- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
válasz
loncsika #1164 üzenetére
Letöröltem amúgy pár videót, de mivel nem a file kezelőben tettem, hanem csak a videók, képek mappából, így megvannak, most találtam meg őket a mobiltelón! Yuppi!
Még okosodnom kell a telefonhoz....
Most meg kapersky-vel átnézem a telefont, remélem, nem talál vírust, mondjuk akkor sajna nem lesz magyarázat az adatforgalomra sem. -
Daffni2
addikt
válasz
loncsika #1162 üzenetére
Basszus, akkor Te nem helyreállítást /rendszervisszaállítást/ csináltál, hanem a lemezképről csináltál egy visszaállítást.
Ez esetben tényleg gyalul.
Na ezért kell amit csak lehet másik particióra menteni.
Levelezést, képeket dokumentumokat.
Persze utólag könnyű okosnak lenni. -
Georgie1224
tag
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
válasz
loncsika #1132 üzenetére
Valami nagyon nagy baj van azzal a készülékkel, az amit leírtál a "supernatural " kategóriába tartozik. Ilyen beállításokkal nemhogy tizedének, hanem nullának kellene lennie az adatforgalomnak. A nagy fogyasztás is valószínűleg annak köszönhető, hogy "valami" állandóan a net-en lóg. A kapcsolatkezelőben nem mutat semmit a kapcsolat állapotánál a telefon?
Tipp : szerviz. De nem a "térerő"-s, hanem hozzáértő. -
sunone
aktív tag
válasz
loncsika #920 üzenetére
Én minden földi jóval
megraktam a telefonom,
C: free: 381MB
RAM: free: 121 - 66MB
Éééés, reggel sikerült egy "full memory close some application..." féle üzenetet kapnom, egy böngészőt nem volt hajlandó megnyitni.Azért a "Napi egy újraindítás, Symbiannal semmi szívás" mondás most is él még.....
-
Grafy12
aktív tag
válasz
loncsika #917 üzenetére
Nekem szintén ezt csinálta, bár nem csak telefonálásnál. Bármilyen alkalmazást indítottam, vagy éppen telefonáltam 2-5 perc és elnémult, lefagyott majd kikapcsolt. Aztán vagy rögtön magától újraindult, vagy negyed órán át meg sem mukkant, csak utána lehetett indítani....
Most Pesten van, immáron másodszor, csinálják, de hogy jó lesz-e?.......jaa és nem szoftveres a probléma, ezt kipróbáltuk a Nokia Care-ben.....másodszor cserélnek most már rajta főpanelt.... -
burasu4
senior tag
válasz
loncsika #559 üzenetére
Vidd vissza mindenképp!
Én használtan vettem a héten, itt a PH!-n. Most egy hónapos, és szerencsére semmi baja!
Ha jót fogtál volna ki, akkor nem bántad volna meg...menj vissza és cseréltesd ki a készüléket!!!porkesz:
Én most az SPB Mobile Shell-t használom! Ez egy alkalmazás, ami teljesen átalakítja a főképernyőt, és nagyon testre szabható! (időjárás, programok, telefonszám, bármi..)
A nokiaprogramokon fennt van az alap program is , és van hozzá téma (skin) am egyedi megjelenést is ad! (pl. HTC Sense felület!) Én most ezt használom, és nagyon megvagyok elégedve! -
szp1
addikt
válasz
loncsika #490 üzenetére
Szia
Saját tapasztalatok, másfél hónap után:
- komoly probléma nem volt, kétszer fagyott le, de sima ki-be kapcs segített.
-kihangosítva szépen szól, a navigáció is teljesen érthető a saját hangszórón is.
-SGS szerű a kijelző, de szerintem az ájfonét nem éri el a rajzolat minősége. Egy átlagos LCD-t klasszissal ver. Az általad említettek a "cipőjét köthetik" meg.
-nekem elég gyorsnak tűnik, de nincs viszonyítási alapom, előtte Samu 5230 volt, ahhoz képest Ferrari.
Telefonálok, net néha, fényképezés ritkán, video ritkán ( nagyon szép videót csinál ! ), FM rádió, navigáció......ez a fő használat.
És nincs agyonpakolva mindenféle fölösleges cuccal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Könyvajánló
- NBA és kosárlabda topic
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest