Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz cimbi186 #20499 üzenetére
Nagyon jó az a verzió, csak azért kérdeztem, mert nekem azt mondták anno a szervizben, hogy csak azzal a verzióval fog tudni működni. Hát egyelőre még azzal sem. Sajnos még én sem jöttem rá mi lehet a hiba, pedig én is próbáltam több verziót ( nokiaprogramok.hu stb... )
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz cimbi186 #20497 üzenetére
Szia!
Én is elég sokat próbálkoztam vele, de a telepítés vége fele leáll, és azt írja: fejezzem be később.
Pedig a Nokia Áruházból töltöttem le. A telefon memória nem kevés, és 50 MB RAM is van szabadon.
Melyik szoft. verzió van fent a telefonodon?[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült felvarázsolni a Viber-t?
Két órája kínozom magam
Csak annyi időre akartam felrakni,amíg leszinkronizálom a PC-s verziót.
Valakinek nincs valami .sis amivel megajándékozna?Olyan kéne amihez nem kell Qt,mert a kettőt nem bírom összehozni.Többféle verziót kipróbáltam már,de vagy error-ba futok vagy hiányzó összetevőbe,vagy csak nem fut végig a telepítés.@helpmeazidegrohamkerülget
-
Impressa
őstag
Szia!
Ha hard resettel sem sikerül, akkor ott más probléma van. Előfordulhat, hogy a SIM kártya foglalata nem jó, azaz kontakthibás . HA a SIM-ed 3-4 évnél régebbi, az is okozhat problémát, de nem ilyen jellegű szokott lenni. Gondolom feltetted a legutolsó szoftververziót is. Másik simmel próbáltad már, azzal mit csinál?Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
rii
nagyúr
mostanában (egy hónapja kb) elkezdte eldobálni magát
"sim card registration failed"
ezt mér'csinálja?
kikapcs-bekapcs megoldja, vagy az akkumulátort is kiszedem meg a sim card-ot ...gondolom ez nem tipushiba
kb nekem is ez ... már mindent próbáltzam, kivéve a sim kártya tisztítását, vagy cseréjétpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
sentinel
aktív tag
http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_E52
Removable storage MicroSDHC (up to 32 GB); Hot-swappable
-
Z()L3
tag
Sziasztok !
Meddig kezeli a teló a memóriakártyákat ? Kezd kevés lenni a 4 GB és vennék egy 8 vagy 16 gb-os modellt, csak nem tudom mennyit kezel.Előre is köszi !
-
GumisPeter
senior tag
válasz sanzi89 #20487 üzenetére
Nekem is furcsa volt, hogy egy új készülékre miért nem jár garancia, bár emlitette az ügyfeles, hogy ha nagyon akarom, meg tudják javítani a régi készüléket, de időpontot még megközelitőleg sem tud adni...
Kicsit szomorkodtam, sopánkodtam, de aztán beleegyeztem egy N8-ba.
Amúgy ha a gyártó szemszögéből nézzük, Ők eladtak közel 2 éve egy készüléket, amit most nem tudtak javítani, de az ügyfelet kártalanították, hiszen kapott egy új készüléket, ami még fényévekkel jobb is mint a vásárolt készülék.
Tehát ha a garit továbbra is tartja a "kifizetett" teló után, szerintem nem olyan nagyon reklamálni való, bár furcsa, de tény, hogy nem fizettem ki még egyszer a telot és vele együtt a garanciát.
Ha 2 hónap mulva áll meg a telóm, sehova sem szaladgálhatnék....Persze egy telefont megér a dolog, hátha szerencsével járok, bár eddig sem panaszkodhatok...
Itt a ph-n hirdet valaki egy ilyen új telót 68,000-ft.Szal ha a garira mennék, most eladnám ezt és vennék egy újat garival....de nem adom el, mert tetszik.
[ Szerkesztve ]
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
sanzi89
addikt
válasz GumisPeter #20486 üzenetére
Nem sok infóm van a garanciáztatásról, de több dolog is elvileg jogszabályba ütköző a történetben. Mindegy, ha jól jártál lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
GumisPeter
senior tag
válasz sanzi89 #20483 üzenetére
Nem nagyon akarok ugrálni, mivel az a készülék akkor 29000-ft volt, ez minimum a duplája...és nem is én vettem, 3 hónapja cseréltem egy kinai tabra, amit egy törött, gyakorlatilag kuka motorola defyre cseréltem, szal szinte ingyenbe volt a project.
bár van egy t-s haver, rákérdezek....
amugy a teló tartozékait sem kérték vissza...az e52-ét...
-
Bitpalace
senior tag
válasz GumisPeter #20481 üzenetére
Hát nekem olyan volt, hogy egy HTC One V hetek óta csak szervízbe vitte az illető, kicserélték már az egész belsejét, és továbbra sem lett jó, és felajánlották, hogy visszafizetik a készülék árát, és vehet rajta mást. Azt mondták, hogy a hűség is újra indul, pedig a HTC 1 éves sem volt még, és a választott készülék vásárlásától számították megint a 2 évet, amiben benne volta a garancia is.
-
sanzi89
addikt
Ilyet nem csinálhat. Menj vissza, interneten tájékozódj a jogaidról. A cserét se vagy köteles elfogadni, ha nem tudják megjavítani vételár vissza, de ha csere terméket adnak újraindul a garancia! Többet nem tudok, nem vagyok a témában, de járj utána!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Bitpalace
senior tag
Az komoly...ennél azért többet vártam volna!
-
GumisPeter
senior tag
válasz Bitpalace #20480 üzenetére
Ma mehettem az N8-ért.
1ó 24 perc várakozás a Mammutban....
De megkaptam, új, csomagolás nélkül, de minden fólia rajkta, 0 km-es.
A gari nem jár hozzá, csak ameddig a régire érvényes, még ez a hónap...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Bitpalace
senior tag
válasz GumisPeter #20479 üzenetére
Köszönöm!
-
Bitpalace
senior tag
válasz GumisPeter #20471 üzenetére
Garanciás volt aki visszavitte alaplaphibával, vagy sem?
Mert én úgy tudom, hogy ha garanciás,a akkor az alaplapot cserélik. Vagy rosszul tudom? -
leslieke
Jómunkásember
Köszönöm a tippeket! Megoldásra nem jutottam. Marad a szerviz, hátha ott megoldják.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Vasy09
őstag
válasz leslieke #20465 üzenetére
Ha megnyomod a bekapcsoló gombot, csak rezzen, vagy nem is csinál semmit? Nekem van egy olyan telóm is, ami csak rezzen megnyomáskor, de ha sokszor próbálom, akkor van, hogy elindul, és akkor lehet használni! Próbáld meg, hátha tudsz bele addig életet lehelni, míg felismeri a gép, s le tudod menteni az adatokat!
Gamertag: Vasy09
-
leslieke
Jómunkásember
válasz GumisPeter #20461 üzenetére
Ezt gondoltam, de nem ismeri fel a Nokia PC Suite a telefont.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Üdv!
Hogy lehet az adatokat kimenteni egy olyan telefonról, aminek nem működik a kijelzője?A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Bitpalace
senior tag
válasz Vasy09 #20457 üzenetére
Nokia OVI -n keresztül én úgy tudom, hogy van olyan lehetőség, hogy szoftverfrissítés, és ott nem fog találni frissebb szoftot, de felkínálja, hogy újra tudod tenni. Első indításnál ki tudod választani, hogy magyar legyen. De ezt nem garantálom, mert régen volt már ilyen telefonom, de szerintem így van.
üdv!
-
Bitpalace
senior tag
válasz Vasy09 #20455 üzenetére
Függetlenítést szerintem meg lehet oldani, a magyarosítás meg annyi, hogy egy magyar szoftot teszel rá, én úgy tudom mindegyikben benne van alapból a magyar is tehát próbáld meg megkeresni benne. (lehet tévedek) Ha nincs akkor újrateszed rajta a szoftot és nyelvnek kiválasztod a magyart.
üdv!
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy hozzájutottam egy E52-höz, viszont az a gond vele, hogy A1 hálózati korlátozás van rajta! Első kérdésem, hogy lehet ezeket függetleníteni már? A második, hogy a magyarosítást meg tudom itthon csinálni? Ha igen, hogyan? Válaszotokat előre is köszi!
Gamertag: Vasy09
-
Ludovicus
aktív tag
válasz csacsi67 #20347 üzenetére
Sziasztok! A hálózati célokban van egy csoport, amit én vittem fel és próbáltam törölni, de nem sikerült. Azóta lefagyasztja a menünek ezt a részét és nem mennek a voip hívások sem a beépített SIP klienssel. Soft resetet próbáltam, de nem segített. Gondolom már csak a hard reset jöhet szóba és ezzel kapocsaltban van néhány kérdésem: mivel tudom lementeni a telefon tartalmát, ha nincs és nem is lehet pc suite-om? Fájlkezelő->Telefonmem.mentése szóba jöhet?
-
Impressa
őstag
válasz GumisPeter #20452 üzenetére
Csak vissza adják. N8 nem rossz elég, sokat nyomogattam, mert van egy a családban. Lassan 1,5 éves és még bírja.
-
GumisPeter
senior tag
válasz GumisPeter #20450 üzenetére
Csütörtökön leadtam szervizbe..ma hivtak...
nincs alkatrész, mit szeretnék N8 vagy N9?N8 mellett döntöttem, remélem jól...
De kell akkor is még E52...a legszebb nokia...
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
van egy havi 1x beállított és havonta ismétlődő emlékeztetőm, amit a telóban találkozóban állítok be. Működik is, jelez ha épp fel kell adni egy villanyóra állást. Ellenben ha nem vagyok teló közelben semmi nem jelzi utólag, mint egy nem fogadott hívást, stb. Az volna a kérdésem, hogy ezt az ütemezett havi feladatot (találkozót) nem lehet beállítani hogy jelezze hogy volt egy riasztás és nem vettem észre?
Köszi
-
Impressa
őstag
válasz GumisPeter #20446 üzenetére
A szervizben töltött idővel fog meghosszabbodni a garanciád.
-
cimbi186
aktív tag
Nem. Sajnos.
Második évben nem indul újra semmi
Gyorsan csináltasd meg és tapsikolj(az új alaplappal még sokáig menni fog) -
StSanya
senior tag
Ha jól tudom, nem... Azért nem, mert ez a 2. év, s ezt nem a gyártó adja, hanem az operátor (nálad a T-Mobile). Azaz az első és második év az jogilag nem ugyanaz.De ha rosszul tudom, más majd kijavít.Itt nézz utána: [link]
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
GumisPeter
senior tag
válasz StSanya #20445 üzenetére
Köszi a választ skacok!
Még egyszer életre kellene keltenem, hogy kimentsem a képeket, aztán mehet gariba a gép...Még egy kérdés: Ha most megjavítják, az új alaplapra új garancia kellene hogy induljon, meglátásom szerint...jól látom ezt???
-
StSanya
senior tag
válasz GumisPeter #20443 üzenetére
Két év gari, igen... Nálam 2011. decemberi vásárlás: 2012. tavaszán egy hónap alatt két alaplapcsere... Azóta most jó, kopp kopp...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
FishAir
senior tag
válasz GumisPeter #20443 üzenetére
Lap csere. Nálam is volt kb 2 éve, azóta semmi baja. Kop-kop.
iDontcare
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Eljött a vég...
Teló töltésre nem reagál, sok inditás alatt csak rezeg, sok rövid, néha hosszabb...
Aztán kb a sokadikra néha elindul és teszi a dolgát rendesen, töltést azonnal veszi, ergo csati okés...
olvasgattam, alaplap hibát mondanak sokan...
A telo 2011 07. havi vásárlás, t-mobilnál...erre ugye 2 év a gari?
4 hónapja Nokia bolt ingyen frissitette a softwaret, pecsételtek is garilevélbe...Ezt ilyenkor alaplap cserélik, vagy javítgatják??
thx a választ....
-
nagyúr
válasz Nando36 #20438 üzenetére
Nem tudom. Nekem is pont ez volt a jelenség, hogy este még semmi baja nem volt, reggelre sötét képernyővel találtam és bekapcsolásra csak egyet rezgett semmi más. Semmit nem tudott vele csinálni sem a Nokia szerviz, sem az ismerős mobilos. Alaplapcsere oldotta meg...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Impressa
őstag
válasz Nando36 #20434 üzenetére
Szia!
A memkártya formázásának nincs hozzá köze, ha nem hibás. Hard reset után sem hajlandó bekapcsolni az nem túl biztató. SIM cserénél max, zárólhatja magát a telefon, ha ez a funkció be van állítva, de ettől még be kellene, hogy kapcsoljon.
-
Nando36
tag
Sziasztok!
Egy olyan jelenség lépett fel, hogy bekapcsoláskor berren egyet a készülék, majd semmi, sötét marad a képernyő. Akksiban van töltés, csak egy másik SIM lett beletéve.
Kipróbáltam az eredeti SIM-el, már avval sem indul.
Rátoltam egy HARD resetet, ez sem segít? Ha leformázom a memókártyát amiatt lehet, hogy nem indul el?
Valakinek volt hasonló baja, gondja? -
Kobak77
aktív tag
válasz Duckstew #20432 üzenetére
Ha nem túl off, azért érdekelne, hogy miért lett eleged a wp8-ból. Én 808-ra szeretnék váltani, de a kíváncsiságom, illetve az anyagiak miatt elgondolkodtam a wp8-on (Lumia 620) is. Szóval érdekelnének a tapasztalatok.
szerk.: amúgy sajna halódik az akksim. Már csak 3-3,5 napot bír a teló, ez korábban szinte mindig 5 felett volt. Időnként zavar, de aztán megnyugtatom magam azzal, hogy a céges android még úgy sem bír 2 napot, hogy kirakom az asztalra és hozzá sem nyúlok
[ Szerkesztve ]
-
Duckstew
csendes tag
-
Kobak77
aktív tag
-
Duckstew
csendes tag
Hello
Mostanában kezdek ráunni az okostelefonokra, főként üzemidő szempontjából. Arra gondoltam, hogy egy ipod touch-al és egy E52-vel helyettesíteném a Lumia920-at. (ha sikerül végre eladnom...) Az a kérdésem lenne, hogy az E52-vel megtudom-e osztani az internetet. Szóval hotspotként működik-e a telefon. Azt láttam, hogy laptopra dugva működik mint "modem", ha a hotspot funkció is megvan benne, akkor egy ilyen telefont fogok venni, mivel minden paramétere szimpatikus. Remélem nem bánom meg a döntést, hogy telefonálásra ott egy telefon, minden másraott a mastercardmeg majd az ipod.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Impressa
őstag
válasz StSanya #20422 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy a NAVTEQ áll ennek hátterében, én arra gondoltam, be meri vállalni a Nokia a térkép fejlesztését is. Bár így azért jóval költséghatékonyabb lett.
Viszont, most kipróbáltam a térképet wifi hálózaton keresztül, hát nem sok szolgáltatás van benne így.
Használtam egy időben külön GPS-t is, az elég gyenge volt, a telefon gyorsabb és pontosabb volt még offline-ban is.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés de melyik telefon amelyikrol beszéltetek? Ami hasonlít az e51 és 52 re?
-
StSanya
senior tag
válasz Impressa #20415 üzenetére
Ez a navi program által használt térkép (NAVTEQ gyártmány) miatt van. GPS-eken lévő iGO alatt jön ki ez markánsan, ha térképgyártót cserélsz. Volt ismeretségben kamionos, akit valósággal megőrjített egyszer a NAVTEQ map...
-
-
Impressa
őstag
válasz sentinel #20417 üzenetére
Nekem sajnos nem megy a közlekedési info, hiába kattintok rá, semmi nem történik. Offline-ban wifi hálózaton sem működik ma már. Mikor megvettem a telefont (2010), akkor online-ban megyegetett.
Navigálás közben nekem is oflline-ban van. Sajnos ez a teló még nem látja a Glonass műholdakat.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
sentinel
aktív tag
válasz pilóta #20411 üzenetére
Szia!
Ez azért nem igaz, mert nekem OFFLINE is küld pár kb-t és egyből talál műholdat, mivel a helymeghatározó módszernél a beállítások alatt be van kapcsolva a Kiegészített GPS!
Annyit vettem észre amit mások is írtak:
OFFLINE nem talál helyeket meg, míg ONLINE igen.
Pl keresőbe beírva Keleti pályaudvar szót nem találja meg OFFLINE, míg ONLINE igen.Szerény véleményem szerint navigáció közben nem kell bekapcsolni hogy ONLINE legyünk, mert akkor folyamatosan lóg a hálózaton és mennek is kb-ot ahogy nézem az aktív kapcsolatokban és persze jobban merül is. Hely keresésekor kell bekapcsolni... szerintem.
A közlekedési infó frissítése vajon működik?
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz ro_bert17 #20414 üzenetére
Nálam többször is előfordult ilyen, néha segített a térképfrissítés, néha nem. De a mai napig se online, se offline módban nem talál 50 éve hivatalosan bejegyzett címet, pontosabban az utca meg van, csak a házámozásnál 156-tot nem találja, csak a 152-tőt.
-
ro_bert17
őstag
válasz pilóta #20413 üzenetére
Most nem tudom pontosan leírni, mert jelenleg nem tudok olyan címet beütni, amit ne találna meg, vagy ne adna rá javaslatot. De valami olyasmit írt ki párszor, hogy nincs találat offline módban (hiszen eleve úgy keres). Olyankor átkapcsoltam online-ba, és szinte mindig talált valamit.
Szerk: aztán a logika szerint valóban nem lenne hozzá köze, de az én készülékemen ezt tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
lehet amatőr kérdés, de mi a különbség ha a navigáció Internet beállítás OFFLINE vagy ONLINE-ra van állítva? Mindkettővel navigál, nem értem mire jó az ONLINE beállítás
-
Attila xy
tag
Üdv!
Olyan érdekelne nokia e 52-re hogy sms szűrő program.Hogy működnek ezek?Olyan kellene hogy a küldő félnek valami szolgáltatói üzenetet küld mintha a számom megszűnt volna.
Mit tapasztal a küldő ha sms szűrésre van állítva?
Hol érdeklődjek-e felől? -
dpetibane
tag
válasz Sztyepadzso #20406 üzenetére
Nekem hackelt a telóm, nem kell szignóznom.
Sikerült leszednem, feltettem, fel is megy, de nem indul el, nem csinál semmit -
dpetibane
tag
válasz Sztyepadzso #20404 üzenetére
Szia,
ha erre gondolsz:
http://betalabs.nokia.com/trials/nokia-device-statusakkor itt le sem tudom tölteni.
archived! Trial concluded -
dpetibane
tag
válasz Sztyepadzso #20400 üzenetére
Köszi.
Meg tudod adni honnan lehet letölteni? Nem találom: nokia device status -
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
Navinál a Közlekedési infó frissítése az mit jelent vagyis működik-e rendesen? Nézi mekkora a forgalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest