Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boost3er
tag
Sziasztok.
Nem olvastam végig a fórumot bocsi. Remélem tudtok segíteni. Az lenne a problémám, hogy van egy Nokia E52-m 2éves a telefon a gari az pont nyáron járt le róla, és most azt csinálja, hogy feldugom töltőre kiírja h töltés majd ki íjra rögtön hogy energiatakarékossági okokból húzza ki a töltőből és nem tölti.:/ Sajnos csak ez az egy telefonom van, szóval remélem már találkozott valaki ezzel és tud segíteni h mi a megoldás.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Boost3er
tag
válasz old rocker #18861 üzenetére
És akkor most mi lenne a megoldás? Mert több percig vártam, de semmi:/ És eddig énis úgy tudtam, hogy generál adatforgalmat:/
-
Boost3er
tag
Sziasztok.
Bocsi nem olvastam végig a topicot, ezért nem tudom, hogy ez a kérdés már felmerült-e? Az lenne a problémám, hogy van egy E52-öm már egész rég óta, de régen nem kellett rá a gps ezért letöröltem a térképet, hogy ne foglaljon helyet. Most viszont, hogy vezetek jól jönne a GPS és ezért visszatettem OVI-ról a térképet. Bekapcsoltam rámentem, hogy Saját pozícíó keresése, és egyszerűen nem csatlakozik fel műholdra. Ezzel mit lehet kezdeni? Még ehhez, annyi hozzá tartozik, hogy a kiegészített GPS-t kikapcsoltam, hogy ne tudjon NET-re felmenni, mert nem akarom, hogy adatforgalmat generáljon, mert nincs benne a csomagomba az internet és ezért nem akarok fizetni.
Köszönöm előre is a segítségetBooster
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest