Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
azigazimoris
aktív tag
válasz Kobak77 #17097 üzenetére
Én is tervezem mostanában egy tapis telefon vételét.
Mióta van a családban egy N8, rájöttem, hogy nekem is kell valami hasonló
De az E 52-m, amíg lélegzik, addig nálam lesz. Olyan cuccot, ami elnavigál Tatabánya-Eindhoven távolságot egy szusszal, vétek eladniNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
GEPESZ66
veterán
válasz Kobak77 #17101 üzenetére
Én eddig a WIFI-t használtam, de csak a Csom.... van a naplóban, a WLAN nincs.
Másik kérdés.
Hol tudom letiltani, hogy internet előfizetés estén ne menjen ki az internetre a hálózaton, csak ha én akarom?Tehát csak akkor generáljon forgalmat, ha én engedélyezem.Pl. a GPS se töltsön le adatokat. -
ro_bert17
őstag
válasz Kobak77 #17407 üzenetére
Akkor módosítok. Más tapasztalása alapján az elején kikapcsoltam a 3G-t. Más szerint telefonálás közben is jobban felmelegedett olyankor a készülék. De kipróbálom én is. Kíváncsi vagyok hogy változik az üzemidő.
A net gyorsabb? Mármint ha mondemként használod a telefont, vagy magán telofonon? Mert ezt mondjuk kipróbáltam anno: opera minivel, képek kikapcsolva grammnyi különbség sincs. -
-
GEPESZ66
veterán
válasz Kobak77 #17604 üzenetére
A Sports Tracher-ről kérdeznék.Ha jól értelmezem, akkor GPS-t használ a program.Ha elindítom a programot, akkor a programon belül én indítom-e el a GPS-t, vagy automatikusan elindul?Gondolom az se gond, ha pl. autóval megyek, s bekapcsolom a programot,s így ezen jellemzőket mutatja?
-
Apollyon
Korrektor
válasz Kobak77 #17830 üzenetére
Nah hajrá!
Ha már jópáran felraktátok és pozitívak a tapasztalatok felpattintom én is. De szerintem inkább wifin keresztül, gyorsabb és nem kell szöszölni a memóriakártyáról visszaállítással.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Kobak77 #17835 üzenetére
Ha ovin/nokia suiteon keresztül frissítesz akkor igen, ennyi szokott lenni egy frissítés, teljesen normális Önmagában ez még nem jelent feltétlenül sok változást, de úgy kell felfogni hogy az a 114MB konkrétan a teljes Symbian rendszer mérete.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
PofaJenö
senior tag
-
-
-
-
Joe bácsi
őstag
válasz Kobak77 #18180 üzenetére
Nem, nem igazak! Hazudok!!! Ember, nem poénból írok ide! NEM trollkodok! Csak megosztom a véleményem, ha valami sz@r!
Pl. van egy Golfom és hibátlan! Felvállalom, ha sz@r lenne! De a kocsimnak is kiny@lom a "seggét"! Csak gyári alkatrész és a legkisebb rendellenes hangra viszem szerelőhöz.Minden elektronikai cuccommal így bánok!
sanzi89: Nekem nincs időm minden héten szervizbe leadni a telóm és 2 hétre nélkülözni. Nekem munka eszköz! Naponta megkeresem a teló árát, ezért létszükséglet nekem!
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
válasz Kobak77 #18477 üzenetére
Az üzeneteknél lehet megadni, azaz üzenetet, e-mailt mindent a memória kártyára pakol. Ez szép is volna, viszont abban a pillanatban, amikor PC-re külső adathordozóként dugod rá, a telefon visszarakja az egész cuccot a belső memóriára.
Sokadszor írom, hogy a megoldás a profimail, aminek ugyan nagyon húzós ára van 6 ezren felül, de 1. teljes értékű, PC-s levelezőrendszerrel egyenértékű.
2. Elválasztja az SMS-t az e-mailtól és a beállításoknál megadhatod úgy, hogy az e-mailt a kártára töltse le.
3. Időzített letöltés, akár több fiókból egyszerre.
4.File kezelő is.
5. Nyelv, szín, betűméret stb. minden állítható.
6. EGY hónap a kipróbálás ideje!P.s.: Letöltéshez két pontot adhatsz meg.
Nálam pl. úgy van beállítva, hogy elsőként a wlanomat próbálja elérni. Ha házon kívül vagyok, automatikusan adatforgalomra vált át. (GPRS NET)[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz Kobak77 #18481 üzenetére
Sajnos így van. Ezt a kezdet kezdetén nagy elcseszésnek éreztem ennél a telefonnál, többször írtam is róla. Én is megdöbbentem, amikor először külső adathordozóként dugtam fel - commanderrel zenét akartam rá másolni. Néztem utána, mint a borjú, hova lettek az e-mail fiókjaim... Utána, más ingyomos üzenet program kipróbálása után döntöttem úgy: megveszem a profomailt, borsos ára ellenére. Sőt, azóta volt 5800, most C7 (ezzel szegény E52 másodtelefonná degradálódott nálam) van, és mindig megveszem rá. Nekem főleg a hivatalos e-mailek a lényegesek, az esetleges mellékletek mentése; az e-mailjeimat a nap bármely órájában el akarom érni; ha itthon vagyok, egy előzetes szelekcióra használom a telefont. Fél óránként megnézi, van-e új e-mail; ha érdektelen, törlöm. Ha érdekes, v. válaszolni kell rá, megnézem a pécén.
Egyébként engem se vet fel a pénz; sőt. De ha belegondolsz, ha nokia e-mail szolgáltatásra fizetsz elő, az sosem lesz a tiéd, csak fizeted érte a havidíjat. Ezt pedig - amannak pl. az éves előfizetéséért (ha trémobilos vagy) egyszer s mindenkorra megveszed.P.s.: nem dolgozom jutalékban a szoftverforgalmazónak:-))
Ja, és ha megfeledkezel róla, milyen kelepce tud lenni a gyári levelező... van egy gémél fiókom is, azt "hagyományosan" működtetem, nem vettem bele a profilmailba, azzal a három hivatalos fiókomat üzemeltetem. Az üzenetek belső memóriára vannak állítva, tehát a gémél is. Történetesen készítek egy ad hoc képet a telefonnal, amit e-mailben rögtön el is küldök. Ha megfeledkezik az ember arról, hogy az elküldöttek közül kitörölje, csak leshet, hova tűnt 10 MB belső memória?[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Duckstew
csendes tag
-
sentinel
aktív tag
válasz Kobak77 #20609 üzenetére
Nekem tökéletesen teszi a dolgát új és régi sim-el is. Inkább memóriakártyára gyanakodnék a helyetekben. Arra lehet max "háklis".
Újraindítás nekem sosincs. Pedig pár appot már kiőróbáltam, aztán leszedtem, de így is van fent jópár. Ebből a szempontból nincs rá panasz, tük stbail, mondjuk made in finnland az enyém -
Ludovicus
aktív tag
válasz Kobak77 #20733 üzenetére
Először én is a szolgáltatónál akartam reklamálni SIM hiba miatt, de aztán a belső memória hiányára hivatkozva használhatatlanná vált az Ovi Maps és a Nokia áruház. Ezután beraktam a régi kártyát és egy napig ismét üzembiztosan működött. Majd kártyacserével megint előjöttek a hibák. Ennél a pontnál már az új kártyára gyanakodtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest