- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2553 üzenetére
De hol nem fogadja el a számod? Ha csak úgy beírod a truphone honlapjára? Előbb is kérdeztem, hogy leszedted-e a progit, és küldött-e sms-t a progi egy külföldi számra? Mert ha igen, akkor beregisztrálja a számodat és utána már jónak kell lennie! Jah és kapsz egy válasz sms-t a truphone-tól, amibe leírja, hogy üdvözölnek, leírja a számodat és a jelszódat, amivel be tudsz lépni a honlapon és meg tudod nézni az accountodat! Remélem érthető voltam!
-
enddav
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2543 üzenetére
Letöltötted a progit és küldött sms-t? Mert az a baj hogy nem tudom mit rontottál el! Jah és ne hülyézzél már le légyszi!
-
enddav
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2529 üzenetére
Akkor te csinálsz valamit rosszul, mert nekem elfogadta egyből! Vezetékesre ingyenes, mobilra meg alapból kapsz 2dolcsit, ha elfogy, akkor fel is lehet tölteni az egyenleged! Jah és innen töltheted le a progit: http://www.truphone.com/download_home/ De szerintem ezt nem lett volna nehéz megtalálni!
-
sssent
senior tag
válasz
mobilos9999 #2500 üzenetére
Igazából elképzelésem sincs, hogy mégis mit akarsz beállítani, de az biztos, hogy nem fog sikerülni. A fring nem egy önálló szolgáltatás, csak közvetítő szerepet játszik a megadott szolgáltatások (skype és tsai) felé, vagyis amíg azok nem biztosítják az ingyenes hívás lehetőségét egy adott irányba, addig te abban az irányban nem fogsz a fring-gel ingyen telefonálni.
-
enddav
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2488 üzenetére
Ha leírod nekem hogy s mint állítsam be a Fringet, akkor elhiszem, addig valahogy nem tudom
-
danaudio
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2488 üzenetére
sokmindent szeretnék, de akkor azt mond meg miért van az, hogy a fring újratelepítésekor kihagyja azt a választási képernyőt, hogy van e már accountom, és újat sem tudok létrehozni az állandó USER ID miatt??????
-
enddav
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2479 üzenetére
De te 6120c-on használod Fringet?
Mert ha nem Wi-Fi-n használod, akkor azért annyira szerintem már nem éri meg, mert a 3G-n az adatforgalomért fizetni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged