Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz
childboy #2288 üzenetére
Előszőr is, regisztrálnod kell a www.truphone.com-on és utána tudsz belépni a progiba. Majd utána a honlapon be tudsz lépni a profilodra és itt tudsz mindent ellenőrizni. A hivásokat is kiirja, azt is hogy mennyibe kerültek. Jah és itt a honlapon lehet feltölteni a creditedet. Azt nem tudom h mennyibe kerül a mobilhivás, de arra meg ezt irják a honalon: NEW 15p/min OR LESS to EU mobiles.
-
Tyren
aktív tag
válasz
childboy #2182 üzenetére
Azért ez enyhén erős.
Szerintem nagyon is rendben van. A kamera mellett van, magenta, meg szürke színnel. Észre lehet venni, de nem valami zavaró. Legalábbis nekem. A fekete színvilág komorságát is feldobja egy picit.
A menüben annyi változást tettek, hogy a nokia böngészőjét átnevezték web'n'walk-ra. Ez olykor kicsit becsapós tud lenni, mert az egyik csatlakozási profilt is web'n'walk-nak nevezték el. Oszt a hibaüzeneteknél néha nem tudni, hogy most minek van baja.
Amúgy szeritem vállalható. Nekem ez a teló kevesebb mint 28k-mban van. A 2 év nokia garancia alap, anélkül semmiképp nem vettem volna meg. Akkor pedig ennek az árnak a 3szorosa lett volna. Nekem ennyit megér a hátulján a kis írás, és a gyári böngésző átnevezése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged