- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
Restore után most jó, de azért megijesztett.
Bocs, hogy ide írogatok emiatt csak elkaptak az indulatokAmúgy másnak is csinált már ilyet?
Illetve a WLAN-nal csak nekem vannak gondjaim? A wlan varázsló gyakran fagy és ha működik, akkor sem szeret magától csatlakozni a wi-fi-re, még ha 2 méterre van a routertől, akkor sem. Ha nagyon mondom neki, akkor lassan, komótosan aztán felmegy rá, de nagyon gyakran elveszíti a jelet. Otthon nem volt gond, mert nem különösebben foglalkoztatott, hogy mobilneten van, vagy wi-fin, de most külföldön vagyok...
Másnak ez rendben működik? -
dome29
aktív tag
nekemis WAp van beállítva!
Most belementem
beállítások-kapcsolat-beállítások-célok-Hozzáférési pont-új h.fér. pont.h.ad
Internet-ottegykis pipa,2hozzáfér. pont
WAP-szolgált.-ok 1hozzáfér.pont
Nem besorolt 9hozzáfér.pontMegpróbáltam most telenor data, valis, de avval sem működik :/
-
CoolBoy323
nagyúr
miért kéne frissíteni vmit, ami már jó?
így is lehet nézni a dolgokat
androidnál a 2.2 már egy nagyon fullos OS, a 2.3 nem hoz sok újítást hozzá képest (nem úgy mint 1.5 -> 2.1 vagy 2.1 ->2.2)
a másik, h androidnál a "fő" frissítési irányzat a főzött romok (pl. CyanogenMod7)
(persze nem muszáj mókolni, anélkül is a legtöbb használható rendszer!!)a másik meg mint említetted is, h androidra annyi program van, mint a szemét (legtöbb, több mint az almáknak
)
én bevallom, elfogult vagyok, nagyon imádom az androidot!! de ehhez hozzátartozik, h ismerem a többi OSt is, volt symbim, WP-is, és fogdostam szifont is, de a legjobb messze a droid számomra!!!
@GLevi91: akkor már inkább android, a WP7 egy nulla (egyelőre) nagyon bugos, béna rendszer...
-
CoolBoy323
nagyúr
Jah és a Desire-re ha ki is jön egy újabb android verzió (ami nem valószínű), az már akadni fog. De a C7-re még legalább egy évig fognak jönni a frissítések, amik rá vannak szabva.
bocsi, h beleugatok, de ez egy akkora butaság!!!
ha jön ki frissebb rom Desirére, akkor attól JOBB LESZ, SOKKAL!!! az új rom jobban optimalizált lesz (mondjuk 2.2, vagy esetleg ha lesz 2.3 rá) ergó GYORSABB lesz, és pl az akksit is kevésbé fogja nyúzni az optimalizáltsága végett!!a C7-re nem hiszem, h rá lesznek szabva a frissítések... komplett symbian frissítés lesz, nem telóspecifikus (mondjuk ez nem feltétlen hiba, mert szinte dettó egyformák a symbianosok...)
a Dézinél viszont pont h specifikus, mert egy rom-fajta egy telefonra megy rá... a Dézi romját nem tudod felrakni a Bladere pl!remélem nem bántónak hatott hsz-em, hanem inkább kicsit felvilágosultál/tatok Ti elfogult Nokiások
kieg: a Blade szvsz egy hulladék
üdv: egy Android fan
-
-
blt.62
őstag
Köszi Tyren!
Teljesen jól látod,és maximálisan beletaláltál,hogy miért kell nekem a hívásszűrés.
"És látni sem akarod az üzletfeleid hívásait, mert ha látnád lehet, hogy nem lenne szíved kinyomni, vagy akár hagyni csöngeni, hanem felvennéd, mert hátha fontos, de így meg oda a családi nyaralás."
Ennél pontosabban én se tudtam volna megfogalmazni. -
loncsika
tag
Nekem az első c7 fél napot bírt, többet nem kelt életre.
Ez a 2. c7-em, ezzel volt olyan, h beszélgetés közben 2 perc után behalt. 5ször egymás után, hívni sem tudtak pár percig. A szervizes ötlete: nem volt térerő. Mondom, Szeged belvárosában az utcán fél óráig?Meg hát már a kezdetektől ezt csinálja. Másik ötlete az volt, nem elég a nokiáknak a sima kikapcs időnként, hanem ki kell venni az akksit. Ez talán bevált. Amúgy a régi 7373asomon jobban értettem a másik felet, ezzel a c7-tel ált. a felét sem értem. Szal nem jött be ez a típus.
-
sunone
aktív tag
Sajnos csak a C6-01 ben van polárszűrő, a C7 és az N8 csak sima amoledes.
-
Georgie1224
tag
1 #872-ben levő linkelt fórumba már írtam, de ide is fogom, hogy a Symbian-ra még minimum 2évig lesz frissítés. Azért is biztos, mert a nokia még több millió telót el akar vele adni.
Ahogy te is írtad előfordulhat, hogy addigra meggondolják magukat.
Egyik barátom eléggé benne van a nokiás dolgokban, és ő még a MeeGoo-ra gondolt, hogy hátha feljön mint oprendszer. Az Intel legalábbis nem írta még le sőt, épp a múltkor olvastam cikket, hogy egy kisgépet azzal adnak majd ki.
Szóval lehet a "Horrorsoft-os" wp7 nem lesz annyira kelendő.
Főleg, hogyha az árba túl sok a wp7-es ára.
Még az kellene, hogy a telókra is olyan legyen a szisztéma mint PC-kre, hogy starter, home, prof, ultimate wp7-es. Akkor tuti minden ember hagyná a fenébe a wp7-es telókat. -
dave_gahan
aktív tag
Gondolom, ha van normálisan működő szövegtördelés, aminek következtében az olvashatóság is rendben van, akkor a moltitouch már nem olyan létfontosságú egy böngészőben.
A többieknek is köszi az infókat szövegbevitel ügyben.
Szemezek a C7-tel, mégha az oprendszernek hosszú távon nem is lesz jövője.
-
Grafy12
aktív tag
Köszi a sok hozzászólást! Hát vegyük sorjában:
Tyren:Sajna ez az első okos telefonom így fogalmam nem volt arról, hogyan kell viselkednie, eleinte azt hittem, ez a kezdők tanulópénze és nem úgy bánok vele ahogy kellene, valamit elbarmolok, de pc tapasztalatom van, úgyhogy végül is világos, hogy nem kerek a történet!
holodp:apróbb alkalmazásokat amiket a legtöbben feltesznek rá, én csak használni szeretném, bütykölni nem
, mobilfény, akkufigyelő progit és társait no meg 2-3 játék, összesen talán7-8 progi volt, több nem is lehetett mert nem mentek fel rá!
szp1 szolgáltatói, de az első problémák után a szervizes srác feltette a (szűz) Nokiás szoftvert, hátha.... de az sem volt jó természetesen.A baj annyi, hogy hiába voltam bent a szoftver frissítéseket nem vezették be a garancialevélbe, így ez lesz az első szerviz aminek nyoma lesz!
Ennyi, végül is megszívtam, ha további bajok lesznek vele, úgyis a nyakukra járok, már így is piszkosul ismernekDe még nem eléggé, addig úgysem nyugszom míg nem lesz tökéletes a teló!
Még annyit, hogy végül írtam nekik egy gyűjteményt, amiben leírtam a teljes folyamatot és elküldtem a Nokia szervizbe a telóhoz csatolva! Egy kis olvasnivaló, úgyhogy végül is tudják mennyit szívatott a készülék! -
jancsiii
tag
Nekem az első 5800-át az asszony a t-hez vitte pedig mondtam neki ,hogy a nokiához vigye. A t-sek meg a végén másik 5800-át adtak és függetlenül mert nem tudták megcsinálni!
Idióták!E-s nokiám nem volt ,csak egy, az nem volt szervízben. Többi , többnyire gyári független volt .Az x6,5800,c7,n70 függőek ,1 t-s a többi pannon ,azok is úgy voltak ahogy írtam. De szerintem ember függő ez is. A szolnoki nokia care-ben korrektek a srácok mindig frissítenek. -
TaylorPro
addikt
Az IVS-t jól ismerem és nem ajánlom! Tettem most rá 3M fóliát. Gáz, ne vegyetek. Brando volt már nekem, méretpontos kivágott az Omnia HD-n. Na ez nagyon tuti. Mérgemben rendeltem Brando Ultra Clear fóliát a C7-re. Szerintem méret pontos mert ugyan az a neve amit a Samsungra vettem. Mosható, többször fel és le vehető.
-
Georgie1224
tag
A kamerának van egy geotag része vagyis a képekbe égeti a gps koordinátákat.
Ha te beállítod, az Opciók/beállításokban, hogy "helyadatok mentése" igen/nem.
A telefonban A-GPS modul található, vagyis a helymeghatározáshoz adatforgalmat is használ a telefon, hogy gyorsabban megtalálja a pozícióját.
Emiatt kapcsol be a fényképezésnél az adatkapcsolat.
Ki lehet kapcsolni: Menü/beállítások/Alk.beállítások/Helymeghatároz/Helymeghat. módszerek és kiveszed a pipát a "Kiegészített GPS" elől. -
szp1
addikt
-
szp1
addikt
Nem baj, ha blogot írsz, legalább más is tanulhat belőle.
..úgy is kevés a hsz.
Más: a befe..ezem szó pontos j-vel írandó az érvényben lévő szabályok szerint.
kp78: igen az óra folyamatosan látszik. Mivel OLED kijelző, nem fogyaszt számottevő áramot.
Miért kellett HR-t csinálnod? Megszokás, vagy volt valami gond? Esetleg hobbi? -
Tyren
aktív tag
Nagy volt a hevület, közben megtaláltam:
Ha OVI Store-ból töltöd le, akkor csak 1 widget-et telepít, de ha megkeresi az ember a fejelsztóő oldalát (a szoft about-jában benne van), akkor onnan le lehet tölteni a progit számítógépre és annak a telepítőjében már 3 (!) widget van.
Remélem ez másnak is hasznos lesz és nem feleslegesen spamelek ide... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest