Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
Érkezett térkép adatbázis frissítés! Az enyémre épp most mászik fölfele .
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Ha bekapcsolás után a telefon kijelzője sötét marad (Látszik, hogy bekapcsol, de a kép fekete marad) akkor lehet még valamit tenni vele vagy kimúlt végleg? volt már esetleg másnak is ilyen problémája és sikerült valahogy megoldani?
-
csacsi67
addikt
válasz Sztyepadzso #20195 üzenetére
Itt sok mindent megtalálsz ha nem megy valami priv.Az elöbb lemaradt bocsi.[link]
-
csacsi67
addikt
válasz Sztyepadzso #20195 üzenetére
Navifirm Phonix.Nem kell már átirni a product codot. Leszeded a Navifirmel a független FW és Phonixel mehet fel.4.Netkeretrendszer legyen a gépeden a navifirm miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz enddav #20194 üzenetére
Köszönöm a választ, bár ez most szült a fejemen egy-két kérdést.
- lehet-e szolgáltatófüggő telefon product kódját átírva független szoftverrel frissíteni(nem célom függetlenítés, meg gondolom ez nem is lehetséges ilyen primitív módon, csak napra kész szoftvert szeretnék)
- megéri-e ebben az esetben:
"
Changelog :
- Time zone correction in Russia - Improvements in memory (RAM) consumption
- Usability and performance improvements
"
-ha lehet, és megteszem, az a garanciát tönkreteszi?
- úgy látszik, a frissítés nem csak szolgáltatófüggetlen telefonon " mutatna jól", várható ennek adaptálása a függő telefonokra is?
Bocs a kérdések soráért, de kíváncsi vagyok...☺ -
enddav
aktív tag
válasz Sztyepadzso #20191 üzenetére
A szolgáltatófüggőkre az a legfrissebb, a függetlenre 091.003.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Attila xy #20192 üzenetére
Hívásszűrőt megnézem, visszajelzek vagy itt, vagy pm-en.
Csillagászat. A lényeg, h a telefon kijelzőjét magad felé tartva amerre tartod, az égbolt megfelelő részét mutatja. Valamilyen oknál fogva ez inkább az érintőkijelzős telókra lett kifejlesztve, de a képességei ezt a telefont is képessé teszik egy ilyen program használatára.
Qt-t nem kért az astroller nevű alkalmazás, viszont ez tartotta magát ahhoz a felbontáshoz, amire írták, nem alkalmazkodott a telefonhoz, szóval a képernyő jobb felső sarkát láttam, és a középső gombot tudtam használni, mert az van az érintőképernyős telefonokon.
A többi qt kérő alkalmazást nem tudtam kielégíteni, mert nekem alacsonyabb verziójú keretprogramom van.
Ekkor találtam meg a Skymap.-ot, ami mint mondtam java-s, szóval fut s40-en is(nagy részén), viszont magamnak kell odahajtogatnom az egyébként f*sza csillagtérképet. Szóval ajánlatos tudni legalább egy-két csillag/ a Hold vagy valamelyik égtáj pontos helyzetét, hogy tudjuk mi a szösz.
-
Attila xy
tag
válasz Sztyepadzso #20191 üzenetére
Üdv Testvérek!
Nos remélem nem kell majd cserélni a kis e52-met.Nem lesz baja.Az aksija valóban jól bírja.
A csillagnéző programos testvérnek írom hogy találtam négyet elég ígéretesnek tűnik.
Meg sem gondoltam volna hogy ilyen is van.Lehet rámozdulok.Esetleg tájékoztathatnál miket tud egy ilyen progi.Mivel nem tudom mi számít wareznek vagy minek s már kaptam ezért egy figyelmeztetést ezért privátban elküldtem a linket.
Szívesen és jó szórakozást,csillagászást.
Ja és a hívásszűrők olyanok hogy blokkolják a nem kívánt számokat csak az velük a gond hogy egy fél másodpercre kicsörög ez alatt reagál a program s aztán bontja a hívást.De ez olyan mintha direkt kinyomnám ezért vettem fel azt a bizonyos hangot hogy ezt hallják a nem kívánatos felek.Csak hogy a jelenleg használt alkalmazás oly bonyolult hogy nem tudom rábírni eme felvétel játszására,egyszer sikerült de azóta elnyomkodtam.
Úgy látom nem nagyon szoktak itt ilyesmivel foglalkozni. -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni csillagász program után, ami a gps pozíciót és a telefon tartását figyelembe véve(van giro meg iránytű) a kijelzőn mutatja az aktuális égboltot. Jelen pillanatban a jávás Skymap-ot használom(és ajánlom mindenkinek, mert tényleg frankó) csak ezt a kézben tartásos, automatikusan tájoló cuccot nem tudja és jávás mivolta miatt fut s40-en is(pl. 6303i classic)
Ha tudtok ilyen programot, és működik is e52-n, akkor kérlek válaszoljatok.Köszönöm!
ui.:
http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:E52-1
ez azt mondja, hogy az e52-1-nek az utolsó verziója a 081-003. nekem is ez van, de itt többen írogattak későbbi verziókról. kinek milyen verzió a mostani? (az enyém Pannonos)ui2.:
@Mauddip:Semmi sem történik a telefonnal a bekapcsolás-rezgés után, vagy lehet, hogy történik valami, csak az nem látszik a képernyőhiba miatt? (havernak 6220-ról leszedtem cuccokat, miután befolyt valami meg betört a kijelző-mondjuk ő azt mondta, h nem emlékszik, mert részeg volt, de este jó volt és ő csak lerakta az ágy mellé) -mert esetleg lehet,h van valami, csak azt nem látod.
ui3.:
@Attila xy:
Ne haragudj, mit csinál pontosan ez a program? Hátha van alternatíva... Bejövő hívásokat szűri, vagy micsoda? -
enddav
aktív tag
A Viber felrakása nem sikerült, megpróbáltam a WhatsApp-ott, fel is ment gond nélkül, de ezzel meg az volt a baj hogy hiába léptem ki, folyamat visszament a wifire. : /
Úgy látszik ezek a progik csak iOS-en meg Androidon működnek rendesen.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
nagyúr
válasz sanzi89 #20188 üzenetére
Értem. Akkor biztos én fogtam ki egy egyedi darabot, mert nekem nagyon minőségi a ház, pontosak az illesztések, és semmi hiba nem akadt. Két és fél év alatt mindössze egy memóriakártya csekekor vacakolt, de kiderült, hogy csak meg kellett tisztítani az érintkezőit a kártyának (garanciás volt még, ingyen megcsiálták, bár nem garanciális hiba volt) meg nemrég az alaplap behalt. Ez mondjuk elég nagy hiba, de szvsz ez bármelyik gyártónál előjöhet. Egyébként hibátlanul teszi a dolgát, telefonál, navigál, netez, mindent tud, ami kell...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
sanzi89
addikt
válasz pilóta #20187 üzenetére
Olyan gondok vannak, amiket nem tudtam helyben prezentálni, vagy javították többször is, de újra előjött a hiba, esetleg olyan gond, ami nem garanciális probléma, de idegesítő tulajdonság, ami nagyban csökkenti a telefon használhatóságát - pl készülékház minősége, illesztések pontossága, stb.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
nagyúr
-
sanzi89
addikt
válasz Attila xy #20181 üzenetére
Nekem most lett több, mint két éves, mindig vigyáztam rá, és már több sebből vérzik a telefon. Sok hasonló kommentet olvasni akár itt, akár hírek alatt, szóval hiába hiánytermék, hiába tölt be egy olyan rést az okostelefonok piacán, amire nem nagyon van más alternatíva, de sajnos a telefon maga egy kalap szar...
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Mauddip
aktív tag
válasz _csocso_ #20174 üzenetére
A főnökömnek ajánlották, h szoftverfrissítéssel megcsinálják, de a számokat nem tudják lementeni... és nem akarok hülyeséget mondani, de valami 40-50 ezret kérnének érte... Egy jelenleg 20 ezer ft-ot érő telefonért!
Hát mondtam neki, inkább dobja ki!Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Mauddip
aktív tag
-
_csocso_
senior tag
válasz Kabirobi #20172 üzenetére
Szia! Vezérlőpult/Beállítások/Csatlakozás/wlan menüben állítsd az elérhetőséget "soha" -ra. Remélhetőleg megoldódik a problémád.
Mauddip : talán egy Nokia szerviz tud segíteni, de az sem biztos.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
főnökömnek ilyen telefonja van, odaadta, h próbáljak már lelket lehellni bele, mert olyan gondja van, h nincs kép az lcd kijelzőn. Bekapcsológombra annyit reagál, h rezzen egyet, és ennyi. Rádugtam a gépemre, nem látja bekapcsolás után sem. Igazából a telefon nem is lenne olyan fontos, hanem inkább a benne tárolt telefonszámok, amik fontosak lennének neki. Tud valaki ilyen problémában segíteni?Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Kabirobi
tag
Haló all!
Miért lehet az, hogy a wifi ikonja ott van mindig felül?! Újraindítás után is, wifi kikapcsolás után is
-
Attila xy
tag
Esetleg itt van hozzáértő?
Üdv!
Jó volna ha kitudnátok segíteni.
Hívás szűrő program (IVCM) nem játssza az "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" szöveget.
A fájl amr formátumú.
Esetleg ha valaki ért ehhez a programhoz vagy tudtok hasonlót amibe lehet importálni lejátszandó fájlt,kellene a segítség.
Kösz szépen. -
rii
nagyúr
E52-höz van függetlenítő kártya, aminél a SIM-et nem kell méretre vágni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
dpetibane
tag
Sziasztok!
OVI névjegy szinkronizáció hogyan működik? Most megy a telefonommal, frissülnek is a névjegyek látom a logban, de mi történik akkor ha új Nokia telefonomon nyomok rá? Azon nincs ugye semmi és akkor leszinkronizálja a szerverrel a semmit, magyarán letöltni a telefonszámaimai?
Szóval azt hogyan tudom megcsinálni hogy új telefonon az OVI-n lévő névjegyeket leszinkronizálja arra?
Köszi
-
enddav
aktív tag
A Vibert próbálta már valaki feltenni a telóra?
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
rii
nagyúr
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Van egy e52-m , kb másfél éves. Újabban olyan hibát hoz, hogy nem hall akivel beszélek. Ha újrahívom, vagy a másik fél újrahív, akkor elmúlik a probléma. Találkoztatok már ilyesmivel? Van megoldása?
Előre is köszi!
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Próbálnám életre kelteni a telefon saját voip képességeit, amihez ugye telepíteni kéne a voip settings alkalmazást. Én innen próbáltam telepíteni, de mindkét 3-as verziónál azt írja a telepítő, hogy nem kompatibilis a telefonnal és bár felrakom, nem jelenik meg a kapcsolatok menüpontban az internet tel. beállítások. Tehát, ha sikerült a telepítés, hogyan csináltátok?
-
dpetibane
tag
Hello,
nektek is csinálja a skype hogy ha háttérbe teszem call közben akkor nem lehet lezárni a billenytűzete, mert mindig kinyitja magának? -
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek arra van megoldás hogy a netrádió újracsatlakozzon full leterhelt net mellett ha megszakad egy pillanatra a kapcsolat? Mert csak folyamatosan pufferelést ír ki, de nem tud újracsatlakozni ilynekor akármennyit várok
Köszi
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Régóta hibátlanul működött az E52-m, nagyon meg is voltam vele elégedve.
Majd egyik napról a másikra nem kaptam meg az smseket, vagy csak több órás, esetleg több napos késéssel. Egy ideig nem foglalkoztam ezzel, aztán viszont elkezdett bosszantani. Úgy néz ki, hogy ezt a gondot a hard reset megjavította. Mivel törlődött az összes program és beállítás, ezért újra kellett konfigurálnom a telót. Na most az lett vele, hogy sok pénzt lehúzott rólam ez az adatkapcsolatos dolog, mert máshogy nem lehetett e-mail fiókot létrehozni a gyári levelező programmal, pedig wifit is beállítottam neki. Sikerült a Gmail fiókomat létrehozni. Minden bekapcsolás után feljön az a menüpont, hogy "Állítsa be az e-mailt", pedig már beállítottam. Amikor megvettem a telefont, ezt kb egyszer írta ki, most meg folyamatosan. Ráadásul bekapcsoláskor a reset óta nem a megszokott Nokia dallam és animáció van, hanem hangosan búg a hangszóróm és a kijelző világítása is kikapcsol addig. Ezután nagy-nehezen feláll a rendszer, de sok ideig elég lassú. (Sokkal több időt kell várni, míg bármit is csinálhatok vele, mint korábban).
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezt az e-mail beállítás menüt el lehet valahogy rejteni?
Másik: Azt a bekapcsolási fura dolgot miért csinálja?
Köszi!Üdv: Ádám
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Sztyepadzso #18919 üzenetére
Porblémám megoldható a Powermp3 programmal.
-
JDMKid
tag
Sziasztok!
Frissítettem a szoftvert a t-mobile függő telómon, 054ről 091re, úgy, hogy a product kódot átírtam.
De azóta nem működik a GPS, nem tudom kitenni a gyorsindítő ikonokat, nem megy a módváltó és a célokat sem engedi beállítani, ahogy eddig.Létezik valami lehetőség korábbi a szoftver visszarakására? Mert így nagyon nem jó.
[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Kabirobi
tag
Sziasztok!
Ha nem akar csörögni a teló vagyis elfelejtette, hogy kell és csak ki-be kapcs utána jó az a végét jelenti? Hasonló problémát mondott az egyik ismerős, azt mondja, hogy ő már nem javítgatja, vett egy másik telót.
-
sanzi89
addikt
-
_csocso_
senior tag
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Két problémám is lenne: a bonyolultabb a következő - FM rádió használatakor, állomáslista letöltésekor bejönnek a földrészek, viszont onnan nem tudok már kiválasztani semmit, ill. továbblépni, mivel a telefon az " Állomáscímtár ideiglenesen nem érhető el " hibaüzenetet küldi. Van erre valamilyen megoldás szervizen kívül, hogy működjön? Legfrissebb szoftver van rajta úgy emlékszem, és frissítés előtt is így működött. A második pedig akksi kérdés. Hol tudok viszonylag jó áron esetleg valóban eredeti akksit venni, vagy tegyek le róla és próbáljak be valamilyet, hátha jó lesz alapon. Láttam 2,3k - 10k ig is, persze mindenki eredetinek hirdeti ( ami nem valószínű ), de egy középutat szeretnék találni. Májusban készenlétben még 12 napot kihúzott, de egy lemerítős wifis telefonálás után hamar megadta magát az eredeti ( igaz jó két éves ). Köszi.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Hubertus
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a gonddal, hogy skype nem jelentkezik be? A legfrissebb sw van a telefonon, skype is frissen letöltve az áruházból, de nem működik. Beírom a felhasználónevet, jelszót, egy darabig dolgozik, dolgozik, aztán minden üzenet nélkül leáll a bejelentkezési folyamat. Próbáltam több felhasználóval is, de mindegyikkel ugyanezt csinálja.
Üdv!
-
Muton
addikt
Hogy tudom egy több telefonszámos névjegyben megadni az elsődleges számot? mert aláhúzza szépen, hogy ha azt mondom, h hívja x-et, hogy melyik számon fogja defaultból. Módosítanom kellene valakinél, de lassan hülyét kapok, mert vagy 1 órája nem találom
belsodavid: Ilyen nekem is volt pár napja. gsm, 3g térerő maxon, az sms meg nem ment el. hívni tudtak. kikapcs, be, nálam segített. De 2 év alatt nem volt ilyen eddig...
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! Most vettem észre, hogy az E52-vel nem tudok SMS-t küldeni. Megírom, majd nem küldi el, a jobb felső sarokban van a nyíl de nem történik semmi. A telefont nem rég hackeltem meg, de az sms küldést nagyon ritkán használom rajta, így nem tudom, hogy az tett e be neki. Mi lehet a probléma? Kikapcsolás már megtörtént.
-
sanzi89
addikt
válasz Magnum_ #20126 üzenetére
Ööö, ezen link szerint mennie kellene az E52-őn.
-
Magnum_
nagyúr
srácok! erre a készülékre van Viber telefonálás funkcióval? esetleg nem fizetős?
I humbly and respectfully decline™
-
Daniel Alves
őstag
létezik olyan mintha szakadozna a wifi jel?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
2 problémám lenne.
1. fent vagyok OVI-n viszont nem engedi letölten ia programokat. Minden inaktív. (telefon PC suite módban van kapcsolattal a telefonnal)
2. Csináltam egy hard resetet. - Térképet hogyan és honnan? Mert vagy én vagyok nagyon béna de nem tudom megcsinálni
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Ludovicus
aktív tag
-
Daniel Alves
őstag
-
csaba_28
csendes tag
Szeretném megkérdezni hogy mire való az online megosztás?
Gondolom facebookra neg hasonló dolgokra lehet postolni vele képet nekem bejön a szolgáltatás lista frissitáse aztán utánna nem hoz semmit uj fiókot sem tudok csinálni -
Apollyon
Korrektor
válasz Boost3er #20114 üzenetére
Hard reset és szoftverfrissítés előtt le kell menteni az adatokat a telefonról, mert mindkét esetben letörlődik a telefonon tárolt összes adat.
Hard reset: kikapcsolod a telefont, és kikapcsolt állapotában nyomva tartod a csillag, 3-as, és hívásindító gombokat, és így kapcsolod be. Ez gyári állapotba állapotba tolja át a telefont, gyakorlatilag leformázza azt. (Az operációs rendszer ugye marad..)
Szoftverfrissítést pedig a te esetedben a Nokia Suittal érdemes elvégezni. Rányomod a telefont a gépre USB-n keresztül, elindítod a Nokia Suitot, és kiválasztod a frissítést, majd követed a megjelenő utasításokat.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
dpetibane
tag
Sziasztok,
nem tudjátok mikor frissül legközelebb a térképünk a telón?
-
csaba_28
csendes tag
válasz Daniel Alves #19900 üzenetére
Én is igy tettem ahogy te nekem is volt androidos telom de tele volt vele a hócipőm hogy mindig nálam volt a töltő vagy az usb kábel 1.5 2 nap alatt lemerült ugy hogy szinte nem is használtam.
Most nekem is E52 van és nagyon meg vagyok vele elégedve -
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki tud Győr környékén jó állapotú, tmobile-os vagy független készüléket 20 ezer forint környékén írjon egy privátot legyen olyan szíves.
Köszi
-
Kabirobi
tag
válasz Sztyepadzso #20108 üzenetére
Nekünk IP címeket osztottak ki és azzal tudunk csatlakozni a hálózathoz, nem reggelték a gépeket. :/
Keresek valakit hátha sikerült neki a kolin belül ezt megoldania.[ Szerkesztve ]
-
Boost3er
tag
Sziasztok.
Nem olvastam végig a fórumot bocsi. Remélem tudtok segíteni. Az lenne a problémám, hogy van egy Nokia E52-m 2éves a telefon a gari az pont nyáron járt le róla, és most azt csinálja, hogy feldugom töltőre kiírja h töltés majd ki íjra rögtön hogy energiatakarékossági okokból húzza ki a töltőből és nem tölti.:/ Sajnos csak ez az egy telefonom van, szóval remélem már találkozott valaki ezzel és tud segíteni h mi a megoldás.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Kabirobi #20106 üzenetére
Halihó!
Szerintem nem fogsz tudni csatlakozni, mert a kolik hálózata az eszköz fizikai címét használja azonosításra. Gondolom szeptemberben megkérdezték tőled a géped macaddress címét(magyarul a fizikait), az azért tud csatlakozni. De telefont nem regisztráltál, ezért nem megy. Legalábbis 12 évi kolesz után ezt tudom mondani.
regeld a telót is, ha akarod, de az még1szer annyi pénz. Itt a kód a mac címre:
*#62209526# (*#MAC WLAN#) -
sentinel
aktív tag
válasz oszkarfincs #20105 üzenetére
Valami kavar történhetett, mert asztali gépen is megváltozott a rádió címe.
Ez volt:
http://sound.streamservice.hu:8003/mp3És az lett amit Te adtál. Meg amit kiír a weboldalukon is.
Egyszerűen az internetrádióban felvettem manuálisan és már szól is. A régit töröltem. Ez kavart be :s
Vagy úgyis lehet hogy sima .pls fájlt csinálni, azt áttolni a telóra és elmenteni a kedvencekbe. Csak így a nevet nem lehet változtatni, az üres marad.
-
Kabirobi
tag
Haj!
Ha otthon használom a wifit gyönyörűen csatlakozik a hálózathoz a teló, de a koliba, ahol más IP-t használunk nem akarja az Istenért se. Hol lehet beállítani a kolis ip-t, hogy itt is tudjak wifizni?
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz sentinel #20104 üzenetére
http://79.172.241.238:8000/musicfm.mp3
Ha ezt hozzá tudod adni bármilyen progihoz, akkor le fogja játszani. Coreplayerben lehet ilyet, de lehet hogy a gyári rádióhoz is hozzá lehet adni manuálisan.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- LED világítás a lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Wii U
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest