- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
Üdv!
Olyan érdekelne nokia e 52-re hogy sms szűrő program.Hogy működnek ezek?Olyan kellene hogy a küldő félnek valami szolgáltatói üzenetet küld mintha a számom megszűnt volna.
Mit tapasztal a küldő ha sms szűrésre van állítva?
Hol érdeklődjek-e felől? -
Attila xy
tag
válasz
Sztyepadzso #20191 üzenetére
Üdv Testvérek!
Nos remélem nem kell majd cserélni a kis e52-met.Nem lesz baja.Az aksija valóban jól bírja.
A csillagnéző programos testvérnek írom hogy találtam négyet elég ígéretesnek tűnik.
Meg sem gondoltam volna hogy ilyen is van.Lehet rámozdulok.Esetleg tájékoztathatnál miket tud egy ilyen progi.Mivel nem tudom mi számít wareznek vagy minek s már kaptam ezért egy figyelmeztetést ezért privátban elküldtem a linket.
Szívesen és jó szórakozást,csillagászást.
Ja és a hívásszűrők olyanok hogy blokkolják a nem kívánt számokat csak az velük a gond hogy egy fél másodpercre kicsörög ez alatt reagál a program s aztán bontja a hívást.De ez olyan mintha direkt kinyomnám ezért vettem fel azt a bizonyos hangot hogy ezt hallják a nem kívánatos felek.Csak hogy a jelenleg használt alkalmazás oly bonyolult hogy nem tudom rábírni eme felvétel játszására,egyszer sikerült de azóta elnyomkodtam.
Úgy látom nem nagyon szoktak itt ilyesmivel foglalkozni. -
Attila xy
tag
Esetleg itt van hozzáértő?
Üdv!
Jó volna ha kitudnátok segíteni.
Hívás szűrő program (IVCM) nem játssza az "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" szöveget.
A fájl amr formátumú.
Esetleg ha valaki ért ehhez a programhoz vagy tudtok hasonlót amibe lehet importálni lejátszandó fájlt,kellene a segítség.
Kösz szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- World of Tanks - MMO
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest