák kijavítanak, ha valamit kifelejtettem!
-
mfaka
tag
Elsősorban NEM fényképezésre. Nekem fontos a nagy kijelző, az alkalmazások megléte, de nem akarok egy iphonera beruházni. Tehát nekem alapvetően a szoftveres dolgok fontosabbak. Erre talán jobb lehet a samu. De ez még elég kiforratlan, android 1.5 van rajta (csiripelik a madarak, hogy jön rá a 2.0) néha akad a 800mhzes proci ellenére. Ott a market, ahol nálunk MÉG nem lehet fizetős appokat letölteni, csak ingyeneset. Tehát az egészben ott a lehetőség, hogy legyen belőle valami, de nem biztos, hogy a Samsung fog foglalkozni az androidos vonallal a jövőben, mert új platformot fejleszt...
Más részről az e52-t sokan dícsérik, mert jól néz ki stb, a tesztek alapján jól összerakottnak írják, bár nyilván ez hosszú távon mutatkozik meg... És ott van a jó öreg symbian... Jól optimalizáltnak tűnik, de kicsit szerintem már le van maradva a mai követelményekhez képest. Ennek ellenére nagyon tetszik mind a kettő... már elolvastam minden tesztet, most már akkor csak több ezer oldal fórumhozzászólás átrágása van hátra.
-
zzola
titán
Ha hosszú készenléti idő és beszélgetés kell, akkor E52, egyértelműen, persze a bug itt benne van. Ha minőségibb összeszerelést akarsz, akkor Samsung, persze bug ott is előfordul azért...
Bumszli ujjúaknak előnyt jelent az E52 nagy gombjai, illetve azt kell még eldönteni hogy klasszikus készüléket vagy "tapimobilt" szeretnél, praktikusság vs. divat...
Szerintem...[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Szia!
Hát őszinte és objektív választ nem nagyon fogsz itt kapni. Már csak azért se mert a Spica Androidos. Viszonylag kevés embernek van még tapasztalata vele, így mi itt nem tudunk lényegre törő összehasonlítást írni neked (illetve a többiek nevében nincs jogom szólni).
Ha őszinte akarok lenni, most én sem tudom melyiket választanám! Vonzó a Spica, mert op. rendszere van és nem windfos mobájl Ergo érdekes! Piszkálja is rendesen a kis fantáziámat! Ráadásul a Samsung nagyon feltörőben van és igen nagy műgonddal összerakott készülékeket árul! Igazi minűségi darabokat! Az E52-vel ilyen téren vannak nyűgök azért...
Szerintem akkora a külömbség a két telo között, hogy inkább olvass bele mindkét forumba és akkor kialakul benned!
Tényleg, mire is kell?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Jelentem, én is sikeresen frissítettem! Semmi fennakadás nem vót!
-
mfaka
tag
Sziasztok!
Szeretnék telefont beújítani, max. 50e forint értékben. Előfizetéssel a T(ré)- Mobilnál 50e ft-ért lehet hazavinni egy ilyen telefont. Szerintetek megéri ez, vagy jobb a Samsung i5700 Galaxy Spica ugyanennyiért. Őszinte és objektív véleményekre vagyok kíváncsi.
-
DasH_001
tag
Köszönöm szépen, ki is próbáltam!
A PowerMP3 nem tetszett, az LCG pedig kilépett, mikor tekerni próbáltam.
Korrekt a szolgáltatás kínálata, de 20€-t nem fogok érte kifizetni, akkor inkább marad a gyári.Kissé elszálltak az árakkal. Még jó, hogy ingyenes lett a navigáció, mert évi 17eFt-ot nem ért volna meg, pedig minőségi.
A gyári netrádió nagyon tetszik, oda is be lehet rakni bármilyen mp3 stream-et nyomó adót, csak saját kezűleg kell bevinni, porttal együtt.
Egy felvétel opciót rakhattak volna beleYoutube kliens is korrekt, kár hogy nem lehet a hozzá tartozó fiókot használni. Remélhetőleg pótolják ezt a hiányosságot.
Az MP3 lejátszóba kéne még egy bookmarkolható A-B opció, így mondjuk egy 120 perces mixet x részletben is meg lehet hallgatni. Vagy csak egy adott részét.
Nincsen Nokiáéknak egy ötletládája?
-
őstag
válasz redbiro #8471 üzenetére
Nokia Custom Dictionary témában:
találtam egy wines mobilokhoz való T9 magyar kiegészítést a neten, és xml editorral megcsináltam arra a formátumra ami nekünk kell.Ha fel akarod tenni akkor kövesd az alábbi lépéseket:
1. telepítsd a Nokia Custom Dictionary programot
2. töltsd le innen a szükséges fájlt
3. másold a telefonra (vagy kártyára), ez tökmindegy
4. indítsd el a Nokia Custom Dictionary programot
5. válaszd a magyar nyelvet
6. opciók --> import list
7. tallózd ki a fáljt
8. válaszd ki és láss csodát.gondolom minden olyan telefonon működik, amire fel lehet telepíteni a programot, de én csak e52-n teszteltem.
kb. 850 szót tartalmaz. még olyan szavakat is tud, hogy úgynevezett.használjátok egészséggel.
it never gets easier, you just go faster
-
myk74
senior tag
Mai nap beadtam a Nokia szervízbe egy szoft frissítésre,miutám megadta magát az otthon frissítésnél.2h múlva mehettem is érte,minden frankón üzemel.Nekem az mondta a szervizes srác hogy az otthon frissítés csak kozmetikázás és érdemes beadni a Nokiához mert az a tuti.A lényeg hogy kész és jól műkodik.Üdv
Nincs kéz Nincs csoki!
-
peugeotmate
őstag
válasz old rocker #8485 üzenetére
Köszi, hogy PéCén is kikerested! Például az akksit mutató progi az tetszik nekem! Nincs semmi gond! Inkább nekem kell elnézést kérnem!
5800 hogy muzsikál Nálad? E52 még mindig jobbnak tartod? (Én igen. )
meg
-
-Maci-
addikt
Éssss MEGTÖRTÉNT!
MEGJÖTT A FRISS SZOFT TRÉS KÉSZÜLÉKEKRE
...épp ezekben a percekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest