- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #20191 üzenetére
A szolgáltatófüggőkre az a legfrissebb, a függetlenre 091.003.
-
Attila xy
tag
válasz
Sztyepadzso #20191 üzenetére
Üdv Testvérek!
Nos remélem nem kell majd cserélni a kis e52-met.Nem lesz baja.Az aksija valóban jól bírja.
A csillagnéző programos testvérnek írom hogy találtam négyet elég ígéretesnek tűnik.
Meg sem gondoltam volna hogy ilyen is van.Lehet rámozdulok.Esetleg tájékoztathatnál miket tud egy ilyen progi.Mivel nem tudom mi számít wareznek vagy minek s már kaptam ezért egy figyelmeztetést ezért privátban elküldtem a linket.
Szívesen és jó szórakozást,csillagászást.
Ja és a hívásszűrők olyanok hogy blokkolják a nem kívánt számokat csak az velük a gond hogy egy fél másodpercre kicsörög ez alatt reagál a program s aztán bontja a hívást.De ez olyan mintha direkt kinyomnám ezért vettem fel azt a bizonyos hangot hogy ezt hallják a nem kívánatos felek.Csak hogy a jelenleg használt alkalmazás oly bonyolult hogy nem tudom rábírni eme felvétel játszására,egyszer sikerült de azóta elnyomkodtam.
Úgy látom nem nagyon szoktak itt ilyesmivel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest