Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
Csinálatm egy hard resetet. Kiderült, hogy igazából a PC Suit-os visszaállítás tünteti el a kapcsolódási pontjaimat. Tudna valaki segíteni?
Ha beviszem a T-be, akkor meg lehet, hogy azért nem tudják majd visszapakolni ráa a beállításokat, mert a telefon úgy látja, hogy már vannak olyan nevűek... -
hoodoo86
tag
Van rá megoldás, mert certifikált az opera mini, menj az App. manager-be (ahol a telepített programok listája van) Opera minit kiválasztod, megnyitod és itt tudsz neki jogosultságot adni arra, hogy kérdés nélkül csatlakozzon a netre. A file hozzáférést is engedélyezheted (írás+olvasás) és akkor letöltéskor sem tesz fel kérdéseket. Azt, hogy melyik kapcsolatot használja azt továbbra is megkérdezi, de csak ezt az egyet.
-
-
-
Csepy
őstag
Nem tudom érdekel-e valakit az elő- ill. hátlapcsere, de megkérdeztem nokiaszervízben és azt mondták, hogy az előlap 4-5, a hátlap 8-9, tehát max 15k-ból van meg.
No, ez nem egészen igaz. Független feketét cseréltem le a bronz változatra. Elő és hátlap, munkadíjjal együtt volt 5.400.- HUF (cégnévre ingyen).
Regards: Csepy
-
nope
tag
Nekem is T-s fekete van, a hátlapon belül bele van írva, hogy Stainless Steel (csak németül tudóknak: Edelstahl).
Erősen elgondolkoztam egy kromofágos kezelésen (utánna egy kis polírozás), mivel festett acél, az eredmény szerintem ugyanaz, mint a gyári ezüst színű. Az első komolyabb karc után tuti kipróbálomnope
-
Joe bácsi
őstag
Minden elveszik!
Csinálhatsz az sms-eknél mappákat. A jegyzetekben SEMELYIK Nokiában NEM lehetett csinálni mappákat.
A szoft nem áll vissza.Nálam ugyan alapból nem volt fent. Miután leszedtem a netről és felraktam, fent volt. Olyan nevű mappa sincs. És nekem Telepítések mappa van.
-
adamsys
tag
Google maps: nem lehet letölteni az adatbázisát (szép mennyiség lenne). Bár kétségtelenül nem lenne hülye ötlet pl BP térképét a memkártyán tárolni, ha az ember sok új helyre jár, jól jönne. Tényleg, nem tud valaki ilyen cuccot? Offline BP térkép?
Jegyzetek: van olyan gyorsgombra programozható funkció, hogy Jegyzetek, pont ilyen bevásárlólistás dologra való szvsz. Alternatívaként a naptárban új teendőt is hozzáadhatsz, ami (ha az aktív készenlét beállításainál bepipáltad) mindaddig ott figyel a kijelződön, amíg be nem jelölöd "elvégzett"-nek. Ezzel a megoldással mindössze annyi a baj, hogy nem lehet ráprogramozni egyik gyorsgombra sem, szóval mindig be kell mászni a naptárba miatta.
Jelszóval levédeni sajnos alapból tényleg nem lehet. Más ingyenes alkalmazásról nem tudok, érdemes gúglizni, vagy néhány symbian-os letöltős oldalt túrni.Gmail-re van egy kis alkalmazás, amit javallott használni a pop3/imap-os szenvedés helyett. Böngészőben látogasd meg a gmail.com/app oldalt és le is szedheted onnan. Vagy ha nem akarsz telepíteni, akkor maradj böngészőben és használd a m.gmail.com oldalt, sztem mindkettő elég user friendly. (Apropó, aki a gmail app-ot használja, annak nem töltődik be ISZONYAT lassan a program az indítást követően? Nekem van hogy 30 mp-t is várnom kell, mire bejön. Pedig már reinstall is volt...)
Vírusirtó: én a Kaspersky-t próbáltam, az elég ügyes volt.
Frissítés: igen, újra kell mindent telepíteni. Úgy, mintha a számítógépeden telepítenéd újra az operációs rendszert.
-
adamsys
tag
Copy-paste: lenyomva tartod a #-t (vársz 1-2 mp-t), majd a szövegben előre vagy hátrafelé lépkedsz, így kijelöli a szöveget (a #-t folyamatosan tartsd lenyomva!). Ekkor bal oldalt megjelenik a "Másol" opció, amivel a vágólapra teheted. Ha később be akarod illeszteni, akkor nyomd le ismét a #-t és pár másodperc múlva megjelenik jobb oldalt a "Beszúr" gomb.
-
danaudio
aktív tag
"Még annyit, hogy hogyha én cserélem ki, az nem jár garivesztéssel ugye?"
még nem szedtem szét a telefont, nem tudom mennyire kell szétcsavarni, hogy lecseréld az előlapot...ha visszatudod szervíz előtt rakni rá a feketét, úgy hogy ne látszódjon h cserélted, nincs garivesztés...egyébként nem tudom : P
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged