Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #8199 üzenetére
én meg még nem is frissítettem le az fw-r, de már meg is változott a PH avatarom
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
old rocker
veterán
Basszus, hogy a Nokiát is szidjuk:megint elsült az agyuk. A naptárban ez az újitás, hogy pl. 4 tétel van aznap, ebből 3 látszik,ha belépek a naptárba, ésez lassan le-fel lifeg, hogy mindegyik olvashatóvá váljék: oké. De, hogy a találkozókhangjelzéséhez miért nem lehet saját, szerkesztett időpontot rakni, csak gyárit...???!!! Riasztás 5 perccel előtte, 15 perccel, fél óra, 1 óránként,majd 12 óra,egy nap...? Szerencse, hogy van Papyrus naptáram is a telefonon...
Találtam. #8181
A Nokia rettenetes bosszúja!!!! Olvasgatták a topikot,megvárták, hogy Joebácsi kivonja a készletébőlazE52-est, aztán szépen feljavították a hangminőséget!!!
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
SEFAN84
aktív tag
Feltettem én is az új szoftot.Ha más nem is változott,de telefonálás közben a hangminőség sokat javult.Tapasztaltatok valami más változást?
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Newyorker
addikt
akkor itt az idő elkezdeni, már csak az avatarom miatt is
-
old rocker
veterán
válasz Newyorker #8191 üzenetére
miután 22-én bevonulok érfestés, katéterezés, vese artéria szűkület tágítás ...asszem,igen; legalább már túl lennék mindenen.
Maci, én se láttam még, csak a reklámját tolják mindig a képembe...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-Maci-
addikt
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #8189 üzenetére
és szeretnél idős nő vízi hulla lenni?
-
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #8187 üzenetére
van egy 5800, új sw, érint, vált, nem lötyög...? Meg van egy Ericcson GH198-am ...? Na?
Nyűjorker, wazzeg, te fogod fizetni a pszichiátriai kezelésemet! Amióta úgy nézel ki,mint a mijámi csí, azót egyfolytában az a kényszerképzetem,idős nő vízi hulla vagyok,csak nem találok rá avatárat!!
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Ötlet, h. milyen telót kérjek a f*s Nokia helyett?
Vélemény a Nokiáról így, h. az eddigi összes Nokiával szívtam!?!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
attisx
addikt
válasz old rocker #8180 üzenetére
"Meg megváltozik az avatárad tőle."
Orlin fórumtársnak az előlapja sem lötyög az új szoft óta.
Egyébként meg nem erősített információk alapján, márciusban újabb sw érkezik, amivel a nanobotok már nemcsak az előlap rögzítését javítják, hanem bármilyen alakot feltud majd venni az E52, amit előzőleg a kamerával lefényképeztél. Egy VIDEÓ is kiszivárgott a Nokia egyik franciaországi laboratóriumában végzett kezdeti kísérletekről, itt még egy régi N93i volt az alany...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Newyorker
addikt
nah ez a beszéd, tudjátok ti mit kell látni az avataromban arról meg nem tehetek, h vkinek rossza szeme
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Súlyos identitási zavarokat idézett elő bennem yokker. Már aztsem tudom, milyen állat vagyok,vagy fiú,vagy lány...
A naptárban tláltam változást... asszem. Érdekes ficsőr, hogy ha annyi bejegyzésed van az adott napra,hogy nem férel a naptár alatt, akkor a naptár megnyitása után magától végigscrollozzza kétszer. Viszont a riasztásban nem találok egyéni beállítást, csak az eksön előtt meghatározott időközökben.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #8176 üzenetére
Na most Te is kezded mán?? Mi ez a kép neked is?? Nem elég, hogy Yorkernek megpattant valami...
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Newyorker
addikt
nah már az OVI Suite, a Softver updater is jelzi, h van új fw a telhez.
valaki feltette már?
vélemény?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #8176 üzenetére
látod ezért jó az én avatarom, mert azt látod benne, amit szeretnél
-
old rocker
veterán
válasz Newyorker #8175 üzenetére
Basszus, mostan, hogy mondod...! Tényleg,akár amájámi csí helyszínlelője!!!
"Misszisz Megdöglesz, ugye, nemnyúlt hozzá ehhez a 14 hullához? Főzne nekem egy kávét, amíg én megnekrofílozom azt a kis bögyös tetemet? utána úgyis átszállítjukOszlóba..."
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #8174 üzenetére
tudom, hogy irigykedés van, már az elején tudtam, mindenki uilyet akar magának, de nem lehet, sajnálom fiúk, értsétek meg, hogy nem lehet
aszittem a CSI Miami
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz Newyorker #8173 üzenetére
Csak irigykedünk, ne is törődj vele,tök jó arc az avatárod... Asszem én is változtatok a magamén...
Ahogy visszakapcsoltam, "rádnéztem" és az jutott eszembe,hogy "helló, Mr.Smith, nincs egy korty whiskyje, qrvára másnapos vagyok ategnapi pókertparty után, a szemem is csupa vörös... utána megtágyalhatnánk, mennyi árengedményt adhatnánk abból a hányászöld Cadillacből..[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
nah, hát ne már skacok, ennyire nem lehet rossz az avatarom, most szépen kikezdtetek
pedig a képregény is ilyen
-
old rocker
veterán
válasz Newyorker #8167 üzenetére
hát... engem inkább Graham Bonettre emlékeztetett, a Rainbow énekesére,Ronnie James Dio utódjára...
"Joggal tette szóvá a kritika, hogy a misztikus, középkori témájú Stargazert nem lehet, nem szabad napszemüvegben és dandy-bőrdzsekiben énekelni. Ha lehunyod a szemed, egybőrökbe öltözött rock'n'roll barbár képe jelenik meg előtted. Aztán, ha kinyitod... nos, jobb, ha újra becsukod."
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Sikerült XP-ről frissítenem a térképeket, így már elvileg offline-ban tudom használni a Maps-et. Pár mp alatt meg is találja a gps jelet és minden rendben van, azonban egy dolgot nem értek, hogy a Napló-nál azt jelzi, hogy WAP-on fogadtam 2kb-nyi adatot, minden alkalommal mikor megnyitom a térképemet.
Valami rosszul van beállítva, vagy ez a 2 kb mindig is lesz?Xbox GT: nozsolt
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #8160 üzenetére
Nah sikerült frissítenem NSU-val 031.012-re. Így első ránézésre mintha gyorsabb lenne a galéria és a kép is gyorsabban fordul el a giroszkóp bekapcsolásával. Ezek az első benyomások. Majd még írok, ha valami különöset tapasztalok vele!
meg
-
Newyorker
addikt
válasz peugeotmate #8160 üzenetére
a sok szervízért
-
sonkamiki
tag
válasz old rocker #8155 üzenetére
Köszi a választ!
Bocs hogy "néha" láma kérdéseket teszek fel, de van mikor bizonytalan vagyok.........vagy nem? -
Orlin
addikt
Nekem az előlap nem lötyög a frissités után
De tényleg, igazábol nem tapasztaltam sok változást...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
old rocker
veterán
válasz sonkamiki #8153 üzenetére
Kell. A szomszédodnak...
Komolyabbra fordítva: wlant használsz (tetejében a szomszédodét). A naplód sem mutat adatforgalmat.Akkor szerinted mi után kellene fizetned?
(Hasonló kérdés: vitorlát szereltem az autómra és a hátszélben lejtőn lefelé remekül gurult "üresben" az autó. Fogy-e ilyenkor a benzinem, ha nincs bebrüggyentve a motor?)A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
szaki04
senior tag
A hátlap billegésre lenne egy tippem, mielőtt szervizbe vinnéd... A SIM kártya és az akku között van egy "pöcök", - jobb szavam nincs most rá -, azt egész véletlenül nem "csuktad" oda az akkuval, vagy a SIM kártyával? A SIM kártyád nincs "felpúposodva" ?
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
sonkamiki
tag
Ma felraktam a Nimbuzz progit! Kicsit tanácstalan voltam de aztán némi "nyomkodással" sikerült beállítanom hogy működjön a Skype és az Msn is.
Remekül működött az Msn csak néha a Skype fagyott le ! De ezt a szomszéd gyenge WI-FI-ének tulajdonítottam ! Szólok is Neki hogy "cseréjje má le" erősebbre !
A kérdésem az lenne hogy Wlan-t használva fizetni kell a szolgáltatásért vagy sem?
A naplózásnál nem mutatta hogy lett volna adatforgalmam. -
burasu4
senior tag
Kiváncsian várom az új fw. tapasztalatokat!
Joe bácsi: milyen telefon lesz au E52 helyett? Nokia? -
old rocker
veterán
Előfordulhat,mert ikszpével simán tölti.
Zolar: PCSuite (Nokia software updaterrel) is megy a hármas a függetlenre. Nincs időm turkálni, szerintem semmi nem változott, egybeszélgetés alapján a hang job lett.
-
zzola
titán
Én vittem, többször is. Nekem az előlap alja kotyogott, ki is cserélték garanciába, de hiába. Ugyan olyan sz@r, mint volt, sőt azóta már főpanelt is cseréltek, és visszaszerelték az új belsőt a régi házba. Azóta totál ferdén van rajta az előlap a készüléken, jobb oldalon a gombok és az előlap közé befér a nem vékony körmöm, bal oldalon pedig súrlódnak/akadoznak a gombok, annyira közel vannak a gombok az előlaphoz...
Igaz, így legalább nem lötyög annyira. Egy szó mint száz, Én visszavinném előlap és/vagy készülékház cserére, ez azért mégsem egy 5000 Ft-os készülék, a minőség legyen már meg!
-
Muton
addikt
azt meg lehet oldani, h a headseten lévő gomb megnyomása esetén ugorjon a zenelejátszó a következő számra? és hogy ki lehessen hangosítani a headset kihúzása nélkül is? ezek anno egy s40-be is alap funkciók voltak
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
evibly
senior tag
Vitte valaki szervizbe mostanában az E52-jét az összeszerelési, illeszkedési gondok miatt?
Most jutottam el az enyémmel oda, hogy már nagyon zavar, amilyen állapotban van. Az elülső, alsó rész nyiszogása még csak-csak, az egyre nyöszörgősebb 1-es, 4-es gombok még hagyján, de most már a hátlap is billeg, olyannyira, hogy kotyog-lötyög alatta az akku. Sőt, most vettem észre, hogy a felső hangerőgomb sem jó, csak többszöri, hosszas nyomkodás után érzékel.
Érdeklődtem egy volt szervizes arcnál, aki azt mondja, hogy olyan indokot kell mondjak, ami a használatot gátolja, akadályozza, és ezek közül max. a hangerő gomb ilyen. Persze őrület, hogy ez nem elég a sima garis burkolat cseréhez.
Szóval vitte-e valaki valahova ilyen gondokkal szervizbe és ha igen, hol, mi volt a reakció?
-
nofi
addikt
Ez a Nokia Map Loader tényleg ilyen nyögve-nyelős, vagy csak azért áll meg egy-egy térkép letöltésénél mindig egy adott százaléknál mert win7-et használok?
Xbox GT: nozsolt
-
zzola
titán
Jelentem független verziókra megjelent NSU-en az új FW, navifirm-el lehet ellenőrizni product kód alapján, hogy van-e frissítés a készülékedhez...
Megyek is frissíteni...
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Cserélném a gyári kártyát egy 4 gigás-ra. Ilyenkor annyi a teendőm, hogy formázom pl FAT32-re, majd beteszem a telefonba?
Ergo a telefon belső memóriája az alap oprendszert tartalmazza, így bármi más programot telepítettem az mind a kártyára ment és telepíthetem újra?A gyári memkarin alapból van vagy 400 giga telepítő, miegymás. Ha ezeket törlöm akkor egyes alap applicationök eltűnhetnek?
[ Szerkesztve ]
-
sunone
aktív tag
Hétvégén feleségem 5800XM-jét konfigurálgattam, hát üdítő élmény volt, minden hibátlanul működött... :-)
Elnézést, ha későbbiekben minden hozzászólásomban az 5800-ashoz fogom hasonlítgatni az 52-est.... -
old rocker
veterán
válasz Newyorker #8122 üzenetére
Az az érdekes, hogy bizonyos szempontból igaza van; amiket mostanában kipróbáltam,azért mindegyikkel volt valami kis bug. Még az E51-el is. De sorolhatnám: E51, E90, N78, E52, E75, 5800... A legstabilabb a legelső symbiános, a 6120C volt ... nem,azzal meg a hétvégi visszadátumozással volt gond. Most az 5800 produkált egy pár fagyit, az akksi ki-berakós fajtát. Azon kívül eltűnt a készenlétijéről és vissza sem csalható az e-mail kijelzés. Az előtte használgatott E75-el is voltak fagyások, bár annál csak egyszer kellett kitermelni az áramellátó-tároló téglatestet. Röhej, de nekem - az E51-et leszámítva - azE52 viselkedik a legstabilabban. Ami még röhej, most a trémobil végre kreált egy 40 MB-os netcsomagot, 690 Ft-ért, ezzel is igénybe lehet venni a nokia hányingert havi 590-ért. Ez már elviselhetőbb, mint a korábbi 990 + 590,de még mindig sok. Na,majd adják még lejjebb is... Meg a profimail helyett csak akkor telepíteném,ha a saját beállításaiban lehetne beállítani, belső, vagy meóriakártya memóriára dolgozik; csatlakozásnál lenne ugyanolyan lehetőség, mint a profilmailnál. Kipróbáltam,fel lehet telepíteni 5800-ra, nagyon okádékul néz ki és a kapcsolódáshoz semmi beállítási lehetőség nincsen....
-
nofi
addikt
Orlin és szaki04 köszönöm a válaszokat!
-
nofi
addikt
Mai nap beruháztam E52-re, miután sikeresen elhagytam 6300-mat a múlt hét folyamán. Nagyon pofás, bár a menüben néha eltévedek
Lenne pár kérdésem a tapasztalt tulajoktól:- Szoftverfrissítést érdemes elvégezni? Windows 7-re letöltöttem az updater programot és nem tetszik neki az oprendszer, úgyhogy XP-ről csinálnám, ami macerásabb
- Nyitott alkalmazások megjelenítésénél jelent valamit, hogy pl ott van a fényképek, zenelejátszó, stb miután már kiléptem a menüjéből?
- Feltelepítettem PC-ról a Maps-et és egyből mutatta hol vagyok. Ez kerül valami extra forintba, vagy abban az alap telepítőben benne volt egy halom térkép és úgy működik mint egy rendes gps navi, ergo net nélkül?Xbox GT: nozsolt
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #8129 üzenetére
De!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz Quasi_modo #8126 üzenetére
Nem.....
Belföldön, elmegyek egy helyre, nem a telefonnal navigálok. Egyszer csak kivánxsi vagyok hol is vagyok Na megnézem a telefonon is... Na ekkor kell neki ~10 perc is akár.
De!!! Ha legközelebb ugyanott nézem, mát gyorsan jön hol vagyok"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
drkbl
őstag
Új esemény, telefonálás közben érezhetően eltávolodik a "fémes" keret, de annyira, hogy elsőre el is vettem a fülemtől, azt hittem, le is esett Szerelési útmutató kering a neten? Se kívülről tunkolni pillanatragasztóval, se másfél hónapra szervízbe adni sem szeretném.
Így amire visszaemlékszem, az Alcatel OTE, R320, Alca 311, Siemens M35,C55, Eri T65, Samsung E390, Nokia 5000 vonalon az első telefon, amelyik a) csak tokban volt, b) mégis széthullik magától. A többi esett, kelt, repedt, de ilyet nem tett... -
GAgyiXyXy
aktív tag
-
csab2
veterán
válasz peugeotmate #8118 üzenetére
Csatlakozom.
SEFAN84
Persze, hogy a billentyűzetvilágítást is le/felkapcsolja, csak itt arról volt szó, hogy a kijelzőnél vajon van-e jelentősége a dolognak. Erre írtam, hogy én már észrevettem, amikor lejjebb vette a fényerőt a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Joe bácsi
őstag
Tegnap újra akartam húzni a sw-t otthon, de végzetes hibával nem frissítette!!! Ennyit a Nokiáról!!!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Tegnap visszaadtam a MM-nak a telót!!!
És követeltem egy nem Nokiát!
Pár napon belül szólnak.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
akos3
addikt
Nincs mit. Videó nézés közben engem nem szokott ébreszteni a telefon, mert általában ébren vok akkor Szal nem tom, h az enyém mit csinálna, de így elmondás alapján akkor se normális. Nah mind1, az a fő, h alapesetben jól müxik
szerk. ha nagyon sokat kell várni a GPS-re akk próbáld ki sík terepen is, mert lehet, h ahol laksz ott le van árnyékolva. (magas házak (többnyire betonból) vagy egy hegy.. )
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
-
akos3
addikt
installált n-gage játékot hogyan lehet un-installálni?
Alkalmazás kezelőben ugyanúgy mint a többi programot.
milyen "látótér" kell a telefonnak ahhoz, h megtalálja az elegendő számú műholdat?
Rendszerint már 3 mőhold alapján be tudja azonosítani, h hol vagy épp. Időbe telik ez, kb 1-2 perc, de minden telefonnál változó igazából. Ez függ még persze az időjárástól és h hol vagy (ház, szabad levegő, közel ablakhoz..)
ja, meg villog egy boríték ikon
SMS-eka SIM.ra mentődnek és betelt minden bizonnyal. Helyezd át őket, vagy törölj belőlük.
Ébresztést nem vágom, ha egyszer lelövöd miért ébresz újra
Newyorker csak a kijelzőt és a bill-t szabályozza saját kénye kedve szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
skacok ez a fényérzékelő az elején ennek ugye az a lényege, hogy a billentyűvilágítás lekapcsolja, ha megfelelő fény van ugye?
vagy még mit vezérel?
-
Muton
addikt
köszönöm a válaszokat! megpróbáltam frissíteni a pc-suite-tal, jól nem sikerült, mert a (novemberi) legfrissebb van rajta. 55, nem 52 mindegy
installált n-gage játékot hogyan lehet un-installálni?
milyen "látótér" kell a telefonnak ahhoz, h megtalálja az elegendő számú műholdat?
mert nekem ha az ablakhoz teszem, akkor kiírja, h vár, meg keres, aztán hamarabb megunom, minthogy lenne eredményja, meg villog egy boríték ikon és a d-pad, az mitől van?
és még az lenne, h ha videót nézek és épp akkor jön az ébresztés:
a: ha szundit nyomok, akkor újra befigyel elölről az egész.
b: ha a kikapcsolást választom, akkor eltűnik a figyelmeztetés, de újra ébreszt x perc múlva, mintha szundit nyomtam volna (ami működik is )Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
SEFAN84
aktív tag
Sziasztok.Szerintetek van esély rá,h.az új szoftverrel javúl a térerő vételi minősége?Most utaztam Szekszárdról Dunaújvárosba,és volt ahol az E52 es eldobta a térerőt,addig az SE K660on még 3pálcika volt.Mindkettő T-mobile-os kártyával!Elég dűhítő,h.városon kívül szinte használhatatlan!
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
-Maci-
addikt
válasz Gl4diator #8099 üzenetére
Hú pedig az nekem nagyon tetszik... Persze nem hiszem, hogy lecserélném, csak ugye az ember nyitott szemmel jár...
Gratulálok az E52-höz, remélem az elégedett tulajok táborát erősíted majd!
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest